Eşim anlar mı ?ikilemdeyim.fikir verin lütfen :(

Gerçekten öyle canım ya.hiç bir şey yapmak istemiyorum yaklaşmak istemiyorum bu yüzden

Prezervatif bende alerji gibi birşey yaptı bir daha da kullanmadık .tuhaf bişey oldu kaç gün kaşıntı oldu hem de Nasıl .onu ben de sevmiyorum.

Benim İsviçreli bir arkadasim karısına doğum kontrolü yöntemi yaptırmadı,kendisi vazektomi yaptırdı 2 cocuktan sonra.bana cok acayip gelmisti ve ilk defa onda duymuştum bana "biz de kadınlar önemlidir herseyi onlardan bekleyemeyiz,karım cocuguklarimizi dogurmak ve buyutmekle üstüne düşenin fazlasini zaten yaptı"demişti...cok etkilenmistim açıkçası.

Erkeklere hamilelik ve doğum kolay geliyor. Olursa olur gibi düz mantıkla hareket ediyorlar Canım.
Kızım bir yaşındayken eşim dikkat etmedi. Tutarsa tutsun aman dedi bir gece ve tuttu İkinci hamileliğimde neler çektiğimi biliyor ama şimdiden üçüncünün planını yapıyor.
Biz birlikte karar aldık. Spirali devlet hastanesinde ücretsiz ve sorunsuz takdırdım. Rahime takılıyor. Eşim ip yada başka bişey hissetmediğini söylüyor.
Takdir senin. Hamilelelik istemiyorsan takdır ve eşine söyle. İkinci bebek istediğinizde sorunsuz çıkarıp tekrar hamile kalabilirim dersin.

En başta zaten onun kondom kullanarak korunması mantıklı. Sonuçta onlardan gelen birşey bu, ben neden korunayım ki? Onun kondom kullanması lazım, net.

Eşin hem korunmadığı gibi, bir de sana engel oluyor. Düpedüz bencillik yaptığı... Bu devirde kaldı mı böyle erkekler?

Ama yok asla korunmaz diyorsan spiral en mantıklısı. Bu sefer de neden bebek olmuyor diye söylenirse şaşırma ama...

Aynı benim eşim normalde asla benim bedenimle ilgili hiçbirşeye karışmaz ama bu konuya taktı. Benimde bir yaşında bebeğim var kesinlikle korunma istemiyor çünkü ikinci bebek planları yapıyor iki üç kere bu spiral konusunu dillendirdim kesinlikle hayır diyor valla kusura bakmasın ki kendisinede söyledim benim bedenim benim hayatım kesinlikle şuan düşünmüyorum o yüzden ondan habersiz gidip spiral taktiracagim. Psikolojim ikinci bebeğe hazır değil.

Bence rest cek soylerek taktir
Cunku mutlaka supheli iliskilee olyor
Sikintisini biz cekiyoruz
Onlara kolay cocuk isleri
Cok sinirleniyrm ya

Ben dogumdan 45 gun sonra gittigimde drla konustuk bana ikinci cocuk icin ara verme iki yil dolunca yap dedi ve bu sure icinde ben spral istedim sen bilirsin ama ben onermiyrm bu kadar kisa sure icin takmayalim esin korunsun dedi
Takmadi
Yani sunun icin paylasmak istedjm
Kisa surede sende cocuk istiyorsan boyle bir durum var yani bnm dr gorusu

Yahu hangi devirde yaşıyoruz..ne demek eşten izin alınırsa doktorlar takıyor..kadınlarda özgür bir birey bunu artık kabul etsinler.başta hemcinslerimiz etsin...

Emzirirken kullanılabilen bi doğum kontrol hapı var. Cerezetta sanırım adı. Onu bi araştırın ve kullanın isterseniz...

Emzirirken kullanılabilen bi doğum kontrol hapı var. Cerezetta sanırım adı. Onu bi araştırın ve kullanın isterseniz...

Ben kullanmıştım yeni bıraktım emziren anneler için dedi doktorum hergün ara vermeden kullandım şimdi yasmine geçtim .Cezarette de sanırım en az etkileri olan ilaçmış .

bence eşinizle ilişkiye başlar başlamaz prezervatif takmasını diretin, onun inisiyatifine bırakmayın, takmazsa asla devam etmesine izin vermeyin. bir iki kere öfkelenirse de kararlı durursanız o da kendisi korunmayı öğrenecektir. ben bu konuda kadınların bu kadar ezici sorumluluklar almasına üzülüyorum. bedenine müdahale edilen sen olacaksın, eşinden bir şeyler sakladığın için huzursuzlanan sen olacaksın, en kötüsü herhangi bir aksilik durumunda (kanama, vs) herşeyle tek başına mücadele etmek zorunda kalacak yine sen olacaksın. eee bu kocalar ne yapacak? bir saniyelik bir tedbiri bile yapmayı beceremedikleri için işin içinden sıyrılacak. en iyisi eşinin korunması için kararlı olmak. bu bir yıl iki yıl değil bütün ömür sürecek, en kalıcı çözümü bulmak uzun vadede en iyisi.

Kızlar regınon denen bir ilaca başladım.sağlık ocağındaki ebe altı aydan sonra emzirsen dahi kullanabilirsin dedi.doktıruma da sordu çok uzun süre olmasın ama kullanabilirsin dedi yine de emzirirken çok sıcak bakmıyorum dedi.bn de birinci kutuya başladım .bakalım bir kaç ay kullanırım belki.içündeki östrojen hormonu çok azmış

Hanımlar ya ben bir şeyi anlamadım
Bir kaç üye eşim dikkat etmiylr demiş
Kondomun nesine dikkat etmiyor ki
Baştayken takacak işte
Nasıl dikkat etmiyor? Yamuk mu takıyor anlamadım.

Hanımlar ya ben bir şeyi anlamadım
Bir kaç üye eşim dikkat etmiylr demiş
Kondomun nesine dikkat etmiyor ki
Baştayken takacak işte
Nasıl dikkat etmiyor? Yamuk mu takıyor anlamadım.
Kondom yok ki geri cekilme ama Turk erkeginin cogu sevismesini bilmedigi icin bosalmasini da kontrol edemiyo geri cekilmiyomus bazen

Katılıyorum, koca güya ama ne işe yarıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…