Eşim annesi evdeyken ayrı annesi gidince ayrı bir yüzü bir tavrı oluyor bunu yapması normal mi ya?

Yazık günah böyle masum bebeleri analarının koynundan koparıp da evleniyorsunuz.
Evet tabi sonra kavga ettik

Vallahi ben başka bisey anlatmak istedim size ama sizin kafa kocaya odaklı ….

Pgt yaptırın kimyasal gebelikler sebebsiz olamaz
Doktor sıkıntı yok diyor bin tahlili yaptırıyor ama sonunda doktor sıkıntı yok diyor gayet sağlıklı da zaten kimyasal gebelik beş oldu olalı iki ay korunduk zaten bu ayda gecikti gebelik şüphesi var dedim dün kan verdim negatif 0.100 ben inostrol ilacından şüpheleniyorum adet geciktirdi yarın zaten doktora gideceğim sebebini öğreneceğim

6 ayda 2 defa mı benim eşim sorunluda yani sizinkide az değil.
Bence böyle adamların evlenmemesi gerekiyor insanladın hayatına girip mahvediyorlar iğreniyorum artıkbu tip anneci birde beceriksiz heriflerden.
Birde etek giysin madem.

Ayyy annem babam için kullanır bu tabiri aynen; kendi akrabalarına gülleri açılır, diye babam 70 yaşında bu arada, bazı erkekler böyle. Yazan olmuş zaten bağımlı ilişki ve zayıf karakterden ötürü bence.

Karşısında içten güleceği biriyle evlenmemiş evlenmek için evlenmiş demek ki.
Ayrıca sanki eşinize anlatır gibi tek tek yazmışsınız. Bunlardan kaçını eşinizle konuştunuz merak ettim.

Yaşınız küçük
Ben evliliğimden emin olana kadar çocuk istemedim
Nitekim benim eşim de annesine çok düşkündü
Hoş benim eşimin bana karşı ilgisizliği ya da suratsızlığı yoktu ama anne düşkünlüğü vardı
Nitekim öyle böyle sorunlar derken evlilik oturunca çocuk düşünmeye başladım
Etrafın " ayy daha çocuk yok mu" demesine bakmayın.
Millet anca konuşur.
Çocuk düşünecek zaman değil sanki
Eşinize tatlı tatlı anlatin Düzgünce anlamazsa bakarsınız tekrar

sikayet etme alay et inceden daha cok ise yarar. hadi alican yine iyisin annen geliyor falan de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…