esim aldatti.son gelismeler.

Ewet hemen konuya bilimsel aciklama getriyorum

Endorfin bize haz veren bir hormondur bi nevi morfindir yani yemek yemek uyumak sevismek sinema sosyal etkinlik vb en fiziksel ihtiyactan tutun da en sosyal ihtiyaca kadar ne yaparsak hosumuza giderse endorfin salgilariz

Endorfinin iki cesidi varmis endorfin1 endorfin2 bazi insanlarda 1 bazilarinda 2 salgilanir.

1 salgilanan tipler tek esli oluyo mus 2 salgilanan tipler cok esli oluyomus ahlaki kurallar vicdan gibi etkenler ona buna sarkmayi engelliyor ancak kendine hakim olamayanlar aldatiyormus

Endorfin 2 salgilananlar tek eslilikten hic haz almiyorlarmis bu yuzden diger kadinlara erkeklere gidiyorlarmis simdi buyuk harfle yaziyom konu sahibi

ALDATAN ERKEK GUZELE CIRKINE BAKMAZ ALDATIR.

sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm.. boşanın yada boşanmayın gibi bir şey diyemem sizin kararınız olmalı bu...

siz çocuklarınızla konuştunuz mu bu durumu onların tepkisi nasıl? evet sizin hayatınız tümden değişecek kararınız ne olursa olsun da çocuklarında hayatı tamamen değişecek.. onların tepkisi nasıl babalarına karşı..

peki neden bazılarında 1 bazılarında 2 salgılanıyormuş. bence burası daha önemli.

Hakkım helal değilken git umreye temizlenebilir misin bilmem Allah kabul eder mi onu da bilmem ben hakkımı helal etmiyorum diyip çekip giderdim herşey affedilir bi nebze ama aldatılmak kadar bir insanı mahveden birşey daha olamaz.. HİÇBİRŞEY olmamış gibi nasıl bakılır bi ömür o adamın yüzüne nasıl inanılır şurdayım burdayım dediğinde, sürekli şüphe duymaz mı insan, sana her dokunduğunda o kadın aklına gelmez mi hem senin hem kocanın.. Offf bilmiyorum Allah kolaylık versin çok zor bi durum..

Kadın bu işin riskini göze alabileceği kadar aşık ise aldatır ya da buhran geçiriyorsa. Dediğiniz gibi yaptırımı çok ağır,erkeğin elinin kiri ne de olsa .

Hayaldi bak gerçek oldu senden gerçekten boşanıyor ! ne bu gözyaşı dökmeler, yalvarıp yakarmalar, gitsin Allah'a yalvarsın ! Bu sadece affetme olayı değil kul hakkı yani Allah affetse de hakkını helal edip etmediğin senin insiyatifine bırakılacak. böyle dindar konuşmalarla seni ikna edebileceğini düşünmesi bile büyük hata, madem yemiş bir cacık kendi başına geğirsin dursun ! Ben olsam o yalvardıkça sinirlenir daha da kinlenirdim ona, Allah yardımcın olsun canım ...

Ne yeniyor onu anlamadım ben yenecek olan şey ne ?
Bu hırsınızı hayata karşı verseniz ve güçlü kadınlar olsanız keşke

Yedirmek mi bu nasıl yorum ya

Ciddimisiniz siz
Ben o kadın kocanı idare ederken sende sesini Çıkarma demiyorum... Bekle Boşanma bir süre diyorum bu benim fikrim ayrıca kimseyi ilgilendirmez
2 çocukla bir de sorunlu bir genç kız ile tek başına hayatta kalma Mücadelesi de çok kolay bişey değil
Eğer boşanırsa zaten adam ona gidecek ama boşanmaz bir süre düzelmesini beklerse belki de adam yuvasını kurtarma eğilimine girecek. Beni istatistikler falan ilgilendirmiyor
Boşanmış 2 çocukla hayatta kolay olmayacak hele de çalışmayan bir kadın için hayatı boşanınca tepetaklak olacak üstüne bir de iş bulup oraya tutunmak için uğraşacak... Yani hayat her şekilde zor ama güçlü kadın illa boşanan kadın demek değildir
Bu da benim fikrim kimse Katılmak desteklemek zorunda değil kimse böyle yapmak sorunda da değil.
Allah vermesin başıma gelirse bende evliliğime devam ederim diyemem ama bu da bir Seçenek bri bana sunsa belki denerdim.
çoğunun kocası aldatmaya devam eder belki nice'ın kocası aldatmaya Tövbe edecek her şey ihtimal

Son düzenleme:
Canım çocuklarının hatrına bir şans daha ver eğer bidaha yaparsa bas tekmeyi.tamam bunu affetmesi çok zoor birşey ama ayrıldıktan sonrada birsürü sorun yaşayacaksın kocanın cezasını rabbim zaten verir yuvalar kolay kurulmuyor canım o düşünmemiş yuvasını ama sen düşün hem ayrıldıktan sonra mutlu bir hayatın olmazsa keşke ayrılmasaydım demezsin birkere daha şans ver senin için çok zor olacak ama evlatlarınıda onsuz büyütmekte kolay olmayacak

Yani iki çocukla boşanmak hayatın tepetaklak olması zor diyorsunuz. Ee sürekli içinde bi huzursuzlukla bi güvensizlikle acabalarla yaşamak. Özsaygını yitirmek. O kocanın gözlerine baktığında artık sevdiğin insanı görememek. Bazen kendinden nefret etme derecesine gelmek. Etrafında bu gibi durumlarda kendi benliğini düşünüp ayrılan kadınları görünce üzülmek vs.ve bunları her gün yaşamak daha mı kolay . Bence sizin fikriniz budur ona bişey diyemem de keşke kendinize saklasanız da depresif kadınlar olmasa daha fazla. Not aldatılmadığımı düşünüyorum ama aldatılıp affeden kadınların bunları hatta daha kötü duygu düşünce ve durumları yaşayacağını düşünüyorum.

Burası bir forum ve herkes fikrini belirtir isterseniz forum kurallarını okuyun....
Hayatı sizin Dediğiniz gibi olabilir ama olmama ihtimali de var yaşamadan öğrenemez kimse...
belki bu şer sayesinde hayatlarında Yapacakları Değişiklikler onları Mutluluğa götürecek... Denemeden kimse bilemez
Ben otursun çeksin demiyorum büyük bir deprem yaşadılar bekle belki de tüm yaralarını saracak diyorum... Katlanmak evliliğini sürdürmek zorunda değil ama boşanmadı diye basit zora gelemeyen bir kadın da olmayacak
Unutmak için kocasına fırsat vermek için Daha da güçlü bir kadın olmak zorunda kalacak...

Keşke siz haklı çıksanız.
Elbette her şey mümkün
Ama unutmak.. Asla..

Keşke siz haklı çıksanız.
Elbette her şey mümkün
Ama unutmak.. Asla..
haklı çıkmayı çok isterim kadının kendisi için çocukları için
Zaman yaraları sarıyor evlilikte artık bitti diyoruz sonra yeniden evliliğe devam ediyoruz düşündükçe canımızı acıtan bir sürü kavgamız var ama zaman geçtikçe daha az akla geliyor
Bu farklı biliyorum ama ne kadar farklı olsada eğer adam şansını kullanırsa oda geçmişte kalacak belki de daha az akla gelecek

Konunuzun başını okudum, devamını okumadan bunu yazmak istedim.
(çünkü gecen ki konunuzda da bunun üstüne basa basa yazmıştınız.) Şekilcisiniz
Şu bacağım kadar boyu var lafınız gerçekten çok saçma... Kısa boylu insanlar çirkin mi oluyor..
Sizde boy var diye top model gibi mi oluyorsunuz.. Ha olun sorun yok belkide öylesinizdir
Ama şunu anlamanız gerekiyor. Demek ki güzel olmak hiç birşeyi çözmüyor.
Ne güzel neye göre güzel ona bakmak gerek.

Yaptığı hataları, dindarlık kisvesi altında örtmeye çalışan insanlardan midem bulanıyor. Daha konunun başından belli, konu sahibi affedecek eşini. Yuva dağıtmak asla örnek gösterilecek bir davranış değil, boşan demek asla üzerimize vazife değil ama o adamı onca hatadan sonra nasıl yeniden eşi olarak görecek konu sahibi bilemiyorum, çok zor işi...

Konu sahibinin eşi ya o kadını korumak için yalan söylüyor tüm suçu üstleniyor
ya da anlattıkları gerçek ve evinde eşi çocukları dururken, evinde huzur varken
başka bir kadın için yalanlar söyleyip peşinden koşmuş resmen ..

Ama her iki türlüsü de konu sahibi için, çok kötü ..
Konu sahibinin eşi çok çirkin ..
Ortada yaşanan o kadar çok çirkinlik var ki,
Unutması çok çok zor ..
Hangi birini hazmedebilir ki insan ..
Ayrıca tüm kapılar bir anlık bir şey olmadığına çıkıyor ..
Ki benim fikrim aldatmanın masumu, haklısı, affı olmaz ..
Ama ben yine de konu sahibinin psikolojik destek alıp o şekilde karar vermesi gerektiği
taraftarıyım ..
Nice ın şuan yaşadığı en büyük, en sarsıcı duygu hayal kırıklıkları ..

Allah yardımcın olsun. Ama eşin gerçekten sizin evliliğinize leke sürmüş. Kadının resmen peşinden koşmuş, boşandım falan demiş. Aynı şeyi sen yapsan, kendini öldürsen bile affetmezdi o seni. Hadi barıştın diyelim, sen bu adama zaten güvenemezsin ki... Sanki her işe giren arkadaşımıza, eski sevgilimize, dıdımızın dıdısına hayırlı olsun diyoruz. Üzülme ama eşin resmen hala dialog kurmaya çalışmış. Canın yanar için kanar, ama sen gururlu onurlu bir kadınsın. Hergün kendini yiyeceğine gerekirse yardım alırsın atlatırsın bu dönemi.

Unutma ki, senin yaran kabuk bağlayıp iyileşecek ama eşinin yarası hep sızı olarak kalacak...

Sevgilerle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…