Nişanlıyken bi kaç sorun oldu. Sonra aileler halletti konu kapandı. Bazen kendi aramıza konuştuğumuz da hep o konuları açıyor.Ailenizi istememesini özel bir nedeni var mı? Tüylerim diken diken oldu konuyu okuyunca
Sordum tabi nedeni yok ddiİstememe sebebi nedir annenizi? Bunu mutlaka sormuşsunuzdur neden diye dimi?
Başlarda öyle değildi işte. Her şey evlendikten sonra olduEşiniz salak herhalde.
Ne demek annemin gelmesini istemiyor, ne kadar konuştuğuma karışıyor. Eşiniz mi bu kişi, yoksa siz onun çocuğu musunuz? Almayacak mısınız ailenizi evinize, ne düşünüyorsunuz?
Bırakın izin alsın, nereye giderse gitsin ya. Kan beynime sıçradı resmen.
Not: Böyle bir tavrın hiçbir sebebi olamaz. Annesini asla görmek istemediği bir kişiyle evlenmemeliydi baştan.
Böyle bir saçmalık olabilir mi yaSordum tabi nedeni yok ddi
Ya ben gerçekten anlayamıyorum. Kadın olsun, erkek olsun bir insan nasıl karşısındakine "ailenle görüşmeyeceksin" diyebilir; aklım almıyor.Başlarda öyle değildi işte. Her şey evlendikten sonra oldu
Hayır onu yapamam. Ölürüm daha iyi ben bu yaşıma kadar annemden gördüm şeyi gözümü onunla açtım. O benim herşeyim. Genel okuduğum yorumlar beni çok etkiledi. Annem gelsin istediği kadar kalsın eşimde izin alsın nereye gitmek istiyorsa gitsinYa ben gerçekten anlayamıyorum. Kadın olsun, erkek olsun bir insan nasıl karşısındakine "ailenle görüşmeyeceksin" diyebilir; aklım almıyor.
Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki, annenizle görüşmeyecek, evinize kabul etmeyecek misiniz? Rest çekmeyi düşünüyor musunuz yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?