Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi linçlencem belki ama her başım sıkıştığında çocukları basına atıyorsam ben kabul ederdim yüzüğe bile gerek yokEşim denize yakın apart tutmak istedi bir kaç gün. Bende olabilir dedim. Bugün bana yer için mesaj attı evin fotosunu falan iki gün tutarız diye hemen arkasından yazmış babama da söylerim iki günde siz tutun 4 gün kafa dinleyelim dicem diye
Bende iki gün daha fazla söyle annemleride ararız dedim
Kızlar Kayınvalidem darlayip duruyordu eşimi ne zaman izine cikican bu sene beraber tatil yapalim denizde kalalım diye tabi benden çekindiği için bana demiyor. Eşimde hayır diyeceğimi biliyor son dakikaya kadar bana açmadı mevzuyu.
Bugün gelmiş bana emri vaki yapıyor. Tabi tersledim bende annemleride ararız diye falan.
Eve geldi bana bı yüzük istiyordun ya alalimmi onu diyor (3000) civarıydi. Ama acele bişey olmadığı için şart değil sonuçta erteliyordum israr etmedim yani hiç al diye onada.
Ailesine hayır dememesinin sebepleride var biraz yani 3 çocuğum var ve bakıyorlar dedelik babaannelik yaparlar gezmeye gidicez mesela onlar der hemen çocuklari bırakın rahat edin diye.
Eşimde eve gelince pat diye yüzüğü alalım demedi tabi başta gelsinler işte hem çocuklara bakarlar akşam biz çıkarız falan dedi. Sonra en son yuzugude dedi bende yarın al ozaman içinden gelmiş dedim tamam beraber gideriz dedi. İki konuda kapandı. Şimdi o yüzük alınırsa sus payı gibi olcak ben kabul etmezsemde tam hır çıkar yani bariz gönlüm olsun diye yüzüğü attı ortaya.
Of kayinvalidem umrumda değil çünkü zamanında çok ters düştük kayinpederim hatrina katlan diyorum kendime tabi yuzukte var kayınvalidem çok burnu havada elalem iyisi hep yani sürekli başkalarını över örnek verir yani bizde olana burun kivirir onun amaci bak oğlum bizle tatil yapıyor demek. Yani zaten kayinpederim maddi ortak olur masrafa para kısmında değilim de bütün çevreme oğlum beni tatile götürüyor beni dinliyor dedirtme çabası işte sinir oluyorum. Kabul etmeyecegimi eşim anladığı anda ilk ve son önümüzdeki yıllar böyle bişey olmayacak tabiki ama çocuklara çok bakıyorlar falan dedi. Seneye olacak şey kayinvalidem eee bu sene nereye gidiyozzz diyecek tanıyorum onu eşime ilk ve son ozaman diyip kabul etsemmi yoksa tartışacağız yani neden 4gun katlanamiyorsun sen istemiyorsuna donecek iş.
Zaten 2gün tatil yapacskmışsınız onun dışında 2 gün daha ekstrem Kayın valide katılıyor bnce gzl,,,, aile olmk gerçkten güzel.. Sizde evlat sahibisiniz iyi düşünün ki evlatlarımıza sizden örnek alsın.. Ama tabi başbaşa kalacağınız iki güne dahil etseydi haklısınız.... 2+2yazık eşinize yaaaa çok üzüldüm sizi memnun diyorki ailesiyle vakit geçirsin.. Bırakın k. V. Havasını atsın neyiniz eksilir,,, ölümlü dünya bnce dert etmeyin... Aaaa yüzüğüde alll amaEşim denize yakın apart tutmak istedi bir kaç gün. Bende olabilir dedim. Bugün bana yer için mesaj attı evin fotosunu falan iki gün tutarız diye hemen arkasından yazmış babama da söylerim iki günde siz tutun 4 gün kafa dinleyelim dicem diye
Kızlar Kayınvalidem darlayip duruyordu eşimi ne zaman izine cikican bu sene beraber tatil yapalim denizde kalalım diye tabi benden çekindiği için bana demiyor. Eşimde hayır diyeceğimi biliyor son dakikaya kadar bana açmadı mevzuyu.
Bugün gelmiş bana emri vaki yapıyor. Tabi tersledim bende annemleride ararız diye falan.
Eve geldi bana bı yüzük istiyordun ya alalimmi onu diyor (3000) civarıydi. Ama acele bişey olmadığı için şart değil sonuçta erteliyordum israr etmedim yani hiç al diye onada.
Ailesine hayır dememesinin sebepleride var biraz yani 3 çocuğum var ve bakıyorlar dedelik babaannelik yaparlar gezmeye gidicez mesela onlar der hemen çocuklari bırakın rahat edin diye.
Eşimde eve gelince pat diye yüzüğü alalım demedi tabi başta gelsinler işte hem çocuklara bakarlar akşam biz çıkarız falan dedi. Sonra en son yuzugude dedi bende yarın al ozaman içinden gelmiş dedim tamam beraber gideriz dedi. İki konuda kapandı. Şimdi o yüzük alınırsa sus payı gibi olcak ben kabul etmezsemde tam hır çıkar yani bariz gönlüm olsun diye yüzüğü attı ortaya.
Of kayinvalidem umrumda değil çünkü zamanında çok ters düştük kayinpederim hatrina katlan diyorum kendime tabi yuzukte var kayınvalidem çok burnu havada elalem iyisi hep yani sürekli başkalarını över örnek verir yani bizde olana burun kivirir onun amaci bak oğlum bizle tatil yapıyor demek. Yani zaten kayinpederim maddi ortak olur masrafa para kısmında değilim de bütün çevreme oğlum beni tatile götürüyor beni dinliyor dedirtme çabası işte sinir oluyorum. Kabul etmeyecegimi eşim anladığı anda ilk ve son önümüzdeki yıllar böyle bişey olmayacak tabiki ama çocuklara çok bakıyorlar falan dedi. Seneye olacak şey kayinvalidem eee bu sene nereye gidiyozzz diyecek tanıyorum onu eşime ilk ve son ozaman diyip kabul etsemmi yoksa tartışacağız yani neden 4gun katlanamiyorsun sen istemiyorsuna donecek iş.
Niye rahatsız edici olsunki oda benim gönlümü yapmak için bişey düşünmüş sonuçta. Eşimde gel dediğim bir yere gelmek istemediginde bidahaki izin gününde sende kendine vakit ayirirsin dediğim oluyorYüzüğün parasını alıp kabul etmeniz çok rahatsız edici değil mi?
Kabul etmeseydiniz ya da yüzüğe gerek yok deyip kabul etseydiniz.
Kırıcı bir şey söylemek istemiyorum çok rahatsız edici eşimin böyle bir şey yaptığını ya da benim böyle bir şey teklif ettiğimi düşünemiyorum.
Ya iyide onlar benim sayemde tatil yüzü görüyor olayı değil. Sosyal insanlar zaten geziyorlar sürekli. Kayınvalidem şehir şehir gezer arkadaşlarıyla. Bizimle de iki haftanın bir günü elbet cagiririz hadi pikniğe sahile gidelim diye götürürüz. Kayınvalidem kayinpederim komşu yaşıtlarıyla günübirlik gezerler denizede giderler benim sayemde olayı değil yani oğluyla hava atsın oda önemli değil ortalığı ateşe veren görümcem beni sinir ediyor tek başıniza tatil yapamadiniz kardeşimde istememiştir falan der yolarim onu daha önce başıma geldi çünkü günübirlik götürüyorum diye beni huzursuz etmek için kardeşim götürür zaten eşiyle tatil yapmayı seven biri değil öle biri değil diyip canımı sıkmıştı birde gittiğimiz halde yaniAllah bugüne dek görmediğinizi söylediğiniz kıymeti, bugünden sonra misliyle buldursun inşallah size
———
Konu sahibi, gerçekten insan daha ne ister ki. Ne olur yani bir deniz yüzü tatil yüzü görseler. Bir büyük olarak zaten size üzerlerine düşeni yapıp yardımcı olmuşlar. Ne babaanneler dedeler var. Hele kayınpeder masrafa bile ortak olacakmış.
Ömür dediğin üç günlük, kendi anne babanız gelmeye kalkışsa kocanız istemese demez misiniz ki “bize yardımcı olup çocuğa bakıyorlar, masrafa bile ortak babam; ama kocam istemiyor”.
Yapmayın Allah aşkına, baba oğula bir bağ bağışlamış oğul bir salkım üzümü çok görmüş olayı resmen bu.
Biz de yaşlanacağız. iyi insanlarsa 4 gün altı üstü. Kaynana hava atacak diyorsunuz, atsa ne olur yahu allah aşkına amaaaaan.
Ben rahatsız oldum 4 günlük tatil. Baş başa zaten kalamayacaksınız üç çocukla. Üç çocuğun-ki çocuklar için çok güzel- eğlendiği sizin ise koşturup yorulup geldiğiniz aslında tatile de benzemeyen bir durum olacak.Niye rahatsız edici olsunki oda benim gönlümü yapmak için bişey düşünmüş sonuçta. Eşimde gel dediğim bir yere gelmek istemediginde bidahaki izin gününde sende kendine vakit ayirirsin dediğim oluyor
Evet kabul ettim anlaştık eşimde yeri ayırdı bakalm. Yok ya benim ailem gelmez yani şimdi onları götürdük seneyede bizimkileri götürelim diye demem ben biraz aileciyim yani eşim cocuklarim olsun falan yeter ama bu sene 3cocuklu ilk tatilimz zaten hem zorlanmam bende3 tane çocuğum olsa giderdim. Hangi birinin peşinden koşacaksın ki. Romantik anlar mı yaşayacaksınız sanki çocuklar varken. Bırakın gelsinler hem faydaları da varmış normal zamanda. Çocuksuz olsanız ne alaka derdim ama? Ama çocuk olayı başka bi boyut ya. O sebeple gidin kırmayın insanları. Seneye de kendi ailenle gidersiniz falan..
Valla kardeşin eşiyle cehennemin dibini bile sever sizi ben davet ettim abin başbaşa gidelim dedi diyin siz öyle iyiler diye anlatınca ben üzüldüm ondan öyle dedimYa iyide onlar benim sayemde tatil yüzü görüyor olayı değil. Sosyal insanlar zaten geziyorlar sürekli. Kayınvalidem şehir şehir gezer arkadaşlarıyla. Bizimle de iki haftanın bir günü elbet cagiririz hadi pikniğe sahile gidelim diye götürürüz. Kayınvalidem kayinpederim komşu yaşıtlarıyla günübirlik gezerler denizede giderler benim sayemde olayı değil yani oğluyla hava atsın oda önemli değil ortalığı ateşe veren görümcem beni sinir ediyor tek başıniza tatil yapamadiniz kardeşimde istememiştir falan der yolarim onu daha önce başıma geldi çünkü günübirlik götürüyorum diye beni huzursuz etmek için kardeşim götürür zaten eşiyle tatil yapmayı seven biri değil öle biri değil diyip canımı sıkmıştı birde gittiğimiz halde yani
İlk 3 yıl aramız baya kötüydü. Yani kayinvaldem eşimin evlenmesini kabullenemedi psikolojik tedavi gördü falan öyle aramız duzeldi diyin sen anla. Bu seneye kadar zaten günü birlik heryerde götürüyorduk denizede her sene illa bir gün gittik. Ama kalmalı olunca ilerleyen zamanlarda bu hep tekrar eder düşüncesi beni gerdi. Kayınvalidem öyle biri çünküSimdi arada cok agir seyler yasanmadiysa tatile giderdim. Rüsvete gerek yok. Aile büyükleri ömür boyu yanimizda olmayacak..hem cocuklarinda onlarla ani biriktirme sansi oluyor. Biz esimin ailesini de gezdirdik. Benimkini de. Tabi kanli bicakliysaniz durum farkli olur
Evet nankörsün ayrıca sen neden götüruyor oluyormuşsunAyy oldu canm bı 4 gun tatile goturmedim diye nankör olmuyorum sen dedin diye bende karşılığında gönüllerini yapıyorum tatile gelene kadar
Yok ya öyle değil mesela aylık markete çıkıyoruz ya toplu alışveriş yapcaz bı öyle bırakıyorz bide giyim almaya gideceksek oda herzaman değil çoğu şeyi online aliyorum yada kirkyilda bı düğün olcakta bir saatliğine öyle bırakıyorz yani.Şimdi linçlencem belki ama her başım sıkıştığında çocukları basına atıyorsam ben kabul ederdim yüzüğe bile gerek yok
Valla durum onu gösteriyorEvet nankörsün ayrıca sen neden götüruyor oluyormuşsun
Sen mi ödüyorsun paralarını şahsiValla durum onu gösteriyor
Evet gidiyoruz yeri ayarladı eşim ya kayinvalidemin hava atması değil beni bozan yani nasıl diyim hani bı oğlum bizide götürdü tatile demek var bide basbasada tatil yapamadılar bak oğlum bizi tercih etti istedi gibisinden de önemli değil artık ben eşimin içini biliyorumZaten 2gün tatil yapacskmışsınız onun dışında 2 gün daha ekstrem Kayın valide katılıyor bnce gzl,,,, aile olmk gerçkten güzel.. Sizde evlat sahibisiniz iyi düşünün ki evlatlarımıza sizden örnek alsın.. Ama tabi başbaşa kalacağınız iki güne dahil etseydi haklısınız.... 2+2yazık eşinize yaaaa çok üzüldüm sizi memnun diyorki ailesiyle vakit geçirsin.. Bırakın k. V. Havasını atsın neyiniz eksilir,,, ölümlü dünya bnce dert etmeyin... Aaaa yüzüğüde alll ama
Çocuklarına bakıyormuş 4 gün bir şey değil elaleme de ne diyorsa desin. Oğlu sonuçta sen de tatilinin ve yeni yuzugunun tadını çıkar.Eşim denize yakın apart tutmak istedi bir kaç gün. Bende olabilir dedim. Bugün bana yer için mesaj attı evin fotosunu falan iki gün tutarız diye hemen arkasından yazmış babama da söylerim iki günde siz tutun 4 gün kafa dinleyelim dicem diye
Kayınvalide sadece oğlum beni tatile götürecek diye konuşacak endişesi ile birlikte tatil yapmak istememeniz ve eşinizin size rüşvet vermesi çok üzücü. üstelik çocuklarınıza bakıyorlarmis.Eşim denize yakın apart tutmak istedi bir kaç gün. Bende olabilir dedim. Bugün bana yer için mesaj attı evin fotosunu falan iki gün tutarız diye hemen arkasından yazmış babama da söylerim iki günde siz tutun 4 gün kafa dinleyelim dicem diye
Göz kirpinca lafmi sokmuş oluyosun ben anlamadım yok canm sahsiiii bizzat eşim ödüyor geneldeSen mi ödüyorsun paralarını şahsi
3 çocukla ne basbasasi kızBen sahsen maddi durumu cok iyi senede 3-5 kez tatile gidebilen insanlardan degilsek, ki degiliz, aileyle tatile gitme olayini hic hoş karşılamıyorum. Yilda bir ya da iki kez az sayida yakalanan bir firsat onda da bas basa olunmali. Bu benim cizgimdir, cignetmem, teklifi bile yapilamaz. Ama cocuklara bakarlar aslinda iyi olur, yüzük alinirsa kabul ederim, annemleri de goturursek kabul ederim gibi tutarsizliklar da yapmam ben. Fikirlerinizi satmamalisiniz, yoksa her seferinde bir seyler ile satin alabecegini düşünür karşınızdaki
Senin eşin onların oğlu yani sen değil oğulları ödüyor anladın sen onuGöz kirpinca lafmi sokmuş oluyosun ben anlamadım yok canm sahsiiii bizzat eşim ödüyor genelde