Eşim ailesiyle 4 gün tatil karşılığında bana rüşvet teklif etti 🥴

3 çocukla da tek başınıza tatil zaten zor iş. Bazen kışkırtan tiplere karşı sakin görünmek en iyisidir.
Çok zorlarsa benimle rahat gezmek için sizi getirmiş tatile ne iyi yapmış der geçersin :KK70:
Evet üç çocukla ilk tatildi en azından zor geçmez 🙈 bakalm nasıl kiskirtilacagim beraber gitmemizi de çekemiyor hemde laf sokuyor

Kayınvalide var kayınvalide var şimdi. Mesela ben de onunla dünyayı dolaşan gık demem hayattaki en büyük sanslarimdan bir kaç tanesi eşim ve ailesi
Benim kayınvalidem öyle değil malesef işte ilk evlendik oğlumu benim elimden alamazsın diye başladı herkesi yemeğe çağırıp masada bunu dedi ve iki yıl tartışma ile geçti en son eşim anne maviş bidaha bu kapıya adım atmayacak böyle yaparsan dediği için psikolojik tedavi gördü sonra benimle anlaşmaya başladı yani iyi davranınca iç içe olduk zamanla sorunumuz yok ama aynı zamanda da aşırı eleştirir herseyi

Benim kayınvalidem öyle değil malesef işte ilk evlendik oğlumu benim elimden alamazsın diye başladı herkesi yemeğe çağırıp masada bunu dedi ve iki yıl tartışma ile geçti en son eşim anne maviş bidaha bu kapıya adım atmayacak böyle yaparsan dediği için psikolojik tedavi gördü sonra benimle anlaşmaya başladı yani iyi davranınca iç içe olduk zamanla sorunumuz yok ama aynı zamanda da aşırı eleştirir herseyi
Böyle bir insanla bırak tatili mezarlığa bile gitmem. Kafam şişsin 2 gün tatilden bir halt anlamıyım ama yine de oğlumu benden alamazsın diye salak saçma konuşan bir insanın yüzüne bile bakmam. Ayrıca kocamın ailesi geliyorsa benim ailemin başı kel mi? Madem onlar da gelsin cümbür cemaat gidelim tatile.

Bundan bas
Eşim denize yakın apart tutmak istedi bir kaç gün. Bende olabilir dedim. Bugün bana yer için mesaj attı evin fotosunu falan iki gün tutarız diye hemen arkasından yazmış babama da söylerim iki günde siz tutun 4 gün kafa dinleyelim dicem diye 🥴

Bende iki gün daha fazla söyle annemleride ararız dedim 😁
Kızlar Kayınvalidem darlayip duruyordu eşimi ne zaman izine cikican bu sene beraber tatil yapalim denizde kalalım diye tabi benden çekindiği için bana demiyor. Eşimde hayır diyeceğimi biliyor son dakikaya kadar bana açmadı mevzuyu.
Bugün gelmiş bana emri vaki yapıyor. Tabi tersledim bende annemleride ararız diye falan.

Eve geldi bana bı yüzük istiyordun ya alalimmi onu diyor (3000) civarıydi. Ama acele bişey olmadığı için şart değil sonuçta erteliyordum israr etmedim yani hiç al diye onada.

Ailesine hayır dememesinin sebepleride var biraz yani 3 çocuğum var ve bakıyorlar dedelik babaannelik yaparlar gezmeye gidicez mesela onlar der hemen çocuklari bırakın rahat edin diye.

Eşimde eve gelince pat diye yüzüğü alalım demedi tabi başta gelsinler işte hem çocuklara bakarlar akşam biz çıkarız falan dedi. Sonra en son yuzugude dedi bende yarın al ozaman içinden gelmiş dedim tamam beraber gideriz dedi. İki konuda kapandı. Şimdi o yüzük alınırsa sus payı gibi olcak ben kabul etmezsemde tam hır çıkar yani bariz gönlüm olsun diye yüzüğü attı ortaya.
Of kayinvalidem umrumda değil çünkü zamanında çok ters düştük kayinpederim hatrina katlan diyorum kendime tabi yuzukte var😏 kayınvalidem çok burnu havada elalem iyisi hep yani sürekli başkalarını över örnek verir yani bizde olana burun kivirir onun amaci bak oğlum bizle tatil yapıyor demek. Yani zaten kayinpederim maddi ortak olur masrafa para kısmında değilim de bütün çevreme oğlum beni tatile götürüyor beni dinliyor dedirtme çabası işte sinir oluyorum. Kabul etmeyecegimi eşim anladığı anda ilk ve son önümüzdeki yıllar böyle bişey olmayacak tabiki ama çocuklara çok bakıyorlar falan dedi. Seneye olacak şey kayinvalidem eee bu sene nereye gidiyozzz diyecek tanıyorum onu 😏 eşime ilk ve son ozaman diyip kabul etsemmi yoksa tartışacağız yani neden 4gun katlanamiyorsun sen istemiyorsuna donecek iş.
Bundan vaska tatiliniz var mı? Tek tatil bu mu. Tamamı hep beraber mi😔

Ben kimseyle beraver tatile gitmem ama sizin durumda cocuklara bakıyorsanız arada böyle güzellikler yapılması gerekiyor. Eliniz mecbur.

Yüzük bu sebepten almasın. Yüzüğü her görmede sinir gelir. İstediğiniz baska sey varsa o yapıksın ya da oradan dönünce cocukları bırakıp eşinle ikiniz tatile gidin🤣

Eşim denize yakın apart tutmak istedi bir kaç gün. Bende olabilir dedim. Bugün bana yer için mesaj attı evin fotosunu falan iki gün tutarız diye hemen arkasından yazmış babama da söylerim iki günde siz tutun 4 gün kafa dinleyelim dicem diye 🥴

Kızlar Kayınvalidem darlayip duruyordu eşimi ne zaman izine cikican bu sene beraber tatil yapalim denizde kalalım diye tabi benden çekindiği için bana demiyor. Eşimde hayır diyeceğimi biliyor son dakikaya kadar bana açmadı mevzuyu.
Bugün gelmiş bana emri vaki yapıyor. Tabi tersledim bende annemleride ararız diye falan.

Eve geldi bana bı yüzük istiyordun ya alalimmi onu diyor (3000) civarıydi. Ama acele bişey olmadığı için şart değil sonuçta erteliyordum israr etmedim yani hiç al diye onada.

Ailesine hayır dememesinin sebepleride var biraz yani 3 çocuğum var ve bakıyorlar dedelik babaannelik yaparlar gezmeye gidicez mesela onlar der hemen çocuklari bırakın rahat edin diye.

Eşimde eve gelince pat diye yüzüğü alalım demedi tabi başta gelsinler işte hem çocuklara bakarlar akşam biz çıkarız falan dedi. Sonra en son yuzugude dedi bende yarın al ozaman içinden gelmiş dedim tamam beraber gideriz dedi. İki konuda kapandı. Şimdi o yüzük alınırsa sus payı gibi olcak ben kabul etmezsemde tam hır çıkar yani bariz gönlüm olsun diye yüzüğü attı ortaya.
Of kayinvalidem umrumda değil çünkü zamanında çok ters düştük kayinpederim hatrina katlan diyorum kendime tabi yuzukte var😏 kayınvalidem çok burnu havada elalem iyisi hep yani sürekli başkalarını över örnek verir yani bizde olana burun kivirir onun amaci bak oğlum bizle tatil yapıyor demek. Yani zaten kayinpederim maddi ortak olur masrafa para kısmında değilim de bütün çevreme oğlum beni tatile götürüyor beni dinliyor dedirtme çabası işte sinir oluyorum. Kabul etmeyecegimi eşim anladığı anda ilk ve son önümüzdeki yıllar böyle bişey olmayacak tabiki ama çocuklara çok bakıyorlar falan dedi. Seneye olacak şey kayinvalidem eee bu sene nereye gidiyozzz diyecek tanıyorum onu 😏 eşime ilk ve son ozaman diyip kabul etsemmi yoksa tartışacağız yani neden 4gun katlanamiyorsun sen istemiyorsuna donecek iş.
Çocuğa bakıyorlarsa direk gidin bence.

Ya çocuklara bakıyorlar sagolsunlarda ben nasıl anlaşıldım bilmiyorum detay vermedim. Ben markete düğüne falan giderken bir iki saat bırakıyorum onlarda sağolsun olmaz demiyor e sonrasında zaten bı akşam bı saat baktı diye ben bütün hafta sonumu onlara ayırıp gezdiriyorum asla es geçmiyorum özel gün beklemeden gönülleri olsun diye kayinpederimde gömlek kayınvalideme eşarp alırım yada arkadaşlarıyla kahvaltıya gidecek olur ben öğrenirim anne al bu parayı benden olsun derim markete giderken bırakırım bı teneke yağda ona alırım ihtiyaçları olduğundan değil ama hani bı karşılık işte. Ayrıca zaten denizide benim sayemde görmüyorlar yani sosyaller komşularıyla denize giderler bizde günübirlik götürürüz gezdirirz. Konu topluca kalmalı tatile geldi yani
Tamam şimdi anladım zaten normalde elinizden geleni yapiyorsunuz
O zaman tatilde de beraber kalmadınız olur yani

Tek tatiliniz bu değilse yapılabilir bence sonuçta eşiniz ve çocuklarınızın hatrına. Tek değilse de eşiniz istediği için hoş görülebilir. Hem o kadar bakıyorlar diyorsunuz. Ailece tatil de çok hoş ama çocukların bakımı konusunda daha rahat edilecekse ben kabul ederdim. Benim bebeğime de kayınvalidem bakacak ki bakmak zorunda değil. Gerçekten daha şimdiden kendimi mahçup hissediyorum arada bir gönüllerini edebiliriz bu insanların. Belli bir yaştan sonra tek ilgileri çocuklarına ve torunlarına kayıyor.
İlerde oğlumun benimle 1-2 gün geçirmek için karısına bin takla atmasını istemem.

Görümce de arkanızdan gelmeyecektir inşallah 🤣

Konularınıza az çok hakimim eşiniz sizi hoş tutmaya çalışan bir insan. Bu adama bir defalık güzellik yapılabilir bence. Ama 'bir defalık' diye belirterek. 4 gün çok değil, geldik yerleştik gidiyoruz derken bitecek. Kv de sağda solda ne anlatırsa anlatsın, soran olursa masrafı paylaştık gittik, hepsi bu kadar der geçersiniz.

Allah'tan anneci değilmiş kocan üstüne bir de bununla ugrasirdin. Ayrıca kıymetli oğulları evlenince mi elinden aliniyormus evlendirmesin böyle insanlar çocuklarını ya karşı tarafa eziyet.

Ne güzel işte, kayınvalidem çocuklarıma baksa ben götürürdüm tatile hemde tüm masrafları karşılayarak, ki hiçççççç sevmem kendisini.

Kayınvalide var kayınvalide var şimdi. Mesela ben de onunla dünyayı dolaşan gık demem hayattaki en büyük sanslarimdan bir kaç tanesi eşim ve ailesi
Ya olsun. Brnim kayinvalidem cok iyi bir insandir mesela. Asla izin vermiyorum ama bi izin versem evimi de temizler cocuguma da bakar, gorev bilir, isteyerek yapar. Ama ben melek olsa getirip de çekirdek ailemle tatil yapmaktansa basimizda büyükleri istemem. Ortami bozar, kafa yapisi cok ters. Hic oluru yok ya korkunc geliyor dusununce

Böyle bir insanla bırak tatili mezarlığa bile gitmem. Kafam şişsin 2 gün tatilden bir halt anlamıyım ama yine de oğlumu benden alamazsın diye salak saçma konuşan bir insanın yüzüne bile bakmam. Ayrıca kocamın ailesi geliyorsa benim ailemin başı kel mi? Madem onlar da gelsin cümbür cemaat gidelim tatile.
Bende böyle söyledim işte eşime saçma saçma işler yapıyorsun diye başta telefonda açtı konuyu bende yükselince evde konuşuruz dedi geldi bana vicdan yaptırdi işte baktı hala kabul etmiyorum konu kapanmisti biraz zaman geçince yüzüğü attı ortaya falan. Yani 9yillk evliyim evliliğimin ilk 3 senesi onunla cebellesmek ile geçti sonra psikolojik tedavi görünce falan kendini düzeltti işte öyle öyle sorun çıkmadıkça görüşmelerimiz düzeldi ama süper mükemmel de değil iletişim kendisi çok yakın davranıyor ama ben ogunleri unutmuyorum soğuk davrandigimin farkında

Bundan bas

Bundan vaska tatiliniz var mı? Tek tatil bu mu. Tamamı hep beraber mi😔

Ben kimseyle beraver tatile gitmem ama sizin durumda cocuklara bakıyorsanız arada böyle güzellikler yapılması gerekiyor. Eliniz mecbur.

Yüzük bu sebepten almasın. Yüzüğü her görmede sinir gelir. İstediğiniz baska sey varsa o yapıksın ya da oradan dönünce cocukları bırakıp eşinle ikiniz tatile gidin🤣
Malesef bu yıl esiminin izini kısıtlı buyuzden tek sefer gidebileceğiz. Ya bu zamanda kimse torununa bakmıyor diye ben markete giderken düğüne giderken bir iki saat ilgileniyor diye tatil hakkımı onlarla geçirmek istemedim sonuçta heryere ördek gibi peşime takıyorum normal zamanda hadi pikniğe gidelim hadi sahile gidelim avmye gidelim falan diye normal zamanda bunları yapmasam neyse buyuzden iç içeyiz haliyle senede bı kere olan tatil de de onları görmek istemiyorum yoksa bana zararları olmaz aksine çocuklarla oynarlar ilgilenirler

Ya olsun. Brnim kayinvalidem cok iyi bir insandir mesela. Asla izin vermiyorum ama bi izin versem evimi de temizler cocuguma da bakar, gorev bilir, isteyerek yapar. Ama ben melek olsa getirip de çekirdek ailemle tatil yapmaktansa basimizda büyükleri istemem. Ortami bozar, kafa yapisi cok ters. Hic oluru yok ya korkunc geliyor dusununce
İşte farklı kültürler farklı hayatlar arkadaşlar😂😂😂 herkes nasıl mutlu olacaksa öyle olsun ne diyelim♥️

Tek tatiliniz bu değilse yapılabilir bence sonuçta eşiniz ve çocuklarınızın hatrına. Tek değilse de eşiniz istediği için hoş görülebilir. Hem o kadar bakıyorlar diyorsunuz. Ailece tatil de çok hoş ama çocukların bakımı konusunda daha rahat edilecekse ben kabul ederdim. Benim bebeğime de kayınvalidem bakacak ki bakmak zorunda değil. Gerçekten daha şimdiden kendimi mahçup hissediyorum arada bir gönüllerini edebiliriz bu insanların. Belli bir yaştan sonra tek ilgileri çocuklarına ve torunlarına kayıyor.
İlerde oğlumun benimle 1-2 gün geçirmek için karısına bin takla atmasını istemem.
Mevzu öyle değil ama bız zaten iç içeyiz sürekli görüşürüz çocuklari bir iki saat biraktiysam o hafta sonu kesin pikniğe falan gotururm yada avmye yemeğe falan. Yani sürekli onların gonlu olsun diye ben eşim ve cocuklarimla başbaşa düzgün vakit geçirmişligim daha azdır çünkü onlarda gezmeyi seviyor diye sürekli cagiririz senede 5 kez eşimle çocuklarımla piknik yapiyorsak 10kez kesin onlarladir yani haliyle senede bir kez olan tatilde de onları görmek istemiyorum yoksa zararlari olacağından degil

Çocuğa baktırırken tahammül ediyorsunuz ama tatile sıra gelince tahammülüm yok. Eşinize üzüldüm
Evet asla tahammül edemiyorum koca sene yapışık ikiz gibi beraberiz zaten markete düğüne giderken iki saat çocuk baktılar diye de senede bir kez geçireceğim bir tatildede onları görmek istememem coook normal

X