- 21 Haziran 2016
- 226
- 73
- 37
-
- Konu Sahibi Dilruba2387
Nasıl ip ya ipi o kadar ileride mi ki hissetsin anlamadımspirali taktır , eşin anlamaz, nasıl anlayacak rahim içindeki bir alet sonuçta, vajende sadece ipi olacak ve eşinin onu hissetmesi imkansız gibi... ben yeni evli iken en beğendiğim yöntem olduğu için bunu istemiştim ama çocuk yok diye takmadılar o zaman. dk hapı kullandım mecbur. 3 aylık iğnenin yan etkisi fazla haklısın, adet bozukluğu, tamamen kesilme, ara kanama, yöntemi bıraktığında doğurganlığın geri dönüşü 6 ay -1 sene kadar sürebiliyor..
ben git spiral taktır derim, ipi hissederse de çok çok doğumda atılan dikişin ipi dersinhaketmiş
Artık gerekmiyor onay sanırım Can'ımeşinizin onayı gerekiyor mu bir ara böyle bir söylenti vardı.
Bu konuda çok katı neden bilmiyorum ama asla diyor .çünkğ çocuk istiyor bir yıl arayla .ben de istemiyorum o yüzden hep kavga ediyoruzTabi kaza olursa 9 ay o tasimayacak tekrar bebegi. Ne dusuncesizlik ya kendisi istemese bebek hem hap icirir sana hem prezervatif kullanir emin ol. Git spiral taktir boyle giderse 2.bebis yakindir cunku
dk hapını benim doktorum 6 aydan sonra içebilirsin demişti,
ama yine de içmemek daha iyisidir belki
ama hap içme deyip iğne önermesi bana garip geldi yine de.
valla eşine güvenmiyorsan bir takvim yönetimi ekle, en azından o da ek bir korunma yöntemi olmuş olur.
spirali gizlice taktırmak da çözüm, ama olur da sorun yaşarsan daha büyümesin bu mesele.
canım ileride derken? ilişki sırasında hissetmesinden bahsediyorum.. yani ileride değil geride ama vajende sonuçta...Nasıl ip ya ipi o kadar ileride mi ki hissetsin anlamadım
Aynı düşüncede eşim.yalnız dikkat etmiyor her seferinde.hazır değilim ikinci bebeğe daha.mecbur bırakıyor beni giZli iş yapmaya .emzirmesem dkh kullanacam ama işte.çocuklarınız arasında kaç yaş varBenim esimden baska hok saniyordum.
Esim bana ne dogum kontrol hapi kullandirdi nede diger korunma yontemlerini.
Disardan biseyi vucuduna nasil sokabilir.
Nasil ilac kullanip bedenine zarar veririsin kafasinda.
2. Gebeligimde planli oldu
Dikkatli olucaz bu dikkati ben saglicam ben korunurum diyo
Biraktim bende kendimi.
Emzirme süresince dkh önerilmiyor Can'ım.bebeğim zaten çok sık emmiyor ama olsun .zarar vermek istemiyorum ona.Bi sure cok dikkat etsen sonra hap kullansan gizlice daha mi iyi.
Bir sure dedigim doktor ne zaman izin veriyorsa emziren anneye o zaman yani.
Igne yaptirmayin kesinlikle onun yan etksii d.kontrol hapindan cok daha fazla