Eşim ailesiyle 4 gün tatil karşılığında bana rüşvet teklif etti 🥴

Evet asla tahammül edemiyorum koca sene yapışık ikiz gibi beraberiz zaten markete düğüne giderken iki saat çocuk baktılar diye de senede bir kez geçireceğim bir tatildede onları görmek istememem coook normal
İyi de konunuz da bakıyorlar yazmışsınız 2 saat 3 saat diye belirtmemişsiniz ki sürekli bırakıyormuşsunuz isterseniz 15 dk bırakın sonuçta bırakıyorsunuz. Tatile kimse gitmek istemez ama işi düşünce iyi istemeyince tahammülüm yok demek irrite edici

Off off.bu ne aile aşkıdır arkadaş.bir biz anlayamadık şu ailelerde bu kadar ne var. Delireceğim valla.şu sitede en çok açılan konu bu resmen.ne yapıyorlar bu heriflere aklım almıyor.erkek bu.asıl ilgisiz diye şikayet etmesi lâzım anasının, danasının.erkeklik budur yani.ne acayipler.

Hayır ben yolda görsem selam vermem. Ama işim düşünce iyiler ama tahammül edemiyorum. Deseniz ki çocuğuma bakıyorlar diye tatile götürmek zorundamıyım diye, hak veririz ama siz tahammülüm yok yüzük alıyor ozaman tahammül ederim. Çok ça riyakarlık

Siz şunu anlamıyorsunuz! KV demi yolda görsem yolumu değişirim. Asla görmeye tahammülüm yok. Ne şeytanı göreyim ne besmele çekeyim diye bir laf var bizim buralarda. Konu sahibi çocuğu bırakırken seviyor KV KP ama tatile götürğrken tahammül edemiyor. Yüzük karşılığı tatile gidebilir ama. Sizce de çok riyakarlık değilmi.benim oğluma annem bakıyor. Bazen sadece 15 dk lığına ya da banyo ya falan gireceksem ablama bırakırım aynı apartmandayız. Sırf bakıyorlar diye tatile gitmem onlarla ki gitmedim de. Fakat şimdi ablam bana böyle bir teklifle gelse arada bırakıyorum diye, sana da senden gelecek iyiliğe de başlarım der ne bırakırım ne görüşürüm eğer tahammülüm yoksa. Konu sahibi çok ikili oynuyor kimse tatile götür demiyor götürmesşnde ancak hiç tahammül edemiyorum demesin

Eşi ısrar etmiş

Mavitez senin yerinde olsam giderdim sırf görümceye inat story atarım gezer keyfime bakarım....4gunden bişey olmaz ne var sanki benim kaynanamda öyle dese ben bide sahil kenarında yaşıyorum düşün daha denize giremedim çocuklardan çok şanslısın

Hiç kusura bakma kendi agzinla soyluyorsun aynı şey gayette! Neden sen gitmiyorsun da burda biri gitmem diyince riyakarsiz oluyor. Tatile gitmeye tahammülüm yok olamazda. Bütün sene iki saat bakıyorlar diye ben gönüllerini yapıyorum zaten. Senin çocuğumla ilgileniyorlar diye sen bı karsilikta bulunuyormusun gönül yapmak için SANMAM :) gelipte burda riyakarsiz diye ahkam kesmek sacma

Aynen canm gidiyorum bende kabul ettim hemde zoraki değil yani keyfim yerinde

Size ve bir kaç kişiye sürekli beraberiz diyor. Bazı kaç kişilere de evlerimiz mesafeli zaten çocukları göremiyorlar diyor eşim oyuzden çocukları o bırakmak istiyor benlik bir sıkıntı yok diyor kendisini haklı çıkarmak için çoook fazla çelişkili konuşuyor.

Eşinizi kırmadan orta yolu bulmanız iyi olmuş orta yolu bulun anlaşın canım işte

Kendimi haklı cikarmakmi çelişkili neden konuşayım sana ispatlasam ne olur altımızda araba var zaten mesafe var diye gidip gorusemiyormuyuz sen bunu akıl edemeyip adına çelişkili konuşuyor diyorsan ehhh

Aynen canm hem benim gönlüm oldu hemde kimse kirilmamis oldu. Kayınvalidem çok sevindi üstüne bide o hediye aldı bugün
Benim onlarla tatile gitmeye tahammülüm yok olamaz da demişsiniz kaç kere. Ama üstüne gönlüm de oldu gidiyoruz bu senelik demişsiniz ama hala da tahammülünüz yok belli.
Yüzük mü gönlünüzü sağladı ne gönlünüzü sağladı eşinizin gönlünü yapmak değil o kesin, ne sağladı?
Hala da kayınvalidem hediye aldı bugün diye gülüyorsunuz anlamadım ben.
Çok sevinmiş üstüne hediye almış.
Kendi ailemle tatile gittim bu arada kayınvalidem gelsin ona da umrum olmaz.
Tatilde çocuğu emanet edecek birini bulup bir su sporu yapmak bile nimet.
Kardeşimle,ablamla da gittim çünkü kesinlikle ailecek gittiğimden çok daha fazla etkinlik yapabiliyoruz.
Tatil anlayışındaki değişiklikten kaynaklanıyor da olabilir bu tabii.

Bende buna benzer rüşvet denedim, onu bırakıp çocuğumla tatile kaçtım 1 haftalık izin alabiliyor çünkü, bende önceden gidiyim diye direttim sonra istediğin yüzük vardı, onu sipariş ettim kuyumcuda yapılıyor dedim (parasını ödemedim ) almaya gittiği zaman ödemek zorunda kalıcak. Bakalım tepkisi nasıl olucak :.D

Kendimi haklı cikarmakmi çelişkili neden konuşayım sana ispatlasam ne olur altımızda araba var zaten mesafe var diye gidip gorusemiyormuyuz sen bunu akıl edemeyip adına çelişkili konuşuyor diyorsan ehhh
İyi de sen kendin diyorsun bir yerde yürüyerek gitmek uzun mesafe oyuzden gitmiyorum sürekli görüşemiyoruz diyen. Başka yerlerde de sürekli beraberiz diyen sensin ki

Demek ki sadece ben değilmişim konu sahibinin sürekli çelişkili konuştuğunu farkeden çok güzel adam kullanıyor kendisi. Hem 3 çocuğuma baksın hemde benden uzak dursunlar.

Demek ki sadece ben değilmişim konu sahibinin sürekli çelişkili konuştuğunu farkeden çok güzel adam kullanıyor kendisi. Hem 3 çocuğuma baksın hemde benden uzak dursunlar.
Sen ve senin gibiler biseyi neresinden anlamak istiyorsa öyle anlıyor ya herkesi böyle göbeği çatlayana kadar kendini ifade eder yada sinir olur gider sanıyorsunuz size verilecek en güzel cevap sizi onaylamak öyle yapilsinki susun

İyi de sen kendin diyorsun bir yerde yürüyerek gitmek uzun mesafe oyuzden gitmiyorum sürekli görüşemiyoruz diyen. Başka yerlerde de sürekli beraberiz diyen sensin ki
Evet benim sizin için süreklilik neyi ifade ediyor yada bu dedigimden ne anlamış olabilirsiniz anlamdm ama benim için hergun iki günde bir görmem için işimi gucumu iki dk bırakıp onları görmek yurume mesafesi gerektirir. Onu ifade etmek içinde her gün görmüyorlar diye yazildim. Ama hafta bir görüşüp onlarla vakit geçirmek ve bunu rutin haline getirmek buda bir sık görüşmektir. Ama sen muhtelemen yine anlamayacaksin lütfen buyuzden uzatma

Son cumlenizde belirttiginiz gibi tatil anlayışı herkesin aynı değil benim için tatil çekirdek aile ile geçirilen vakit. Bazıları tatil adı altında annesine kayinvaldesini gider memleketi uzaktır vs. Ben haftada bir muhakkak görüşüp biseyler yaptığım insanlarla neden tatilimide geçirmek isteyeyim. Uzun uzunda yazdım halbuki ben iki saat çocuğumu biraktiysam onların gönüllerini başka türlü zaten yapıyorum onlarda memnun oluyorlar zaten ama neden yani sartmi senede bir hakkım olan tatilde onlarla geçireyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…