Eşim anlar mı ?ikilemdeyim.fikir verin lütfen :(

Ne ezilmesi ya, altı üstü kadın doğum tekniğine karar vereceksiniz.
Bu olayı dramatize etmeye gerek yok.

Maalesef canım.ilk çocuktan önce hiç karışmıyordu.şimdi çocuk oldu değişti.aylarca dkh kullandım .gezelim iki üç yıl sedi.ben istedim çocuk.on aylık evliyken hamile kaldım

canım sakın taktırma ben bin pişman oldummmm

Benim eşim de hiç bir yöntemi istemiyor başından beri,hepsine önyargılı. 5 buçuk yıldır kendi korunuyor,istemsiz hamilelik yaşamadım. Ama biz biraz da kazara olsa bile sevinecek kafadayız,onun rahatlığı da olabilir. Siz kesinlikle istemiyorsunuz,bence biraz daha ikna etmeye çalışın. Gizli iş yapsam vicdanım rahat olmazdı benim.

belki psikolojiktir ama ipi beni hep rahatsız etti eşim hissetdiğini söyliyodu ipi ip olduğunu sölememiştim bide

canım en doğru yönteme kadın doğumcun karar verir gerekli testleri yaptırıp

Cnm emziriyorken eşinde korunursa hamile kalma ihtimalin azalıyor. Bebeğini emzirmeyi bırakıncada dkh kullanırsın
Hem neden eşin kondom kullanmıyor bir süre

Taktir spirali rahatla. Sen cocuk isteyince de cikar yap bi bebek. Bu kadar basit. Bencil adama bencil cozum. Spiral hic belli olmuyor. Kullandim rahatti memnundum. Simdi kullanmiyorum ama tekrar dusunuyorum.

Taktir spirali rahatla. Sen cocuk isteyince de cikar yap bi bebek. Bu kadar basit. Bencil adama bencil cozum. Spiral hic belli olmuyor. Kullandim rahatti memnundum. Simdi kullanmiyorum ama tekrar dusunuyorum.
İpini hissediyor diyenler var ama

Evet geri çekilme.me kadar güvensiz bi yöntem olduğunu bildiği halde hem de

Guvensiz bir yontem degil, cunku zaten yontem degil.

Geri cekilme dogum kontrol yontemi degildir. Bu kadar cehalet artik beni sinirlendiriyor.

Geri cekilme ancak fantezi olabilir. Doggy ne kadar korunma yontemiyse bu da o kadar korunma yontemi.

Konu sahibi, esiniz saygisiz adamin teki. Sizi siz istemeden hamile birakmaya calisiyor. Buna neden rest cekmiyorsunuz?

Sizde benim gibi eşinizin bebekle ilgilenmesini onun evdeyken altını degistirmesini yemek yedirmesini gece sırayla kalkmasını sağlarsanız ve tabi evde oldugu günlerde çok yorgunum diyip 2 3 saatligine onları basbasa biraksaniz esiiniz bebek bakmanın ne kadar zor olduğunu ve kazara bi bebek daha olursa nasil basedcegini dusunup her turlu korunmaya evet der yani.benim 9 aylık bi oğlum var eşim okula gidene kadar başka bi bebeğe sıcak bakmıyo artık

Paşaya bak sen ya, hem zevkinden ödün verip prezervatif kullanmayacak, hem kadına hiç bir D.k yöntemi için izin vermeyecek, hem sırf kendi istediği için eşini 2.çocuğa hamile bırakmaya çalışacak...
Ohhh erkeklere göre ne kadar kolay her şey, tabi yapması da zevkli, bebek sevmesi de.
Bakımla ilgili Geri kalan hiç bir şeyi yapmazlar bey efendiler!!!!
Sinir oldum yaaa!

Son düzenleme:
Ya şimdi ne yapmalı

Bunları yapıyor mu eşiniz gerçekten helal vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…