esim aldatti.son gelismeler.

Duygusal aldatma mı, duygusal nedenlerle aldatma mı?

Duygusal aldatma zaten istemsiz olur biraz, dinlerin vesvese dedigi şey.

Senin dedigin duygusal nedenlerle aldatma galiba?

Yav neyse işte... Ben zaten aldatmanın her türlüsüne karşıyım. Saçma sapan bir şey. Sebebi falan da olamaz, bikaç ekstrem durum hariç tabi ki.
İkisi birbiriyle ilintili. Sonuçta o teoriye göre kadınlar duygusal bir şeyler hissettikleri erkeklerle cinsellik yaşamak isterler. Hani ilk duygusal olarak aldatacak, sonra o duygusal aldatma beraberinde cinsel aldatmayı getirecek. O teoriye göre tabii.

Konu sahibi olmayınca da konu dagıldı çenemiz düştü.

Ha bu arada... Erkeklerin biyolojik olarak (aldatmaya degil) rahat cinsellige daha yatkın olması aldatmayı haklı çıakrmaz. Ortada sözleşme denen şey var bir kere, aldatma o yüzden hiçbir koşulda kabul edilemez. Yani ''aldatıldın ama hak ettin'' diye bir şey yok, sadece çok ekstrem durumlar hariç.

Ben de katılıyorum zaten, yazdım geçen sayfada. Erkek aldatmaya degil cinsellige daha yatkındır (rahatlık açısından).

Elbette sebebi olamaz. Çeşidi de olmaz aslında ama konu nedeniyle ayırdım.

Duygusal aldatmadan kastım cinsel amaçlı olmayan birliktelik veya duygu.

Kadın evli ama başkasına aşık oluyor, yatmıyor. Bu basbayağı aldatmadır, istemsizdir evet. Ama görüştü ve yatmadı, bu durumda da aldatmış oluyor. Cinsellik yok işin içinde.

Ya da kadınlar duygusal jestlere daha hassas, bu durumda duygusal yollar sebebiyle aldatmaya daha meyillidir o zaman.

Genel olarak erkeklerin aldatmaya daha fazla meyilli olması diye bir durum yok yani. En fazla cinselliğe daha rahat bakıyor olabilirler o da aldatmanın bir kısmı sadece ve toplumsal rollerle de ilgili.

Aynı şeyi söylüyoruz zaten. Benim ''duygusal aldatma''dan kastım, yani sadece düşünce bazında, hayal kuruyordur falan filan.

Senin bahsettigin duygusal sebeplerle aldatmaya giriyor. Yani illa cinsellik olmasına da gerek yok açıkçası. Aldatma aldatmadır, her haliyle saçma sapan bir şey.

Yahu neyi tartisiyorsunuz burda??????????????????
Konu o mu..yahu yazik.konu sahibinin derdi basindan askin yapilan yorumlarabak..saka gibisiniz.

Konu sahibi arkadasim.esine inaniyorsan her yuva ikinci sansi hakeder.karar senin.
Edt;konuyu kapatirman hayrina olur.

İkisi birbiriyle ilintili. Sonuçta o teoriye göre kadınlar duygusal bir şeyler hissettikleri erkeklerle cinsellik yaşamak isterler. Hani ilk duygusal olarak aldatacak, sonra o duygusal aldatma beraberinde cinsel aldatmayı getirecek. O teoriye göre tabii.

Niye ki? Yani erkek de karısıyla birlikteyken başka kadını hayal edebilir. Yine illa ki cinsel hayal olmasına gerek yok. Karısıyla konuşmaktansa o kadınla konuştuıgunu hayal eder, karısına bakacagına o kadına baktıgını hayal eder falan. Ama buna pek de aldatma diyemem yani, istemsiz olabilir bu. Vesvese tarzı.

İşi fiile dökersen kopar kayış. O şekilde düşündügün insanla konuşursan, bakışırsan, buluşursan, cinsellik yaşarsan, muhabbet edersen... o zaman iş degişir. Bunun da haklı tarafı yok bence. Aldatma aldatmadır.

Konu o mu..yahu yazik.konu sahibinin derdi basindan askin yapilan yorumlarabak..saka gibisiniz.

Konu sahibi arkadasim.esine inaniyorsan her yuva ikinci sansi hakeder.karar senin.

Siz gerçekten inanılmaz konu sahibi yararına bir yorum yapmışsınız.

Burada konuyla alakalı bir tartışma döndü, hatta konu direkt aldatma. Uzamasına tepki gösterebilirsiniz yalnız sizin öneriniz muhteşem gerçekten: Her yuva ikinci şansı hakeder.

Keşke bilimsel(?) tartışma devam etseymiş.

Konu sahibinin derdi başından aşkın zaten, konu kadın erkek eşitliğine gelmiş. Ben de olsam konuma uğramazdım :KK53:
Eski kk boylemiydi.herkes gorusunu ispatlama derdine dusmus.herkes ne kadar biliyor yahu.
Genc bakisa donmus..cidden uzuldum konu sahibi adina....konusu nerelere gelmis...dusunsene destek amacli konu aciyorsun konu nerelere gelmis..
Inanamadim ya

Ya zaten 321477 sayfa boyunca seninki gibi yorumlar yazılmış. ''bence boşa, bence affet, bence affetme, bence boşama, kuaföre git düzelirsin'' falan... Konu sahibi yokken gıyabında da aynı şeyleri tekrarlayalım papagan gibi? Sanki çok kötü bir şey yaptık, konu konuyu açtı işte. Üstelik aldatma üzerine konuşuyoruz hem de.

Siz gerçekten inanılmaz konu sahibi yararına bir yorum yapmışsınız.

Burada konuyla alakalı bir tartışma döndü, hatta konu direkt aldatma. Uzamasına tepki gösterebilirsiniz yalnız sizin öneriniz muhteşem gerçekten: Her yuva ikinci şansı hakeder.

Keşke bilimsel(?) tartışma devam etseymiş.
Kisa ve net...eger INANIYORSAN diyede ekledim.forumda aldatilip affeden bicok ornek var sonrasindamutlu olanda bunu bizbilemeyiz.
Felsefe yapma yerimidir.

Allah askina yapmayin.saka gibisiniz

Kisave net...eger inaniyorsan diyede ekledim.forumda aldatilip affeden bicok ornek var sonrasindamutlu olanda bunu bizbilemeyiz.
Felsefe yapma yerimidir.

Ya şu her gördüğümüz uzun ve farklı gelen konuşmaya ''felsefe yapmak'' demeyi bırakalım artık.

Forumda aldatılıp aldatılmaya devam eden çok fazla örnek var evet. Keşke imkanım olsa da istatistik çıkarsam affeden üyelerin akıbeti ile ilgili.

Konu sahibi gelip konu ile ilgili bilgilendirme yaparsa zaten ona cevap verilecektir, bundan önce de ona cevap verilmişti.

Niye ki? Yani erkek de karısıyla birlikteyken başka kadını hayal edebilir. Yine illa ki cinsel hayal olmasına gerek yok. Karısıyla konuşmaktansa o kadınla konuştuıgunu hayal eder, karısına bakacagına o kadına baktıgını hayal eder falan. Ama buna pek de aldatma diyemem yani, istemsiz olabilir bu. Vesvese tarzı.

İşi fiile dökersen kopar kayış. O şekilde düşündügün insanla konuşursan, bakışırsan, buluşursan, cinsellik yaşarsan, muhabbet edersen... o zaman iş degişir. Bunun da haklı tarafı yok bence. Aldatma aldatmadır.

Yok yok, merve yanlış anladın. Duygusal aldatmadan kasıt o değil. Kasıt şu: Sen başka adamla sevgili oluyorsun, konuşup görüşüyorsunuz sevgili gibi, ama cinsellik olmuyor. Ben de o teoriye göre diyorum ki eğer erkeklerin cinsellik için aldatmaları kabul edilebilirse -biyolojik yapıları sebebiyle-, kadınların da o halde duygusal ardından da cinsel aldatmaları kabul edilebilir. Çünkü o teoriye göre kadınlar cinselliği yalnızca duygusallıkla bağdaştırırlar ve cinsel arzuları da yalnızca duygusal bir şeyler hissettikleri adamlara kabarır ya. Bu mantığa göre kadının duygusal aldatması- biyolojik yapısından ötürü-kabul edilebilir olacak ve yine cinselliği duygularıyla bağdaştırması sebebiyle cinsel aldatmaları da kabul edilebilir olacak. Yani teoriyi hemencecik çürüttüm bak, kendi içinde çelişkili. Saçma senin dediğin gibi.

Ya zaten 321477 sayfa boyunca seninki gibi yorumlar yazılmış. ''bence boşa, bence affet, bence affetme, bence boşama, kuaföre git düzelirsin'' falan... Konu sahibi yokken gıyabında da aynı şeyleri tekrarlayalım papagan gibi? Sanki çok kötü bir şey yaptık, konu konuyu açtı işte. Üstelik aldatma üzerine konuşuyoruz hem de.
Anladimda cok uzamis.buda konunun dagilmasina sebep olmus.ben esasen yorum yapmayacaktim.ama izliyordum.yorumlari gorunce yazdim.bu kadari cidden fazla.
Yani erkek neden aldatir diye konu acin orda tartismanizi yapin.
Zira konu sahibinin suan bunlari algilayacak durumda oldugunu hic sanmiyorum.

Ya şu her gördüğümüz uzun ve farklı gelen konuşmaya ''felsefe yapmak'' demeyi bırakalım artık.

Forumda aldatılıp aldatılmaya devam eden çok fazla örnek var evet. Keşke imkanım olsa da istatistik çıkarsam affeden üyelerin akıbeti ile ilgili.

Konu sahibi gelip konu ile ilgili bilgilendirme yaparsa zaten ona cevap verilecektir, bundan önce de ona cevap verilmişti.
Neyse kolay gelsin size:KK14:

Eski kk boylemiydi.herkes gorusunu ispatlama derdine dusmus.herkes ne kadar biliyor yahu.
Genc bakisa donmus..cidden uzuldum konu sahibi adina....konusu nerelere gelmis...dusunsene destek amacli konu aciyorsun konu nerelere gelmis..
Inanamadim ya
bunda bu kadar büyütecek, garipsenecek ne var ki? insanlar sebepler, sonuçlar, belkiler, keşkeler üzerine yazışmış. çok da güzel olmuş. yeni nesil kitap değil, forum, sözlük okuyor. e bari buralarda faydalı tartışmalar yapılsın da biraz objektif bakmayı öğrenelim.
ayrıca sanki konu aldatmayken bugünkü grup toplantıları ya da tatlı tarifi konuşulmuş gibi yazmışsınız. gayet birbiriyle bağlantılı konular konuşulmuş.

bunda bu kadar büyütecek, garipsenecek ne var ki? insanlar sebepler, sonuçlar, belkiler, keşkeler üzerine yazışmış. çok da güzel olmuş. yeni nesil kitap değil, forum, sözlük okuyor. e bari buralarda faydalı tartışmalar yapılsın da biraz objektif bakmayı öğrenelim.
ayrıca sanki konu aldatmayken bugünkü grup toplantıları ya da tatlı tarifi konuşulmuş gibi yazmışsınız. gayet birbiriyle bağlantılı konular konuşulmuş.
Tabi guzel seyler ama bu baslik altinda olmamali.bikac yorumu okurken bunaldim resmen.ben konu sahibi olsam direk kapatiririm konumu.

Kisa ve net...eger INANIYORSAN diyede ekledim.forumda aldatilip affeden bicok ornek var sonrasindamutlu olanda bunu bizbilemeyiz.
Felsefe yapma yerimidir.

Ne var ki bunda? Neden organize suç işlemişiz gibi davranıyorsunuz?

Diğer kadının da kanuni sorumlulugu var

Kadın ben evli olduğunu bilmiyodum derse kolayca sıyrılır zaten. Kanuni sorumluluk devletin caydırıcı olsun diye koyduğu bir şey. Etik olarak bir sorumluluğu yok bana karşı. Başka kadınlar bana söz veriyor mu ben evlenirken?

Aldatıldığımda bana şerefsizlik yapan iki kişi var karşımda. Biri canımdan çok sevdiğim kocam. Diğeri tanımadığım bir kadın. Kocam imza attı ölene kadar yanımda olacağına dair. Kadın atmadı. Tanımam etmem. Benim canımı kocamın yaptığı acıtır. Kadına gidip kadın kadına bunu yapar mı demem.

Ben kadınla muhattap olup kendimi alçaltmam. Kadına o... Diyip de kendimi komik duruma düşürmem. Kocama şerefsiz derim o kadar.

Son düzenleme:
Ben şeyi merak ediyorum. Çıplak bir adam görseniz bir partide. Tahrik olur musunuz ? Ya da ne bileyim aklınızda cinsellikle alakalı bir durum yokken, badi giymiş güzel vücutlu bir erkek gördüğunüzde onu çıplak hayal edip tahrik olur musunuz? Çekici bulup ilginizi mi çeker sadece yoksa o geceyi beraber gecirsek nasıl olur diye düşünür müsünüz? Istediğiniz kadar kadin erkek eşit diyin arkadaşlar. Yaratılış olarak eşit degiliz. Limbik sistemin hipotalamusu erkeklerde daha buyuk. Bu nedenle siddete ve cinsellige daha duyarlilar. Kadin ile erkek beyni esit buyuklukte degil. Erkek beynindeki bu fazlalik korku, acıkma, arzu etme gibi duyguları kapsayan beyin bölumunde. Kadinin beyni duygu, hissetme ve empati ile calisirken erkek beyni sistematik. Simdi boyke yazdim ama esine sadik olan erkek yok mu? Mutlaka vardir. Iste bu erkekler beynine hukmedebilen, birlikte oldugu kadini gercekten kaybetmekten korkan insanlardir. Yakalaninca olusan o korkudan bahsetmiyorum tabi ki.
bunlar ben alsatilirsam esimi savunacagim anlamina gelmez. Kadinla muhatap asla olmam ve esimin ihanetine bakarim.
Yukarida acikladigim sey aslinda erkeklerin bu zaaflarini bilen hemcinslerin, bunu arac olarak kullanip isteklerini elde etmeleri ile alakali.
Konu sahibine sadakat sozunu esi verdi bunda hemfikirim. Tek katilmadigim nokta diger kadinlarin insanliga attigi kazik. Ben eslere degil de insanligin butunune yapilmis bir ayip olarak goruyorum. Yani ne kadini ne adami affedebilirim vicdanimda.

Benim de mi o dediğin şeyim daha büyük acaba?

Şu başlığı da okuduktan sonra, "no comment" olmaya ramak kaldı kendi adıma nice için.
Ve vardığım kanı da "kocayı, evliliği, aldatılmayı falan sttiredip nice'yi bi psikiyatriste gönderelim" şeklinde oldu.
Nice bu kafayla sadece feyk izlenimi vermeye devam edecek zira. Ne boşanabilecek, ne başka bişey.

Zaten haklı çıkarsa idi kadınların da duygusal olarak aldatmaları haklı çıkmış olurdu. O nedenle mantıksız bir önerme.
Ne kadar anlatirsan anlar anlatabildiklerin karsindakinin anlayabildigi kadardir. Hala hakli dedigimi savunuyorsunuz. Gercekten bir sey anlatmak zaman kaybi.

Inanamadim ya
sana katılmakla birlikte merak ettim. serde bi ikinci üyelik var galiba? zira 9 şubatta üye olmuşsun eski kk dan bahsediyorsun.

X