eşi varken tahrik olmazmı. ooooo ,bence genelleme yapma.. bildiğim o kadar örnek varki reelde..:)Ben bilimsel aciklamasini yaptim. Burada evet olurum diyen hicbir kadin esi varken tahrik olmaz eminim.
Bayanlar ben bilime inanirim. Tum bu zihinsem faaliyeletlerine ragmen sadik olan erkek tercihimdir zaten.
Aciklamami hemen erkek yapar bu dogaldira cekmeyin. Bilimsel gercekleri bile acklayamayacakmiyiz yahu
eşi varken tahrik olmazmı. ooooo ,bence genelleme yapma.. bildiğim o kadar örnek varki reelde..:)
Brad Pittse evet olurum, Kamilse olmam kusura bakmasın.
Beğendiğim erkek tipindeyse evet olurum, değilse hayır olmam.
Ben şeyi merak ediyorum. Çıplak bir adam görseniz bir partide. Tahrik olur musunuz ? Ya da ne bileyim aklınızda cinsellikle alakalı bir durum yokken, badi giymiş güzel vücutlu bir erkek gördüğunüzde onu çıplak hayal edip tahrik olur musunuz? Çekici bulup ilginizi mi çeker sadece yoksa o geceyi beraber gecirsek nasıl olur diye düşünür müsünüz? Istediğiniz kadar kadin erkek eşit diyin arkadaşlar. Yaratılış olarak eşit degiliz. Limbik sistemin hipotalamusu erkeklerde daha buyuk. Bu nedenle siddete ve cinsellige daha duyarlilar. Kadin ile erkek beyni esit buyuklukte degil. Erkek beynindeki bu fazlalik korku, acıkma, arzu etme gibi duyguları kapsayan beyin bölumunde. Kadinin beyni duygu, hissetme ve empati ile calisirken erkek beyni sistematik. Simdi boyke yazdim ama esine sadik olan erkek yok mu? Mutlaka vardir. Iste bu erkekler beynine hukmedebilen, birlikte oldugu kadini gercekten kaybetmekten korkan insanlardir. Yakalaninca olusan o korkudan bahsetmiyorum tabi ki.
bunlar ben alsatilirsam esimi savunacagim anlamina gelmez. Kadinla muhatap asla olmam ve esimin ihanetine bakarim.
Yukarida acikladigim sey aslinda erkeklerin bu zaaflarini bilen hemcinslerin, bunu arac olarak kullanip isteklerini elde etmeleri ile alakali.
Konu sahibine sadakat sozunu esi verdi bunda hemfikirim. Tek katilmadigim nokta diger kadinlarin insanliga attigi kazik. Ben eslere degil de insanligin butunune yapilmis bir ayip olarak goruyorum. Yani ne kadini ne adami affedebilirim vicdanimda.
Diğer kadının da kanuni sorumlulugu varSen evlenirken eşinle birbirinize bazı sözler veriyorsun. Bi anlaşmaya imza atıyorsun. Eşin sana karşı sorumludur. Seni aldatmamakla yükümlüdür. Aldatırsa kanunen de suçlu duruma düşer. Ama diğer kadının sana karşı bir sorumluluğu yok. Evli adamla beraber olmayı seçmişse kendi tercihi. O saçma hayat onun kafa yapısını karakterini gösterir sadece. Ama senin eşinle beraber olduğu için sana karşı suç işlemiş olmaz. Seni aldatan eşindir. Ve aldatmak isteyen erkek hiç bulamasa gider parayla yapar... Yine yapar.
Yorum cok sert olmamış mi ?Erkek beyni kadın beyni nesin sen şu meşhur İsviçreli bilim adamlarından mı? Soruna cevap veriyorum çok yakışıklı birisi ise EVET OLURUM şekerim ama muhteşem bir yakışıklılığa sahip olacak, böylede açık sözlüyüm işte. Ee ben ne beyni taşıyorum engin bilim adamı bilgilerinle aydınlat hadi bizi.
Valla açıkçası eşim olduğu halde olurum aklımdan da geçer ama sadece aklımdan geçmekle kalır o kadareşi varken tahrik olmazmı. ooooo ,bence genelleme yapma.. bildiğim o kadar örnek varki reelde..:)
zaten ondan sonrası senin değerlerinle alakalıdır. önemli olan orada durabilmek zatenValla açıkçası eşim olduğu halde olurum aklımdan da geçer ama sadece aklımdan geçmekle kalır o kadar
elbette kötü niyetli insanlar var ve kötü niyetli kadınlar da var. dünya dönmeye devam ettikçe de olacaklar. daha iyi bir mevki için evli patronunu ayartan kadınlar var, hatta zengin adamı karısından boşatıp paranın üzerine konanı da var.Ben bahane demiyorum. Bahane olarak gorsem aldatmayi affedebilirim. Ki asla affedemem.
Sistem farkli isliyor sadece bundan yararlanan kadinlar ve irade gosteremeyen erkekler var ve olacak. Her kadin icin soylemiyorum bunu. Bazi kadinlar cinselligi silah olarak kullaniyorlar bunu is yasaminda gormussunuzdur eminim. Iradesi zayif olan erkegi elde etmek kolaydir. Iradesi guclu erkegi bulmak zor olani. Umarim ben buna denk gelmisimdir diyorum tam su saniye
Ben bilimsel aciklamasini yaptim. Burada evet olurum diyen hicbir kadin esi varken tahrik olmaz eminim.
Bayanlar ben bilime inanirim. Tum bu zihinsem faaliyeletlerine ragmen sadik olan erkek tercihimdir zaten.
Aciklamami hemen erkek yapar bu dogaldira cekmeyin. Bilimsel gercekleri bile acklayamayacakmiyiz yahu
Ben bilimsel aciklamasini yaptim. Burada evet olurum diyen hicbir kadin esi varken tahrik olmaz eminim.
Ben kocanızı affetmenizden yanayım evet yaptıgı doğru değil direk Boşanma sebebi herşekilde tutacak bişey yok ama o kadına neden yedireceksiniz
Kocanız belki değiştirecek kendini bekleyin derim sabredin demiyorum sadece bekleyin kafanıza yatmazsa yine boşanın
Ne yeniyor onu anlamadım ben yenecek olan şey ne ?
Bu hırsınızı hayata karşı verseniz ve güçlü kadınlar olsanız keşke
Canım Allah göstermesin yaşatmasın hiç bi kadına bunu senin gibi hiç düşünmemiştim düşününce sana da hak verdim ama öyle bi durumda hala bu kadar mantıklı davranabilir miyim bilmiyorum. Hiç bi zaman öğrenmem inş. Bu arada profesör olan bi kadının da çok başka bir bakışı var bugün okuyup dumura uğradım http://www.sabihakeskin.com/makale2.htmlSen kendın dıyorsun postaladım dıye,ama hoslandıgın bırı olsa bırlıkte olsan cok ısrar ettı dayanamadım mı dıyeceksın
öncelikle bilmem bu soruya vereceğim cevabın sizi hiç alakadar etmediğini söylememe gerek var mı?
demek dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek peşinden gitmez ha? gerçekten kadınlara olan saygınız gözlerimi yaşarttı. ama hayır iki tarafın da eşit suçu yok. sadakat evliliğin taraflarının sorumluluğudur. sizinle evlenen o kadın değil, kocanız. kocanız uçkurunu bağlı tutamıyorsa bu o kadının değil kocanızın suçudur.
siz istediğiniz kadar kadınlara sövün sayın, bu sizi aldatanın kocanız olduğu gerçeğini değiştirmez. kadın tamamen bilerek ve isteyerek evli bir erkeğin de peşine düşebilir, eğer erkek karısını aldatmayacaksa aldatmaz.
ama sizler erkeklerin "nefsi zayıf yaratıklar" olduğuna kadının "şeytan" olduğuna öylesine inanmışsınız ki... erkekler de nasıl güzel kullanıyor bu zaafınızı. yatakta yakalansa "baştan çıkardı beni o....." diyor ve affedin ya da affetmeyin söylediğini kabulleniyorsunuz. birinizin de aklına gelmiyor "zorla mı yattı?" diye sormak. bilmem bir erkeğin anatomisinin nasıl işlediğini ilaç verilmediği sürece bir erkeğe bir şeyler yapmanın sanıldığı kadar kolay olmadığını anlatmalı mıyım?
bir erkek aldatıyor çünkü suçun öbür kadına atılacağını biliyor.
hayır suçlu olan erkek.
2. kadın istediği gibi düşünebilir. 2. kadın meslek olarak fahişelik de yapıyor olabilir, ar damarı çatlamış da olabilir ama evliliğin tarafı 2. kadın değildir. evlilikler 2 kişi arasındadır.
sandığınızın aksine erkek de kadın da iradeli canlıdırlar. adam kendi iradesiyle birlikte oluyor o kadınla. karısı yerine bile isteye o kadınla yatıyor.
Ben mesela asla kımsenın erkegıne yan gözle degıl normal bıle bakmam gerekmedıkce konusmam asla da böyle seyler yasamadım kadında da bıtıyo ıs.
bu kısmı özellikle sona sakladım. pardon da siz kim olduğunuzu sanıyorsunuz? şu an beni neyle itham ettiğinizin bilmem farkında mısınız? yoksa okuduğumu anlamayacak kadar geri zekalı olduğumu düşündüren bir şeyler mi yazdım?
ben mesela yabani değilim, erkekleri vitrinde görüp satın alınan nesneler olarak görmediğim gibi, sosyal bir canlı olduğumdan erkeklerle iletişim halinde olabiliyorum. eğer onların uçkuru gevşekse bu benim meselem değil.
bazı kendini bilmez hemcinslerim de hakkımda "yollu" diye düşünecek diye karşılaştığım erkeklere ucube muamelesi yapamam, ben bir insanım, karşımdaki bir insan ve ben her şeyden önce karşımdakine saygı duyarım, saygı duyulmayacak bir insan olduğunu fark edersem de gereken önlemi alacak kadar kendimi biliyorum.
bu arada hakkımdaki fikirlerinizi önemsemiyorum, bir sonraki mesajınızda kendinize saklarsanız sevinirim.
kadından nasıl bir beklenti bu ya. adamdan etkilenmeyecek,cinsellik düşünmeyecek. ulen ahlaksız olma hakkı bile erkeğin. kadınlar masal prensesi erdemlilik timsali