Asıl ben senın gıbılerı alkıslıyorum..Her metres konusunda aynı yorumları yaptıgına göre sen de onlardansın..
Adam istedıgı kadar asılsın kadında bıraz namus varsa bıraz vıcdan varsa baska adam bulur cok da masum olmuyor metresler.Sen kendın dıyorsun postaladım dıye,ama hoslandıgın bırı olsa bırlıkte olsan cok ısrar ettı dayanamadım mı dıyeceksın..Bı laf vardır dısı kopek kuyruk sallamazsa erkek köopek ısırmaz dıye..İki tarafta da esıt suc var.
Ben mesela asla kımsenın erkegıne yan gözle degıl normal bıle bakmam gerekmedıkce konusmam asla da böyle seyler yasamadım kadında da bıtıyo ıs..Bu işler vıcdanla namusla alakalı..Evdekı kadını suclayıp metrese asılan yalvaran serefsız erkek ne kadar sucluysa kadın olsaydı elınde tutsaydı banane dıye o koyunlara gırenler de suclu!!!Ayrıca öyle kadın caresız kadındır onca mılyon erkek arasında bırını bulamamıs kı evlı cocuklu adamı almıs yataga.
Gerçekten bu adamın yeminine inanacak mı konu sahibi acaba
namaza gidiyorum deyip zina işlemeye gitmiş, bu adamda allah korkusu vicdan falan yok
umreye gidecem deyip allah bilir nereye gider...
Noktayi ben koyayim
KADIN VE ERKEGIN hatasi ESITTIR.
Lakin, bizi hic tanimadigimiz bir kadinin hatasi degil, esimizin hatasi ilgilendirir.
r.
Sen evlenirken eşinle birbirinize bazı sözler veriyorsun. Bi anlaşmaya imza atıyorsun. Eşin sana karşı sorumludur. Seni aldatmamakla yükümlüdür. Aldatırsa kanunen de suçlu duruma düşer. Ama diğer kadının sana karşı bir sorumluluğu yok. Evli adamla beraber olmayı seçmişse kendi tercihi. O saçma hayat onun kafa yapısını karakterini gösterir sadece. Ama senin eşinle beraber olduğu için sana karşı suç işlemiş olmaz. Seni aldatan eşindir. Ve aldatmak isteyen erkek hiç bulamasa gider parayla yapar... Yine yapar.
Yeni kanunlara göre karısının eşin birlikte olduğu bayana da dava açma hakkı olduğunu ben bu sitede bir kaç konuda okumuştum yalnız.
Yeni kanunlara göre karısının eşin birlikte olduğu bayana da dava açma hakkı olduğunu ben bu sitede bir kaç konuda okumuştum yalnız.
Hanımefendi bir insana metres derseniz biri de gelir size demek ki eşiniz sizi yeterince güzel bulmamış, çekici bulmamış, çirkinmişsiniz aldatmış der. Hoş olur mu?
Tüh yazıklar olsun ya, zaten o sapık yemini eden birinden de başka şey beklenmezdi kendi pisliğinde boğulur umarım.Benim ablamın eski eşi aldattı ablamı yazmıştım yorumlarımda öyle büyük yeminler ettiki ben zaten her zaman yemin eden insandan korktum benim babam bizi hep ne olursa olsun kimseye kendini inandırmak için Allahı kitabı sevdiklerini kullanma diye büyüttü bizi. Bu ablamın eski eşi olacak kişi çok iğrenç bir laf dedi ben o lafı ilk ondan duydum hatta bağırdım "anam avradım olsun aldatmadım" dedi. Ama biz aldattığını ispat ettik. Yalandan ilaç içti. Zarar vermeyecek ilaçlar en eczacıyım yermiyim yemem içmeden millete hakkınızı helal edin diye mesaj atmış bide.
Sonra ben günah işledim fakir fukara doyurucam dedi ona buna yardım etti ama sonra ablamı teyzeminiz kızı ile aldattı ve gene yakaladık. O yüzden ben böyle ezilen ayaklara kapanan zırlayan erkeklere inanmıyorum. Aldatmış olsa bile adam gibi çıkar karşısına pişmanlığını dile getirirdi.
E yani git kıl namazını gel madem camide mi yatıyor sabah işe gidene kadar bence de inanmamalıben olsam yemem bunu ya
sabahın köründe ne işi var camide
hadi gitti neden geri gelmiyor dimi
Evet var. Ama kadın evli olduğunu bilmiyodum der sıyırır meseleden. Etik olarak kadının diper kadına karşı bir sorumluluğu yok.
Sen kendın dıyorsun postaladım dıye,ama hoslandıgın bırı olsa bırlıkte olsan cok ısrar ettı dayanamadım mı dıyeceksın
öncelikle bilmem bu soruya vereceğim cevabın sizi hiç alakadar etmediğini söylememe gerek var mı?
demek dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek peşinden gitmez ha? gerçekten kadınlara olan saygınız gözlerimi yaşarttı. ama hayır iki tarafın da eşit suçu yok. sadakat evliliğin taraflarının sorumluluğudur. sizinle evlenen o kadın değil, kocanız. kocanız uçkurunu bağlı tutamıyorsa bu o kadının değil kocanızın suçudur.
siz istediğiniz kadar kadınlara sövün sayın, bu sizi aldatanın kocanız olduğu gerçeğini değiştirmez. kadın tamamen bilerek ve isteyerek evli bir erkeğin de peşine düşebilir, eğer erkek karısını aldatmayacaksa aldatmaz.
ama sizler erkeklerin "nefsi zayıf yaratıklar" olduğuna kadının "şeytan" olduğuna öylesine inanmışsınız ki... erkekler de nasıl güzel kullanıyor bu zaafınızı. yatakta yakalansa "baştan çıkardı beni o....." diyor ve affedin ya da affetmeyin söylediğini kabulleniyorsunuz. birinizin de aklına gelmiyor "zorla mı yattı?" diye sormak. bilmem bir erkeğin anatomisinin nasıl işlediğini ilaç verilmediği sürece bir erkeğe bir şeyler yapmanın sanıldığı kadar kolay olmadığını anlatmalı mıyım?
bir erkek aldatıyor çünkü suçun öbür kadına atılacağını biliyor.
hayır suçlu olan erkek.
2. kadın istediği gibi düşünebilir. 2. kadın meslek olarak fahişelik de yapıyor olabilir, ar damarı çatlamış da olabilir ama evliliğin tarafı 2. kadın değildir. evlilikler 2 kişi arasındadır.
sandığınızın aksine erkek de kadın da iradeli canlıdırlar. adam kendi iradesiyle birlikte oluyor o kadınla. karısı yerine bile isteye o kadınla yatıyor.
Ben mesela asla kımsenın erkegıne yan gözle degıl normal bıle bakmam gerekmedıkce konusmam asla da böyle seyler yasamadım kadında da bıtıyo ıs.
bu kısmı özellikle sona sakladım. pardon da siz kim olduğunuzu sanıyorsunuz? şu an beni neyle itham ettiğinizin bilmem farkında mısınız? yoksa okuduğumu anlamayacak kadar geri zekalı olduğumu düşündüren bir şeyler mi yazdım?
ben mesela yabani değilim, erkekleri vitrinde görüp satın alınan nesneler olarak görmediğim gibi, sosyal bir canlı olduğumdan erkeklerle iletişim halinde olabiliyorum. eğer onların uçkuru gevşekse bu benim meselem değil.
bazı kendini bilmez hemcinslerim de hakkımda "yollu" diye düşünecek diye karşılaştığım erkeklere ucube muamelesi yapamam, ben bir insanım, karşımdaki bir insan ve ben her şeyden önce karşımdakine saygı duyarım, saygı duyulmayacak bir insan olduğunu fark edersem de gereken önlemi alacak kadar kendimi biliyorum.
bu arada hakkımdaki fikirlerinizi önemsemiyorum, bir sonraki mesajınızda kendinize saklarsanız sevinirim.
teşekkür ederim.Aldatma konularunda hep bu 2inci kadin meselesi çikiyor ve benim düsüncelerime o kadar güzel tercüman olmussun ki. Zaten daima bende böyle tür tepkiler veriyorum aldatma konularinda fakat sen daha güzel ve akici yazmisin. Tebrik ediyorum seni!