esim aldatti.son gelismeler.

Asıl ben senın gıbılerı alkıslıyorum..Her metres konusunda aynı yorumları yaptıgına göre sen de onlardansın..

Hanımefendi bir insana metres derseniz biri de gelir size demek ki eşiniz sizi yeterince güzel bulmamış, çekici bulmamış, çirkinmişsiniz aldatmış der. Hoş olur mu?

Sen evlenirken eşinle birbirinize bazı sözler veriyorsun. Bi anlaşmaya imza atıyorsun. Eşin sana karşı sorumludur. Seni aldatmamakla yükümlüdür. Aldatırsa kanunen de suçlu duruma düşer. Ama diğer kadının sana karşı bir sorumluluğu yok. Evli adamla beraber olmayı seçmişse kendi tercihi. O saçma hayat onun kafa yapısını karakterini gösterir sadece. Ama senin eşinle beraber olduğu için sana karşı suç işlemiş olmaz. Seni aldatan eşindir. Ve aldatmak isteyen erkek hiç bulamasa gider parayla yapar... Yine yapar.

Noktayi ben koyayim
KADIN VE ERKEGIN hatasi ESITTIR.
Lakin, bizi hic tanimadigimiz bir kadinin hatasi degil, esimizin hatasi ilgilendirir.
r.

Ben katiliyorum, elin kadininin hatasindan, hayatindan bana ne ? Onun ahlak bekcisi ben miyim ? Kadinin hatasi kadini ilgilendirir.

Ustunde yaptirimim olmayan biri hata yapsa ne, yapmasa ne, kadini bulsam ne yapabilirim ki? Bir seyler yapma niyetim olsa dahi , once kocana soz gecir derler adama.

Ne zor bir imtihan yerine koydum da kendimi.. Ne yapardim... Hic bilmiyorum... Rabbim yar ve yardimcin olsun canim benim.. Hangi yol hayirliysa seni o yolda ilerletsin insaallah

Yeni kanunlara göre karısının eşin birlikte olduğu bayana da dava açma hakkı olduğunu ben bu sitede bir kaç konuda okumuştum yalnız.

Yeni kanunlara göre karısının eşin birlikte olduğu bayana da dava açma hakkı olduğunu ben bu sitede bir kaç konuda okumuştum yalnız.

Evet var. Ama kadın evli olduğunu bilmiyodum der sıyırır meseleden. Etik olarak kadının diper kadına karşı bir sorumluluğu yok.

Evet ama kadını boşayamaz. Yaptırımı yok kadın üzerinde. Manevi tazminat şeklinde düşünün. Size hakaret edeni de dava edebilirsiniz.

Ki bence saçma bir yasa ama muhtemelen toplum düzeni vs korunması amacı ile yasalaştı.

adamı birey olarak gormuyorsunuz ki...
aman suyunu ben getireyim, aman temizligini yapayım,
esim harika aslında ama kv kötü,
tum kadınlar suclu, düşsün yakasından, kuyruk da sallıyor zaten! yoksa benim kocis en mert (!) insan, pamuklara sarayım onu...

sonra da cefekar kadın, fedakar kadın, anaların anası, superwoman...
kendimizi surekli baska baska etiketler ile güncelleyip varlıgımızı ilan etmeye calısıyoruz.

hic kusura bakmayın erkek olsam boyle birine saygı duymam.
ancak cogu halinden memnun, cunku kendi algılayıs bicimleri de bu. farklısını yapsan "noluyor lan bizim karıya?!" derler : (

bunlar aldatılmak icin gecerli nedenler midir? tabii ki hayır.
erkek olsam yapar mıydım? muhtemelen yine hayır.
yapsam simdi de yaparım, gayet libidosu yuksek ustelik cogu tabuya da aldırıs etmeyen biriyim.
karsımdaki kisiye saygımı kaybetsem bile yapmıyorsam kendime saygımdan oturu yapmam.

yürümüyorsa, sevgin bittiyse, istemiyorsan iliskiye de bitireceksin.
yüzüne gulup arkadan niye is ceviriyorsun?
aynı seyi is yerindeki arkadasın da yapar, dedikoducu komsun da.
kv yapsa saydırmaktan iflahımız kesilir,
ancak kocaysa aman idare et...

keza karsındaki kiside bunların tukendiginin emaresini gorduysen sen de bitirmeyi bileceksin.
hayatımız surekli baskalarını suclamakla geciyor. azıcık sorumluluk alınsın.
nedeni bizden kaynaklı da olmayabilir ancak devam edip etmemek bizim sorumlulugumuzda, benzer sekilde yasayacaklarımız da.

Hanimlar. Konu sahibi yok sanirim hala gorusmede biz burda yok soyle yok boyle yaziyoruz destek olmaya calisiyoruz elbette son karari o verecek. Ruh hali iyi degil bence yaptigi bayan icin kiyas yorumlarina cok takilmayin erkek icin guzel cirkin fark etmiyor aldatan erkek varsa icinde o potansiyelde kadini buldumu yapisiyor dusuncesiz egoist yuva anlamini bilmeyen bir serseri burada tek dusunecegimiz arkadasimiz ve cocuklari adam malum duzelmez ama ikna edecek esini ve affedecek gibi geliyor bana. Durum cidden kotu uzuluyorum. Rabbim yardimcilari olsun. Arkadasimiza destek olalim yorumlarina anlayis gosterelim hepimiz biriz bayaniz ben simdi konu sahibi bekliyorum karari ne olursa olsun onun hayati ins tercihinde yanilmaz surada bu yazimi okuyan tum bayanlara sesleniyorum arkadasimiz icin dua edelim bir rabbena ya da fatiha okuyalim ve sabirla bekleyelim. Iyi ki varsiniz yaa hepinizi seviyorum dert ortaklarim benimmmm

Hanımefendi bir insana metres derseniz biri de gelir size demek ki eşiniz sizi yeterince güzel bulmamış, çekici bulmamış, çirkinmişsiniz aldatmış der. Hoş olur mu?

'Kadın kuyruk sallamasa...bla bla' diye bir yorum yazan kişi için nafile bir çaba değil mi sence?

O değil de konu sahibi ne yaptı acaba? en son 'konuşacağım boşanacağım' falan diyordu.

Tüh yazıklar olsun ya, zaten o sapık yemini eden birinden de başka şey beklenmezdi kendi pisliğinde boğulur umarım.

Evet bence de öyle ağlayıp sızlayıp ezik tipler hep ikiyüzlü ve aşağılık insanlar oluyorlar, ha çok mu pişmansın ( istisnalar hariç inanmam gerçekten pişman olduklarına) o zaman doğru düzgün geç eşinin karşısına konuş kabul eder etmez onun bileceği iş bari afffetme konusunda karına saygı göster geri çevriliyorsan da edebinle git pişmanlığını içinde yaşa artık münzevi mi olursun bir tekkede çile mi doldurursun ne yaprsan yap, ama yok umreye gideceğim, yok namaza başlıcam yok sadaka vericem, ağlamalar sızlamalar iğrenç ya. Umre de sanki bunun gibilerin günahlarını sıfırlamaları için mi var önc insan ol bi ya

Evet var. Ama kadın evli olduğunu bilmiyodum der sıyırır meseleden. Etik olarak kadının diper kadına karşı bir sorumluluğu yok.

Ben sadece siz hukuksal olarak bahsettiğiniz için yazdım . Yoksa çoğunda hak veriyorum. Evlenen çiftler sadece birbirlerine değil doğmamış çocuklarına bile söz veriyorlar aslında .

benim de evli olduğunu saklayan bir adamla muhabbetim oldu. takdir edersiniz ki ilk tanışmada insanların nüfus cüzdanını inceleyemiyorsun. velev ki ben kuyruk salladım. ee bekarım diyen adama kuyruk sallasam kime ne? burada nasıl ben suçlu oluyorum?

tabi ki evli olduğunu öğrenince konuşmayı kestim. kesmeseydim ahlaksız olurdum evet ama o adamın karısını ilgilendiren benim değil kocasının ahlaksızlığıdır. erkekleri salak,afacan yaramaz yönlendirilen çocuk gibi görmekten bi vazgeçin.

Aldatma konularunda hep bu 2inci kadin meselesi çikiyor ve benim düsüncelerime o kadar güzel tercüman olmussun ki. Zaten daima bende böyle tür tepkiler veriyorum aldatma konularinda fakat sen daha güzel ve akici yazmisin. Tebrik ediyorum seni!

teşekkür ederim.
hani bir laf vardır ya:
yahu hırsızın hiç mi suçu yok?
tamam kadınlar evli erkeklerle birlikte olmasın da erkekler de karılarını aldatmasın yav. sanırsınız evli erkek götürgeci var bir tane, sırayla erkekleri ayartıyorlar.
ki bunları sevgilisi tarafından aldatılmış aylarca köpekler gibi ulumuş biri olarak yazıyorum, davulun sesi gayet yakından yani.
yemişim diğer kadını, beni sevgilim aldattı, kadın ayartmış olsa kaç yazar, ayarmasaymış.
ki konu sahibinin konusu alakasız bir yere gitti, kadının, 2. kadını suçladığı yok, kadın diyor ben boşanacağım, kraldan çok kralcılar damlamış hemen. dilerim kararının arkasında durur.

Ben şeyi merak ediyorum. Çıplak bir adam görseniz bir partide. Tahrik olur musunuz ? Ya da ne bileyim aklınızda cinsellikle alakalı bir durum yokken, badi giymiş güzel vücutlu bir erkek gördüğunüzde onu çıplak hayal edip tahrik olur musunuz? Çekici bulup ilginizi mi çeker sadece yoksa o geceyi beraber gecirsek nasıl olur diye düşünür müsünüz? Istediğiniz kadar kadin erkek eşit diyin arkadaşlar. Yaratılış olarak eşit degiliz. Limbik sistemin hipotalamusu erkeklerde daha buyuk. Bu nedenle siddete ve cinsellige daha duyarlilar. Kadin ile erkek beyni esit buyuklukte degil. Erkek beynindeki bu fazlalik korku, acıkma, arzu etme gibi duyguları kapsayan beyin bölumunde. Kadinin beyni duygu, hissetme ve empati ile calisirken erkek beyni sistematik. Simdi boyke yazdim ama esine sadik olan erkek yok mu? Mutlaka vardir. Iste bu erkekler beynine hukmedebilen, birlikte oldugu kadini gercekten kaybetmekten korkan insanlardir. Yakalaninca olusan o korkudan bahsetmiyorum tabi ki.
bunlar ben alsatilirsam esimi savunacagim anlamina gelmez. Kadinla muhatap asla olmam ve esimin ihanetine bakarim.
Yukarida acikladigim sey aslinda erkeklerin bu zaaflarini bilen hemcinslerin, bunu arac olarak kullanip isteklerini elde etmeleri ile alakali.
Konu sahibine sadakat sozunu esi verdi bunda hemfikirim. Tek katilmadigim nokta diger kadinlarin insanliga attigi kazik. Ben eslere degil de insanligin butunune yapilmis bir ayip olarak goruyorum. Yani ne kadini ne adami affedebilirim vicdanimda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…