esim aldatti.son gelismeler.

Canim cok üzüldüm senin adina .

Ama affetmek yeni aldatmalara kapiyi acmak demektir ..
Allahlarindan bulsunlar , kadin ise girmis esinemi kalmis hayirli olsun demesi , yalan soyluyor hala .
Gorumcende tabiki kardesimi birakma dicek yuvanizi yikma dicek ..
Kadinankufur edecegine donsunde kardesine ders versin ..
Allah affetsin ne diyelim ..

Su anda hic bir sey dusunemiyorum.az once arkadasimla konustum.uzaklas buradan dedi.git bir yere..ama cocuklarin okulu var.bilemiyorum.
Anane babaanne filan bakamaz mi çocuklara
kız lise 2 de aslında idare edebilir

Muhtemelen bahsettiğiniz konuyu anladım.

Affedenler dönmüyor genelde, çünkü utanılacak bir durum olduğunu biliyorlar.

Zaten gençliğini ömrünü bu adama vermişsin değmemiş bari bundan sonraki hayatını bu ikiyüzlü yalancı adamla heba etme yanlış hatırlamıyorsam 32-33 yaşlarındaydın önce kendini düşün sen iyi olmazsan çocuklarıma da faydan olmaz aksine kötü yönde etkilersin artık çocuk değiliz genç de değiliz kimse uğruna yıllarını heba etme lüksün yok iyi düşün

Siz sanırım bu mevzulara uzaksınız. Hiç de öyle olmuyor. O seni seviyorumlar, ayağa kapanmalar 1 hafta sürüyor.Sonra aynı tas aynı hamam. Hatta eskisinden katbekat kötü oluyorlar. Çünkü artık kaybedecek bir şeyleri olmuyor. Karılarına atabilecekleri en büyük kazığı atmışlar ve affedilmişler. Neden korkacaklar? Kaybetme korkuları tamamen ortadan kalkıyor.
O sizin dediğiniz kendini affettirmek için karısına ''Karıcım bundan sonra senden ne yemek istiyorum ne temizlik'' diyen adamlar filmlerde oluyor. Bir hafta sonra başlar ''Nerede ulan benim yemeğim? Bu evin hali ne böyle? Sen ne biçim kadınsın?'' demeye.
Neyse affetmek istiyorsa affetsin kendi kararı, ama kendini kandırmasın hiç yok yere.
Bu konuya niye bu kadar yazdım onu da bilmiyorum, gerçekliğine inanmıyorum çünkü.

Ablam inanma nolur bu adama. Kadın evli diye reddedince baksana boşandım demiş. Allah bilir kadın evlenmeye yanaşsa o seni boşayacaktı. Bırak gitsin ne yaparsa yapsın ne hali varsa görsün ben senin güzel bir hayat yaşayacağına gönülden inanıyorum, çocuklarına ada kendini, böyle bir adamla aynı yatakta yatmak eminim sana ağır gelir. Zaten yaşın çok geç değil, harcatma kendini daha fazla.. Affetmek Allah'a mahsus de geç..

Kizlar simdi onunla konusacagim.disari cikiyorum. Defolup gitsin...of offffff bosanacagim
allah kimseyi bu durumda bırakmasın ne akıl versek boş. içinden geldiğini yapar ve huzura ulaşırsınız umarım. bir önceki konuda bu kadın fake diyenler, senaryo diyenler, o kadar acının arasından sadece ölmek istiyor"a takılanlar vardı. hepsine ayrı ayrı kızdım ve anlatmaya çalıştım. ama burda da o kısımlara takılmışlar. lütfen böyle sözler söyleme. hatta bu laflarını mesajlarından sil.bu yüzden bu kadar şakaya gelmez,bu derecede ciddi ve ağır bu konuyla alay ediyorlar. gördükçe ben sinir oluyorum.
affedersen, ki hala seviyorsun -bunu da şurdan anladım sözlerinde nefret yok sadece acı var- affetme ihtimalin üzerinden konuşucam; eve her neşeli geldiğinde,trafiğe her takıldığında,telefonu her çalıdığında, kafan karışıcak,canın yanacak. böyle bir şey unutlmaz. Unutamayacaksın. Çocukların arada mahvolacak. çok bilge yorumlar da var bu başlıkta. şu an aklıselim düşünmen lazım. olayın sıcağı geçti. lütfen çok ama çok iyi düşün. bunun şakası yok. seni bir kere kandırmış. kuralları yıkmış. ikincisi daha kolay olacaktır.
allah sabır versin.
yıkılma, bu günler geçecek...

Reactions: ark
Kocan olacak o adama hiç beddua etmediğini söylemişsin de, gücün o günahsız yavrulara mı yetti de her seferinde öldürücem, inşallah ölselerdi gibi şeyleri kullanıyorsun?
Yavrularının suçu neydi???

Kizlar bu gun ilk defa girdim bu siteye.oncelikle hepinize beni dusundugu,merak ettigi icin cok tesekkur ederim.ben daha sonra sizlerin yorumlarinizi okudum.gucum yoktu.benim icin endiselendiginizi bilsem iki kelime yazmammi?
nice 2. üyeliğinin adı nedir? Söylendi de benim mi haberim yok yoksa?

gencecik kadinsiniz..33 yasa fidan gibi evlatlar sigdirmissiniz..
artik kendi hayatiniza bakma vakti..
o yalanci adamdan uzak durun..
gitsin nasil ariniyorsa arinsin gunahlarindan..
bundan sonra aglamis aglamamis ne onemi var,catir catir soylemis yalanlari..
ayrilirkende donuna kadar alin o adamin.

üstelik sizinle mutluyken mi aldatmış.
unutmayın yakalanmasa hala aldatma devam edecekti.
bırakın ya kocanız artistin önde gideni, size nasıl davrandığını unutmayın.
affetseniz bile, aldatmayla ilgili çok detay biliyorsunuz sürekli onları beraber düşüneceksiniz. bu duygu sizi öldürmeyecek ama süründürecek.
siz aldatsaydınız o sizi affetmezdi. ikisine birden dava açarım.

Bence o adamı boşa hatta fingirdediği kadının kocasınıda bul herşeyi anlat adamcağıza..geceleri koynuna aldığı kadının başkasının koynundan çıktığını öğrensin..

Bence o adamı boşa hatta fingirdediği kadının kocasınıda bul herşeyi anlat adamcağıza..geceleri koynuna aldığı kadının başkasının koynundan çıktığını öğrensin..

Şu konular neden bir türlü anlaşılmıyor merak ediyorum ama olsun.

Kadın evli değil.

Hayır affetmeyin....
Affederseniz aldatmayı da affetmiş olacaksınız ve bu sebeple dava açamazsınız biliyorsunuz değil mi? Eşiniz ve ailesi biliyor anlaşılan
Affederseniz, ilerdeki boşanma halinde tazminattan ve diğer haklarınızdan mahrum kalırsınız.
Sizden ailecek yırtınaraktan af dileme sebebi bu.
Bundan sonra da sizi aldatacak ama daha dikkatli olacaktır.
O sizi boşamış çoktan, kadına boşandım demiş. O halde boşayıp yalan söylemekten kurtarın kocanızı.
Kul hakkına girmiş, aldatmış sizi, değil kabeye gitmek, arş-ı ala'ya çıksa zor arınır.
Dini alet ediyor bir de.

kadın da mı evliymiş....evli değil boşanmış diyorlardı en son....
ben olsam öyle bir boşanma davası açardım ki dillere destan olurlardı...

[QUOTEe1985, post: 39609713, member: 588770"]Kizlar simdi onunla konusacagim.disari cikiyorum. Defolup gitsin...of offffff bosanacagim[/QUOTE]

Git konus tabiki ama sakin ağlama ezik gösterme bitmiş tükenmiş durumlarına girme gayet akli basinda kararlı ne yaptığını bilen bir kadın görsün o koçan olucak ve gözlerinin içine içine bak olurda utanır belki....

Oda belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…