- 23 Aralık 2024
- 307
- 104
- 18
- 26
- Konu Sahibi annelikyolunda4
Öncelikle 22 haftalık gebeyim ve stresli bir dönemden geçiyorum fetal DNA verdim onun sonucu bekliyorum… Bundan yaklaşık 3.5-4 hafta önce ben kayınvalidemin arkadaşının telefonunda tesadüf benimle ilgili mesajları okudum hakkımda, yüzsüz, gerizekalı, bırakmıyor oğlumun peşini gibi şeyler demişler bende eşime söyledim annesiyle konuştu yemin etti ben demedim diye sonra eşim okudum mesajları dedi eee sinirle dedim falan dedi bana da ertesi gün sanki ben suçluymuşum gibi üstüme üstüme geldi arsız arsız… Neyse aradan zaman geçti bugün eşim gelmiş cumartesi anneme gidelim annem çağırdı dedi, dalga mı geçiyorsun dedim yok dedi, ben dedim annen özür dilemeden bana bir konuşma yapmadan gitmem sen gidebilirsin, eee sen gideceksin ki konuşma yapabilirsin dedi, ayağına mı gidicem iyi misin sen dedim, o mu gelsin 50 yaşında dedi, 50 yaşında kadın o lafları ederken utanmıyor ayağıma mı gelmeye utanıyor dedim, mecbur geleceksin ne olursa olsun annem sonuçta sende anne olacaksın, sevmesen de saygı duyacaksın, bende mi sizinkilere gelmeyim falan dedi… Oda dedim beni sevmiyor ama saygı duyacak, benim ailem sana birşey yapmadı vicdanın rahat edecekse gelme, ben annene falan gitmem boşuna kavgaya gerek yok dedim, gelirsin mecbur geleceksin, gelmicem şeklinde konuşma bitti zaten dışarı çıkması gerekiyordu… Şimdi ben ne yapayım ? Zaten stresli bir dönemden geöiyorum bir de bu konuyla ilgili tartışma yaşamak istemiyorum. Baştan demiştim benden özür dilemeden bana bir konuşma yapmadan bayramda dahi gitmem diye