Eşim annesinin bana yaptıklarına, hakaretlerine rağmen anneme gidelim diyor

Bunların anaları da sarayda sultan, arkadan konuşurken sorun yok gitmezsen saygısızsın.

Bence esinize sunu sorun, "ben bir sinir aninda, gergin bir gunumde, olur ya insanlik hali, annene gerizekali dersem, sen de annene dönüp karimla yine de goruseceksin, mecbursun, o benim karim" diyecek misin?

Eger evet o zaman da anneme bunlari derim derse, bu jokerinizi cebinize koyun, ilerde lazim olur:)

İkinci olarak, "bana yapilan saygisizlik aslinda dogrudan bana degil, sana yapiliyor. Senin eşine yapiliyor, sen karina bu laflarin edilmesine izin veren ana kuzusu biri olmak istiyor musun gercekten?" Diye sorabilirsiniz bence.

Son olarakta baktiniz isin icinden cikilmaz derecede israr devam ediyor, "e madem annen gelemiyor sen git getir anneni?" Diyin bakalim. Hatta yalandan, ben de iyi niyetimi gostermek icin ikramlik bir seyler hazirlayayim, gelsin alsin gonlumu, ben de kus kalmaya cok merakli degilim ama senin hatirin o kadar buyuk ki yine de barisirim diyin.

Ya da daha da son care olarak, normalde asla yapmicagim bir seyi yapar senin hatrina ben oraya gelirim, cunku ben seni seviyor ve sayiyorum, peki ben oraya gidince annen de seni sevip saydigi icin benden ozur dileyecek mi? Bunun garantisini veriyorsan geleyim? Diyin onu ikilemde birakin. Muhtemelen annesinin sizden ozur dilemedine dair bir garanti veremicek. Zaten ozur dileyecek kadin ayagina da cagirmaz. Siz de bu durumda, "ben seni sevdigim icin gittim, ama annen seni o kadar da sevmiyor demek ki ozur dileyemedi" dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…