eşim annesi ve ablası ile görüşmüyorum

Erener2307

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
649
331
Eşim annesi ve ablasıyla tam 1 yıldır hiçbirşekilde görüşmüyorum.Eşimim aile eşrafı tarafından barışmam konusunda çok baskı varçne yapacagımı bilmiyorum.tek bildiğim.asla barışmak ve görüşmek istemiyorum.lütfen bana fikir verin

Resmi olun ayda 1 görüşün. Ama kusluk de olmaz. İlerde esiniz sizi suçlar.senin yuzunden ailemle kötü oldum der.az görüşün ve mesafeyi hep koruyun

11 yaşındaki kızımın yanında benim hakkımda çok kötü kelimeler kullanmışlar kızımda bana söyledi.daha sonra nnem kayınvalideme bu tür sözlerin ne kadar ayıp oldugunu söylediğindede yine ayı tepkiyle karşılaştı.aslında kayınvalidemin beni çok sevdiğini düşünüyordum şok oldum duyunca söylediklerini.ama şimdide barışmak için 40 takla atıyorlar ben hiç istemiyorum.ve ben barışmıyorum diye suçlu konumuna geçiyorum

çok yakın oturuyoruz istemesemde görüşülüyor.ama ben yüzlerini dahi görmek istemiyorum.asla gitmiyorum

11 yaşındaki kızımın yanında benim hakkımda çok kötü kelimeler kullanmışlar kızımda bana söyledi.daha sonra nnem kayınvalideme bu tür sözlerin ne kadar ayıp oldugunu söylediğindede yine ayı tepkiyle karşılaştı.aslında kayınvalidemin beni çok sevdiğini düşünüyordum şok oldum duyunca söylediklerini.ama şimdide barışmak için 40 takla atıyorlar ben hiç istemiyorum.ve ben barışmıyorum diye suçlu konumuna geçiyorum

Küs olma canım aynı benim gibi yap. Barışık küsler gibi mesafeli ol. Bir araya geldiğiniz de hiç birşey yokmuş gibi davran ama çok da samimi olma.. Hem daha değerli hem de ulaşılmaz olursun. Denendi Onaylandı :)

Herkes herkesin hakkinda konusuyor yani siz hic mi kv hakkinda konusmadiniz :) olur boyle seyler. Ama hakaret falan varsa bilemem...yinede bayramda seyranda gorusulecek kadar konusun yeter fazlasina zaten gerek yok bu durumda

Küs olma canım aynı benim gibi yap. Barışık küsler gibi mesafeli ol. Bir araya geldiğiniz de hiç birşey yokmuş gibi davran ama çok da samimi olma.. Hem daha değerli hem de ulaşılmaz olursun. Denendi Onaylandı :)
ben yüzlerini dahi görmeye dayanamıyorum.ben yapamıyorum suratımı asar asla konuşmam

bu açıklamanı ilk açtığın konu içeriğine eklersen tekrar tekrar konu neydi diye soruları engellemiş oluyorsun..
küs kalmak istediğin zaman lafını söyleyememene de neden olur için şişer.. sen git görüş, mesafeli ol tabi kırk yılda bir gidersin her fırsatında da tatlı tatlı sok lafını.. nasıl güzel bir haz anlatılmaz yaşanır..

Herkes herkesin hakkinda konusuyor yani siz hic mi kv hakkinda konusmadiniz :) olur boyle seyler. Ama hakaret falan varsa bilemem...yinede bayramda seyranda gorusulecek kadar konusun yeter fazlasina zaten gerek yok bu durumda
işte hakaret var işin içinde konuşursam sanki onusuz gurursuz olucam gibi geliyor

küslük dogru degıl bencede..sonucta esınde rahatsızdır bu durumdan..içten ıce mutsuzdur ....barıs ama samımı olma mesafenı koru

işte hakaret var işin içinde konuşursam sanki onusuz gurursuz olucam gibi geliyor
Bosver esin icin katlan vede bunu belirt bence. Sen uzulme diye konusuyorum bil de. Sonrada herkesin dedigi gibi ayda yilda 1 gidersiniz, hep hep gelmek isterlerse isim var dersiniz olur biter..birde bu tarz durumlarda akraba denilen akrepler surekli dedikodu yapar milletede laf vermemek lazim diye dusunuyorum

evet eşimde mutsuz ailesinden soyutladığını düşünüyor kendini.bana bunu açık açık söyledi.ama haklı olduguma belirtiyor ben olsam ben konuşmam diyor.o öyle deyincede çok üzülüyorum.aile şrafınada ben eşimi zorlayamam isterse görüşür istemezse görüşmez demiş. halada konuşmaya devam ediyorlar düzeliceklerini bilsem konuşuam barışıcam ama barışırsam onursuz gurur hissedicem kendimi.eşimede bunu çoook açık dile getirdim o_O

X