esim aldatti.son gelismeler.

:KK57::KK57::KK57::KK57:
kadın da mı evliymiş....evli değil boşanmış diyorlardı en son....
ben olsam öyle bir boşanma davası açardım ki dillere destan olurlardı...
Yok ben yanlış anlamışım kadın bekarmış..adam bosandım deyip gitmiş kadının karşına

Of arkadaşlar evli olsa ne olur olmasa ne olur yaptığı şey daha önemli bir yuva yıkıyor bu daha önemli değil mi...

Kadın evli.olmasa adam evli sonuçta

hiç kimse kocanın yalan soyleme ıhtımalini düşünmmemiş.
ben bu kocanın kadına gidipte ben boşandım hadı brlikte olalım masalına ınanmıyorum...
özetle kocanız o kadını koruyor o yüzden boşanmışta güya oyle demıste kadında kabul etmiş..gececeksın bunları.
sen kadına arıza çıkarma dıye tüm sucu üstüne aldı bilesin....

Katılıyorum...Kadını korumuş iğrenç herif...
evli kadın kocasını aldatıyor karşısındaki adamın evli mi boşanmış mı olduğunu umursayacağını düşünmüyorum.
Dava falan açılsa büyük kıyamet kopacak kadının kocası duyacak adam rezil olacak tazminat ödemek zorunda kalacak bir sürü rezillik...
Tabii ağlaya zırlaya af diler...

Of arkadaşlar evli olsa ne olur olmasa ne olur yaptığı şey daha önemli bir yuva yıkıyor bu daha önemli değil mi...

Kadın evli.olmasa adam evli sonuçta

Adam kadına boşandım dediğini, kadının evli olduğunu bilmediğini söylemiş konu sahibine.

Kadın önemli değil evet. Her halükarda yuvayı yıkan adam.

Katılıyorum...Kadını korumuş iğrenç herif...
evli kadın kocasını aldatıyor karşısındaki adamın evli mi boşanmış mı olduğunu umursayacağını düşünmüyorum.
Dava falan açılsa büyük kıyamet kopacak kadının kocası duyacak adam rezil olacak tazminat ödemek zorunda kalacak bir sürü rezillik...
Tabii ağlaya zırlaya af diler...

Kadın evli değil hanımefendi o kısım kesin.

şu timsah gözyaşı nasl oluyor hiç bilmiyorum. ben gözyaşlarımı tutamam hadi ağlayayım dediğimde ağlayamam. siz hiç yanlış birşey yapıpta pişman olmadınz mı?belkide gerçekten pişmandr.yaptıgı hata affedilir gb değil.umarm ona iyi bir ders olur. sizinde kolay kolay aklınzdan çıkacağını sanmıyorum.ama boşanmayın diyorum tekrar mutlu bir aile olursunuz inşallah

şu timsah gözyaşı nasl oluyor hiç bilmiyorum. ben gözyaşlarımı tutamam hadi ağlayayım dediğimde ağlayamam. siz hiç yanlış birşey yapıpta pişman olmadınz mı?belkide gerçekten pişmandr.yaptıgı hata affedilir gb değil.umarm ona iyi bir ders olur. sizinde kolay kolay aklınzdan çıkacağını sanmıyorum.ama boşanmayın diyorum tekrar mutlu bir aile olursunuz inşallah

Boşanmayın demek de bir fikirdir, saygı duyulur.

Yalnız affedilir gibi değil, siz de kolay kolay unutamazsınız yazıp da boşanmayın demenin sebebi nedir?

Kadın evli değil hanımefendi o kısım kesin.

kadın evli olsa ne yazar ki?
onun sorumlulugu kendi ailesine karşı.

nice ın evliligi, eşinin ihanet edecek karakteriyle baglantısında kadına sayıp sövülecek bir yan goremiyorum.
ayse olmaz, fatma olur; eşi dısarıya bakmaya basladıktan sonra kim oldugu ne farkeder.

kadın evli olsa ne yazar ki?
onun sorumlulugu kendi ailesine karşı.

nice ın evliligi, eşinin ihanet edecek karakteriyle baglantısında kadına sayıp sövülecek bir yan goremiyorum.
ayse olmaz, fatma olur; eşi dısarıya bakmaya basladıktan sonra kim oldugu ne farkeder.

Kesinlikle öyle. Kadın istediğini yapar, konu sahibine söz veren o değil.

Yalnız konu yanlış bilgilerle ilerliyor bu şekilde, o nedenle düzeltmek istedim.

bu aldatma mevzularında da hep aklıma takılır,
eşi bir erkekle aldatsaydı yuksek ihtimalle bosanılırdı. hatta aman yuvan yıkılmasın diyen buyuk bir cogunluk da daha cok saydırırdı bence.
ama 2.bir kadın olunca problem yok...
demek ki biseksuellik, ihanetten daha onemli hatta yüz kızartıcı kimisinin gozunde.

Kesinlikle öyle. Kadın istediğini yapar, konu sahibine söz veren o değil.

Yalnız konu yanlış bilgilerle ilerliyor bu şekilde, o nedenle düzeltmek istedim.

düzeltmenize ek olarak yazmıstım zaten.
yani bunu belirtme ihtiyacı duymak bile sıkıntılı geliyor bana.

bana ne o kadından/erkekten. ben aynı yastıgı paylastıgım, gozumun icne baka baka yalan soyleyen kisinin karaktersizligine bakarım.

bu aldatma mevzularında da hep aklıma takılır,
eşi bir erkekle aldatsaydı yuksek ihtimalle bosanılırdı. hatta aman yuvan yıkılmasın diyen buyuk bir cogunluk da daha cok saydırırdı bence.
ama 2.bir kadın olunca problem yok...
demek ki biseksuellik, ihanetten daha onemli hatta yüz kızartıcı kimisinin gozunde.

Çok doğru ve önemli bir bakış açısı olmuş.

Karısını aldatan adam konusunda bile en çok diğer kadından bahsediliyor. Eşe nefsine hakim olamamış, bir zevk uğruna vs deniyor. Yani sanki istemesi normal, yapması yanlış. Sevilmemeye bile katlanıyor insanlar.

Ama konu bahsettiğiniz konunun şüphesi dahi olsaydı burada hakaretler havada uçuşurdu, affet diyen 1 kişi olmazdı. Konu aldatılmak değil o nedenle genelde. Genel değer yargıları.

Aldatmış:
''Erkek adam yapar da kadın kuyruk sallamasaymış!''

Erkekle aldatmış:
''İkisini de sallandıracaksın meydanda, günahkar, adi pislikler!''

yine bazı yorumlara hayran kaldım mesela;

"kolay kolay aklınızdan çıkmaz ama boşanmayın" = yapmış bir hata adamcağız hem zaten pişman, bir de sen ödüllendir tam olsun.. ile aynı anlama geliyor..

kadının kendini ezdiği bir yerde bir de erkek ezmiş çok mu? aklından bir ömür çıkmayacak bir travmatik durumu neden bir ömür yaşasın ki kadın? üstelik en mutlu olduğu anda aldatmış, sizce kuaför ile halledilecek bir mesele mi bu?

yine bazı yorumlara hayran kaldım mesela;

"kolay kolay aklınızdan çıkmaz ama boşanmayın" = yapmış bir hata adamcağız hem zaten pişman, bir de sen ödüllendir tam olsun.. ile aynı anlama geliyor..

kadının kendini ezdiği bir yerde bir de erkek ezmiş çok mu? aklından bir ömür çıkmayacak bir travmatik durumu neden bir ömür yaşasın ki kadın? üstelik en mutlu olduğu anda aldatmış, sizce kuaför ile halledilecek bir mesele mi bu?

Canim seksi seyler giy, iyi davran, kirmizi don giy, eve bagla, senden sogumasin vs vs vs yazmayi unutmuslar ??? Herife madalya da verelim utanmasak ?

bacak kadar boy kelimesine neden bu kadar takıltıdıkı...

kadın acısından yazmış böyle bırseyı...
evet ıthamı yanlış ama kadının derdı basından aşkın
.elbettekı kendı guzellıgını o kadınla kıyaslıyacak....

Canim seksi seyler giy, iyi davran, kirmizi don giy, eve bagla, senden sogumasin vs vs vs yazmayi unutmuslar ??? Herife madalya da verelim utanmasak ?

evet haklısın :) çünkü bir don ile ne evlilikler kurtuldu bugüne kadar, Adriana Lima akıl edemedi demek tüh yazsaydı buraya söylerdik..

X