Anane babaanne filan bakamaz mi çocuklaraSu anda hic bir sey dusunemiyorum.az once arkadasimla konustum.uzaklas buradan dedi.git bir yere..ama cocuklarin okulu var.bilemiyorum.
Abla bosanamazsan da senin kararınNeden ki.son gelismeleri,olanlari yazdim.bunu nereden cikarttiniz?
Buna benzer bir konu daha vardı. Onda uzun bir evlilik de yoktu, kadının ekonomik özgürlüğü de vardı ve aldatılmıştı. Çok dert etmiştim kendime. Sürekli moral vermek için konusuna giriyorduk. Sonra sessice kk üyeliğini iptal edip gitti. O da bana ders oldu. Bizi bilgilendirme zahmetine bile girmemişti. Artık bu konulara daha dışardan yaklaşmaya çalışıyorum.
Siz sanırım bu mevzulara uzaksınız. Hiç de öyle olmuyor. O seni seviyorumlar, ayağa kapanmalar 1 hafta sürüyor.Sonra aynı tas aynı hamam. Hatta eskisinden katbekat kötü oluyorlar. Çünkü artık kaybedecek bir şeyleri olmuyor. Karılarına atabilecekleri en büyük kazığı atmışlar ve affedilmişler. Neden korkacaklar? Kaybetme korkuları tamamen ortadan kalkıyor.aslında kasettıgım boşanmama g.tu olmamak değil.
aldatınca erkekler bı ezılıyor sankı daha doğrusu bu ortaya çıkınca...
karısına yalvarmalar senı sevıyorumlar falan...konu sahıbının eşi gibi mesela.suan ne dese yapar modunda.
bende ıste affederdim ama dıştan tabı.
Kizlar simdi onunla konusacagim.disari cikiyorum. Defolup gitsin...of offffff bosanacagim
allah kimseyi bu durumda bırakmasın ne akıl versek boş. içinden geldiğini yapar ve huzura ulaşırsınız umarım. bir önceki konuda bu kadın fake diyenler, senaryo diyenler, o kadar acının arasından sadece ölmek istiyor"a takılanlar vardı. hepsine ayrı ayrı kızdım ve anlatmaya çalıştım. ama burda da o kısımlara takılmışlar. lütfen böyle sözler söyleme. hatta bu laflarını mesajlarından sil.bu yüzden bu kadar şakaya gelmez,bu derecede ciddi ve ağır bu konuyla alay ediyorlar. gördükçe ben sinir oluyorum.Kizlar simdi onunla konusacagim.disari cikiyorum. Defolup gitsin...of offffff bosanacagim
nice 2. üyeliğinin adı nedir? Söylendi de benim mi haberim yok yoksa?Kizlar bu gun ilk defa girdim bu siteye.oncelikle hepinize beni dusundugu,merak ettigi icin cok tesekkur ederim.ben daha sonra sizlerin yorumlarinizi okudum.gucum yoktu.benim icin endiselendiginizi bilsem iki kelime yazmammi?
Bence o adamı boşa hatta fingirdediği kadının kocasınıda bul herşeyi anlat adamcağıza..geceleri koynuna aldığı kadının başkasının koynundan çıktığını öğrensin..
Bence o adamı boşa hatta fingirdediği kadının kocasınıda bul herşeyi anlat adamcağıza..geceleri koynuna aldığı kadının başkasının koynundan çıktığını öğrensin..
Pardon o zaman...kadın evli değil demek adam zaten boşandım demiş...boşansada koymaz o adama timsah gözyaşları bunlar..Şu konular neden bir türlü anlaşılmıyor merak ediyorum ama olsun.
Kadın evli değil.