eşim annesi ve ablası ile görüşmüyorum

oh beee içim rahatladı.bütün ailesi üzerime geldi bi an yok çok uzattın sen bi insanlık yap barış eşim bir yandan ailesi bir yandan içimden gelmiyooo barışmak.ben okadar onursuz gurursuz bir insanmıyım diye kendimi sorgulyordum hep.

Bana yapılanı yazayım sana, kv yüzüme karşı o.. dedi hemde benim gibi birine. Ne o..luğumu görmüşse artık.
Ben durur muyum? Durmadım tabi; o.. ile evlenen erkek ne olur düşün bakalım. Ee böyle bir erkek evlat yetiştiren kadında pek matah olmasa gerek dedim. Kriz geçirdi. Halbuki söylediğine mantıksal bir çıkarımda bulunmuştum. Yani benim gibi aşırı hazır cevap olmadıkça böyle baş belalarından kurtulamazsın. Araya adam sokmaya çalışıp dururlar.
süpersinnn yaaa brawo valaaa ben sinirimden ölür tık diyemezdim sadece terbiyesiz der sırtımı döner giderdim...

süpersinnn yaaa brawo valaaa ben sinirimden ölür tık diyemezdim sadece terbiyesiz der sırtımı döner giderdim...
İçimde kalıp kendi kendimi yiyeceğime, dışımda patlatırım karşımdaki insan düşünsün dursun derim hep. Keşke böyle söyleseydim, keşke o lafı yutmasaydım diye diye kendimi yer bitiririm tanıyorum. Uslubumu bozmadan (yani sensin o.. gibi bir tavır takınmam) söylenen söze söylediğinden yola çıkarak cevap veririm. Ki biri bunu bana diyorsa her cevabı duymaya hazır olmalı. sonuna da 'ÇOK AYIP HİÇ YAKIŞTIRAMADIM BÖYLE BİR İTHAMI' diye eklemiştim hatta alayda vardı. Kurtuldum böylelikle. Yani ben zaten görüşmezdim de onlarda kaçıyor benden :KK70:

şıllık kelimesi hoş değil evet ama ömür bllah bu kelime için küs kalınmaZ diyecektim ki diğer dediklerini yazmışsınız şok oldum.Resmen namusunuza dil uzatılmış görüşmeyin

Eşim annesi ve ablasıyla tam 1 yıldır hiçbirşekilde görüşmüyorum.Eşimim aile eşrafı tarafından barışmam konusunda çok baskı varçne yapacagımı bilmiyorum.tek bildiğim.asla barışmak ve görüşmek istemiyorum.lütfen bana fikir verin

Kocaman insan olduğunuza göre kararını siz verebilirsiniz. Gerekirse görüşmenize zorlayan kişilerle de aranıza mesafe koyun. Psikoloğum, kendince bir savunma mekanizması geliştirmişsin hiç görüşmeyerek kendini mutlu edeceksen bu senin en doğal hakkın hiç görüşme demişti :)

Tam 10 sene esimin ailesi ile altlı ustlu oturduk.İki ay önce gorumceler ile kavga ettik.Üzerime yuruduler beni evden kovdular (sanki kendi evleriymis gibi) Bende aldım yavrularimi doğru ailemin yanına.Eşime de dedim"benden bu kadar beni istiyorsan sen gel"1 ay olucak ev tuttuk taşındık.Hiç biri ile gorusmuyorum,konusmuyorum.Eşim kuzuları alıp gider ama ben asla dusunmuyorum. Cunku kayınvalide kızlarını tuttu ve benim için ileri geri konuştu.Ben bittim onlar yüzünden şimdi toparlanmaya çalışıyorum.O yüzden konusun,gidin vs.diyemem gitmeyin de diyemem.Paşa gönlünüz ne istiyor.Şunu yaparsan mutlu,huzurlu olurum diyorsa onu yapın.Huzurla kalın

11 yaşındaki kızımın yanında benim hakkımda çok kötü kelimeler kullanmışlar kızımda bana söyledi.daha sonra nnem kayınvalideme bu tür sözlerin ne kadar ayıp oldugunu söylediğindede yine ayı tepkiyle karşılaştı.aslında kayınvalidemin beni çok sevdiğini düşünüyordum şok oldum duyunca söylediklerini.ama şimdide barışmak için 40 takla atıyorlar ben hiç istemiyorum.ve ben barışmıyorum diye suçlu konumuna geçiyorum
Cok ayip etmisler bende deve kini vardir kimseyi affedemem. Ama boyle bir durumda sirf esim icin arada bir ayni ortama girerdim sanirim. Acik acik konusmak lazim tabi kvle

evet en masum o aslında. ama en çokda yıpranan o.çok üzülüyorum.bana sadece bu konunu çok uzadıgını söylüyor.ama o barışırsam adım gibi eminim zırt pırt gelip gitmek istiycekler zırt pırt çağıracaklar.ben bunu istemiyorum.bilsem sadece bayramdan bayrama görüşecegimi barışıcam ama bunlar öle değil.her hafta sonu plan yapılcak gelinip gidilcek.

Görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin. İstiyorsanız size baskı yapanlarla da görüşmeyebilirsiniz veya "bana baskı yapmayın, yaparsanız sizinle de görüşmeyeceğim" diyebilirsiniz. Veya eşiniz için sadece bayramlarda görüşmek istiyorsanız, bunu baştan çok net söyleyip "sadece bayramdan bayrama görüşebilirim. Ama sonrasında daha çok görüşmem için baskı olursa görüşmeyi tamamen bırakırım" diyebilirsiniz. Görüştüğünüzde de içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın. Neşeli hissetmiyorsanız neşeliymiş gibi rol yapmak zorunda değilsiniz. Başkalarının hataları için daha fazla kendinizi zora sokmayın.

Söylenen sözler çok ağır ve eşinizin aile tarafı , sizin konuyu uzattığınızı düşünüyor yani anladığım kadarıyla bi pişmanlık falan yok ortada.Ben olsam hiç görüşmezdim.Eşiniz görüşsün hiç surat falan yapmayın.Siz rahatınızı bozmayın

Konuşmayın tabi
Herkes haddini bilecek
Laflara bak sonunu düşünmemişler mi hiç acaba bunları söylerken
Eşiniz görüşsün sakın kısıtlamayın ama siz konuşmayın

ben ablanız olsaydım siz barışsaydınız bi daha sizle muhattap olmazdım barışmayın o kadınla barışıllmaz aklı pis o kadının siz yüzüne bi kere bakarsınız arkaanızdan konuşur ablanız hakkında kim bilir neler diyordur konuşmayın eksik kalsın insan değil bu dediklerinize görre

eşim için aynı ortama girerdim diyenlere diyecek söz yokkkkkkkkk benim ablama o...... muamelesi yapılacak bana şıllık denecek ben aynı ortama girecem ha sebep kocacık için girmesin kardeşim siz böylesiniz de erkeklerin bu huyunu seviyorum işte bir erkeğe yapılsa bu eşim için karım için dyip aynı ortama girmeye sıcak bakmaz bakmasın da şerefinize dil uzatanlarla aynı ortamda bulunmak zorunda mısınız??? kocacığınız için ??

Biri bir şey söyler yanlış anlaşılır, affedilir.
Ama bunlar size "şıllık" demiş. Seviyesizlermis. Sevmediğim insana hiçbir şekilde öyle bayağı bir kelime kullanmam. Ablasini örnek alıyor, çocuğunu kucağına atacak falan demesi de sizi kötü konumda gördüklerini gösteriyor. Ortada affedilecek bir şey yok. Affedersiniz kabul etmiş olursunuz bu hakaretleri

X