Eşim ailesiyle 4 gün tatil karşılığında bana rüşvet teklif etti 🥴

Dün akşam kabul ettim bidahada kalmalı asla gitmem dedim seneye annesi diyecek çünkü hadi bu sefer nereye gideceğiz diye. Eşim yeri ayırdı ücreti ödedi zaten yani biz tatil yapacaktık sonuçta bidaha onlardan para istemenin anlamı yok yani böyle şeylere takılmıyorum beni huzursuz eden bütün sene zaten onları görmek yani tatilde de bı zahmet insan görmek istemiyor ben kendi ailemle bile tatil tercih etmem senede bir hakkım varsa ama eşim başta bozuldu benim ailemi istemiyorsun triplerine girecekti bende mevzu o değil seninle tartismcam başka yerlere çekip olayı abartma diyince işte orta yolu bulmaya çalıştı kendince bende sırf cirkeflesmedigi için işte anamda anam babamda babam tribi yapmayınca bende kabul ettim seneye böyle olmayacak dedi bakalm inşallah

Ay ben sana altın kemer alayım da bana bir daha böyle şeylerle gelme derim ne dicem. Zaten senede 1 bilemedin 2 tatiliniz vardır, neden çekirdek aile ile geçirmek varken istemediğim insanlarla geçireyim ki. Ben olsam kabul etmezdim.

Allah'tan anneci değilmiş kocan üstüne bir de bununla ugrasirdin. Ayrıca kıymetli oğulları evlenince mi elinden aliniyormus evlendirmesin böyle insanlar çocuklarını ya karşı tarafa eziyet.
Anneci değil derken eşim orta yolcudur yani ne onlar ne ben öyle diyim kayınvalidem beni şikayet etmeye calisiyormustu eşimde maviş burda yokken onun hakkında konusamazsiniz diyip dinlemiyormustu bizzat kayınvalidem tartışırken bana demişti oğlumu çok güzel egitmissin sana laf soyletmiyor demişti ama Allah var bende hiç bir sorunumda eşime annen böyle biri şöyle kadın demedim sadece ben bu durumu yaşıyorum istemiyorum çözümü bul iş bana kalırsa saygimi bozarım diyordum hallediyordu işte. Yoksa kayınvalidemin o davranışlarına karşı eşim beni telkin etmese kesin bosanirdik

Aynen yani tatilde ne işleri var biz zaten gönülleri olsun diye günübirlik denize götürüyorduk ilkti son olcak zaten 3 çocuğum var birinde yapışmam bizle tatile gelin diye

Bu sene bir hakkımız var malesef ondada bana vicdan yaptırıp kabul ettim sonunda. Bütün sene görüyorum zaten tatilde de gormeyeyim bı zahmet ya kendisi kayinvaldesini evine sokmuyor benimle tatile gelme peşinde ilkti son olur

Git bence, o kadar ısrar ediyolarsa he diyip geç daha sonra sürekli lafını yaparlarsa onları dinlemek daha sıkıntı
Aynen bı sene surat beş karış olurdu bana karşı kabul ettim dün akşam eşimde ayırdı yeri hayırlısı artık. İnsan bütün sene görünce tatilde de görmek istemiyor haliyle işte

Aynen bı sene surat beş karış olurdu bana karşı kabul ettim dün akşam eşimde ayırdı yeri hayırlısı artık. İnsan bütün sene görünce tatilde de görmek istemiyor haliyle işte
Ben kayinvalidenin yerinde olsam alır kocamı kendim giderdim tatile kadın hem senin üç çocuğuna bakacak hemde gelin hanım lütfedip tatile götürüyor olacak
Onlar sana mecbur değil sen onlara mecbursun.
Eve bakıcı tutamazsın o hanım bakmasa birde canı gönülden bakiyordur
Allah insaf merhamet versin

Hakkında hayırlısı olsun.mutluluklar

Ne bakıcısı ya markete giderken iki saat çocuğa bakicimi tutucam. Ben kimseye mecbur değilim valla kayinvalde keşke senin yerinde olsada alsa kocasını gitse

3 çocuklu çalışan bir kadın olarak, aile desteği görmeden çocuk büyüttüm ,anne babalarımız çok yaşlı çünkü.
çocuklar hep kreşte büyüdü,1 saatçik bir yere bırakıp gitme lüksüm olmadı ,çocuklarımı hep yabancı ellere emanet ettim malesef.
bu kadar zor ortamda çocuk büyüten biri olarak kayınvalidenizin kayınbabanızın çocuklarınıza bakması, size kol kanat germesi bence pahabiçilemez, siz benim gibi annelerin ne yaşadığını bilmediğiniz için sorun gibi geliyor size.
güzel kardeşim o anne babanın kıymetini bilin, annesi babası genç olsa da bakmayan, ilgilenmeyen, umrunda olmayan çok kayınvalide kayınbaba var. bırakın 4 güncük de onların gönlü olsun.
bunca size hakkı geçmiş insanların, sonuçta çocuklarınıza bakmak zorunda değiller , bakıyorlarsa üzerinizde hakları var ,helal etmeseler etmezler bir de böyle düşünün, üzmeyin insanları.
siz yine eşinizle kendinize tatilde eşinizin dediği gibi başbaşa vakit oluşturabilirsiniz ,en kötü çocuklarınız uyuyunca gece mece çıkarsınız dışarı, romantik bir an için çok şeye gerek yok ki,deniz kenarında 5 dakika elele yürüseniz bile yeter

Adam kullanıyor olsam tatile giderim ama bı şartım var yüzük al derdim. Benim aklımda bile yoktu böyle bişey.
Demenize gerek yok çünkü kocanız çözmüş sizi. Siz kızmayın diye sizinde gönlünüzü etmeye çalışıyor. Sizi seven bir kocanız ve siz onları istemeseniz bile sizin çocuklarınıza bakan bir kv kp var. Çok şanslısınız ama siz sadece kendi işinizi gördürüp sizinle olmalarını istemiyorsunuz.

Her güzel şeyin bir karşılığı vardır. Tek çocuğa bile 5 dk bakmayan kv ler doluyken sizinki 3 çocuk bakıyormuş, helal olsun.Esiniz de orta yolu bulmaya çalışıyor, beyefendi birine benziyor ,rüşvet olarak asla algılamadim. Bence size değer veriyor.Kiskaniyorum böyle kv leri falan okuyunca.Degerini bilin.

Yani konu sahibine bu kadar yüklenecek ne var. Tatilde cekirdek aile dışında birini istememek en doğal hakkı. Ben arkadasla bile tatil sevmiyorum. Herkesin secimleri farklı. Baskı ve israr ile konu sahibi zorlanmış. Kadın rşimle savasmaktansa razı oldum diyor. Böyle bir haksızlık var mı ya gercekten. Tatil adı üstünde. Dinlenmek eğlenmek tazelenmek için olan birsey. Kv kp eli ayagı tutan insanlar. Çift olarak zaten her daim beraberler. Asıl onların yok evladım biz kuyruk olmayalım demesi lazımken önce önce hazırlanıp oğluşum bizi gezdirir diye böbürlenmesi, görümcenin fişteklemesi niyeyse bu sefer mağdur edebiyatına konu oldu şaşkınım.
Evlendiğimde bi tatilimizde eşim arkadaslarına da söylemiş. Yani ben doğum lohusaşık vs derken bi nefeslenmek istemiştim tutmuş planı arkadaslı yapmış. O kadar deli olmultum ki. Arkadaslı gidince erkekler bir kadınlar bir takılmıştı. Eşime bir daha böyle sacma sapan iş istemiyorum demiştim. Benim maksadım eşimle elele dolasmakken tatil boyu göremedim desem yeridir. Ben en sevdiğim insanlar bile olsa 5 6 tatilden birini ancak baskasıyla yaparım. Hani tur olur, gezi olur beraber ok de siesta tatili hele de apartta (pişirmesi toplaması var) baskasıyla tatil yapmak o kadar sacma ki. Niye gerkes konu sahibine yüklendi. Üç çocugu var diye çekirdek aile olarak basbasa kal ası gereksizmi? Üç çocuk olunca kv olmuş olmamış farketmiyor mu yani? Benim de üç çocugum var. Ortamda aike dışından biri varken huzursuzum arkadas.

Konuyu yanlış yerden bakıyorsunuz iki saat çocuk bakıyorlar diye bütün yazımı tatilimi onlsra feda edemem kusura bakmasinlar. Aile kavramı diye birşeyde var. Ben çocuklarıma bakmaktan hiç şikayetci olmadım çocuklarım ve eşimle geçireceğim tatili isterim. Bütün sene iç içeyiz zaten piknikti gezmeydi ben eşimle çocuklarla senede 5 kez piknik yapiyorsam onlarla 10 kez yapmış oluyorum e deniz desen günübirlik götürüyoruz. Kalmalı senede bir hakkim varkende goturmemeyi tercih ediyorsam doğal olarak bütün yaz görüyorum ya zaten hanii e bizahmet istememek hakkım olsun. Ben çocukları onların başına atmiyorum sürekli ayda toplasan 3 kez bırakıp en fazla markete düğüne avmye isim olursa gitmisimdir bu hep böyle fazlası asla yok. Şimdiki büyükler torun bakmıyor diye onların iki saat ilgilenmesi bana vicdan yaptırıyor onunda altında kalmıyorken tatilede gelmesinler. Bence eşimde haklı oldugumun okadar farkında ki uğraşıyor

Herkes kayinvalidesini yada birileriyle tatil yapmayı çok seviyormustu görmüş olduk benim iki saat çocuğuma baktılar diye ömrümü onlara feda etmem bekleniyor herkes görümcem gibi sanki şaka bir tarafa eşim bile böyle yaklasmadi yani mecbursun nankorsun falan diye

ozaman bize neyi soruyorsunuz , zaten kararınızı vermişsiniz !!!!!

Kabul ettim zaten gidecegiz beraber inşallah bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…