esim aldatti.son gelismeler.

Dün yazılanların etkisinde kaldım biraz . Kendini mi düşünüyor yoksa gerçekten üzgün mü eşin. Ona bir çeşit evlilik anlaşması imzalatmayı mı denesen. Bakalım gerçekten üzüldüğü ayrılmak istemediği için mi ağlıyor .Yoksa başka işler peşinde mi kendisi .Şu an bulunduğun durum evet kötü ama çocuklarını onların geleceğini kendi geleceğini düşünmelisin konu sahibi .

nasıl yani genişletmek derken

onlar aldatılıyor biz haydi haydi aldatılırız mı demek istyorsunuz?

Hayır tabiki ama bacak kadar boyu var beni onunla aldattı mantığı doğru değil yani aldatılmak boy yada güzellikle doğru orantılı değildir bence.

Ne var ki bunda? Neden organize suç işlemişiz gibi davranıyorsunuz?
Yukardaki yorumlara bi goz gezdirin.yok istatistikler yok su bu..aldatmanin bilimsel aciklamasimi olur.aldatmak isyen aldatir.Bitti bu kadar.uzun uzadiya konu neden bu kadar dagitildi ben konu sahibi adina uzuldum.
Konu sahibi bu bilimsel gercekleri pek anlayacak duygusal bilisde degil ayrica.
Baska bi konu altinda bunlarin tartisilmasi gerek.

saygı, sevgi, hürmet benden size. elinize ağzınıza, yüreğinize sağlık.

Belli bir noktaya kadar bilimsel olmakla birlikte çok eşlilik tüm canlılar için evrimsel bir avantajdır sadece erkek için değil. Erkeklerin bu azgın tekelik sendromunu bilimle bağdaştırmayın ahlaki durumla bağdaştırın o zaman tamamlanmış olur. Hepimiz çok eşli olma arzusu duyarız, ama duyguları bastırma durumu da homo yani insan cinsi için varolan bir durumdur. Erkekler bu konuda yetersizler sadece

Asıl ben senın gıbılerı alkıslıyorum..Her metres konusunda aynı yorumları yaptıgına göre sen de onlardansın..

bu nasıl bir haddiniz aşma şeklidir.
kişilerin hayatlarını bilmeden sen öyleysen bence böylesin demek ne kadar ayıp.
çok yadırgadım ayrıca mesajınızı KİBledim.
biraz ayarlı konuşalım lütfen.

bu konu bana eski bi arkadaşı hatırlattı, adam evli başka bi kızla naneler yiyo sonra kız buna tekmeyi basıyo nişanlanıyo kız nişanlandı diye adam kalp krizi geçiriyo sonra karısı telde yakalıyo kızın mesajını kız diyo ki senin kocan ben nişanlandım diye kalp krizi geçirdi, kadın ayrılmak istiyo adam aynen eve gelip böyle böğüre böğüre ağlıyo.

sonuç: kadın affedip o ay 2. çocuğa hamile kalıyo..

Ya kızlar size bir şey sormak istiyorum. Bu erkekler bu aldatma gibi bir pislik olaylarında yakalanınca neden ağlar zırlarlar? Sevdiklerinden mi? Düzenlerinin bozulmasından mı? Ne yani bu?

pardon da erkekler yemek midir?
beni sevmeyen adamı bir imzayla yanımda tutup ne yapacağım. harcadığım zamana değmez.
erkekler ne kıymetli yaratıklar yahu kadınlar savaş açıyor birbilerine.

pardon da erkekler yemek midir?
beni sevmeyen adamı bir imzayla yanımda tutup ne yapacağım. harcadığım zamana değmez.
erkekler ne kıymetli yaratıklar yahu kadınlar savaş açıyor birbilerine.
sırf başkasına yedirmemek için lağım suyu içmeye benziyor .

Ya kızlar size bir şey sormak istiyorum. Bu erkekler bu aldatma gibi bir pislik olaylarında yakalanınca neden ağlar zırlarlar? Sevdiklerinden mi? Düzenlerinin bozulmasından mı? Ne yani bu?

2 numara tabi ki, kapinin onunde kalmayalim diye film ceviriyorlar. Vicdandan, sevdiklerinden falan degil, yakalandiklarindan.

2 numara tabi ki, kapinin onunde kalmayalim diye film ceviriyorlar. Vicdandan, sevdiklerinden falan degil, yakalandiklarindan.
Ya adam peki bu işlere başlamadan her şeyi göze alarak başlamaz mı? Ne bilim demek ki sevmiyorsun veya sonunda neler olabileceğini az çok kestiriyorsan, bokları yedikten sonra yakalanınca ağlamayıp paşa paşa gitmeleri mantıklı ama. Bunlar adam olmadığı için onu da yapamazlar sanırım.

Eski kk boylemiydi.herkes gorusunu ispatlama derdine dusmus.herkes ne kadar biliyor yahu.
Genc bakisa donmus..cidden uzuldum konu sahibi adina....konusu nerelere gelmis...dusunsene destek amacli konu aciyorsun konu nerelere gelmis..
Inanamadim ya

keşke genç bakışa dönse her konu.
belki o zaman aldatılan, eşinden ilgi göremeye kadınlara "kırmızı don giy"
hamile kalmak isteyen ama eşi çocuk istemeyen kadına "prezervatifleri del"
arkadaşıyla sorunu olan genç kızlara "süslen havanı at yerini görsün" gibi saçma sapan akıllar verilmezdi.

emin olun bayanlar da aldatmak istese erkeklerden daha çok tercih edilirdi. Midem almıyor ya. iki yüzlü herif.

Aksini söylemedim. Yapısal olarak yatkınlığa rağmen sadık kalabilenler var dedim zaten Aldatması normaldir bir erkeğin mi dedim ben. Ya yazdıklarımı anlamak için normal bir zihinsel faaliyet yetmiyor mu, üstün bir çaba harcamak mı gerekli Ne diyeyim ki o zaman. Anlayacağınız gibi anlatayım.
Tamam kabul erkeklerin aldatması normal, kadınlar duygusal aldatır o da normal, herkes takılsın kafasına göre. Çıplak erkeğin peşinden tren yapan kadınlarla, tren yapan erkekler de eşit. Hukukta da eşitiz. Hiç bir ayrımcılık yok. Tek sorun ahlak ve toplum yapısı.

Aldatan adam tekrar yaparmı bilmiyorum.. ortada çocuklar var belki bir şans verilebilir ama sürünsün bence diye düşünüyorum.. hani çocuklar olmasa çek git derdim.. fakat ailesi parçalanmış bir çocukluk geçirdiğim için bunun acı yanlarını düşünüp uzatmaları oynayabileceğini varsayıyorum..

aynende dediğiniz gibi oldu bir tanıdık aldatıldı kız zaten güzel ve bakımlıydı ne yapcağını şaşırdı. iyice tarz oldu. saçı kıyafeti hareketleri her şeyi her şeyi değişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…