- 9 Aralık 2009
- 17.083
- 54.285
Evlenene kadar dinliyormuş demek istemiştim zaten.9 yıllık evliyim. Eşim ailesini dinliyor değil olay ki ben anlatamadım sanırım.
Neyse beni rahatsız etti.
Ailem ile tatile-çocuklarını bırakabilecek kadar güvenen birinin- gidecek birinin yüzük parasını akşam at hemen şimdi at demesi ile gelmesini ya da götürüyorduk onları da şuraya,buraya diye bahseden birisini istemezdim gelmesin daha iyi.
Belki benim tatilim daha çok çocuğum da bir tane olduğu için bilmiyorum.
Anne,babamla tatile gitmek istiyor isem alırım ve giderim eşim de işe gitmeye devam etsin derim ben.
Ki eşimin tatili benden az olduğu için 1 ay kadar eşimi bırakıp ailem ile kuzey Ege taraflarına gitmişliğim çoktur bir hafta.
Garip geldi şu yüzük meselesi aman hemen hesabıma at meselesi olmasa belki bu kadar garip gelmezdi.
Ya da çocuklarınızı bırakacak kadar güvenmeseniz.
Ya da kayınvalidenin içini bu kadar iyi okumasanız.
Eşim de olsa insanları ikna etmek için yalvarmak,rüşvet vermek ya da borçlu hissetmek bana göre değil.
Eşimden ayrı tatile gitmek de sorun değil dediğim gibi belki tatil sürelerimiz arasında bir aylık süre farkı olduğu için de olabilir.
Aslında kalıplaşmış sözle anlatmak istiyorum bu durumu ama ban yemek istemiyorum geve gece