Eşim annesiyle benım adıma plan yapıyor ben bunu annesınden öğreniyorum!!

arayıp konusuyummu napıyım bir yol gösterin cok kötü hissediyorum seni cok ozledim dersem benim psıkopat oldugumu dusunebılır dunkı tepkımden dolayı hiçbirsey yokmus gibi davranamam arayıp konusuyummu sizce napıyım..

Ara bence söylediklerimi söyle..
Psikopat olduğunu düşünmez sadece ılımlı davranıyor der

Bence asıl sorun bu kadar küçük bir olayın nasıl gece hiç gelmemelere kadar uzayabildiği.
Bu olay tatlıya bağlandıktan sonra oturun evliliğinizi, birbirinize karşı davranışlarınızı bir masaya yatırın.
Sorun nerde acaba?

Son düzenleme:
ben arayıp konuşmak istiyorum aslında niye gelmeyeceksin diye mesajda attım cevap vermedi aradım acmadıda sımdı onu ıkna edecek bir mesaj atmam lazım gercı cevapta vermıyor onu ıkna edecek nıye kırıldıgımı belırtecek bırsey yazmak ıstıyorum ama korkuyorumda ters teper diye cok kızmıs evet

Arkadaşım hem ne yapayım diye soruyorsun hem de bildiğini okuyorsun ?

Artık adama hesap sorma istersen olur mu en azından bu gecelik,sana ne dedim tamam sen bilirsin ama seni özledim de dedim sen niye gelmeyeceksin diyorsun ?
ters tepmiş adam kaçmış hala daha da itici şeyler soruyorsun..

ikna edecek mesaj ama sen de bana sormadın ananı aradın sonra benimle ilgilenmedin vs vs değil..

senin amacın hala ben haklıyım diyebilmek sanki eşin umrunda değil.
adam yok evde bence senin haklılığından daha önemli bu.

şu an bir çocukla konuşur gibi davranacaksın ,üstüne gittikçe negatif etki yapıyor.
ama sen bildiğini okuyorsun..

onun benı ıkna etmesı gerekırken olay onun lehine cevrildi şimdi benim onu ikna etmem gerekiyor..

bu mantıkla daha çoook üzülürsün arkadaşım..

Surat asan sensin,o hata yaptığını düşünmüyordur annem aradı gittik ne var deli mi bu kadın sorun yapıyor diyordur.Haklıyken haksız oldun..
dünya senin etrafında dönmüyor senden başka hayatlar da var. eşinin hayattaki tek görevi senin ağzına bakmak değil.
kimse böyle bir hayat istemez kadın veya erkek bir yerde patlar ..

senin yazdıgın mesajdan once yazmıstım onu sonra aradım ama acmadı..
haklısın ama cok kızgınım oda gelınce bagıracak sakin olmayacak eminim bu yüzden gelmıyordur belkı

haklısın sanırım düşüncesizce hareket ettim.. ve şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Kendine de fazla yükleniyorsun bence.
Bu kadar suçlu psikolojisine girmene de gerek yok. Sen mevzunda haklısın, tepkin yanlış olmuş sadece.
Bu da yapı meselesi, herkes güler yüz gösteremeyebilir bu tarz bir durumda.
Bırak gelmiyorsa gelmesin, zorla mı getireceksin.
Bugün gelmese yarın gelecek elbet.
O zaman oturup ciddi ciddi konuşmanın zamanı gelmiş, böyle eve gelmemeler filan asıl ciddi sorun bence. Her sıkıntımızda eve gelmeyeceksek işimiz var, düşme üstüne bence.

bence şimdi bilgisayarını kapat başından kalk, tv izle, duş al kitap oku biraz düşüncelerini dağıtacak birşey yap sakin ol ve bekle. elbette gelecek ve geldiğinde sen de sakinleşmiş olacaksın daha mantıklı konuşabileceksiniz eminim ama bence şu an bilgisayarın başından kalk ki bir sürü ses duyarak kafan daha fazla karışmasın.

sana naçizane tavsiyem.... çok gereksiz bir olay büyümesin daha fazla...

Son düzenleme:

düşmeyimmi üstüne aramayımmı birdaha?

haklısın sanırım düşüncesizce hareket ettim.. ve şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Arkadaşım sen bu adamı,kendini ne bileyim yaşananları herşeyi çook ciddiye alıyorsun.
Yani hayat bu kadar strese gelmiyor.
Şimdi yapacağın tek şey olumlu bir bakışa sahip olduğunu ama kırgın da olduğunu göstermek.
Üstüne düşme arama yani kendini de yiyip bitirme.

İlk sayfadan beri okuyorum canım konu olarak haklısın senin planlarını sormaması konusunda düşüncesizlik yapmış eşiniz ama olayın akışında bana göre siz yanlış davranmışsınız oturup konuşma yerine küsüp sırtınızı çevirip surat yapmış ve olayı bu şekilde çözmüşsünüz,bana göre yanlışlık burda basit konuşularak anlaşılacak konu büyüdü,böyle durumlarda sakin kalarak sıradan sohbet eder gibi eşinize derdinizi anlatmayı deneyin bence,şu an ne yapacağınıza gelince bence msj atın hayatım gelseydin konuşurduk filan gibi bir msj atabilir veya eve gelmesini bekleyebilir gelince biraz sakince konuşabilirsiniz,Arkadaşın biri sizin evliliğinizde iletişim sorunu var demişti bu konuya katılıyorum bence bunu bir düşünün derim...

Kısa vadede en mantıklısı.
Ama kurban olayım eve geldiğinde bik bik nerdeydin ben haklıyım sen suçlusun.
senin beni araman lzım ben aradım ..
sen bana geleceksin falan fişman deme olur mu?
hesaplaşırsınız merak etme ama bir normale dönün.
zaten pireyi deve yapmışsınız

düşmeyimmi üstüne aramayımmı birdaha?

Sen daha iyi bilirsin sonuçta.
Ama böyle en ufak sorunda eve gelmemek ağır bence.
E o zaman sen surat asmakla az bile yapmışsın, iyi sen de eve gelmemezlik yapmamışsın, ama senin öyle bir hakkın yok. Eşinin verdiği tepki ağır. O yüzden ısrarcı olmanın anlamı yok bence.
Bırak oda sakinleşsin, sen de kafanı dinle, gelince bu hareketinin de yanlış olduğunu, her sıkıntıda böyle eve gelmemesinin yanlış olduğunu ve daha önceki sıkıntınızın ayrıntılarını, nasıl hissettiğini konuşursun, kavga etmeden.Bence!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…