aslında eşim kayınvalideme maddi yardım sağlamak istemiyor ama kayınvalidem yapacaksın, sen vereceksin onlar senin düğününe geldi takı taktı ben mı takacağım dedi. anne oğul arasına girmedim hiçbir zaman ama benim istekelrimi yapmayıp annesine ya da bir başkasına yaparsa bu büyük bir sorunKayınvalidenize sinirleneceğiniz bir durum yok eşinizle bu durumu açık açık konuşun iş yerinden avans almasını vs yanlış bulduğunuz ayağını yorganına göre uzatması gerektiğini ve su alamayacak kadar parasını bitirmemesi gerektiğini açıklayın. Gerçekten parası yoksa o da üzülmüştür ama yarın nereden parası olacak bu da beni düşündürdü
biz eşimle ayrı takımızı taktık eşiimin arkadaşının düğünüydü zaten birde kayınvalidemin yerine taktık onların annesi babası taktı takıyı ama bize gelince herşey üstümüze kaldı, kayınvalidemin dini imanı para canını al parasını alma kişilerindenSize takanı kişilere taktırıyor olabilir mi?
Ay düğün yapıcam diye borca girip su alamayacak duruma gelmekte bir bizim ülkeye hastır diye düşünüyorum.
Senin düğününe gelip taktıysa sen de götürüp takmalısın zaten burda kayınvalidelik bir durum yok ama.aslında eşim kayınvalideme maddi yardım sağlamak istemiyor ama kayınvalidem yapacaksın, sen vereceksin onlar senin düğününe geldi takı taktı ben mı takacağım dedi. anne oğul arasına girmedim hiçbir zaman ama benim istekelrimi yapmayıp annesine ya da bir başkasına yaparsa bu büyük bir sorun
Gelen düğün takılardan kv tarafının tanıdıklarınkini geri kv verseydiniz keşke ne düğün ne takı mecburiyetiniz olurbiz eşimle ayrı takımızı taktık eşiimin arkadaşının düğünüydü zaten birde kayınvalidemin yerine taktık onların annesi babası taktı takıyı ama bize gelince herşey üstümüze kaldı, kayınvalidemin dini imanı para canını al parasını alma kişilerinden
O takılar düğünde toplandıktan sonra hepsi size mi verildi yoksa kaynananız mı aldı takılarıaslında eşim kayınvalideme maddi yardım sağlamak istemiyor ama kayınvalidem yapacaksın, sen vereceksin onlar senin düğününe geldi takı taktı ben mı takacağım dedi. anne oğul arasına girmedim hiçbir zaman ama benim istekelrimi yapmayıp annesine ya da bir başkasına yaparsa bu büyük bir sorun
Merhaba arkadaşlar yeni evliyim ve eşimle güzel bir evliliğimiz var aslında çok eğleniyoruz, ama son yaşadığım durum beni çok üzdü ve sizlerle paylaşmak istiyorum. Malum düğünden çıktığımz için borcumuz var üstüne düğün takılarıyla araba aldık iki kişi çalışıyoruz ama kira borç vs biraz sıkıntılı durum ama çok şükür geçinebiliyoruz. Yeni evin eksiği bitmez sürekli bir şeyler çıkıyor yavaş yavaş maaşlarımız yattıkça alıyoruz. Eşim 1. ayımızda bana hediye almak istediğini söyledi ama ay sonu oldugu için alamadığını dile getirdi ve asla sorun yapmadım düşünmesi bile beni mutlu etti. markete gittiğimiz zaman herşeyden azar azar alıyorum fiyat konusuna dikkat ediyorum vs kızlar huzurum yerinde olsun başka birşey istemiyorum deyip bu maddi konuları asla sorun etmedim dillendirmedim hiçbir zaman. kayınvalidem borcumzun olduğunu bile bile şu düğüne gidin benim yerime şuna şu kadar takın buna bu kadarverin deyip durdu eşimde mecbur annesinin yerine takı takmak için işyerinden gereksiz avans istedi ben buna da sesimi çıkartmadım. Sürekli birşeyler isteyip durdu kayınvalidem maddi konuda eşimde hep yaptı ben hiç bişey demedim. Ama bu çok küçük bir konu ama çok kırıldım içme suyu bitti evde eşime dedimki su alır mısın eve gelirken param yok yaraın alırım dedi benim musluk suyu içemediğimi biliyor sabah kalktım boğazlarım ağrıyordu ağlaya ağlaya işe gittim çok kırıldım anlatamama annesinin bir dediğini asla ikiletmiyor ben bir su istedim alması eşim bunu asla unutmayacağım. Namazında niyazında olan kaynanam sen karısının evinin rıskını kendine harcatıyorsun ya seni Allah'a havale ediyorum. Kızlar ben bu durumda ne yapmalıyım çok kırgınım eşime kayınvalideme çok sinirliyim
Ben buna katılıyorum düğün yapmak için araba arsa ev satan var . Kendim borçsuz evlendim. Olduğu kadar oldu .konu sahibi çok duygusal düşünüyorsun ağlayıp ise gidene kadar kocanla konuşmalıydın o almasını suyu . Sen sipariş etseydin yada o günü kurtaracak kadar su alsaydın . Sizin kendinizi ifade etmezsiniz bırakın kocaniz kimse sizi anlayamaz konuşmak iletişim her alanda önemliSize takanı kişilere taktırıyor olabilir mi?
Ay düğün yapıcam diye borca girip su alamayacak duruma gelmekte bir bizim ülkeye hastır diye düşünüyorum.
Kv de haklı sizin düğününüze takılmış altını ödemenizi isteyebiliraslında eşim kayınvalideme maddi yardım sağlamak istemiyor ama kayınvalidem yapacaksın, sen vereceksin onlar senin düğününe geldi takı taktı ben mı takacağım dedi. anne oğul arasına girmedim hiçbir zaman ama benim istekelrimi yapmayıp annesine ya da bir başkasına yaparsa bu büyük bir sorun
arkadaşı ayrı taktı bize babası ayrı taktı ben neden kayınvalidemin takamsı gerekeni takıyorum kendi takmam gerken takıyı taktım zaten, düğün borcumuz çıok yok aslında ikimizde birikimizi yaptık ikimizde düğün istediğimiz için düğün yaptık bizi zorlayan araba oldu ama biz iyi kötü geçiniyoruz kayınvalidemin araba borcumuzu oldugunu bile bile bunu teklif etmesi saçma?Senin düğününe gelip taktıysa sen de götürüp takmalısın zaten burda kayınvalidelik bir durum yok ama.
Su alamayacak duruma kadar düşecekseniz durumunuz yoksa niye düğün yaptınız şart mıydı? Söyleyin bir su uygulamadan, çektirn karttan kredi kartını ödeyemiyosa ayağını yorganına göre uzatsın.
akadaşı ayrı babası ayrı taktı herkes kendi takısını taksın ben kendi takacağım takıyı aylaröncesi ayarladımKv de haklı sizin düğününüze takılmış altını ödemenizi isteyebilir
Siz de sadece tek takı taksaydiniz arkadaşın ailesi takmış sizin düğünde eşinin ailesi adına iade etmeniz yeterliydi
Şu dönemde çok fazla gider var yetistiremiyor ve bütçenizde açık kalıyorsa eşinizi karşınıza alıp konuşun harcamalarınız da gereksiz olanları yapmama kararı alın
takılarımıza da göz dikti eşim vermedi araba alıcaz anne diyeGelen düğün takılardan kv tarafının tanıdıklarınkini geri kv verseydiniz keşke ne düğün ne takı mecburiyetiniz olur
kayınvalidem 2 bilezik aldı kenara çekildi herşeyi eşim yaptı ben neden takılarımıkaynanama veryimki kendi durumu var bi zahmet kenditakısını da taksınİyi de sizin düğüne takılmış zaten yani araba almış olduğunuz takılar. Kayınvalide haklı. Niye o versin ki sizin araba paranızı.
Siz de biraz para yönetmeyi bilin. Eşinizden isteyeceğinize de kredi kartından bile olsa alın su. Çok zor değil.