Dün akşam kabul ettim bidahada kalmalı asla gitmem dedim seneye annesi diyecek çünkü hadi bu sefer nereye gideceğiz diye. Eşim yeri ayırdı ücreti ödedi zaten yani biz tatil yapacaktık sonuçta bidaha onlardan para istemenin anlamı yok yani böyle şeylere takılmıyorum beni huzursuz eden bütün sene zaten onları görmek yani tatilde de bı zahmet insan görmek istemiyor ben kendi ailemle bile tatil tercih etmem senede bir hakkım varsa ama eşim başta bozuldu benim ailemi istemiyorsun triplerine girecekti bende mevzu o değil seninle tartismcam başka yerlere çekip olayı abartma diyince işte orta yolu bulmaya çalıştı kendince bende sırf cirkeflesmedigi için işte anamda anam babamda babam tribi yapmayınca bende kabul ettim seneye böyle olmayacak dedi bakalm inşallahGörümce de arkanızdan gelmeyecektir inşallah
Konularınıza az çok hakimim eşiniz sizi hoş tutmaya çalışan bir insan. Bu adama bir defalık güzellik yapılabilir bence. Ama 'bir defalık' diye belirterek. 4 gün çok değil, geldik yerleştik gidiyoruz derken bitecek. Kv de sağda solda ne anlatırsa anlatsın, soran olursa masrafı paylaştık gittik, hepsi bu kadar der geçersiniz.