Eşim anlar mı ?ikilemdeyim.fikir verin lütfen :(

Git spiral taktir.
Eşin düşüncesiz diye kendini korumayacak mısın sanki...

Spiral takıldıktan sonra 2 cm kadar ipi rahim ağzından aşağıya vajinaya sarkıyor. O ip çok uzun bırakılırsa erkegin penisine batabiliyor. Doktor takarken ip çok uzun kalmasın, eşim hissetmesin dersiniz.

Eş onayı gerekmiyor.
Adet kanamasını biraz siddetlendiriyor spiral.
Açsaplarda en kaliteli spiral bedava takılıyor. Özele gitmeyin boşuna.
Adetin 2. Ya da 3. Günü takılıyor. Hemen gidin bence

Ay bi zahmet sen doğurmuyorsun bebeği istemek ne kadar kolay hatta yapması bile eğlenceli onlar için. Ne kadar bencil şu erkekler ya. İstemiyorsan yaptır vazgeçtim az önceki yorumumdan. Böyle düşüncesiz erkekler hak ediyor gizli dümenli işleri. Azıcık anlayış ya..
Değil mi :)

Git spiral taktir.
Eşin düşüncesiz diye kendini korumayacak mısın sanki...

Spiral takıldıktan sonra 2 cm kadar ipi rahim ağzından aşağıya vajinaya sarkıyor. O ip çok uzun bırakılırsa erkegin penisine batabiliyor. Doktor takarken ip çok uzun kalmasın, eşim hissetmesin dersiniz.

Eş onayı gerekmiyor.
Adet kanamasını biraz siddetlendiriyor spiral.
Açsaplarda en kaliteli spiral bedava takılıyor. Özele gitmeyin boşuna.
Adetin 2. Ya da 3. Günü takılıyor. Hemen gidin bence
Ya anlaşılsa zaten hiç
Bir erkek istemez bence spirali.valla bugğn ikinci günüm yarın ya iğne ya spiral

Bir kadın spiral taktıracakken eşinden izin mi alıyor?
Ben böyle bir uygulama görmedim, varsa da bu gördüğüm en saçma icazet sistemi olurdu.
Eşinize söylemeden spiral taktırın diyorum ben de, sahi ona ne yahu?

Aynı düşüncede eşim.yalnız dikkat etmiyor her seferinde.hazır değilim ikinci bebeğe daha.mecbur bırakıyor beni giZli iş yapmaya .emzirmesem dkh kullanacam ama işte.çocuklarınız arasında kaç yaş var

Kizim tam 20 aylikken hamile kaldim.
Aralikta dogcak oglusum.
Kizimda 2 bucuk yasinda olcak bu esimle ortak kararimizdi.
Istedigim ayda hamile kaldim.

Ben böyle bir uygulama görmedim, varsa da bu gördüğüm en saçma icazet sistemi olurdu.
Beni cesaretlendiriyorsunuz :)gerçi acır diye korkuyorum ama .

spiral için duymadım ama,
tüp ligasyonunda imzası gerekiyormuş.
bence de çok saçma...

Kizim tam 20 aylikken hamile kaldim.
Aralikta dogcak oglusum.
Kizimda 2 bucuk yasinda olcak bu esimle ortak kararimizdi.
Istedigim ayda hamile kaldim.
Allah bağışlasın canım .ben de üç dört yıl ara vermeyi düşünüyorum

Merhaba kızlar.ben sekiz ay önce doğum yaptım ve daha yeni dün adet görmeye başladım.şimdi bir doğum kontrol yöntemi kullanmak istiyorum kendim.çünkü eşime güvenemiyorum.ben dikkat ederim diyor ama Bi ediyor Bi etmiyor.artık adet de oldum çok tehlikeli bundan sonrası.doktorumla konuştum emzirdiğim için doğum kontrol ilacı önermedi.ya spiral ya da depo prove denen üç aylık iğnenin makul olduğunu söyledi.yalnız üç aylık iğnelerin çok fazla zararı olduğunu duydum.spiral taktırmak istedim.eşime söyledim kaç kez öyle şeyler yapma sakın diyor izin vermiyor.kaç kez anlattım sen de rahat edersin ben de dedim.yok diyor.anlaşamıyoruz bir türlü bu konuda eşimle.olursa olur ama ben dikkat ederim diyor.daha bebeğim çok küçük çok yaramaz.kolay hamile kalan biriyim riske atamam.yalnız eşim sen birşey yapma diyor ama kendi de her zaman dikkat etmiyor.adet olana kadar ne çektim.bugüne kadar eşimden giZli hiçbir şey yapmadım.ama buna mecbur kaldım gibi.ne dediysem ikna olmuyor iyice inada bindirir diye korkuyorum.sizce ne yapmalıyım ?spirali gizlice taktırmalı mıyım anlar mı?yoksa üç aylık iğne mi olmalıyım?onun da yan etkileri Can'ımı sıkıyor.ayrıca bende troid yetmezliği var acaba onu tetikler mi?offf kafamda deli sorular.lütfen akıl verin kızlar siz olsanız ne yaparsınız :KK43:bu arada eşim bişeyi inada bindirdi mi daha kötü olur ilerisi için de bu konuda sinir etmek istemiyorum onu.sessiz sedasız mı halledeyim
Can'ım bence eşinden gizli yapma.. Spiralle hamile kalan yok mu sanıyorsun? O kadar çokki.. Benim kuzenim de öyle geldi dünyaya..
Prezervatif kullanmaya ikna et .. İlaç falan kullanma sakın çok yan etkisi.. Olacağı varsa spiralli de olur her türlü olur.. Kordonlarını bağlatıp hamile kalan bile var..

kendi organınıza taktıracağınız aleti neden eşinize danışıyorsunuz anlamadım..ona ne oluyor ki? üstüne üstlük bir de izin vermem demiş..
böyle birşey için izin alırsanız sonucu da böyle olur işte..
İkinci çocuk için çok ara vermek istemiyorum deyince ben de olmaz deyince ona danışarak yapayım dedim.ama erkekler işte laf anlatılöıyor ki

Ben spirali 3 kez taktirdim ama hepsinde kaydı. Yani eşinizden gizli kontrollere gidebilirmisiniz? Bide benim spirallerinde iplerini eşim hissediyordu. Yani bence bi müddet eşin dikkat etsin sonra sen dkh kullanirsin.

Ha paşam prezervatife de karşı :KK70:
Oy anam oy!
Sakın ha, valla ertesi aya ikinciye kalırsın demedi deme.
Ha Jolie/Pitt çifti gibi 6 çocukla gezmeyi gözün kesiyorsa devam edin ne diyeyim.
Allah korusun kız :)eşim çocuk çok seviyor anlaşamadığımız neredeyse tek şey.29 yasındasın çok yas farkı güzel değil çocuklarınla aranda deyip beni kamdırma peşinde.tamam ben de seviyorum çocuk ama vücudum daha yeni toparlandı çocuğum çok yaramaz .kadın hep eziliyor işte

İkinci çocuk için çok ara vermek istemiyorum deyince ben de olmaz deyince ona danışarak yapayım dedim.ama erkekler işte laf anlatılöıyor ki
valla çok çocuğu olmasını istediği için prezervatifin ucunu delip 3 arka arkaya 3 çocuk yapan birini gördüğüm için güvenmiyorum ben erkeklere.çocuk kararı anneye aittir.9 ay karnında taşıyan,en az 1 sene emziren ,uykusuz harap olan babalar sanki..hemen istiyormuş 2. çocuğu bak paşama sennnn...

X