esim aldatti.son gelismeler.

kadından nasıl bir beklenti bu ya. adamdan etkilenmeyecek,cinsellik düşünmeyecek. ulen ahlaksız olma hakkı bile erkeğin. kadınlar masal prensesi erdemlilik timsali

Kadınların duygusu yok çünkü canım.
Kadınlar bu dünyaya erkeklerin zevkleri için gönderilmiş
kadın bir eşya
kadın arzulayamaz
kadın isteyemez

Kadının beyni ona göre programlanmış :KK45:

Kizlar bu gun ilk defa girdim bu siteye.oncelikle hepinize beni dusundugu,merak ettigi icin cok tesekkur ederim.ben daha sonra sizlerin yorumlarinizi okudum.gucum yoktu.benim icin endiselendiginizi bilsem iki kelime yazmammi?

Ozellikle su sitemimi etmeden edemiyecegim.ben o gun ziyaretci olarak girip okumusum.eger girip okuduysam amacim ne olabilir ki.bunu bir tek sey icin yaparim, actigim konu yalan olur ve sizi gizliden izlerim.ama yok boyle birsey.. ben sonradan inadigim kuranin ustune yemin ederim ki ziyaretci olarak girip okumadim.ama size surada yalanda yazamam neden oyle oldugunu da bilemiyorum.belki,belkiiii diyorum k.v.geldiginde cikis yaptim.oradan da acik kalmis olabilir.
Benimle dalga gecen arkadaslar,simdi cayini kahvesini iciyor diyenlerrr onlari okudugum da bunlari bana bir kadin mi yazdi diye dusunup agladim...

Kac gun oldu saymadim gunleri bile unuttum.c.tesi gittim adliyeye,kapaliymis...geri geldim.iki arkadasim avukat.onlar yol gosterdiler.esim yerine o diyecegim.....o duymus telefon konusmami...tustustu.

P.tesi gittim adliyeye.delil tespit davasi diye bir sey varmi dedim..o bosanma davalarinda yokmus..beni baroya yonlendirdiler.gittim.dinlediler beni.bosanma kararimi soyledim.evraklari verdiler.

Ve butun spor mag.gsm sirk.gezdim.rakibimi gormek istedim..cok kiskandim cunku.dedim.ki rabbim beni niye gezdiriyorsun.beni bu hale neden dusurdun.ben ne yaptim kizi gormustum.bacagim kadar boyu var.bana arkadaslarim xxx sen tap model gibisin derler..ama esim onu tercih etti....o gunden beri bir dilim ekmek yemedim.ilk corbami p.tesi adliye donusu ictim...yabanci ulkeden gorumcem aradi.sakin yuvani dagitma.arkanda ben varim.esini.oo..pp.ll..mi birakacaksin dedi...hayir dedim..yapan erkek ne oluyor.allah zinayi sadece kadina mi haram kildi.rabbim ona da sormayacakmii...ben affetmiyecegim dedim.bak cnm dedi,onu aradim agliyordu.yarin izin alacak seninle oturup konusacak.her seyi en ince ayrintisina kadar anlatacak...simdi bir dur dava icin dedi...

O sirada sinif arkadasim,aradi.o adi arkadasimi aramis...agliyormus..bana yardim et..actimi dava..olurum acarsa..yasayamam.ondan vazgecmem.ben bir hata yaptim beni affetsin.onu cok seviyorum.ilk askim o benim..demis te demisssssss....

Eve geldim diger gorumcem ve esi geldiler...kizlar senelerdir yalvarirdim saclarini kes.ozledim o halini askim derdim.seni ben begenmiyecekmiyimm.oyleyse kes derdim.iceri girdi ve saclari kesmis...ablasini enistesini optu ben uzaniyordum ztn.birden aglama bagirma sesleriii sok oldum.korktum.beklemiyordum.beni affettttt.beni birakma.abla birakmasin beni.olurum yoksa.olurum.yuvami yikmak istemiyorumm.ben tek kelime etmedim.duydugumdan beri ona allah seni kahretsin bile demedim.belki baska konularda kizip bagiriyorduk.burada kelimeler o kadar masum kaldi ki soyleyemedim.

O yerlerde dizlerime sarilmis.bana sariliyor.baktim onlarda agliyor.dedim ki ona,eyvah bu kadar agladigina gore kotu seyler yapmissin,degilmi.

Ablasi enistesi diger salona gectiler.gittin mi otele dedim.gittim dedi.....bir damla gozyasi akmadi gozumden.sadece kalbimin carpisi bogazim ve karnim da.yarim on dakk.israr ettim kim diye.o kadin..dedi.nasil basladi anlat dedim..bunlar kulupte tanismis.kadin evli diye kabul etmemis.gitmis oradan.sonra esim akrabamiz olan cocuga ver bakiyim telefonuna demis.cunku o kizin no.su onda var..almis noyu...aramis..sonra carsida gormus.gitmis yanina ben bosandim demis..bir iki kere gorusmusler.peki biz o donem kotumuyudk dedim.hayir cok mutluyduk.dedi.sonra otele gittik.iki uc gun sonra ardim cok pismanim dedim bitti....ve gecenlerde niye yazdin o zmn dedim.yeni bir ise girmisti hayirli olsun diye ardim dedi.

Ben hic bir sey soylemedim gectim.yatak oadama.ne agliyorum ne bir sey.sadece dondum....ve az onceye kadar oylece bir noktaya bakip agliyorum...evraklar yanimdaydi.almis onlari...geceden beri agliyor..ben namaza basladim dedi.umreye gidecegim.tobe edecegim dedi...allah kulunu affediyor.tobe edeni affediyor sen neden etmiyorsun dedi...sen olsan edermiydin dedim.cit yok.benden vazgecersen olurum dedi...gozler sisi.ilk defa onun gozyaslarini gordum.ilk defaaaa.izin aldi bu gun benim yanimdaydi...

Simdi gelelim duygularima.cnm yaniyor.icim aciyor.onlari hayal edip oluyorummmmm.su icimi acsalar bir damla kan akmaz.ben kocami paylasmisim.ben kaybettim onu...yuvam yikiliyor.perdelerim hic acilmadi o gunden beri.lambalarimi acmadim.cocuklar ust katta odalarindalar.ben olu gibi yatagim da.ben onunla bu sekilde devam edemem.her gun olmektense bir gun oliyim.

Bundan önceki konunuzu da okumuştum. Ne karar verirseniz verin saygı duyarım.
Aldatılmayı yaşayan arkadaşlarımdan örnek vermek istedim. Bir arkadaşımın eşi bir kaç kere aldattı. Adam her seferinde kurana elbastı, yeminler etti. Arkadaşım evliliğini bitirmedi, ama inanın çekilmez bir evlilikleri var şuan. Her güne kuşkularla uyanıyor. Çocuklar var diye devam eden evlilikte tamamen oyunlar dönüyor. Kocanın en ufak hareketine kırılıp küsmeler ama etrafa belli etmemek için oyunlara düşmeler ( ki psikolojinizi bu arkadaşıma çok benzettim) o kadar yıprattı ki çocuklar arada ziyan oluyor resmen. Çocukları işaret ediyoruz, onu bile anlamıyorlar artık iğrenç oyunlarından dolayı. Bir de ablam var örnek, hala aldatılmadığına dair bir çok bahaneleri olan ama garip bir şekilde biz mutluyuz havasına bürünen bir evlilikleri var, ve evet yeğenlerim bu ispatlarda harcandı, hala öyle devam ediyor, çok üzülüyorum onlara.
Bir de boşanmayı tercih edenler var, evet zorluk çektiler, ama en fazla bir yıl, gerisinde küllerinden doğdu diyemem, resmen yeni bir insan olarak hayata devam ediyorlar. Eskisine göre daha mutlu daha umutlu. İnanın bu arkadaşlarımın çocukları diğer örneklerdeki çocuklardan daha mutlu. (babalarla daha fazla vakit geçiriyorlar, hasta gibi davranan anneleri de yok) .
Sizi kırmadan yazmaya çalıştım , umarım yararı olur. Sizin en büyük hatanız kendinizi çok küçümsemeniz, güçsüz görmeniz, bunu da ölmek kelimesini çok kullanmanızdan anlıyorum. Bir dinlenin, kendinize gelmenize fırsat verin. Eminim bunları yaptığınızda ben nasıl böyle birşey düşünmüşüm-demişim diyeceksiniz.

Yahu en basitinden kadin 9 ay boyunca bir cocuk dunyaya getirmek icin neler cekiyor. O 9 ayda erkek kac kadin doller bir dusunun. Neslin devami. Turu devami icin erkeklere verilmis bir sey. Tipki hayvanlarda oldugu gibi. Olaya duygusal bakabilirsiniz. Bu cinse dogustan verilmis bir seyi bastiran erkekle gurur duyarim. Esine deger verende zaten o erkektir. Ama iclerinde var bu. Neyse ben tartismayacagim zira salt kadinsal durtulerle cumleler kuruluyor. Bu taa dinler tarihine kadar uzanir. Cok genis bir yelpazesi var cunku. Cok daha konuya hakim kisilerle tartisilabilecek bir olgu. Kadinsi durtulerle konusulunca ben bilgi sahibi olmuyorum cunku. Bu konu her zaman tartismaya acik ve yuzyillardir sure gelen bir soru. Kadin ile erkek yapisi birebir esit olsaydi cevaplarim tamamen degisirdi.

Yahu bilim adı altında hayvanlarla insanları bir tutmaktan vazgeçin artık. Bizim o hayvansal içgüdüleri engelleyecek irade ve fikir üretme yeteneğimiz var. Ayrıca bilimsel açıklamanız doğru olsaydı dünya üzerinde kocasını aldatan kadın kavramı olmazdı. Biraz mantık yahu.

Sonunu düşünen kahraman olamaz Just :) Belki de Allah Allah nidalarıyla bayrağını dikmeye gitmelisin :)
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
bayılıyorum sana ya :KK70:
hayır sen nasıl bekar kalıyorsun anlamıyorum, erkek olsam ayrılmazdım peşinden, sadığımdır da (çapkınca kaş kaldıran sımayli :KK70:) hiç aldatmam bak

Yahu bilim adı altında hayvanlarla insanları bir tutmaktan vazgeçin artık. Bizim o hayvansal içgüdüleri engelleyecek irade ve fikir üretme yeteneğimiz var. Ayrıca bilimsel açıklamanız doğru olsaydı dünya üzerinde kocasını aldatan kadın kavramı olmazdı. Biraz mantık yahu.

Ben katılıyorum , hayvani içgüdülerine kapılıp yıllarca aynı yastığa baş koyduğu insanı hiçe sayan herif bana gelip benim nefsim var bibibi demesin . Beyin kafatasının içinde karar verme mercii yerine süs olarak mı takılıyor nedir? Kusura bakma abicim, bu durumda erkek değil hayvan kategorisine giriyorsun. Beynini kullanmayan memeliler hayvan kategorisinde zira.

Canım Allah göstermesin yaşatmasın hiç bi kadına bunu senin gibi hiç düşünmemiştim düşününce sana da hak verdim ama öyle bi durumda hala bu kadar mantıklı davranabilir miyim bilmiyorum. Hiç bi zaman öğrenmem inş. Bu arada profesör olan bi kadının da çok başka bir bakışı var bugün okuyup dumura uğradım http://www.sabihakeskin.com/makale2.html
Ama bi kadın bunu düşünebildiyse tek bi doğru yok sanırım

Tabiri caizse dalga konusu olan bir kadının yazısını örnek vermişsiniz, sonunu çok çirkin bulduğum için yapıştıramıyorum buraya ancak kadınlara binilecek salıncak yakıştırması yapan insanları ciddiye almamanızı tavsiye ederim.

Tek bir doğru var, o da aldatmak kötüdür ki bakın ismi de aldatmak zaten ve kadını erkeği olmaz.

salt kadınsal dürtülerini susturur musun lütfen, kafam şişti :KK70: :KK70: :KK70:

Ya k.bakmayinda kocaniz sizi resmen sevmiyo. Yaptiklarina pisman filanda degil sadece oyle gostermeye calisiyo. Kadin nasil kocanizin evli oldugunu bilmiyomus ? Bu kadinin ogluyla sizin oglunuz arkadas degil mi her sekilde bilmesi lazim. Kocaniz gidip bosandik demis sirf o kadinla olmak icin. Isi bahane edip bide tekrar mesaj atmis. Unutan,pisman olan veya hic sevmemis erkek bunlari yapar mi Allah askina ? Basbaya sevmis iste o kadini. Sacini kestirmiyodu diyosunuz ya belkide o kadin oyle begeniyodu ondan kestirmiyodu adam sacini. Simdi kestirip gelmesi veya aglayip ayaklariniza kapanmasi sadece gosteris. Elinizde kanitlar var isterseniz kocaniza da o kadinada dava acip tazminat alabilirsiniz. Belkide boyle bi duruma dusmek istemiyo.

Bir susun kadinsiniz birde ciddi ciddi bilimsel laflar ediyorsunuz ne bilirsiniz kadın başınıza bu lafları gidin çocuğunuzu emziğin kocanizi mutlu edin

Çamaşır toplayin yarınki yemeği düşünün

Just sende birini bul

Bekarlar iyi hizmet edicek kocalar dileuin yatmadan evvel

Sondurun ışıkları uyuyun

Kadının akli öyle herşeye ermez

Karnından sipahi sırtından sopayı eksik etmiyeceksin

Uzun sacli kısa akilli

Ha bide dışı kopek kuyruk sallamaz sa erkekte bakmaz o kadar

Hanımefendi açıklamanızla aldatmak bağdaşmıyor.

En fazla cinselliğe düşkünlük bağdaşabilir, o da fiziksel bir açıklama. Ki fiziksel kısmı bile bağdaşmıyor. Erkekler daha fazla aldatma hormonuna sahip değil yani.

Bilimsel kısmı elle tutulur değil.
Neden daha çok erkekler aldatıyor? Kadınlarda çok ama erkek kadar değil. Nerdeyse 2 erkekten biri aldatıyor yuva dağılıyor kimisi affedip yuvasını ayakta tutmaya çakışıyor.
Çok nadir tek eşlilikle yetinen erkek ama kadın öyle değil. Bizler yapı olarak daha anaç, duygusal, fedakar vs özelliklere sahibiz ( herkes olmasa da çoğunlukla böyleyiz).
Biraz önce de Adriana Lima örnek verildi, bir çok erkek internetten aratıp sadecr resmine bakarak tatmin olmaya çalışırken ( Zavallılar demek istiyorum) ama eşi aldatabiliyor.
Belki bilimsel olarak bi gerçeklik söz konusu olabilir.
Burda da Erkeğin karakteri çok önemli bence

Ben katılıyorum , hayvani içgüdülerine kapılıp yıllarca aynı yastığa baş koyduğu insanı hiçe sayan herif bana gelip benim nefsim var bibibi demesin . Beyin kafatasının içinde karar verme mercii yerine süs olarak mı takılıyor nedir? Kusura bakma abicim, bu durumda erkek değil hayvan kategorisine giriyorsun. Beynini kullanmayan memeliler hayvan kategorisinde zira.

İşte onlar irade ve ahlaklarının sesini nefisleriyle bastıran hayvansal yaratıklar miss'cim. Hatta onlar bu yeteneğe sahipken kullanmayarak hayvandan da aşağı benim gözümde.

Neden daha çok erkekler aldatıyor? Kadınlarda çok ama erkek kadar değil. Nerdeyse 2 erkekten biri aldatıyor yuva dağılıyor kimisi affedip yuvasını ayakta tutmaya çakışıyor.
Çok nadir tek eşlilikle yetinen erkek ama kadın öyle değil. Bizler yapı olarak daha anaç, duygusal, fedakar vs özelliklere sahibiz ( herkes olmasa da çoğunlukla böyleyiz).
Biraz önce de Adriana Lima örnek verildi, bir çok erkek internetten aratıp sadecr resmine bakarak tatmin olmaya çalışırken ( Zavallılar demek istiyorum) ama eşi aldatabiliyor.

kadınlar kolay kolay yakalanmıyor da ondan :KK45:

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
bayılıyorum sana ya :KK70:
hayır sen nasıl bekar kalıyorsun anlamıyorum, erkek olsam ayrılmazdım peşinden, sadığımdır da (çapkınca kaş kaldıran sımayli :KK70:) hiç aldatmam bak

Lan vallahi buraya hiç gelmeyelim bence :KK12: Ama özet geçmem gerekirse aşık oldum, değerimi bilen olmadı. Sonra psikolojim bozuldu, contam çıktı ,bir de hoşlanacağım başka kimseyle tanışmadım. Yoksa etrafımda erkek çok, Harvard Oxford mezunu mankenlerden halliceyim :KK70::KK70::KK70: Gülmeyi eğlenmeyi bu b.k işler başıma gelmeden önce çok severdim ama şimdi içimden gelmiyor, gülmelerim hep zorlama.

Yahu en basitinden kadin 9 ay boyunca bir cocuk dunyaya getirmek icin neler cekiyor. O 9 ayda erkek kac kadin doller bir dusunun. Neslin devami. Turu devami icin erkeklere verilmis bir sey. Tipki hayvanlarda oldugu gibi. Olaya duygusal bakabilirsiniz. Bu cinse dogustan verilmis bir seyi bastiran erkekle gurur duyarim. Esine deger verende zaten o erkektir. Ama iclerinde var bu. Neyse ben tartismayacagim zira salt kadinsal durtulerle cumleler kuruluyor. Bu taa dinler tarihine kadar uzanir. Cok genis bir yelpazesi var cunku. Cok daha konuya hakim kisilerle tartisilabilecek bir olgu. Kadinsi durtulerle konusulunca ben bilgi sahibi olmuyorum cunku. Bu konu her zaman tartismaya acik ve yuzyillardir sure gelen bir soru. Kadin ile erkek yapisi birebir esit olsaydi cevaplarim tamamen degisirdi.
kadınsı dürtülerle tam olarak siz konuşuyorsunuz.kadının daha duygusal daha sadık olmaya meyilli olduğunu siz söylüyorsunuz. duygusal bakıyorsunuz. bilim sizin sandığınız gibi bir şey değil.

eski zamanda da kadın günde bir çok partnerle olur. amaç üremektir. hamileyken de aynı şekilde. eşime sadık olayım demez, öyle ay entelektüel birikimi de çok etkiledi de demez kasına gücüne falan bakar yani.

Bu doğru bir istatistik değil, neden değil?

Toplumsal baskılar ve cinsiyet rolleri nedeniyle kadının aldatması çok daha gizli. Açığa çıkmaz.

Ayrıca kadınlar baskı nedeniyle aldatamaz genelde, cinsiyetleri nedeniyle değil.

Bu da cinsiyet tezini baştan çürütür.

X