esim aldatti.son gelismeler.

dini yorum yapmayı sevmem ancak madem pisman neden ilk bitirdim dediginde namaza baslamadı, o zaman sıgınmadı? hani simdi oyle yapacakmıs ya guya...

nice eşin gercekten uzuluyordur ama kendisi icin.
aglaması yalvarması egonu oksayabilir sıkıntı yok, fakat affedip kendine o eziyeti cektirme.

ustelik baska bir kadına da yalan soyleyip oyununa alet etmekte hicbir sakınca gormemis. onun gibi insanlarla sen veya kızın da karsılasabilir bir gun. tamamen karaktersizlik ornegi.

Katılıyorum. Önceki konusunda eşinin, nice'ı kadına gösterdiğini yazmıştı. Kadın boşandılar diye biliyorsa neden karısını metresine gösterme ihtiyacı hissetsin ki?

Dogru soyluyorsun arkadasim.ozur dilerim.sadece acimdan soyluyorum.

bu arada konu sahıbının aynı yaşadıklarını yaşayan arkadaşım var.
kocası mevkı makam sahıbı zengınler baya, bır kadınla lüks otellerde buluşuluyor ustelık sehırlerarası yıllardırda süregelen... kadında evli ve sonradan bıssuru sevgılısı çıkıyor falan.neyse o kısmı gececem.
benım arkadaşım hemen boşandı 15 yasında cocugu vardı
ehlıyet alıp altına sıfır araba cektı.
cok cok bakımsızdı resmen evrım gecırdı.
yalnız markete gıdemeyen kadın yurtdışına tatıllere gıttı.
adam cok pişman oldu her sabah dısarda kahvaltılar aksam aktıvıteler falan.suan köle oluyo karısına.
ama evlenmedıler bırlıkteler.

Abla eğer şimdi affedersen seni bir daha aldatacak ve emin ol bu çok da uzun bir zaman sonra olmayacak. Seni temin ediyorum. Tekrar olduğunda bu dediğimi hatırlarsın.

Affetme. Öyle bir anlık bir şey bile değil. Bildiğin kadının peşinden koşmuş düşük herif. Rica ederim affetme.

Cok hakliiiii cokkkkk

Su an bosansan kocan direk o kadina gider erkek milleti basit mantikla hareket ediyor makesef.

Umarim cabuk toparlanir , guclu bir sejilde hayatina devam edersim cani gonulden diliyorum canim benim

nice eşin senaryo yazmış ama senaryoda açık çok...
boşan yada boşanma kımse diyemez hakkında hayırlısı olsun....

ben olsam boşanmazdım ama süründürürdüm:))
(değr vermez,kafama göre takılır gezer,kendımı evın hanımı gıbı hissetmez ütüyü bulaşığı yetiştirmeye çalışmaz,kuaförden çıkmazdım:)))

Kadini koruyor olabilir. Sen soyledin beni oglumla gordu bilmem ne diye. Inanmadim ben kadinin sizin bosanmis oldugunuzu sanmasina. Tum parcalari birlestir, anlattiklarindan ben bu sonucu cikardim. Kadin benimle oglumu gordu, bizi gosterdi bilerek beni goturmus dedin.
Yalan yani kisaca ben olsam hayatta hic bir sozune inanmam.

Su anda hic bir sey dusunemiyorum.az once arkadasimla konustum.uzaklas buradan dedi.git bir yere..ama cocuklarin okulu var.bilemiyorum.

sizinle mesajda konuşmuştuk. kızınızla ilgili bi konunuz vardı o zaman da yıkıldım yuvam bitti demiştiniz. ama bir şekilde tutundunuz, en azından geçti o günleriniz.. eminim yine öyle olacak, geçecek bu günlerde. imtihandasınız, önce evladınız sonra eşinizle sınanıyorsunuz, ben böyle düşünüyorum. sabredin, sabredin, sabredin. kurtuluş yoku yakındır

Katılıyorum. Önceki konusunda eşinin, nice'ı kadına gösterdiğini yazmıştı. Kadın boşandılar diye biliyorsa neden karısını metresine gösterme ihtiyacı hissetsin ki?

Bir ihtimal boyle de olabilir.

Ama eski karini gormek istiyorum demis bile olabilir kadin. Her sey olabilir. Daha sonra bosandim demis de olabilir.

Ama en kolayi kadina suc atmak oldugu icin ben adamin pismanim, durustum hikayesi ugruna dogru soyledigini dusunuyorum.

Dogru soylemiyorsa da demek ki kadini basbayagi seviyor

Bana gore farketmez de konu sahibi sizi sevmemesi yetmiyormus gibi bir de baska bir kadini sevmesine katlanamaz, evden atarsiniz artik herhalde.

Senin esin tam bir yalanci her sozu yalan ucmus onun beyni gozleri donmus duzeni yikilacak o da biliyor disarda bu isleri yapan kadinlari ev hanimligi yapamsyacak namusuyla bekleyeni ol.ayacak temizligiydi utusuydu yemegiydi cocuklarinin anasi olamayacak bu erkekler yok muuuuu bu erkekler bencil cikarcilar iki lafa kandiriyorlar inanma bacim inanma

Alnindan opuyorum seni
Nice iyi oku bak ne kadar dogru tespitler yapiliyo

Su anda hic bir sey dusunemiyorum.az once arkadasimla konustum.uzaklas buradan dedi.git bir yere..ama cocuklarin okulu var.bilemiyorum.

Boşanmak için neyi bekliyorsun arkadaşım? Anlıyorum çok zor bir durumdasın ve kocanın ağlamaları yalvarmaları saçını kestirmesi falan hoşuna gidiyor ama bunların hepsi fragman. Filmin devamını hepimiz biliyoruz. Yapma bunu ne kendine ne çocuklarına.

Ayrıca kadının ne düşündüğünün, ne sandığının bir önemi yok. Eşin kadını kandırmamış olsun; evli olduğunu biliyor olsun diyelim. Ee? Bu kocanın suçunu hafifletmez ki. Arkadaşlar kadına yükleniyor ama kadına saydırmanın âlemi yok; kadın namussuzsa kocan namuslu olsaydı keşke abla.

Onları yapmak içinde para lazım;)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…