Eşim ailesiyle 4 gün tatil karşılığında bana rüşvet teklif etti 🥴

Durun hopun ne demek?

O zaman haklısın. Eşine anlat ve her ailenin kendi içinde bir alanı olmalı de.

Kabul ettim zaten gidecegiz beraber inşallah bakalm
Yıllar önce panik atak tedavisi için iyi bir psikiyatr dan terapiler almıştım.Bu terapilerin birinde ; hiç yardımcım olmadığını ( eşimin ya da benim tarafımin) herkesin bir bahanesi olduğunu, doktora gelirken bile küçük çocuğumu _sagolsunlar _apartman görevlisinin eşine bıraktığımı söylemiştim. Bana dediği tek cümle şuydu; ne güzel işte,minnet etmezsiniz.. sizinki biraz böyle bir şey sanırım sevgili konu sahibi.

O 2 saate de baktirma ozaman. Ayda 3 kez ne demek ayol bildiğin istediğin zaman verip kafa dinliyorsun bundan güzel nimet mi olur. 1 de değil 3 tane

Bence eşiniz haklı olduğunuz için olsaydı onlarda çocuğa bakıyor demezdi. Eşiniz gayet de ailesinin yardımlarını göz ardı edemiyor vicdan sahibi biri olarak.

Sizin de her zaman ki gibi kendi istediğinizi adama dayatmaya çalıştığınızı bildiği için orta yolu bulmaya çalışıyor. Ama bu birgün adamın canına tak eder paklak verir benden demesi

eşime ilk ve son ozaman diyip kabul etsemmi yoksa tartışacağız yani neden 4gun katlanamiyorsun sen istemiyorsuna donecek iş.
Bence de böyle yapın. Yazık heves etmiş o da, gidemezse çok üzülecek belli. K.valideniz de varsın böbürlensin oğlumla tatile gidiyorum ne olacak? "tamam, heves ettin diye bu yıl böyle olsun ama bir daha böyle bir teklif kabul etmiyorum" diye net tavrınızi koyun madem.

Evet çocuklara bakmam demedikleri için bişey diyemiyorum. Zaten günü birlik falan onlarıda gezdiriyoruz yani geçen yıllarda bulunduğumuz yerde günü birlik götürelim diyordum eşime zaten gidiyorduk
Yerinizde olsam her akşam çocukları bırakır eşimi alır gezerdim. Normal şartlarda çocuklarımı bırakmayı tercih etmiyorum ama eşime inat yapardım bunu ki zaten kendisi teklif etmiş sizi ikna ederken,madem öyle baksınlar çocuklara.
Yüzüğü de alsın tabi ki.
Eşinize de söyleyin seneye bu tip bir durumu kabul etmem,ailene hayır demeyi öğren,bu sene seni kırmıyorum ama bir daha olmaz diye.

Bildiğin istediğin zaman verip kafa dinliyorsun ne demek ? Keşke öyle olsada bende vicdan yapsam

Eşinle başbaşa tatile gitsen üç çocukla ohh iyi ki geldim diyebilecek misin… diyebileceksen kabul etme.

Minnet etmek değil benim için fark eden hiçbir şey olmaz çocuklar benimle düğünede markete gelsin yani ama eşim öyle değil evimiz biraz mesafeli ama çokta uzak değil araba ile 10dk falan. Yürüme çok uzun sürüyor diye ne onlar gelebiliyor ne ben gidiyorum diye eşim hem çocukları görürler dursunlar bizde marketimizi yaparız diye bırakılıyor işte ama sonuçta bırakıldığı için iki saatte olsa ben minnet etmiş oluyorum. Bırakmak istemediğim zaman neden bize soguksun dursa ne olur sen rahatedersin işte falan diye olay başka yere çekiliyor 3unu birden de bırakmıyorum zaten burda bazı kişiler üstüne basa basa hemde 3tanee diye dedikleri için sanki hergun birakiyormusum gibi herkes ooo bakiyosalar hakediyora getirdi. Sürekli iç içeyiz iki haftada bir beraber piknik sahil biseyler yapıyoruz zaten denize gelincede günübirlik götürüyoruz ee senede bir kez bir hafta tatil hakkımıda yine onları görerek geçirmemek istememem bence çok çok normal. He normalde gönüllerini yapmasam herkes haklı derdim. Ki bizimle tatil yaptılar diye deniz yuzude görmüş olmuyorlar kendileride sosyal insanlar zaten arkadaşları var her yaz onlarlada gidiyorlar denize

Çocukları kaynananıza bırakıp eşinizle 2 gün başbaşa tatile gidin. Sonra da kv kp ayrı gitsin
Bu sene bir kez hakkımız var yani günler kısıtlı malesef onlarında bu sene bizimle tatil yapmak isteyesi tuttu günübirlik onlarlada ayrı gidiyorduk hersene zaten çocuklar seviyor eğleniyor diye ama kalmak istediler bakalm bu sene öyle olcak

Eşime inat etmeme gerek yok Allah'tan kendide diyor akşamları çocuklara bakarlar bizde gezeriz diye. Dün akşam kabuk ettim zaten yeri tuttu bidaha böyle bişey istemiyorm günü birlik yine gideriz ama kalmalı kimseyi istemiyorum dedim anlaştık bakalm yuzugude aldım tabi

Aynen kabul ettim konuştuk anlaştık sorun yok şükür huzursuzluk çıkmadı bidaha kabul etmeyecegimi de belirttim benide anladı

Kapattır konuyu bacım. Kendini anlatamayacaksın bunlara, manipülatif söylemler artıyor

Yazdiginiz her sey a’dan z’ye bana gore o kadar sagliksiz ki nereden baslasam
Bilemiyorum.
Bir an once bakis acinizi degistirin lutfen, sus payi hediye ne demek, esinizi ailesiyle sizin aranizda birakmaniz, onlara olan saygisiz gorunen tavriniz, cok seyi degistirmelisiniz bence

Ne kadar saçmalıyorsunuz tatile gelmesinler dedim diye sanki ailenmi benmi demişim gibi ne alaka arada kalsın. Çok gönüllerini yapmak istiyorsa günübirlik götürüyoruz zaten sanki herkes eşinin ailesiyle tatile gitmeye can atiyorda belir ben istemiyormusum saygısızda olduk tatili ailece geçirmek istediğim için. Siz öyle yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…