- 12 Haziran 2009
- 3.936
- 4.320
siz hissetmiyorsunuz diye baskaları hissetmez mi sanıyorsunuz?Ben şeyi merak ediyorum. Çıplak bir adam görseniz bir partide. Tahrik olur musunuz ? Ya da ne bileyim aklınızda cinsellikle alakalı bir durum yokken, badi giymiş güzel vücutlu bir erkek gördüğunüzde onu çıplak hayal edip tahrik olur musunuz? Çekici bulup ilginizi mi çeker sadece yoksa o geceyi beraber gecirsek nasıl olur diye düşünür müsünüz? Istediğiniz kadar kadin erkek eşit diyin arkadaşlar. Yaratılış olarak eşit degiliz. Limbik sistemin hipotalamusu erkeklerde daha buyuk. Bu nedenle siddete ve cinsellige daha duyarlilar. Kadin ile erkek beyni esit buyuklukte degil. Erkek beynindeki bu fazlalik korku, acıkma, arzu etme gibi duyguları kapsayan beyin bölumunde. Kadinin beyni duygu, hissetme ve empati ile calisirken erkek beyni sistematik. Simdi boyke yazdim ama esine sadik olan erkek yok mu? Mutlaka vardir. Iste bu erkekler beynine hukmedebilen, birlikte oldugu kadini gercekten kaybetmekten korkan insanlardir. Yakalaninca olusan o korkudan bahsetmiyorum tabi ki.
bunlar ben alsatilirsam esimi savunacagim anlamina gelmez. Kadinla muhatap asla olmam ve esimin ihanetine bakarim.
Yukarida acikladigim sey aslinda erkeklerin bu zaaflarini bilen hemcinslerin, bunu arac olarak kullanip isteklerini elde etmeleri ile alakali.
Konu sahibine sadakat sozunu esi verdi bunda hemfikirim. Tek katilmadigim nokta diger kadinlarin insanliga attigi kazik. Ben eslere degil de insanligin butunune yapilmis bir ayip olarak goruyorum. Yani ne kadini ne adami affedebilirim vicdanimda.
Ayrintilari bilmekte fayda vardir. Zira fikir sahibi olmadan zikir sahibi olmak dayanaklarimizi bosa cikarir.siz hissetmiyorsunuz diye baskaları hissetmez mi sanıyorsunuz?
kendinizi nasıl baskıladıgınıza gore degisir sonuc.
yaratılısı ve ayrıntısını bilemem ama irade ve akıl sahibi canlılar oldugumuz net.
artık seviyorsa yesin o kadın. bu savaş değil. o yemesin ben yiyeceğimde değil.Ben kocanızı affetmenizden yanayım evet yaptıgı doğru değil direk Boşanma sebebi herşekilde tutacak bişey yok ama o kadına neden yedireceksiniz
Kocanız belki değiştirecek kendini bekleyin derim sabredin demiyorum sadece bekleyin kafanıza yatmazsa yine boşanın
allahım yine kafama bir taş yiyeceğim (sizi kastetmiyorum maviselen, bazı fikirlerinize katılmasam da fikirlerinizi beyan etme şeklinizi beğeniyorum) ama ben olurum açıkçası.Ben şeyi merak ediyorum. Çıplak bir adam görseniz bir partide. Tahrik olur musunuz ? Ya da ne bileyim aklınızda cinsellikle alakalı bir durum yokken, badi giymiş güzel vücutlu bir erkek gördüğunüzde onu çıplak hayal edip tahrik olur musunuz? Çekici bulup ilginizi mi çeker sadece yoksa o geceyi beraber gecirsek nasıl olur diye düşünür müsünüz? Istediğiniz kadar kadin erkek eşit diyin arkadaşlar. Yaratılış olarak eşit degiliz. Limbik sistemin hipotalamusu erkeklerde daha buyuk. Bu nedenle siddete ve cinsellige daha duyarlilar. Kadin ile erkek beyni esit buyuklukte degil. Erkek beynindeki bu fazlalik korku, acıkma, arzu etme gibi duyguları kapsayan beyin bölumunde. Kadinin beyni duygu, hissetme ve empati ile calisirken erkek beyni sistematik. Simdi boyke yazdim ama esine sadik olan erkek yok mu? Mutlaka vardir. Iste bu erkekler beynine hukmedebilen, birlikte oldugu kadini gercekten kaybetmekten korkan insanlardir. Yakalaninca olusan o korkudan bahsetmiyorum tabi ki.
bunlar ben alsatilirsam esimi savunacagim anlamina gelmez. Kadinla muhatap asla olmam ve esimin ihanetine bakarim.
Yukarida acikladigim sey aslinda erkeklerin bu zaaflarini bilen hemcinslerin, bunu arac olarak kullanip isteklerini elde etmeleri ile alakali.
Konu sahibine sadakat sozunu esi verdi bunda hemfikirim. Tek katilmadigim nokta diger kadinlarin insanliga attigi kazik. Ben eslere degil de insanligin butunune yapilmis bir ayip olarak goruyorum. Yani ne kadini ne adami affedebilirim vicdanimda.
Ben şeyi merak ediyorum. Çıplak bir adam görseniz bir partide. Tahrik olur musunuz ? Ya da ne bileyim aklınızda cinsellikle alakalı bir durum yokken, badi giymiş güzel vücutlu bir erkek gördüğunüzde onu çıplak hayal edip tahrik olur musunuz? Çekici bulup ilginizi mi çeker sadece yoksa o geceyi beraber gecirsek nasıl olur diye düşünür müsünüz? Istediğiniz kadar kadin erkek eşit diyin arkadaşlar. Yaratılış olarak eşit degiliz. Limbik sistemin hipotalamusu erkeklerde daha buyuk. Bu nedenle siddete ve cinsellige daha duyarlilar. Kadin ile erkek beyni esit buyuklukte degil. Erkek beynindeki bu fazlalik korku, acıkma, arzu etme gibi duyguları kapsayan beyin bölumunde. Kadinin beyni duygu, hissetme ve empati ile calisirken erkek beyni sistematik. Simdi boyke yazdim ama esine sadik olan erkek yok mu? Mutlaka vardir. Iste bu erkekler beynine hukmedebilen, birlikte oldugu kadini gercekten kaybetmekten korkan insanlardir. Yakalaninca olusan o korkudan bahsetmiyorum tabi ki.
Ayrintilari bilmekte fayda vardir. Zira fikir sahibi olmadan zikir sahibi olmak dayanaklarimizi bosa cikarir.
ee kadın bile bunu dedikten sonra boşuna konu açmayın,erkeklerin eline veriyorsunuz aldatma kozlarını. yok yaradılışmış. sanki kadınlarda his yok. sanki onlar biskolata erkeklerini gördüklerinde ağızlarının suyu akmıyor. geçiniz bunlarıyine konu dönmüş dolaşmış kadın erkek bir değil
erkekler kendini tutamaz
erkektir yapara dönmüş
Ben bahane demiyorum. Bahane olarak gorsem aldatmayi affedebilirim. Ki asla affedemem.allahım yine kafama bir taş yiyeceğim (sizi kastetmiyorum maviselen, bazı fikirlerinize katılmasam da fikirlerinizi beyan etme şeklinizi beğeniyorum) ama ben olurum açıkçası.
haa eyleme döküp dökmemek o anki medeni halime bağlı. eğer bir ilişki içindeysem hayır eyleme dökmem ama değilsem başka bir engel de yoksa (örneğin adamdan sadece fiziksel olarak etkilenmem, beyninin çekici gelmemesi gibi) eyleme de dökebilirim, sakınca görmem büyük ihtimalle, zaman, mekan, koşullar olayı.
haaa erkeklerin gün içinde bile kadınlardan daha çok seks düşündüğü bilimsel bir gerçek beyinleri o şekilde çalışıyor ama aynı zamanda iradeli de bir canlılar. daha kolay tahrik olmaları elbette bence daha kolay aldatmalarının mazereti değil, bu sadece onların bahanesi bana göre.
Ben şeyi merak ediyorum. Çıplak bir adam görseniz bir partide. Tahrik olur musunuz ? Ya da ne bileyim aklınızda cinsellikle alakalı bir durum yokken, badi giymiş güzel vücutlu bir erkek gördüğunüzde onu çıplak hayal edip tahrik olur musunuz? Çekici bulup ilginizi mi çeker sadece yoksa o geceyi beraber gecirsek nasıl olur diye düşünür müsünüz? Istediğiniz kadar kadin erkek eşit diyin arkadaşlar. Yaratılış olarak eşit degiliz. Limbik sistemin hipotalamusu erkeklerde daha buyuk. Bu nedenle siddete ve cinsellige daha duyarlilar. Kadin ile erkek beyni esit buyuklukte degil. Erkek beynindeki bu fazlalik korku, acıkma, arzu etme gibi duyguları kapsayan beyin bölumunde. Kadinin beyni duygu, hissetme ve empati ile calisirken erkek beyni sistematik. Simdi boyke yazdim ama esine sadik olan erkek yok mu? Mutlaka vardir. Iste bu erkekler beynine hukmedebilen, birlikte oldugu kadini gercekten kaybetmekten korkan insanlardir. Yakalaninca olusan o korkudan bahsetmiyorum tabi ki.
yahu öteki kadına yar olmasın diye koca evde tutulur mu? bunun ya benimsin ya kara toprağın fikrinden ne farkı var.Ben kocanızı affetmenizden yanayım evet yaptıgı doğru değil direk Boşanma sebebi herşekilde tutacak bişey yok ama o kadına neden yedireceksiniz
Kocanız belki değiştirecek kendini bekleyin derim sabredin demiyorum sadece bekleyin kafanıza yatmazsa yine boşanın
Ben kocanızı affetmenizden yanayım evet yaptıgı doğru değil direk Boşanma sebebi herşekilde tutacak bişey yok ama o kadına neden yedireceksiniz
Brad Pittse evet olurum, Kamilse olmam kusura bakmasın.
Beğendiğim erkek tipindeyse evet olurum, değilse hayır olmam.
Brad Pittse evet olurum, Kamilse olmam kusura bakmasın.
Beğendiğim erkek tipindeyse evet olurum, değilse hayır olmam.
Ben bilimsel aciklamasini yaptim. Burada evet olurum diyen hicbir kadin esi varken tahrik olmaz eminim.
Bayanlar ben bilime inanirim. Tum bu zihinsem faaliyeletlerine ragmen sadik olan erkek tercihimdir zaten.
Aciklamami hemen erkek yapar bu dogaldira cekmeyin. Bilimsel gercekleri bile acklayamayacakmiyiz yahu