Merhabalar;
Kv ve görümcenizin davranışları cümleleri hiç hoş değil. Kimsenin duymak yasamak isteyeceğini sanmıyorum. Hepimizinde böyle bir olayda vereceğimiz tepkiler başka başka olmakla aşağı yukarı aynı. Ben de sizinle aynı tepkiyi verecek olanlardan olurdum sanırım. hayatımda hep yaşlı genç çocuk ayırtetmeksizin insana saygı duyulması inancındaydım. Hata yaptıklarının farkındalarsa size barışma telkininde bulunan aile eşraflarının bu telkini görümceniz ve kv için yapması gerektiğini hatırlatabilirsiniz onlara. size gelip konuştuklarının yanlış kızgınlıkla ! öfkeyle soylenmişseyler olduğunu kırdıkları inin özür dilediklerini söylemeden sizin onlara gidiyor olmanız kendinizi size kötü hissettirecektir. ama dediğim gibi hatalarının farkında olduklarını size duyurma cabalarıyla karşılaşıp bir tatlı bir pasta eşliğinde evinize yapılacak ziyarette sizinde duyarsız kalmayacağınızı (eşiniz için oda)sanmıyorum. Samimiyetin,içten davranışın olmadığı hiç bir duygu konuşma ortam sizi mutluluğa götürmez. inş adım atarlar.