Eşim anlar mı ?ikilemdeyim.fikir verin lütfen :(

Git spiral taktir.
Eşin düşüncesiz diye kendini korumayacak mısın sanki...

Spiral takıldıktan sonra 2 cm kadar ipi rahim ağzından aşağıya vajinaya sarkıyor. O ip çok uzun bırakılırsa erkegin penisine batabiliyor. Doktor takarken ip çok uzun kalmasın, eşim hissetmesin dersiniz.

Eş onayı gerekmiyor.
Adet kanamasını biraz siddetlendiriyor spiral.
Açsaplarda en kaliteli spiral bedava takılıyor. Özele gitmeyin boşuna.
Adetin 2. Ya da 3. Günü takılıyor. Hemen gidin bence

Değil mi :)

Ya anlaşılsa zaten hiç
Bir erkek istemez bence spirali.valla bugğn ikinci günüm yarın ya iğne ya spiral

Bir kadın spiral taktıracakken eşinden izin mi alıyor?
Ben böyle bir uygulama görmedim, varsa da bu gördüğüm en saçma icazet sistemi olurdu.
Eşinize söylemeden spiral taktırın diyorum ben de, sahi ona ne yahu?

Kizim tam 20 aylikken hamile kaldim.
Aralikta dogcak oglusum.
Kizimda 2 bucuk yasinda olcak bu esimle ortak kararimizdi.
Istedigim ayda hamile kaldim.

Beni cesaretlendiriyorsunuz :)gerçi acır diye korkuyorum ama .

spiral için duymadım ama,
tüp ligasyonunda imzası gerekiyormuş.
bence de çok saçma...

Kizim tam 20 aylikken hamile kaldim.
Aralikta dogcak oglusum.
Kizimda 2 bucuk yasinda olcak bu esimle ortak kararimizdi.
Istedigim ayda hamile kaldim.
Allah bağışlasın canım .ben de üç dört yıl ara vermeyi düşünüyorum

Can'ım bence eşinden gizli yapma.. Spiralle hamile kalan yok mu sanıyorsun? O kadar çokki.. Benim kuzenim de öyle geldi dünyaya..
Prezervatif kullanmaya ikna et .. İlaç falan kullanma sakın çok yan etkisi.. Olacağı varsa spiralli de olur her türlü olur.. Kordonlarını bağlatıp hamile kalan bile var..

İkinci çocuk için çok ara vermek istemiyorum deyince ben de olmaz deyince ona danışarak yapayım dedim.ama erkekler işte laf anlatılöıyor ki

Ben spirali 3 kez taktirdim ama hepsinde kaydı. Yani eşinizden gizli kontrollere gidebilirmisiniz? Bide benim spirallerinde iplerini eşim hissediyordu. Yani bence bi müddet eşin dikkat etsin sonra sen dkh kullanirsin.

Ha paşam prezervatife de karşı
Oy anam oy!
Sakın ha, valla ertesi aya ikinciye kalırsın demedi deme.
Ha Jolie/Pitt çifti gibi 6 çocukla gezmeyi gözün kesiyorsa devam edin ne diyeyim.
Allah korusun kız :)eşim çocuk çok seviyor anlaşamadığımız neredeyse tek şey.29 yasındasın çok yas farkı güzel değil çocuklarınla aranda deyip beni kamdırma peşinde.tamam ben de seviyorum çocuk ama vücudum daha yeni toparlandı çocuğum çok yaramaz .kadın hep eziliyor işte

İkinci çocuk için çok ara vermek istemiyorum deyince ben de olmaz deyince ona danışarak yapayım dedim.ama erkekler işte laf anlatılöıyor ki
valla çok çocuğu olmasını istediği için prezervatifin ucunu delip 3 arka arkaya 3 çocuk yapan birini gördüğüm için güvenmiyorum ben erkeklere.çocuk kararı anneye aittir.9 ay karnında taşıyan,en az 1 sene emziren ,uykusuz harap olan babalar sanki..hemen istiyormuş 2. çocuğu bak paşama sennnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…