- 25 Ekim 2013
- 5.452
- 5.136
hiç kimse kocanın yalan soyleme ıhtımalini düşünmmemiş.
ben bu kocanın kadına gidipte ben boşandım hadı brlikte olalım masalına ınanmıyorum...
özetle kocanız o kadını koruyor o yüzden boşanmışta güya oyle demıste kadında kabul etmiş..gececeksın bunları.
sen kadına arıza çıkarma dıye tüm sucu üstüne aldı bilesin....
Dogru soyluyorsun arkadasim.ozur dilerim.sadece acimdan soyluyorum.Ben bacak kadar boyu vardan sonrasını okumadım.. kim olursa olsun karşımızdaki bu şekilde sınıflandırma.. o kız için demiyorum burada boyu kısa olan arkadaşlar için söylüyorum.
Malum Türkiye'de en büyük sorun öz güven.
Cok hakliiiii cokkkkköncelikle şu ölmek lafını ağzınıza bu kadar kolay almayın. kimse aşkından ölmemiş bugüne kadar siz de ölmezsiniz merak etmeyin.
kocanızı boş verin depresyonunuzdan çıkın ve çocuklarınızı düşünün. zor bir durum kabul ediyorum ama o çocuklara yazık. ruh haliniz çok sallantılı sizin. sürekli bir öleyim ben, ölsün o, ölelim hep birlikte. ÇOCUKLARINIZI DÜŞÜNÜN!
onları histerik, duyguları karmakarışık bir anneyle yaşamak zorunda bırakmayın. eğer boşanmanızdan sonra toparlanamayacaksanız bırakın çocuklarınız babalarıyla kalsın, kızınız ergenlik çağında bu kadar depresiflik iyi değil o çocuğa kötü arkadaştan uyuyşturucu maddeye kadar her türlü sorunun temelinde sorunlu anne baba vardır unutmayın, o annelerden olmayın lütfen.
kendinizi toparlayın. kendiniz için değilse de çocuklarınız için.
o kadını boş verin. eşiniz de belli ki mutlu huzurlu aileyi hak etmeyen bir adammış. inanmayın söylediklerine. eğer sizi o kadar sevseydi elin kadınının peşinden koşmazmış. görümcenizin lafına da şaştım kaldım, haltı yiyen kardeşi suçlu olan kadın, o da iyiymiş.
arkanıza bile bakmayın.
ama kendinizi toparlayın. duygularınıza, hareketlerinize söz geçirin, aldatılmış bir kadın olabilirsiniz ama her şeyden önce annesiniz. o çocuklar bu dünyaya gelmeyi kendileri istemedi, onları siz istediniz. lütfen depresif hallerinizle çocuklarınızı endişelendirip korkutmayın. histerik bir anneyle yaşamak hiçbir çocuğun yaşamak zorunda kalmaması gereken bir şeydir. çocuklarınıza bu endişeyi yaşatmayın.
geçmiş olsun, sizin ve çocuklarınız için en iyisini ve en mutlu günleri dilerim.
Su anda hic bir sey dusunemiyorum.az once arkadasimla konustum.uzaklas buradan dedi.git bir yere..ama cocuklarin okulu var.bilemiyorum.Bu konuyu tasimayin ya orası çok karıştı bulamiyoruz hangi yorum kaçıncı sayfada
Abla ne denir bilemiyorum
o gün de çok üstüne geldiler
sadece dua etmek gelir elimden
canınin acısını tahmin edebiliyorum
ama düşün şimdi karşıdaki hem pişman hem daha çok canı acıyor belki bu seni rahatlatır
Her acı geçer biliyorsun
Istemesen de unutacaksin
insan demek unutan demek
Bir gün içinde onu seven çark tamamen duracak hatta toz tutmuş olacak
onu yıllarca o kadar hızlı cevirmissin ki birden bire durmaz o çark
mutlak mutluluk yok
yeryüzünde çok acı var
düşün şu an binlerce insan aynı şeyleri yaşıyor
dün binlerce insan yaşadı bugün unuttu
sen de yarın unutacaksin
Profesyonel destek almayi dusunuyor musun ?
Katılıyorum. Önceki konusunda eşinin, nice'ı kadına gösterdiğini yazmıştı. Kadın boşandılar diye biliyorsa neden karısını metresine gösterme ihtiyacı hissetsin ki?
Alnindan opuyorum seniKadini koruyor olabilir. Sen soyledin beni oglumla gordu bilmem ne diye. Inanmadim ben kadinin sizin bosanmis oldugunuzu sanmasina. Tum parcalari birlestir, anlattiklarindan ben bu sonucu cikardim. Kadin benimle oglumu gordu, bizi gosterdi bilerek beni goturmus dedin.
Yalan yani kisaca ben olsam hayatta hic bir sozune inanmam.
Neden ki.son gelismeleri,olanlari yazdim.bunu nereden cikarttiniz?Siz boşanamazsınız.Affedeceksiniz,çok belli.
Su anda hic bir sey dusunemiyorum.az once arkadasimla konustum.uzaklas buradan dedi.git bir yere..ama cocuklarin okulu var.bilemiyorum.
Onları yapmak içinde para lazım;bu arada konu sahıbının aynı yaşadıklarını yaşayan arkadaşım var.
kocası mevkı makam sahıbı zengınler baya, bır kadınla lüks otellerde buluşuluyor ustelık sehırlerarası yıllardırda süregelen... kadında evli ve sonradan bıssuru sevgılısı çıkıyor falan.neyse o kısmı gececem.
benım arkadaşım hemen boşandı 15 yasında cocugu vardı
ehlıyet alıp altına sıfır araba cektı.
cok cok bakımsızdı resmen evrım gecırdı.
yalnız markete gıdemeyen kadın yurtdışına tatıllere gıttı.
adam cok pişman oldu her sabah dısarda kahvaltılar aksam aktıvıteler falan.suan köle oluyo karısına.
ama evlenmedıler bırlıkteler.