Eşim ailesiyle 4 gün tatil karşılığında bana rüşvet teklif etti 🥴

Mavistez

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2018
6.658
5.726
Eşim denize yakın apart tutmak istedi bir kaç gün. Bende olabilir dedim. Bugün bana yer için mesaj attı evin fotosunu falan iki gün tutarız diye hemen arkasından yazmış babama da söylerim iki günde siz tutun 4 gün kafa dinleyelim dicem diye

Bende iki gün daha fazla söyle annemleride ararız dedim
Kızlar Kayınvalidem darlayip duruyordu eşimi ne zaman izine cikican bu sene beraber tatil yapalim denizde kalalım diye tabi benden çekindiği için bana demiyor. Eşimde hayır diyeceğimi biliyor son dakikaya kadar bana açmadı mevzuyu.
Bugün gelmiş bana emri vaki yapıyor. Tabi tersledim bende annemleride ararız diye falan.

Eve geldi bana bı yüzük istiyordun ya alalimmi onu diyor (3000) civarıydi. Ama acele bişey olmadığı için şart değil sonuçta erteliyordum israr etmedim yani hiç al diye onada.

Ailesine hayır dememesinin sebepleride var biraz yani 3 çocuğum var ve bakıyorlar dedelik babaannelik yaparlar gezmeye gidicez mesela onlar der hemen çocuklari bırakın rahat edin diye.

Eşimde eve gelince pat diye yüzüğü alalım demedi tabi başta gelsinler işte hem çocuklara bakarlar akşam biz çıkarız falan dedi. Sonra en son yuzugude dedi bende yarın al ozaman içinden gelmiş dedim tamam beraber gideriz dedi. İki konuda kapandı. Şimdi o yüzük alınırsa sus payı gibi olcak ben kabul etmezsemde tam hır çıkar yani bariz gönlüm olsun diye yüzüğü attı ortaya.
Of kayinvalidem umrumda değil çünkü zamanında çok ters düştük kayinpederim hatrina katlan diyorum kendime tabi yuzukte var kayınvalidem çok burnu havada elalem iyisi hep yani sürekli başkalarını över örnek verir yani bizde olana burun kivirir onun amaci bak oğlum bizle tatil yapıyor demek. Yani zaten kayinpederim maddi ortak olur masrafa para kısmında değilim de bütün çevreme oğlum beni tatile götürüyor beni dinliyor dedirtme çabası işte sinir oluyorum. Kabul etmeyecegimi eşim anladığı anda ilk ve son önümüzdeki yıllar böyle bişey olmayacak tabiki ama çocuklara çok bakıyorlar falan dedi. Seneye olacak şey kayinvalidem eee bu sene nereye gidiyozzz diyecek tanıyorum onu eşime ilk ve son ozaman diyip kabul etsemmi yoksa tartışacağız yani neden 4gun katlanamiyorsun sen istemiyorsuna donecek iş.

Senede kaç kere tatil yapıyorsunuz? Tek tatil buysa ben olsam kabul etmem ama bir yandan birden fazla çocuk var sizde, yani kv kp gelmese de öyle romantikli bir tatil gecirmeyeceksiniz muhtemelen. En azından cocuklari bırakacak insan olur akşamları rahat çıkarsınız.
Çocuksuz halimle kv kp ile tatil fikri korkunç görünüyor ama çocuklu olsam kabul ederdim. masraflara da ortak olacakmış zaten kp

Evet çocuklara bakmam demedikleri için bişey diyemiyorum. Zaten günü birlik falan onlarıda gezdiriyoruz yani geçen yıllarda bulunduğumuz yerde günü birlik götürelim diyordum eşime zaten gidiyorduk

Evet çocuklara bakmam demedikleri için bişey diyemiyorum. Zaten günü birlik falan onlarıda gezdiriyoruz yani geçen yıllarda bulunduğumuz yerde günü birlik götürelim diyordum eşime zaten gidiyorduk

3 cocuk varmis sizde. Ben olsam giderdim. Yarin tepki olarak cocuklara bakamayiz derlerse magdur olursunuz. Gonul alma, hoş tutma meseleleri karsilikli olmali bana gore. Gunubirlik ile tatil pek ayni sayilmaz ayrica

Rüşvet demeyelim de, gönlünüz hos olsun istiyor diyelim.
Yüzük için kabul ediyorum vs demeyin tabi, hoş o yuzden kabul etmezsiniz zaten adamın uğraşına uzuluyorsunuz sanırım.

Guzelce konuşup, bu sefer böyle olsun çünkü seni kirmak istemiyorum ama ailenle tatilin bana gore olmadığını bil diyip anlatin.

Cocuklarin hatrina gidilebilir. Ama ben olsam soyle bi sart kosarim mesela sahile gidilecekse ordek ailesi gibi hep beraber degil ikimiz ayri takiliriz onlar ayri derdim. Kayinvalidemlerin yazligi var mesela oraya gittigimizde biz esimle gideriz denize onlar pesimize takilmaz ama aksam gezmeye beraber gideriz

Ahhh bu tavizler sizi mahvedecek , yüzük neki ...

Vallahi 2 evladım var tatilde tatile gittigimi anlamiyorum durun hopun demekten kizim 15 aylik oglum 6 yasinda 2 gun gidelim deneyelim dedik pertimiz cikti ne güzel destekde olucaklarmis esinizle dolasirsiniz birkac saatte olsa kv niz yardimci olur eder .. deyiversin oglum goturuyor diye ne olacak ki anayız hepimiz desin yani diyecekse takilmayin boyle seylere bence 4 gun keyfinize bakın

Aranızda buyuk bi problem yoksa gidilebilir uc cocugun birine bile baksalar buyuk yuk kalkar yahu :) yüzük de cabası ahha. Bence seni de dinlio en azindan çekinio eşin. Gönlünü hoş tutmaya calisio soylemek icin iyi zamanini kolluyo falan bunlar yabana atılacak yaklasimlar degil. Yerinde olsam cocuklari atar atar cikardim dışarı madem bakiolar ve tatilin büyük cogunlugunu da ödüyorlar. Onlar bezsin de seneye teklif edemesinler sen git eğlenmene bak :) kayinvaliden yemek de yapiosa daha ne apart otelde yemek fln yapamam ben 40 derecede heat wave var tum sahillerde.

Senede bir iki tatil yapıyorsanız birini kayınaile ile yapmakta bence sakınca yok.
Tabi ailenin davranışları, saygısı, geçmişte yaşadığınız büyük sıkıntıların olmaması da önemli bir durum.
Ki size geceleri özgürce dışarı çıkma lüksü verecek insanlarmış. O da deyiversin oğlumla tatile gittik diye. Ego savaşına gerek var mı?

Yüzük de bu savaştan kazandığınız ganimet gibi olmuş ama böyle bir durumda yüzüğü kabul etmezdim. Başka zaman alırsın derdim. Diğer türlü hep istediğiniz bir şey ile istemediğiniz şeyleri yaptıracak bir açık kapı bulur eşiniz.

Ay bu insanlar size büyük lütuf inanamıyorum ben hep bireysel takılmak isteyen biri olarak şimdiden anneme kayınvalideme toplu planlar yapıyorum çocukla ilgilensinlerde biz eşimle eski günlerdeki gibi gezelim diye
Büyük nimet sizdeki bir de 3 çocuk. Ve ilgileniyorlar var ya bu insanlara ne yapsanız az cennetlikler

cocuklarima baksalar değil tatile sürekli alışverişe bile götürürüm yaşlı insanlar gelsinler 4 gün kalın biseycik olmaz. zaten 3 cocukla kafayı yersiniz tatil tatillikten çıkar o halde insanlar da gelsin hem çocuklara yardımcı olurlar hem gönülleri hoş olur daha ne olsun. ustelik esiniz bonus olarak yüzükte alacakmış. valla ballı lokma tatlisi gidin güzelce tatilinizi yapın üstüne de yüzüğünüzu takın missss

Ya bu biz

Çocukları yatırıp akşam esinizle de çıkabilirsiniz fırsattan istifade aslında.
Çok çocuklu olup ailelere ihtiyaç duymamak mümkün değil gibi, bu durumda da bazı şeyleri idare etmek gerekiyor.

Kayinvalide etrafa oğlumla tatile gittik dese ne olur ayrica ? Size ne zararı var bu lafının orasını da anlamadım. Sonraki senelere de o zaman bakarsınız, bu sene beraber gitmek rahatsız etmediyse yine gidersiniz, hoşunuza gitmezse kimse zorla bir yere götürecek değil sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…