esim aldatti.son gelismeler.

Sanmıyorum kadının eski eşini görmek istiyorum dediğini. Bunun karşılığında adamın eşini alıp getirip göstermesi falan çok saçma. Boşandıklarından emin olmak isteyen insana bir belge yeter bence kadın biliyordu evli olduklarını. Adam nasılsa karımı ikna ederim kafasında bence, daha fazla rezillik yayılmasın diye kadın bilmiyordu ayağına yatıyor.

Allsh yardımcınız olsun insallah hakkınızda hayırlısı olur, çok zor günler geçiriyorsjnuz.

Eşinizin duygu ve din sömürülerine inanmayin.

Arkadaslae söyliye bileceklerimi bir bir yazmis zaten... Insan böyle bi insanla hala ayni evde nasil kalir anliyamiyorum gercekten... Bencede Affedeceksiniz... Allah yardimciniz olsun ne diyelim... Ama bundan sonra yasiycaklarinizi, yani affettikten sonra, kusura bakmayin ama hakediyor olacaksiniz... Kocaniz biranlik seytana uymamis, kendisi seytanmis zaten...

Ya bir de 2 gun once seni oglun ve esinle goruyor sonra esin evliyken bosaniyor, sizle ilgili bilgilere ulasmasi zor degil. Hani hic bilmez tanimaz ama arada baglantilar var. Cok rahat anlasilir bosanip bosanmadigi bir insanin. Suzme salak degilse inanmaz hickimse bu duruma.
Kadini koruma nedeni, o kadinla uzun sureli ve duygusal seyler yasamis olabilir kadinla diyaloga girmeni istemiyor belliki. Ogrenmemen gereken daha cok sey var anlasilan.
Ah nica ah.. ariyor evli reddediyor. Ariyor hadi ben bosandim kabul ediyor..

Buna benzer bir konu daha vardı. Onda uzun bir evlilik de yoktu, kadının ekonomik özgürlüğü de vardı ve aldatılmıştı. Çok dert etmiştim kendime. Sürekli moral vermek için konusuna giriyorduk. Sonra sessice kk üyeliğini iptal edip gitti. O da bana ders oldu. Bizi bilgilendirme zahmetine bile girmemişti. Artık bu konulara daha dışardan yaklaşmaya çalışıyorum.

Nice1985: Öyle içten anlatıyorsunuz ki her şeyi, insan kendini sizin yerinize koymadan edemiyor. Siz mutluyken, o kadına bir şeyler hissetmesi, eşinizin gerçekten mutlu olmadığının en büyük ıspatı. Mutlu olan insan, arayışta olmaz. Sizi kaybedeceğini bile bile, bunu göze alarak, o kadınla birlikte oldu. Şimdi hevesini aldı ve sizden de olmak istemiyor. Çok bencil bir eşiniz var.

Eğer devam ederseniz, bu olayı unutamaz ve hergün şüphe içinde kendi kendinizi yer bitirirsiniz. Ayrılırsanız en azından bir kere yıkılır ve sonra kendi hayatınıza bakarsınız. Sizi kaybetmeyi göze almasaydı, bir başka kadını elde etmek için bu kadar uğraşmazdı, bunu aklınızdan çıkarmayın. Gerçekten çok acı, sabır diliyorum size.

Eğer inanıp affedersen..
Yaşayacakların..
Bir mucize olup her şey yolunda gitse bile asla unutmayacaksın.
Hep bir şüphe olacak içinde.
Ne kendini ona ait hissedeceksin ne de onun senin olduğuna inanacaksın.

Ama zaten o değişmeyecek.
Tekrar yapacak.
Aynı acıyı tekrar yaşayacaksın.
Belki bir şans verdim değerlendiremedi demek seni rahatlatacak ama bunu diyebilmek için yıllarını heba edeceksin.

Hayat bir adamdan ibaret değil. Kendi dünyanı kurup, huzurla yaşamak mı? Eğreti bir evliliğe razı olmak mı?
Umarım kendin ve çocukların için doğru olana kavuşursun. Allah yardımcın olsun

Ne görümcenin ne senin o kadını aşağılama hakkınız var. Allah'tan bahsediyorsun kadına bacağım kadar boyu var diyorsun onu başka birimi yarattı? Senin eşin kadını kandırmış görümcen ... diyor önce kendi kardeşine bir sıfat bulsun bulabilirse benim kelime dağarcığımda eşinin yaptığını tanımlayacak bir kelime yok. Çok aşağılık birisi diyorum o kadar. Eşin seni kadınla tanıştırmış bile bu kadar yüzsüzmüş. Hala o adamla aynı evde yaşayabiliyorsun ona da pes diyorum. Ben olsam değil aynı evde yaşamak yüzünü bile görmek istemem. Tek günah keçisi kadın ilan edilmiş pes vallahi.

Aldanma timsah gözyaşlarına.. Seni gerçekten o derece kaybetmekten korkan herif seni asla aldatamaz, aldatmayı aklının ucundan dahi geçiremezdi. Yalan bunlar, palavra.. İnanma, başkasının olmuş bir adamı koca diye yanında dolaştıracak kadar kadınlık gururunu katletme.. Ha birde boy mevzusuna bu kadar takılma. Devede de boy var ama eşeğin arkasından gider derler. Allah'ın yarattığı kimseye ne olursa olsun böyle ithamlarda bulunma. Bak boy, pos, tap model gibilik kurtarıyor mu, önlüyor mu aldatılmanı. ? Boş şeyler bunlar boş..

1 insana Güvenmek yıllar alır,o güveni kaybetmekse 5 dk nı alır...
sen kabul etki o güveni kaybettin.

Alınmayın ama boşanmaya götü olmayan hiçbir kadın, şu dediklerinizi yapacak cesarete ve yüreğe de sahip olamaz. Dayağını yer oturur yemek yapmazsa. Tam tersi adamı eve bağlamak için ekstradan çaba içine girecek, elcağızlarıyla mantılar, börekler, çörekler açacak. Kırmızı dantelli gecelikler giyecek, spora başlayacak.

nice özür dilerim seni kırmak istemiyorum
fakat hem arkadaşların yorumlarından okuduğum kadarıyla, hem de kendi gözlemlediğim kadarıyla sağlıklı bir psikolojin yok
sadece aldatılma olayıyla ilgili değil, genel olarak hayata bakış açını kastediyorum ki bu aldatılma olayı da üzerine tuz biber
şu anda vereceğin her türlü karar ileride seni üzebilir
bence madem eşin bu kadar üzgün, şu anda ne desen kabul eder
öncelikle evleri ayır, boşanma, dilekçe verme, ama kesinlikle ayır!
sonra, beğenilen önerilen bir psikolog seç, seanslara başla
önce ruh halini düzelt, kendinden emin ol
sonra kararını ver

aldatma olayı şöyle olmuş, böyle olmuş, kadın biliyormuş, bilmiyormuş, bunların hiç önemi yok
önemli olan, eşin bunu bilerek ve isteyerek, kadının peşine düşerek, telefonunu ondan bundan isteyecek kadar ileri giderek yapmış
netice aldatmış

artık şöyle olmuş, böyle olmuşları geç
önüne bak
ama bunun en sağlıklı yolu, önce kendi psikolojini düzeltmen
çünkü bu şekilde çocuklarını da kendi hayatını da bilinmeze sürüklersin...

aslında kasettıgım boşanmama g.tu olmamak değil.
aldatınca erkekler bı ezılıyor sankı daha doğrusu bu ortaya çıkınca...
karısına yalvarmalar senı sevıyorumlar falan...konu sahıbının eşi gibi mesela.suan ne dese yapar modunda.
bende ıste affederdim ama dıştan tabı.

Kizlar simdi onunla konusacagim.disari cikiyorum. Defolup gitsin...of offffff bosanacagim

Top model bacak boyu ile olmuyor şekerim bugün Adrian Limada aldatıldı
olayı böyle drama haline getirmene gerek yok bence
ayaklarıma kapandı ağladı falan
haa aynı benim eniştem işte
ablamı aldattı
ağladı yalvardı ilaç içti ablam SALAK gibi affeti
sonra ablamı KUZENİMİZLE aldattı
bana öyle geliyorki sen onu affedeceksin
o zaman yenilerine hazırlık ol

İnsanlar zaten hep zor anında namaz kılar bulmuş zayıf noktanı onla kandırmasına izin verme
Benim ablamda aldatıldı bende aldatıldım
ama hiç böyle güçsüz olmadık
tam tersi daha çok kamçıladı bizi
şu haline bir bak ya biraz kendine gel güçlü ol yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…