esim aldatti.son gelismeler.

Karar senin, onu affetsende bu olanları unutacakmısın?hayır!! kadınızz unutmayız biz
Ümreye gidince affediliyormu insan. ALLAH BİLİR
Naneleri ye ye, iç,gez karıyla kızla boşandım ayaklarıyla birlikte ol
Sonra ümre hac, bunu yapan çok insan var, bana göre boşa masraf ediyorlar.

Nice aksam 19:09 gitmişti kocasıyla konusmak için hala yok

Ne konuştu bunca saat insan gece girir bir şeyler yazar

Konuyu açıp yok oluyor nedense bunu hep yapıyor

yorum yapmama gerek kalmadı yapılmışını buldum.aynen her noktasına katılıyorum.

Katılıyorum arkadaşım Hülya Avşar,Adrina Lima bile aldatılmışken bakış açımızı genişletmemiz gerek.

Onun senin karşındaki aciz duruşundan güç al. Haklı olan sensin. Haksız olan o. bırak o sürünsün. Allah herseyi görüyor. Insallah biran önce toparlanirsin.

aldatıp yakalanan erkek, eğer boşanmayı göze almadan, nasılsa yakalanmam diye bu halta kalkışmışsa , zaten ağlayıp sızlayacak, af dilenecek, sensiz ölürüm diye nidalar atacaktır. tövbeler edecek, ayaklara kapanacaktır.

bu bir erkek klasiğidir.
bu konuda da bunu görüyoruz.

adam 2-3 kere görüştük otele gittik diye kabul etmiş. ama sonra görüşmemişler güya.
nice " geçen gün niye yazmışsın ona" diye sorunca da "yeni işini tebrik için" demiş.
e adam sen bu kadınla artık görüşmüyorsan, yeni işini nerden biliyosun???

tövbe edip, af dilerken bile yalana başvuruyor. artık gerisi Nice'e kalmış.

Burası yine çok karışmış ..

Nice iyi misin ?
Konuştun mu ?

nice önümüzdeki günler de gelir inşallah hep bi merakedilmek pohpohlanmak isteği var kaç saat oldu yine yok

böyle yapınca ister istemez fakede tuttta bir dünya soru geliyor insanın aklına

bunu yazıyoruz nedense birdünya yazılan şeylerigörmüyor ben fake değilim açıklması yapıyor.

ne konuştuysa insan gece girer şu şu oldu der öyle yatar uyur

of bu nice nicenin konuları yazmayım diyorum yazıyorum bende de suç var

bana göre boşanmayacak bizde yazdığımızla kala kalıcaz

Yazdıklarından yola çıkarak şunu gördüm konu sahibinden kocasının ağlaması çok etkilemiş, yüksek ihtimal 2. şans verecek ki versin bence de çünkü vermezse -hiç sanmıyorum vermeyeceğini- içi içini yiyecek ya gerçekten değişmişse , beni seviyorsa diye.

2. şans ver aldatmazsa senindir, aldatırsa hiç senin olmamıştır

bence kızı suclamayın benımde canım sıkkınken bu tarz şeyleri sallayasım tutar bi ara umursar bıara umursamaz olurum gecen bı konu actım baya moralım bozuktu ha doktra gttım kızlar okadar merak ettı nedense girmedim işte yuklenmeyın kıza zaten suan kotu durumda. fake oldugunu dusunmuyorum.

bu kadar sıkınının içinde aman koşayım da kk kadınlarının içini rahatlatayım diye düşünmek zorunda değil. Çok merak ediyor olabilirsiniz. Ama kimseyi buraya girip size rapor vermediği için suçlayamazsınız. Renk arıyorsanız kendi hayatınızla ilgilenin. Nice da girip yazınca yorum yaparsınız.

Nice şuan çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor, sanki ne yerde ne gökte gibi ..
Bence psikolijisi iyi durumda değil ..
Zaten aldatılmak çok ağır bir durum kolay değil gerçekten ..
Ben Nice ya hak vermeye çalışıyorum, evet bazen ben de elimde olmadan eleştiriyorum ama sonra da üzülüyorum ..
Hiçbirimiz onun yerinde değiliz bilemeyiz ne yaşıyor ne hissediyor ..
Ama savunduğum tek şey Nice ın kocası önceden de onun gözünde büyüttüğü kişi değilmiş,
Eskiden de çirkinlikler var,
ama şuan çok çok çirkin, çok yanlış bir adama değer vermiş ....
Bunlarla yüzleşmek çok acı ..

Konunu üzülerek okudum.
Sana tek tavsiyem: sakın affetmek gibi bir hataya düşme.
Affedersen daha da arkası kalkar ve ciddiye almamaya başlar seni, zaten aldatmanın da affı yok.
Ayrıca bu pişman halleri de taş çatlasın 1 ay sürer.
Sonra yine eski haline döner.

katılıyorum

iki bence de kocanın yalan söylüyo olma ihtimali yüksek
sonuçta o kadınla duygusal olarak da yaşanmışlıkları var belli ki ..

Ama yalan söylüyosa da, söylemiyosa da her iki ihtimalde de çizdiği portre çok çirkin ..
Kişiliksiz bir adam konu sahibinin kocası ..
Hem karısına ağlayıp yalvarıyor hem de hala diğer kadının paçasını kurtarma derdinde ..
Allah konu sahibine sabırlar versin .

benim fikrim nice85 kadını tanıdığı için adam korkuyor.
kadını bence sevıyor ama kurulu düzenını bozmak ve çocuklarından ayrılmak ıstemıyor. gibi geldi.
aynen öyle .
karısı o bayanı tanımasa diyeceği aynen şuydu

onlar o... karıcığım beni baştan çıkardı .
Sen evimin temiz çiçeğisin onlar kötü kadın.
Senle onlar bir mi .
Karısı da daha bir gururlanıp kocasına sahip çıkardı .

Genelde böyle olur

İşin daha komiği de buraya gelip konu güncel tutulunca bu sefer de sen bence hiç acı çekmiyorsun, ben bu kadar sıkıntıda gelip burayı güncelleyemezdim diyor insanlar. Ecmelin kocası çocuğunu kaçırmıştı. O da bizi merakta bırakmamak için gelip güncelliyordu. Sen ne çok konunu güncelliyorsun bile denildi. İnsanları mutlu etmek imkansız.

Affetmee nasıl dakkada bir öliyim öliyim diyosun o aciz kelimeleri kullanıyosun ya..eğer affedersen gene aciz olacaksın
güçlü olmak inan hiç zor değil..Birde gönül bu kısa boylu olanada konar uzun boylu olanada boyu kısa lafı hiç hoş değil burda tek hatalı eşinizz..

Arkadaşlar yazmış ama bende yazmak istedim Nice,

eğer affetmeyi düşünüyorsan yüksek olasılıkla tekrar aldatılacaksın bu tamam iyice emin olacaksın vs vs ama boşanma durumunda tazminat ve nafaka haklarından olacaksın demişler. bence bu ince noktayı dikkate al ve affedeceksen dahi dava açmaktan sakın ama sakın vazgeçme. senin için tazminat ve nafaka önemli olmalı çünkü bildiğim kadarıyla çalışmamışsın hayatında. bu yüzden bu konuyu karar verirken iyice irdele.

Allah feraha çıkarsın seni ve çocuklarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…