esim aldatti.son gelismeler.

Canim seksi seyler giy, iyi davran, kirmizi don giy, eve bagla, senden sogumasin vs vs vs yazmayi unutmuslar ??? Herife madalya da verelim utanmasak ?

Donla monla seksilikle olacak olsaydı Adriana Lima aldatılmazdı...
Huri gibi kadın gene de aldatıldı seksilik de onda iç çamaşırının en alası da onda

Bence sen coktan affetye karar vermişsinn
sadece destek arıyorsun ya da zaman tanıyorsun kendine
bi süre geçsin kendince bi mantığa uydurup tmm diyeceksin eşine

takılınır cunku kadın turkiye guzeli olsa dahi bu aldatmayı mesrulastırmaz.
kadının ne tipi, ne cismi, ne ismi, ne de medeni durumu muhim o noktada. eşi kendi yuvasından sorumlu, keza nice da.
kadını begenmez veya tasvip etmez o apayrı bir konu.
ama bosanmanın konusu kadının boyu degil, olmamalı uyarısı yapmıslar.

Konuya gelirsek, konu sahibi sen boşanmazsın.. ha tercih tamamen senin.. boşanacak olan adam eşinin ne kadar pişman olduğunu yazma gereği bile duymazdı.. neden senin yanında kalıyor mesela? ne işi var senin yanında? sürekli kendin veya çocukların üzerinden ölümü ağzına sakız yapmışsın.. gerçekten bir yardım almaya ihtiyacın var..

elbettekı bosanmann sebebı boy fılan degıl
bende onaylamıyorum o kelımeyı kullanmasını...
ama aldattığı kadın benden güzel olsa neyse ama ben ondan guzleım demeye getırmıs nıce...
bu kederının ıcınde lafı cımbızlamak bana gore yanlış...

Kadinda sucsuz degil arkadaslar... Allah askina evli oldugunu biliyomus red etmis, sobra adam gelmis bosandim demis hoooopp hotelde almislar solugu... Bukadar cabuk kim bosaniyor, bide ortada cocuklar ve ortak tanidik var hicmi arastiramiyor, kadinda az degilmis... Ben olsam ikisinede dava acarim ama iste...

Yok bir şey yok canım hepimizin bildiği şeyler.
Konu sahibesinin 2. üyeliği varmış ya hani... Merak ettim nedir diye?

milena dogru diyorsun da onu cinsellikle ilgili konusunda kullanmıs/kullanıyormus galiba.
bir onceki konusunda nedenini oyle acıklamıstı.
yine de yonetime haber vermediyse, bize bunu belirtmediyse samimi mi? degil.

fakat konuda bir sorun varsa dahi aldatılmak ve iki gozyasına affetmek fazlasıyla yaygın...
en azından herkesi bir nebze dusunmeye itmesiyle bile etkili bir yanı olur diye dusunuyorum.

Bu arada Shakira da bacak kadar ama...

Doğru diyorsun athene. Derdim bu da değil de, işte merak ediyorum ya da belki haddim olmayarak ikna edilmek istiyorum.

Bundan haberim var zaten. Ben sadece konu sahibesini anlamaya çalışıyorum ya da belki güvenmek istiyorum.

Eğer barışacaksan hıc uğrasma bence..Mutluyken aldattıysa en ufak sıkıntıda tekrar edecek bırı var karsında..bundan bı cacık olmaz hemen terk et..Kımse vazgecılmez degıldır..Öluyorsa yapmasaydı..Seven erkek asla aldatmaz..Aldatan da sevmıyordur..

kuaföre gidin yazan mı olmuş

Bence boşanadabilir
Hemen sert tepkiler verememesi normal, insan başlangıçta idrak edemeyebiliyor
Bana da çok kişi boşanmazsın, boşanamazsın dedi ama yaptım.
Boşanamazsın denince sinir bozucu oluyor gerçekten

Timsah gözyaşısı zaaflarına oynamakla olur, bir karaktersizlik yapmışsınızdır mesela ama karşınızdakine bunu açıklayabilecek doğru düzgün sebebiniz olmaz. Örneğin para çalmışsınızdır, karşınızdakinin dini inanç kısmında yumuşak karnı olduğunu bilirsiniz, bir daha çalarsam Allah beni kahretsin dersiniz, kurana el basarsınız. Annesine düşkünlüğü vardır, anam avradım olsun dersiniz. Etrafınızdakilerin hayatını mahvedecek kadar kumar oynarsınız, bir daha yaparsam yüzüme tükürün dersiniz ama oynamaya devam edersiniz çünkü hayat devam ediyor, kimsenin yüze tükürdüğü falan yok. 10 yaşındaki çocuğun toplum kurallarını anlamadan hata yapmasından falan bahsetmiyoruz yani ağlayarak pişmanlık o zaman işe yarar. Bu olay ikinci defa tekrarlansa o görümcenin niceye "canım acaba sende bir hata var mı?" demeyeceği ne malum, şimdi bile kardeşine kusur bulamayan kadın..

Gerçekten pişman olması ancak Nice hiç bir şey bulamadan, birden bire daha iyi bir insan olmasıyla olurdu, bunu da o kadar iyi yapardı ki mesela Nice eşimi seviyorum ama şimdi daha fazla seviyorum sanki bir mucize oldu da daha iyi bir insan oldu derdi. Bu olaylar açığa çıkmadan mutlu bir aile olurlardı. O yüzden karar senin Nice, senin hayatın, ortada bunlar olmadan nasıl olduğunu sen biliyorsun, bundan sonra nasıl olacağını sen kestirirsin, kendin ve çocuklar için iyi olanı seçmeni dilerim. Öteki türlü gözünün yaşını kurumadan geçecek yıllara hazırlıklı ol. Çocuklarının anılarını da sen değiştirebilirsin gelecek için.

arkadaşlar 2. kadın benim gelin saydırın içiniz rahatlasın da şu kadın mevzusundan bir kurtulalım.
yahu kadın evli olsa ne, olmasa ne, bilse ne, bilmese ne?
kazık kadar herifin kafasına silah dayayıp tecavüz etmedi ya? aldatmayaydı bal yapmaz arı. sanırsınız kadın zorla girdi adamın koynuna.
biliyorum evli hanımlar erkekleri bekar/evli kadınların "zorla" baştan çıkardığını düşünmek içinizi ferahlatıyor kısmen de olsa ama işin rengi o değil.
inanın değil.
29 yaşında bekar bir kadın olarak evli erkeklerden nasıl teklifler aldığımı aklınız almaz. daha geçen gün sanki ben körmüşüm onun elindeki alyans izini görmezmişim gibi beraber bir şeyler içmeyi sonra da "takılmayı" teklif etti. bir diğeri ki ben onun evli olduğunu bilmeden bir süre birbirimizi tanıdık ki başım dönmüştü, ben hayatımda öyle kur görmedim, eminim evde karısına kan kusturuyordur it, ben karısına bana attığı mesajları gönderince boşanmışlar da kadın kurtulmuş pislikten. demiştim bacım istersen beni çağır boşanma davasına tanıklık ederim.
yani öyle bekar/evli kadınlar kocalarınızı baştan çıkarmak için aportta beklemiyor, tam tersine ilk adım çoğunlukla evli adamdan geliyor. bu konuda istisnaların çok sınırlı olduğundan da eminim, sırf kendi çevremde gördüklerim bile yeter. benim yaşımda bekar bir kadına sorun, kendisine kur yapan erkeklerden kaçının evli olduğunu size söylesin.
kadının hatası çoğunlukla evli olduğunu öğrendikten sonra başlıyor kimi benim gibi kendi yoluna gider kimi de duygularına yenilir evliliği kabullenir, tıpkı evli kadınların aralarından bazılarının ihaneti kabullenmesi gibi. ama sadakat sözünü veren 2. kadın değil evli adamdır, suç evli adamındır.
günah keçisinin adresi belli, kolay olanı yapıp kadına çemkirmenin manası yok.
kadın biliyor ya da bilmiyor önemli değil, konu sahibini aldatan kocası, kocasının sevgilisi değil. o kadın eğer biliyorsa sadece etik anlamda hatalı ama esas yük adamda. lütfen adamın suçunu azaltmayın, karısına ailesine çok bağlıysa aldatmasaymış.

1. Sabah nerdeydin diye sordugunda namaza basladim camideydim diyen koca degilmi bu koca?
>camide felan olmadigi ortaya cikti sonra.
Namazi umreyi agzina almasinda etkilenme.

2. Bi kac gun sonra ayrildik ben pisman oldugum icin demis. Ne belli?
Bence hic oyle degil.

Emin olmak icin ben yinede o kizla konusurdum.
Ne vakit ayrilmislar diye.
Ama bunu esine soyleme.
Ver numarasini su kiza sunu sunu sorucam deme.
Baska bi sey sorucam de.
Sorucan soruyu belli etme.
Ve kiza sor: ne vakit ayrildiniz. Kim ayrildi?

Farkindayim ikinci sansi haketmez bi erkek, onuda mahvedr.
Ama yine mahvedicek diyip acabalarla ayrilmak yerine, tum gercegi ogren ve sonra ayriligi secmis ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…