Eşiniz baba olmaktan ziyade anne babasına torun vermek istiyor. Ben sizi çok bencil buldum. Siz bile isteye böyle saçma sapan durumları kabul ediyorsunuz, eğer olursa doğacak çocuğunuzu da bunlara maruz bırakacaksınız. Hayırdır, sizinkiler anne baba değil mi, eşiniz niye onları arayıp sormuyor? Ben 18 yıl olacak evliyim, ilk gün nasılsa bugün de öyle. Ya ikimiz de birbirimizin ailelerini ararız ya da aramayız. Ailesiyle konuşmaya bile beraber gidelim anlatalım diyor korkusundan. Yetişkin bir kadın olarak böyle korkak bir erkeği nasıl kocanız olarak görebiliyorsunuz?
Baba olunca niye değişsin, daha beter olacak. Sizin her şeyinize karışan anne babası bebeğin her şeyine karışmayacak mı? Nişanlıyken fark edip gözünüzü kapatmışsınız, şimdi de olmayanı zorlayıp hamile kalmaya çalışıyorsunuz. Yalan söylemiş işte size, böyle olmayacak düzelteceğim demiş ama daha beter olmuş.
Böyle korkak sünepe adamlara güvenip çocuk yapılmaz, hiç çocuğuna kıyamaz falan demeyin asıl anne babasına kıyamaz. Annenizi dinleyin, onunki anneyse sizinki de anne, yazık değil mi evladı gözü önünde neler çekiyor? Dönüşü kolay bir yoldasınız. Çocuk yaparsanız bataklığa saplanırsınız.