esim annesinin triplerinden korkuyormus :(

Canım bence kaynanandan ötürü filan değil de eşinin rahatı için gitme annene eşin orada rahat edemeyecek belli ki ve bebeğinin yanında olmak ister her baba gibi. Hem kendi evinde daha rahat edersin alışırsın yoksa evine gelince bocalarsın çok çok uzak değilmiş zaten annenin evi sabah evinin işlerini yemeğini yapar yanına gelir akşama kadar yanında olur hem taksitle bir çekyat ne kadar para ki yani. Kaynananı boşver umursama öyle böyle evine geleceksin bebeği görmeye gelecekler emzireceksin geçersin odana kaparsın kapını emzirirsin sürekli annende kalacak değilsin ama bebeğinde sonra yerini yadırgar yatağını yadırgar eşyası da az değil bebeğin sürekli evinden eşya mı taşıyacaksın bebeğe. Temizlikçi de çağırmış sana ama özellikle istemiyorum o tarihi diyorsun mecbur bırakacak bu şekilde evde olmaya diyorsun ama düşünse suç düşünmese suç durumu var burada bırak kimseye göre ayağını uzatma ne alırsa kendi şerefine yani.

Evet canım en mantıklisi kendi Ewime annemleri getirmek olmadı eşinden ayrilms teyzem var onu getircem bi hafta ...canım almadığı yapmadığı gbi bide Annemin ördüğü yelekleri kucumsemesi iyice çileden cikardi beni

sen de doğunca bol bol giydirirsin canım. Yaparsa yapmazsa da kendi şereflerine sen zaten eşinle daha güzellerini alır giydirirsin çağır temizlikçiyi de sildir camları kapıları filan bir güzel gelirse de bebeği görmeye az naz niyaz yap yardım etsin yani. Ben napıyım benim kaynana 75 yaşında yerinden kalkmıyor biraz hastalık dahası naz. Hiçbir faydası olmaz bana diyor da zaten annem de başka şehirde bekar kardeşim var ne kadar kalabilir yanımda yani. Sen evinden olma düzenini baştan kur.

En nefret ettigim erkek tipi oncelik annedemi karisindami sen artik kendi ailenide esinin ailesinide bir kenara birak..
Unutmaki sen lohusa olacaksin..
Ne demek cekyat almiyor aldir cocugi icin mecbur sen al olmazsa kizarsada is isten gecmis olur kizdigiyla kalir
Ayrica kv cahil cahil konusur demissin ee be arkadasim senin agzin yokmu anneni tembih et ods cevabini versin..

kvlidene ne y a senin kullanacağın eşayada.eşinin karşısında kararlı dur.çekyat alınacak de bitti üstüne laf koyamasın.ve şu mutlu olacağın günlerde kendini sıkıntıya sokma/ sokturma.

Evimdeki yagcozden yorganıma kadar karısıyor ama ben takmamaya çalışıyordum kendimle alakali şeyleri.ama bebek ve ailem söz konusu artık sabırlı olamayacagim.

Sekerim sen cokmu yuz verdin bunlara bunkadarda olmaz bu arada takma bebeginin cinsiyeti nedir.. adi ne olacak onlari dusun..

Annem cevap vermez banada verme ayıp büyük falan der..Alicam cekyat osekilde karar verdim..

karar sizin ama bence gitmelisin annenlere.baban hasta.annen babanı rahat bırakıp senin yanına gelemez geldiğinde bile en fazla 2-3 gün durur ve gider.o yüzden siz gitmek zorundasınız.doğumdan sonra her bayan annesinin yanında olmalı.çünkü en iyi yardımcı annelerimiz.benim yaşadığım yerde çok güzel bir gelenek var.her doğum yapmış kadın hastaneden direk annesinin evine gider ve 40 gün anne ve baba evinde kalır.
eşinizi ikna edin birşekilde.

Çok Zor gibi ikna etmem bana sen git kal bebegi bırakmam diyor biraksa bile bebegi görmeye gelmez ne ınattir o bilseniz ..arkadaslarimda hep dogumda annesinin evinde kaldı ama kaynanan yakın olunca bole sorun ışte ( evet babamda hasta annemin içi rahat etmez teyzem gelse oda çok iyi ama anne gbi olmaz yinede babam hem kronik astimi var koah hemde tek Gozu görmüyor mercek takilcak doğumuma yakin tarihte

Senin adina cok sevindim. Maymun gozunu acti diye bir tabir vardir ya aynen o olmus durumunuzda. Muhtemelen esin ve kayinvaliden cok sasiracaklar sendeki bu deyisime. Artik kendini suclu hissetmedigine ve kenidni deyersiz hissetmedigine cok sevindim.

Inan cok sevindim.

Yanlis anlamada olur mu hic ya rutubet diyosun 2 gun snra sikintiyi sen cekersin yalniz ol ne olacak bnde yalnizdim annem gelemedi gelmesin kendimede baktm bebemede gelen giden olacak falan ne gerek var resmn annene tasicaksin herseyi sacma yani. Bnce sen hatalisin k.bakma

Rutubet yok giriş kat dye kaynanmn uydurup eşime inandirmasi...annem babam gelmek istemeyecek ama bende gdemezsem kiyamayip gelirler mecbur

Saol canım kendimle alakali bsey olsa gene ses çıkarmam ama ortada bebek var yazın köye getirme planlari doğunca kaynanamn bebek bağlama planlari artık ses ckarmak sart oldu bebek söz konusu çünkü....bide kaynanam doktor bana yat dedi dye guluyor abartiyormusum gbi bebek aşağı inmiş biraz DhA dursun yat bikacgun dedi onu küçümsüyor kendi son güne kadar tarlaya gtmis ben sanki bilerek nazlaniyorum gelip ew işi yap desem neyse kendim yaporm işlerim btnce Yatiorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…