esim aldatti.son gelismeler.

Ben kocanızı affetmenizden yanayım evet yaptıgı doğru değil direk Boşanma sebebi herşekilde tutacak bişey yok ama o kadına neden yedireceksiniz
Kocanız belki değiştirecek kendini bekleyin derim sabredin demiyorum sadece bekleyin kafanıza yatmazsa yine boşanın

siz hissetmiyorsunuz diye baskaları hissetmez mi sanıyorsunuz?
kendinizi nasıl baskıladıgınıza gore degisir sonuc.
yaratılısı ve ayrıntısını bilemem ama irade ve akıl sahibi canlılar oldugumuz net.

siz hissetmiyorsunuz diye baskaları hissetmez mi sanıyorsunuz?
kendinizi nasıl baskıladıgınıza gore degisir sonuc.
yaratılısı ve ayrıntısını bilemem ama irade ve akıl sahibi canlılar oldugumuz net.
Ayrintilari bilmekte fayda vardir. Zira fikir sahibi olmadan zikir sahibi olmak dayanaklarimizi bosa cikarir.

Ben de kadınların genel anlamda daha duygusal varlıklar olduğunu düşünüyorum.Erkeklerin de bir o kadar ilgisiz.
Eğer eksikliklerimize bakacak olursak yaratılışın verdiği bir şey olarak eşinden yeteri kadar duygusal ilgi görmeyen bir kadın kocasını başka bir adamla gayet de aldatabilir.Bu durumda karşı taraftaki adam da duygusal boşluktaki kadını ayarttığı için insanlığa bir kazık atıyor,evet.

artık seviyorsa yesin o kadın. bu savaş değil. o yemesin ben yiyeceğimde değil.
bunun hırsı olmaz.bu ben galip olacağım,ben kazanacağım yarışıda değil.,
duygular ,savaşı kazansada yok olmaz. acılar yok olmaz,yaşananlar asla unutulmaz. güven gittimi bir daha gelmez,şüphe devam eder
kendini değiştirecek diye bunlar yaşanmaz. soru işaretleriyle bir hayatta geçmez.

allahım yine kafama bir taş yiyeceğim (sizi kastetmiyorum maviselen, bazı fikirlerinize katılmasam da fikirlerinizi beyan etme şeklinizi beğeniyorum) ama ben olurum açıkçası.
haa eyleme döküp dökmemek o anki medeni halime bağlı. eğer bir ilişki içindeysem hayır eyleme dökmem ama değilsem başka bir engel de yoksa (örneğin adamdan sadece fiziksel olarak etkilenmem, beyninin çekici gelmemesi gibi) eyleme de dökebilirim, sakınca görmem büyük ihtimalle, zaman, mekan, koşullar olayı.
haaa erkeklerin gün içinde bile kadınlardan daha çok seks düşündüğü bilimsel bir gerçek beyinleri o şekilde çalışıyor ama aynı zamanda iradeli de bir canlılar. daha kolay tahrik olmaları elbette bence daha kolay aldatmalarının mazereti değil, bu sadece onların bahanesi bana göre.

Evet çekici buluyorsam olurum. O geceyi beraber geçirsek nasıl olur diye de düşünürüm.

Şimdi ne oldu bu durumda?

Yazdığınız şeyler erkeklerin aldatmaya daha meyilli olduğunu göstermiyor. Çünkü zaten aldatma sadece fiziksel değildir. Fiziksel bir açıklama yapmışsınız. (Ki bir kısmı doğru değil ama uzatmayacağım.)

En fazla fiziksel aldatma erkeklerde, duygusal olarak aldatma kadınlarda fazla diyebilirsiniz. Ki aldatma aldatmadır.

Ve hiçbir kadın da başka bir kadınla eşit değildir, ama hakları eşittir. Yani kadınla erkek eşit değil zaten, eşit haklara sahip.

Son düzenleme:
Ayrintilari bilmekte fayda vardir. Zira fikir sahibi olmadan zikir sahibi olmak dayanaklarimizi bosa cikarir.

fakat en basta teziniz curuyor, bunları hissediyor musunuz dedikten sonra hissetmedigimizi varsayarak ayrıntıları sıralamıssınız.
ben hissediyorum nolacak simdi?
dur kendime 2.bir erkek bulayım, 1.de kırmızı boxerını giyip beni tutmaya calıssın.
sonra da irademle övünülecek bir insanmısım gibi rol yapayım, takdirleri toplayayım.

tam da fikir sahibi oldugum icin kendime uygun zikrediyorum.
bahsettiginiz olsa olsa bilgisizlik olur.
bunu da ancak bir hekim anlatırsa ve karsı tezlerini de gorursem o zaman belki ikna olurum.

yine konu dönmüş dolaşmış kadın erkek bir değil
erkekler kendini tutamaz
erkektir yapara dönmüş
ee kadın bile bunu dedikten sonra boşuna konu açmayın,erkeklerin eline veriyorsunuz aldatma kozlarını. yok yaradılışmış. sanki kadınlarda his yok. sanki onlar biskolata erkeklerini gördüklerinde ağızlarının suyu akmıyor. geçiniz bunları

Ben bahane demiyorum. Bahane olarak gorsem aldatmayi affedebilirim. Ki asla affedemem.
Sistem farkli isliyor sadece bundan yararlanan kadinlar ve irade gosteremeyen erkekler var ve olacak. Her kadin icin soylemiyorum bunu. Bazi kadinlar cinselligi silah olarak kullaniyorlar bunu is yasaminda gormussunuzdur eminim. Iradesi zayif olan erkegi elde etmek kolaydir. Iradesi guclu erkegi bulmak zor olani. Umarim ben buna denk gelmisimdir diyorum tam su saniye

Brad Pittse evet olurum, Kamilse olmam kusura bakmasın.

Beğendiğim erkek tipindeyse evet olurum, değilse hayır olmam.

yahu öteki kadına yar olmasın diye koca evde tutulur mu? bunun ya benimsin ya kara toprağın fikrinden ne farkı var.
neden kadına savaş açıyor?
ayrıca adam değişmeyecek, bir kez yakalanan ve üzeri kapatılan erkek büyük oranda tekrar aldatacaktır. haa istisnaları vardır ama onlar çoğunlukla yaptığından zaten pişman olan ve hatasını telafi etmeye çalışanlar, konu sahibinin kocası yakalanana kadar bir pişmanlık belirtisi göstermemiş ki.
ha boşanır boşanmaz, bana laf düşmez, konu sahibinin kararı ama işi yedim yemedin kavgasına çevirmek gereksiz bana göre.

Ne yeniyor onu anlamadım ben yenecek olan şey ne ?
Bu hırsınızı hayata karşı verseniz ve güçlü kadınlar olsanız keşke

Brad Pittse evet olurum, Kamilse olmam kusura bakmasın.

Beğendiğim erkek tipindeyse evet olurum, değilse hayır olmam.

Şu Brad Pitt yakışıklılık kriterini de bir kenara bırakalım ya forumca, 6 çocuklu, evli adam :/
Anket falan açsın biri hayrına bir Adriana bi de Brad azalarak bitsin, Hülya Avşar da demeyelim, Tanju Çolak'ı hatırlayacak kadar yaşlıyım

Ben bilimsel aciklamasini yaptim. Burada evet olurum diyen hicbir kadin esi varken tahrik olmaz eminim.
Bayanlar ben bilime inanirim. Tum bu zihinsem faaliyeletlerine ragmen sadik olan erkek tercihimdir zaten.
Aciklamami hemen erkek yapar bu dogaldira cekmeyin. Bilimsel gercekleri bile acklayamayacakmiyiz yahu

Nice, benim hissettigim kadari ile sen eşini affedeceksin.
Öyle bir his alıyorum senden.
Neye karar verirsen ver sakin unutma eşinin şu an döktüğü timsah gözyaşları.
Kesinlikle samimi değil...
Diyeceksin ki neden ağlıyor üzülüyor o zaman, çünkü erkekler düzenlerine rahatlarina düşkündur. Bu kadar çabuk kaybetmek istemezler bunu.
O yüzden aldatan erkeklerin %99 u kendilerini böyle yalvarip affettirir.
Kalanı da zaten diğer kadın ile kendilerine bir hayat kurmayı planlamistir.

sizin mantığınıza göre o zaman kadın da duygusal olarak etkilenmeye açıktır. bu durumda erkek de bu zaafı kullanabilir.

kadın da erkek de birilerini çekici bulabilir ,masal aleminde yaşamaya gerek yok. önemli olan akılla hareket etmek.uzak durmak. ve evet tanımadığım birine olmasa da konuşup etkilendiğim birini elbette cinsel olarak da hayal ederim.hiç tanımadığı birine de sadece cinsel istek duyan bi ton kadın da rastladım.

ayrıca tıpda 2 kere 2 4 etmez. böyle olduğu düşünülüyordur. evli olduğunu bile bile aldatan kadın muhattabım olsa ona ahlaksız derim.ama ahlaki değerlere uyup uymamak onun sorunu. aslolan tabi ki aldatandır. fırsat bulamadığı için aldatmıyorsa şu an ne önemi var,düşünce sistemi,karakteri bozuk demek ki. ne halt olur artık o ilişkiden?

Hanımefendi açıklamanızla aldatmak bağdaşmıyor.

En fazla cinselliğe düşkünlük bağdaşabilir, o da fiziksel bir açıklama. Ki fiziksel kısmı bile bağdaşmıyor. Erkekler daha fazla aldatma hormonuna sahip değil yani.

Bilimsel kısmı elle tutulur değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…