esim aldatti.son gelismeler.

eşi varken tahrik olmazmı. ooooo ,bence genelleme yapma.. bildiğim o kadar örnek varki reelde..:)

ulan madem boyle ayaklara dusup yalvaracak kadar seviyorsun karini, neyin cesareti bu? bu kadar mi gozunuz donuyor, hayatinizi yerle bir etme ihtimalini goze alacak kadar?
Rabbim korusun nefsimize esir olmaktan ve esir olanlardan..
gorumce, kaynana bilmem ne, hicbirini katma kararina arkadasim.. yuz bile verme.. bu senin evliligin ve hayatin.. devam edeceksen de bitireceksen de millete yayip anlatma.. sonrasinda kendi huzurun icin..

eşi varken tahrik olmazmı. ooooo ,bence genelleme yapma.. bildiğim o kadar örnek varki reelde..:)

Hayır zaten normal olan kadın veya erkek, sevdiği bir insan, deli gibi aşık olduğunu iddia ettiği bir insan varken başka kadınlarla ya da erkeklerle yatmayı istememek değil midir?

İrade neden tartışılıyor anlayamadım. Birine aşıkken başkalarıyla deli gibi yatmayı istiyor ama kendinize engel mi olamıyorsunuz? Ya da olanlar alkış mı bekliyorlar, anlamak mümkün değil.

Brad Pittse evet olurum, Kamilse olmam kusura bakmasın.

Beğendiğim erkek tipindeyse evet olurum, değilse hayır olmam.

Erkek beyni kadın beyni nesin sen şu meşhur İsviçreli bilim adamlarından mı? Soruna cevap veriyorum çok yakışıklı birisi ise EVET OLURUM şekerim ama muhteşem bir yakışıklılığa sahip olacak, böylede açık sözlüyüm işte. Ee ben ne beyni taşıyorum engin bilim adamı bilgilerinle aydınlat hadi bizi.

Diğer kadının da kanuni sorumlulugu var

Yorum cok sert olmamış mi ?
maviselen tüm yorumlarını karşıdakini kırmamaya çalışarak yapan bir üye
fikrini beyan ediyor

elbette kötü niyetli insanlar var ve kötü niyetli kadınlar da var. dünya dönmeye devam ettikçe de olacaklar. daha iyi bir mevki için evli patronunu ayartan kadınlar var, hatta zengin adamı karısından boşatıp paranın üzerine konanı da var.
sorun zaten adamın iradesinin zayıf olması. adamın iradesinin zayıf olması kadının suçu değil ki? kadın istediği kadar kurnaz olsun, iradesi sağlam olup böyle oyunlardan tiksinen bir adamı kendine kul köle etmesi imkansız.
haaa adamın iradesi zayıfsa da yükü dağıtırken öne adamı alacağız, kadın kötü niyetli olabilir ama dediğimiz gibi adamın iradesi varsa kadına sadık kalır. bu sebeple kadını öncelikle ilgilendirmesi gereken kendi kocasının iradesidir.
kadınlar büyük ölçüde sizin başınıza gelse (ki umarım hiç gelmez) boşanacağınız durumda bu kararı alamayacakları için 2. kadını suçlama yoluna gidiyorlar.
ya da aldatılmanın acısını hafifletmek için boşansalar bile ben aldatılacak kadın değildim ama o zilli kocamı ayarttı.
oysaki aldatacak kadar irade yoksunu adama denk gelindi mi herkes aldatılacak kadındır, esasında. bir erkek karısını/sevgilisini aldatıyorsa bu uçkuruna sahip çıkmayı beceremediğindendir.
bazı erkekler sadıkken bazıları değilse burada sorun sadık olmayan erkeklerdedir bana göre.

cok emin konusuyorsunuz... bilim, tahminler uzerinden kesinlik sunmaz.
bdv.de eşimi aldattım diyen kadınların konularına goz gezdirmeniz yeterli.
onlarınki duygusal demeniz ise yine kendinizi curutmeniz anlamına gelir, diger uyeler de yazmıs zaten.
sorun, edindiginiz bilgiyi nerde ve nasıl kullandıgınızda, yorumlayısınızda.

eşinizle de mutluluklar dilerim.
ona birsey diyemem elbette, şahsen ilgilenmiyorum da, isterseniz bir norologa goturup bilimsel olarak test etmis olun, yapabilecegimiz birsey yok sonucta.

O bilimsel aciklama tamamen insan dogasiyla alakali degil ki, icinde kisilik ve toplum degiskenleri de var.

O "duygusallik" neden sadece Turk kadinlarinda var , Avrupalilarda yok derseniz, tamamiyle toplumsal. Turk toplumunda kadinin libido sahibi olmasi ayip cunku. Kadinlar gercekten cinsellik ihtiyaclari oldugunda bile kend kendilerine ayip, gunah diyip bir sekilde bastiriyorlar. Burdan yola cikarak, ciplak adam gorurulerse kadinimiz utanctan dusup bayilir.

Ote yandan daha notr toplumlarda gercekten duygusal olan, sevismek icin duygusal bag arayan kadinlar da var, libidoya kapilmis gidenler de. Normali de bu zaten, insanlar cesit cesit, kisilikleri, ruh halleri farkli. Kadinlar soyledir, erkekler boyledir gibi bir genelleme yapamayiz, dunyada 6 milyar insan varsa 6 milyar farkli kisilik var.

Simdi burdaki mesele, Brad Pitt/Adriana Lima yi ciplak gorsek, tahrik olsak hayatimizdaki insani aldatir miyiz, aldatmaz miyiz olmali bence. Tahrik olup olmamak onemli degil, onemli olan bu konuda nasil bir yol izledigimiz. Tahrik olmak elimizde olmayan bir sey olabilir hem kadin hem erkekler icin ama bu konuda ne yapacagimiz kendimize bagli. Sonucta biz hayvan degiliz, icgudulerimizle yasamiyoruz. Beynimiz olaylarin sonuclarini olcup tartabilecek kapasitede. Her insan yedigi haltlarin sonuclarina katlanmak zorunda, aksamki hurmalar illa ki yarin yiyeni tirmalar.

Kadinlarin libidosu 0 aldatmaya meyilli degiller ama erkeklerin nefsi var o yuzdn aldatmalri kabul edilebilir vs vs vs geciniz bunlari derim toplumumuza, zirvaya artik allerjigim.

Bence adam paratoner gibi tüm öfkeyi kendine çekmek istemiş çünkü senin hakkını arayıp o kadinada dava açma ihtimalini düşünüyor. Eğer böyleyse kadını korumaya çalışıyor ki bu fena çünkü ona değer verip koruduğunu gösterir.
Ya da gerçekten kadına yalan söyleyip kandırıp kullandı ki bu da fena.
yani nerden tutsan elinde kalacak.
Ya da başta gerçekten yalan söyledi ama sonradan kadın evli olduğunu öğrendiği halde devam etmiş olabilirler çünkü çocuklardan bunu öğrenmek zor değil sizin onu merak ettiğiniz gibi o da sizi mutlaka merak etmiştir.
Ayrıca bacağı kadar dediginiz kısımda da acımasızca eleştiriler gelmemeli çünkü şu an öfkeyle konuşup onun size rakip bile olmadığını isoatlamaya çalışıyorsunuz buda çok insanı .
son olarak hakkinizda hayırlısı nasıl nerde kimle mutlu olursun biz bilemeyiz en iyi kendin bilirsin.

Yedirmek mi bu nasıl yorum ya

Ciddimisiniz siz

Konu bilimsel gerçeklere kadar uçmuş.

Kadın aseksüel bir varlık değildir. Şahsen beğendiğim tipte çekici bir erkek görsem etkilenirim elbette. Ama medeni durumdan ötürü eşime sadık kalırım. Yine de Allah şaşırtmasın ne kadını ne erkeği.

Bu durumlarda kadınlarda olduğu gibi erkeklerde de cinselliğe pek düşkün olmayan insanlar var. Ama genelleme yapmak yanlış olur.

Ne yeniyor onu anlamadım ben yenecek olan şey ne ?
Bu hırsınızı hayata karşı verseniz ve güçlü kadınlar olsanız keşke

Bu yorumu görünce kahkaha attım(konu sahibinden özür diliyorum).
Ben ortada yenecek yedirilecek kadar kıymetli ve leziz bir şey göremiyorum. Problem ben de galiba.

Canım Allah göstermesin yaşatmasın hiç bi kadına bunu senin gibi hiç düşünmemiştim düşününce sana da hak verdim ama öyle bi durumda hala bu kadar mantıklı davranabilir miyim bilmiyorum. Hiç bi zaman öğrenmem inş. Bu arada profesör olan bi kadının da çok başka bir bakışı var bugün okuyup dumura uğradım http://www.sabihakeskin.com/makale2.html
Ama bi kadın bunu düşünebildiyse tek bi doğru yok sanırım

Yahu en basitinden kadin 9 ay boyunca bir cocuk dunyaya getirmek icin neler cekiyor. O 9 ayda erkek kac kadin doller bir dusunun. Neslin devami. Turu devami icin erkeklere verilmis bir sey. Tipki hayvanlarda oldugu gibi. Olaya duygusal bakabilirsiniz. Bu cinse dogustan verilmis bir seyi bastiran erkekle gurur duyarim. Esine deger verende zaten o erkektir. Ama iclerinde var bu. Neyse ben tartismayacagim zira salt kadinsal durtulerle cumleler kuruluyor. Bu taa dinler tarihine kadar uzanir. Cok genis bir yelpazesi var cunku. Cok daha konuya hakim kisilerle tartisilabilecek bir olgu. Kadinsi durtulerle konusulunca ben bilgi sahibi olmuyorum cunku. Bu konu her zaman tartismaya acik ve yuzyillardir sure gelen bir soru. Kadin ile erkek yapisi birebir esit olsaydi cevaplarim tamamen degisirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…