- 5 Kasım 2024
- 229
- 11
- 13
- 24
- Konu Sahibi nejlasonmez
-
Yazık günah böyle masum bebeleri analarının koynundan koparıp da evleniyorsunuz.
Evet tabi sonra kavga ettikO benle kalacak derken? Yani ayni evde mi yasayacaksiniz demek istiyor. Basinda ayni eve evlenmediniz ama dimi? Uzgunum ama evliliginizin gidisati pek iyiye benzemiyor. Biraz rest cekip, gidebileceginizi hissettirin bakalim. Sesiniz ciksin, isteklerinizi acikca dile getirin. Isine gelmiyotsa anasinin koynuna geri donsun.
Benimde k.pederim vefat etmis ondan sonra esimi kocasi yerine koymus kadin, kaynimda babasi yerine ama bizde iliskileri oyle degil. Biraradayken esim eline alir telefonu yuzune bakmaz, muhabbet etmez. Ilk evlendigimizde evde ne olsa arardi kv veya kaynim. En son yeter ya biktim sizden ben hayatimi yasayamacak miyim dedi, bende laf arasinda artik onun ailesi benim diye soyluyorum. Cekinmeyin sizde. Artik siz bir ailesiniz disaridan kimseyi dahil etmek zorunda degilsiniz. Isine gelmeyen donup gidebilir.
Vallahi ben başka bisey anlatmak istedim size ama sizin kafa kocaya odaklı ….Zaten gebelik testi negatif çıktı niye geciktiğini anlamadım ne olduysa inostrol ilacı yüzünden oldu
Ben zaten söyledim ayrı evi istiyorum dedim tabi ilk başta yine surat astı ama şunu gösterdim kendisine annesi umureye gidince oturup giyinip süslenmenmeye isteğimi yapmaya başladım tekrar ilk gün şaşırdı tabi çünkü ilk aylarda yapıyordum sonra annesi gelince yapmaz oldum annesi gidince tekrar yapınca surat astı ve anladı benim istediğimi geçen sefer neden kavga ettimi kavga ettik çünkü annesi umureye gitmeden o zamana ben surat asttım bu sefer biliyorum anlıyorum dedi senin de hakkın var bazı şeylere eksik yapıyorum konuşmaya başladı
Zaten şu an yok adetim fazla gecikti neyden kaynaklandığına anlamıyorum kan testi de Negatif çıktı o beni ayrı strese soktuAllah vaktını zamanını ayarlar . Siz çocuk olayına ara verin .
Pgt yaptırın kimyasal gebelikler sebebsiz olamazZaten şu an yok adetim fazla gecikti neyden kaynaklandığına anlamıyorum kan testi de Negatif çıktı o beni ayrı strese soktu
Doktor sıkıntı yok diyor bin tahlili yaptırıyor ama sonunda doktor sıkıntı yok diyor gayet sağlıklı da zaten kimyasal gebelik beş oldu olalı iki ay korunduk zaten bu ayda gecikti gebelik şüphesi var dedim dün kan verdim negatif 0.100 ben inostrol ilacından şüpheleniyorum adet geciktirdi yarın zaten doktora gideceğim sebebini öğreneceğimPgt yaptırın kimyasal gebelikler sebebsiz olamaz
Benim kafa odaklı dedim ilanı söylüyorum sadece zaten kafama göre hareket etmiyorum bir bildiğim varda yapıyorum sadece bunu yaptığına sinir oldum rahatız ettiVallahi ben başka bisey anlatmak istedim size ama sizin kafa kocaya odaklı ….
Oda bir oğlan doğuracak. Eşinden görmediğini bebekten bekleyecek. Kısır döngüTek sorun kocanızın annesine olan düşkünlüğü değil belli ki. Sizin ilişkinizde de sıkıntılar var. Tüm bunlara rağmen çocuk için acele etmeniz neden peki?
Daha yolun başındasınız .Benim kafa odaklı dedim ilanı söylüyorum sadece zaten kafama göre hareket etmiyorum bir bildiğim varda yapıyorum sadece bunu yaptığına sinir oldum rahatız etti
Bana diyor ki o bana beş tane çocuğuna tek başına baktı baba yok vefat etmiş diyor o gidip milletin evin temizledi bir sürü iş yaptı diyor iyide beni ne ilgilendirir o benle kalacak diyor
6 ayda 2 defa mı benim eşim sorunluda yani sizinkide az değil.Annesi evdeyken yüzü güler açıyor şaklaşıyor vs umreye gitti yüzü asıldı şimdi yine aynı annesi dönüyor bir kaç gün sonra yine yüzü güller açtı normal mi?
Annesinden kıskanmıyorum hayır valla ama bende o güller yüzü istiyorum sürekli ben yapmaktan sürekli ben çabalamaktan yoruldum ya
(Biz evlendikten iki ay sonra kaynanam bana geldi)
yanlış anlamayın ama normalde erkekler ilk aylarında filan dokunur öper belki bunlar zamanla azalır işten gelince filan altı ay oldu evleneli ben hiç görmedim ya sadece sayılı bir şekilde sayarım yani iki defa yaptı
Evet annen düşükün olabilirsin ama bari bana yapma ben eğlendirmeye çalıştım keyfini yerine getirmeye çalıştım 20 gün boyunca adamı yüzü asık diye
Biraz önce aradı annesi yarın geliyoruz 360dereceye döndü meğersem annesi yok diye yüzü asık iyi de ben ne yapıyım önümde surat asıyorsun bende işinden dolayı dedik işin gücünden olabilir yoğun da olabilir dedim ama çabaladım herşey boşuna gibi
Canımı sıktı ya yemin ederim böyle bir şey olmaz
Eşimi bilirim iyi bir adam ama bunu niye yapıyor ya bana
Sandaliyeden sert zemine düştüm bugün yemin ederim oturamıyorum annesi kaptıktan sonra salonda uzanacaktım eşimin yanına rahat edemeyeceğimi anlayınca odama geçtim yanlış anladı eminim
Ayyy annem babam için kullanır bu tabiri aynen; kendi akrabalarına gülleri açılır, diyeAnnesi evdeyken yüzü güler açıyor şaklaşıyor vs umreye gitti yüzü asıldı şimdi yine aynı annesi dönüyor bir kaç gün sonra yine yüzü güller açtı normal mi?
Annesinden kıskanmıyorum hayır valla ama bende o güller yüzü istiyorum sürekli ben yapmaktan sürekli ben çabalamaktan yoruldum ya
yanlış anlamayın ama normalde erkekler ilk aylarında filan dokunur öper belki bunlar zamanla azalır işten gelince filan altı ay oldu evleneli ben hiç görmedim ya sadece sayılı bir şekilde sayarım yani iki defa yaptı
Evet annen düşükün olabilirsin ama bari bana yapma ben eğlendirmeye çalıştım keyfini yerine getirmeye çalıştım 20 gün boyunca adamı yüzü asık diye
Biraz önce aradı annesi yarın geliyoruz 360dereceye döndü meğersem annesi yok diye yüzü asık iyi de ben ne yapıyım önümde surat asıyorsun bende işinden dolayı dedik işin gücünden olabilir yoğun da olabilir dedim ama çabaladım herşey boşuna gibi
Sandaliyeden sert zemine düştüm bugün yemin ederim oturamıyorum annesi kaptıktan sonra salonda uzanacaktım eşimin yanına rahat edemeyeceğimi anlayınca odama geçtim yanlış anladı eminim
Annesi evdeyken yüzü güler açıyor şaklaşıyor vs umreye gitti yüzü asıldı şimdi yine aynı annesi dönüyor bir kaç gün sonra yine yüzü güller açtı normal mi?
HayırBunu evlenmeden sizinle konustu mu?
Gayet farkındayımSen de anlamışsın durumu cidden bı sıkıntı var da arkadaş farkında değil bence...
Ben çocuk için acele etmiyorumTek sorun kocanızın annesine olan düşkünlüğü değil belli ki. Sizin ilişkinizde de sıkıntılar var. Tüm bunlara rağmen çocuk için acele etmeniz neden peki?
Yaşınız küçükAnnesi evdeyken yüzü güler açıyor şaklaşıyor vs umreye gitti yüzü asıldı şimdi yine aynı annesi dönüyor bir kaç gün sonra yine yüzü güller açtı normal mi?
Neden korkuyorsunuz. Korunuyorsanız düşünüyorsunuz demek oluyor. Kocanızdan emin olunca düşünün. Evlilik oturmadıysa o eve bebek fazla gelirBen çocuk için acele etmiyorum
sikayet etme alay et inceden daha cok ise yarar. hadi alican yine iyisin annen geliyor falan de :)Annesi evdeyken yüzü güler açıyor şaklaşıyor vs umreye gitti yüzü asıldı şimdi yine aynı annesi dönüyor bir kaç gün sonra yine yüzü güller açtı normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?