- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
Şu başlığı da okuduktan sonra, "no comment" olmaya ramak kaldı kendi adıma nice için.
Ve vardığım kanı da "kocayı, evliliği, aldatılmayı falan sttiredip nice'yi bi psikiyatriste gönderelim" şeklinde oldu.
Nice bu kafayla sadece feyk izlenimi vermeye devam edecek zira. Ne boşanabilecek, ne başka bişey.
Konunuzun başını okudum, devamını okumadan bunu yazmak istedim.
(çünkü gecen ki konunuzda da bunun üstüne basa basa yazmıştınız.) Şekilcisiniz
Şu bacağım kadar boyu var lafınız gerçekten çok saçma... Kısa boylu insanlar çirkin mi oluyor..
Sizde boy var diye top model gibi mi oluyorsunuz.. Ha olun sorun yok belkide öylesinizdir
Ama şunu anlamanız gerekiyor. Demek ki güzel olmak hiç birşeyi çözmüyor.
Ne güzel neye göre güzel ona bakmak gerek.
Burası yine çok karışmış ..
Nice iyi misin ?
Konuştun mu ?
Katılıyorum arkadaşım Hülya Avşar,Adrina Lima bile aldatılmışken bakış açımızı genişletmemiz gerek.
nice önümüzdeki günler de gelir inşallah hep bi merakedilmek pohpohlanmak isteği var kaç saat oldu yine yok
böyle yapınca ister istemez fakede tuttta bir dünya soru geliyor insanın aklına
bunu yazıyoruz nedense birdünya yazılan şeylerigörmüyor ben fake değilim açıklması yapıyor.
ne konuştuysa insan gece girer şu şu oldu der öyle yatar uyur
of bu nice nicenin konuları yazmayım diyorum yazıyorum bende de suç var
bana göre boşanmayacak bizde yazdığımızla kala kalıcaz
hiç kimse kocanın yalan soyleme ıhtımalini düşünmmemiş.
ben bu kocanın kadına gidipte ben boşandım hadı brlikte olalım masalına ınanmıyorum...
özetle kocanız o kadını koruyor o yüzden boşanmışta güya oyle demıste kadında kabul etmiş..gececeksın bunları.
sen kadına arıza çıkarma dıye tüm sucu üstüne aldı bilesin....
katılıyorum
aynen öyle .benim fikrim nice85 kadını tanıdığı için adam korkuyor.
kadını bence sevıyor ama kurulu düzenını bozmak ve çocuklarından ayrılmak ıstemıyor. gibi geldi.
Sirf burdakilerin merakini gidericek diye aklinda bir ton dusunce varken,evliligi catirdiyorken gelip devamli rapor mu verecek konu sahibi?Sallamayin,merak etmeyin,guncel tutmayin konuyu olsun bitsin.Gelince yazar yani.Bu kadar basit.Ne uzadi konu yahu
bu kadar sıkınının içinde aman koşayım da kk kadınlarının içini rahatlatayım diye düşünmek zorunda değil. Çok merak ediyor olabilirsiniz. Ama kimseyi buraya girip size rapor vermediği için suçlayamazsınız. Renk arıyorsanız kendi hayatınızla ilgilenin. Nice da girip yazınca yorum yaparsınız.