Ben şeyi merak ediyorum. Çıplak bir adam görseniz bir partide. Tahrik olur musunuz ? Ya da ne bileyim aklınızda cinsellikle alakalı bir durum yokken, badi giymiş güzel vücutlu bir erkek gördüğunüzde onu çıplak hayal edip tahrik olur musunuz? Çekici bulup ilginizi mi çeker sadece yoksa o geceyi beraber gecirsek nasıl olur diye düşünür müsünüz? Istediğiniz kadar kadin erkek eşit diyin arkadaşlar. Yaratılış olarak eşit degiliz. Limbik sistemin hipotalamusu erkeklerde daha buyuk. Bu nedenle siddete ve cinsellige daha duyarlilar. Kadin ile erkek beyni esit buyuklukte degil. Erkek beynindeki bu fazlalik korku, acıkma, arzu etme gibi duyguları kapsayan beyin bölumunde. Kadinin beyni duygu, hissetme ve empati ile calisirken erkek beyni sistematik. Simdi boyke yazdim ama esine sadik olan erkek yok mu? Mutlaka vardir. Iste bu erkekler beynine hukmedebilen, birlikte oldugu kadini gercekten kaybetmekten korkan insanlardir. Yakalaninca olusan o korkudan bahsetmiyorum tabi ki.
bunlar ben alsatilirsam esimi savunacagim anlamina gelmez. Kadinla muhatap asla olmam ve esimin ihanetine bakarim.
Yukarida acikladigim sey aslinda erkeklerin bu zaaflarini bilen hemcinslerin, bunu arac olarak kullanip isteklerini elde etmeleri ile alakali.
Konu sahibine sadakat sozunu esi verdi bunda hemfikirim. Tek katilmadigim nokta diger kadinlarin insanliga attigi kazik. Ben eslere degil de insanligin butunune yapilmis bir ayip olarak goruyorum. Yani ne kadini ne adami affedebilirim vicdanimda.