arkadaşlar 2. kadın benim gelin saydırın içiniz rahatlasın da şu kadın mevzusundan bir kurtulalım.
yahu kadın evli olsa ne, olmasa ne, bilse ne, bilmese ne?
kazık kadar herifin kafasına silah dayayıp tecavüz etmedi ya? aldatmayaydı bal yapmaz arı. sanırsınız kadın zorla girdi adamın koynuna.
biliyorum evli hanımlar erkekleri bekar/evli kadınların "zorla" baştan çıkardığını düşünmek içinizi ferahlatıyor kısmen de olsa ama işin rengi o değil.
inanın değil.
29 yaşında bekar bir kadın olarak evli erkeklerden nasıl teklifler aldığımı aklınız almaz. daha geçen gün sanki ben körmüşüm onun elindeki alyans izini görmezmişim gibi beraber bir şeyler içmeyi sonra da "takılmayı" teklif etti. bir diğeri ki ben onun evli olduğunu bilmeden bir süre birbirimizi tanıdık ki başım dönmüştü, ben hayatımda öyle kur görmedim, eminim evde karısına kan kusturuyordur it, ben karısına bana attığı mesajları gönderince boşanmışlar da kadın kurtulmuş pislikten. demiştim bacım istersen beni çağır boşanma davasına tanıklık ederim.
yani öyle bekar/evli kadınlar kocalarınızı baştan çıkarmak için aportta beklemiyor, tam tersine ilk adım çoğunlukla evli adamdan geliyor. bu konuda istisnaların çok sınırlı olduğundan da eminim, sırf kendi çevremde gördüklerim bile yeter. benim yaşımda bekar bir kadına sorun, kendisine kur yapan erkeklerden kaçının evli olduğunu size söylesin.
kadının hatası çoğunlukla evli olduğunu öğrendikten sonra başlıyor kimi benim gibi kendi yoluna gider kimi de duygularına yenilir evliliği kabullenir, tıpkı evli kadınların aralarından bazılarının ihaneti kabullenmesi gibi. ama sadakat sözünü veren 2. kadın değil evli adamdır, suç evli adamındır.
günah keçisinin adresi belli, kolay olanı yapıp kadına çemkirmenin manası yok.
kadın biliyor ya da bilmiyor önemli değil, konu sahibini aldatan kocası, kocasının sevgilisi değil. o kadın eğer biliyorsa sadece etik anlamda hatalı ama esas yük adamda. lütfen adamın suçunu azaltmayın, karısına ailesine çok bağlıysa aldatmasaymış.