eşim annesi ve ablası ile görüşmüyorum

kızımla görümcem tartışmış.kızımda bana söyledi o sırada eşim ardı bende bahsettim.o sırada eşim annesini aramış ve olayı sormuş.kayınvalidemle eşim konuşurken " görüyormusun bak şıllık ortalığı nasıl karıştırıyor"demiş.daha sonra kızımı almaya gittim kızım arabaya bindiğinde halasının benim için şıllık dediğini söyledi.
çok üzüldüm anneme gittim annemde kayınvalidemi aradı benim kızımın ne şıllıklığını gördünüz dedi.kayınvalidemde senin kızının altında arabası geziyo.ablasını örnek alıyo( buarada ablam eşinden ayrıldı 2, evliliğini yaptı.) benim oğlumu boşuycak başkasıyla evlencek o çocuguda elin adamının kucagına atacak dedi.ben beynimden vurulmuşa döndün.ogünden sonra asla ne bir telefın nede kapılarını açtımçne bayramda ne seyranda.ne ölülerine ne ölüme gelsinler dedim bitirdim.tek kelime tmedim.
bunlae ne bicim aile esinize soyleyin benden özür dilemeden barismam deyin ayrica ozur dileseler bile bayramdan bayrama gorudurum deyin

Ne özür dilemesi :KK48: ben gitcekmişim hiçbirşey olmamış gibi davrancakmışım yok öyle özür dilemek falan.eşimlede çook kavga ettim başlarda.ben senin namusunum nasıl bana böyle bişey derle sen nasıl susturamazsın diye ama işte kavga edip edip oturuyom..demediğimi nerden biliyorsun deyip susuyo ma ne dediğini söylemiyor.söledimi onuda bilmiyorum.

Size barışmanız için baskı yapan kim? Ve hangi akla hizmet baskı yapıyor? Bence onların da aklından ve adalet duygularından şüphe edin. Bu şartlarda bu baskıyı yapan insanlar da normal değil.

eşimin amcası yengesi küçük görümcem ve eşi baskı yapıyor neymiş ben çoook uzatmışım bu konuyu :)

eşimin amcası yengesi küçük görümcem ve eşi baskı yapıyor neymiş ben çoook uzatmışım bu konuyu :)

Bence bu insanlara da dikkat edin. Adil değillermiş. Konunun çok uzamasından bu kadar rahatsız oluyorlarsa o zaman size baskı yapıp huzurunuzu kaçıracaklarına, hakaret edenlere özür dilemeleri için baskı yapsalarmış. Adil olan davranış bu olurdu. Bence rahatsız oluyorsanız onlarla da aranıza mesafe koyabilirsiniz ama yine de siz bilirsiniz. Nasıl mutlu oluyorsanız öyle yapın.

Bence bu insanlara da dikkat edin. Adil değillermiş. Konunun çok uzamasından bu kadar rahatsız oluyorlarsa o zaman size baskı yapıp huzurunuzu kaçıracaklarına, hakaret edenlere özür dilemeleri için baskı yapsalarmış. Adil olan davranış bu olurdu. Bence rahatsız oluyorsanız onlarla da aranıza mesafe koyabilirsiniz ama yine de siz bilirsiniz. Nasıl mutlu oluyorsanız öyle yapın.
canım çook teşekkür ederim.koydum zaten benden uzak olsunlar aman amannn.yıldım bıktım bunlardan inanın eşim çok iyi bir insan bana ve kızıma çok bağlı mutlu olmasam eşimle hiçbirşeyi gözüm görmüycek.

Merhabalar;
Kv ve görümcenizin davranışları cümleleri hiç hoş değil. Kimsenin duymak yasamak isteyeceğini sanmıyorum. Hepimizinde böyle bir olayda vereceğimiz tepkiler başka başka olmakla aşağı yukarı aynı. Ben de sizinle aynı tepkiyi verecek olanlardan olurdum sanırım. hayatımda hep yaşlı genç çocuk ayırtetmeksizin insana saygı duyulması inancındaydım. Hata yaptıklarının farkındalarsa size barışma telkininde bulunan aile eşraflarının bu telkini görümceniz ve kv için yapması gerektiğini hatırlatabilirsiniz onlara. size gelip konuştuklarının yanlış kızgınlıkla ! öfkeyle soylenmişseyler olduğunu kırdıkları inin özür dilediklerini söylemeden sizin onlara gidiyor olmanız kendinizi size kötü hissettirecektir. ama dediğim gibi hatalarının farkında olduklarını size duyurma cabalarıyla karşılaşıp bir tatlı bir pasta eşliğinde evinize yapılacak ziyarette sizinde duyarsız kalmayacağınızı (eşiniz için oda)sanmıyorum. Samimiyetin,içten davranışın olmadığı hiç bir duygu konuşma ortam sizi mutluluğa götürmez. inş adım atarlar.

Aynen ben ve eşimde görümcemle konuşmuyoruz ama size bir soru sormak istiyorum..
Bende ara da sırada hep bir düşünceye kapılıyorum "eşim barışırmı gizli gizli benden konuşurmu fln diye.." Evliliğimizi zindan etti. Başından beri ailesini bana karşı doldurtup hepsini üzerüme yürütttü.. Son kavgamız da ailesiyle eşim "önce evliliğimiz için ve daha çok da senin için konuşmak istemiyorum onunla" dedi bana. Ama ilerde ya konuşurlarsa diye içim içimi yiyor. Görümcem biraz bu olayı "abim ne yaparsam yapiyim beni ezdirmez, beni silmez" diye kullanıyor da .. Aynı durumda olduğumuz için görüşlerinizi aliyim dedim. Teşekkürler şimdiden :)
Vallahi ileri de ne olur ne olmaz bilmiyorum ama ben eşime her zaman dediğim birşey var. Senin ablan ister görüş ister görüşme onunla benim için küs kal benim için kavga et asla demiyorum ki yaptıklarını da biliyorsun. Ne yaparsan yap ama ne bana ne kızıma bulaştırma ne de onlar yüzünden benimle kavga etme. Eğer ki onlar yüzünden benim canımı sıkarsan senin canını daha beter sıkarım ve kızımı ve beni üzersen onlar yüzünden bize bulaşmalarına sebep olursan seni asla affetmem. Yğkluğumuzla cezalandırırım seni diyorum. Eşim de her seferinde onlar eskidendi artık ben göreceğimi gördüm konşmam diyor. Bilmiyorum bende ileride ne olur ama benim görümcem seninkinden daha beter. Kızım 1,5 yaşlarında falandı şu Allahın 25 kuruşluk meyveli yoğurdundan kızına yedirirken benim kızıma vermemişti. ağlamıştı yavrum. Gece gece babayı gönderip bakkal bakkal gezdirip aldırmıştım.
Dilerim sizin eşinizde sizi üzmez de olanların farkına varır. Sizden yana olur.

canım çook teşekkür ederim.koydum zaten benden uzak olsunlar aman amannn.yıldım bıktım bunlardan inanın eşim çok iyi bir insan bana ve kızıma çok bağlı mutlu olmasam eşimle hiçbirşeyi gözüm görmüycek.

Aman eşinizle mutlu olun da en önemlisi o. Maşallah, Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Merhabalar;
Kv ve görümcenizin davranışları cümleleri hiç hoş değil. Kimsenin duymak yasamak isteyeceğini sanmıyorum. Hepimizinde böyle bir olayda vereceğimiz tepkiler başka başka olmakla aşağı yukarı aynı. Ben de sizinle aynı tepkiyi verecek olanlardan olurdum sanırım. hayatımda hep yaşlı genç çocuk ayırtetmeksizin insana saygı duyulması inancındaydım. Hata yaptıklarının farkındalarsa size barışma telkininde bulunan aile eşraflarının bu telkini görümceniz ve kv için yapması gerektiğini hatırlatabilirsiniz onlara. size gelip konuştuklarının yanlış kızgınlıkla ! öfkeyle soylenmişseyler olduğunu kırdıkları inin özür dilediklerini söylemeden sizin onlara gidiyor olmanız kendinizi size kötü hissettirecektir. ama dediğim gibi hatalarının farkında olduklarını size duyurma cabalarıyla karşılaşıp bir tatlı bir pasta eşliğinde evinize yapılacak ziyarette sizinde duyarsız kalmayacağınızı (eşiniz için oda)sanmıyorum. Samimiyetin,içten davranışın olmadığı hiç bir duygu konuşma ortam sizi mutluluğa götürmez. inş adım atarlar.
ÇOK TEŞŞEKÜR EDİYORUM SÖYLEDİKLERİNİZE GÖNÜLDEN KATILIYORUM.AMA YAPACAKLARINI SANMIYORUM.

ben de sevmiyorum mümkün olduğunca görüşmüyorum.
bir arkadaşın dediği gibi barışık küsler gibiyiz.
bayramdan bayrama düğünden düğüne görüşülüyor.
arada da canımı sıkıyorlar bugün olduğu gibi En Büyük KK
elimden gelse hiç görüşmem tabi mecburen görüşülüyor.

X