Eşim ailesiyle 4 gün tatil karşılığında bana rüşvet teklif etti 🥴

Şimdi linçlencem belki ama her başım sıkıştığında çocukları basına atıyorsam ben kabul ederdim yüzüğe bile gerek yok

Zaten 2gün tatil yapacskmışsınız onun dışında 2 gün daha ekstrem Kayın valide katılıyor bnce gzl,,,, aile olmk gerçkten güzel.. Sizde evlat sahibisiniz iyi düşünün ki evlatlarımıza sizden örnek alsın.. Ama tabi başbaşa kalacağınız iki güne dahil etseydi haklısınız.... 2+2yazık eşinize yaaaa çok üzüldüm sizi memnun diyorki ailesiyle vakit geçirsin.. Bırakın k. V. Havasını atsın neyiniz eksilir,,, ölümlü dünya bnce dert etmeyin... Aaaa yüzüğüde alll ama

Niye rahatsız edici olsunki oda benim gönlümü yapmak için bişey düşünmüş sonuçta. Eşimde gel dediğim bir yere gelmek istemediginde bidahaki izin gününde sende kendine vakit ayirirsin dediğim oluyor

Ya iyide onlar benim sayemde tatil yüzü görüyor olayı değil. Sosyal insanlar zaten geziyorlar sürekli. Kayınvalidem şehir şehir gezer arkadaşlarıyla. Bizimle de iki haftanın bir günü elbet cagiririz hadi pikniğe sahile gidelim diye götürürüz. Kayınvalidem kayinpederim komşu yaşıtlarıyla günübirlik gezerler denizede giderler benim sayemde olayı değil yani oğluyla hava atsın oda önemli değil ortalığı ateşe veren görümcem beni sinir ediyor tek başıniza tatil yapamadiniz kardeşimde istememiştir falan der yolarim onu daha önce başıma geldi çünkü günübirlik götürüyorum diye beni huzursuz etmek için kardeşim götürür zaten eşiyle tatil yapmayı seven biri değil öle biri değil diyip canımı sıkmıştı birde gittiğimiz halde yani

Niye rahatsız edici olsunki oda benim gönlümü yapmak için bişey düşünmüş sonuçta. Eşimde gel dediğim bir yere gelmek istemediginde bidahaki izin gününde sende kendine vakit ayirirsin dediğim oluyor
Ben rahatsız oldum 4 günlük tatil. Baş başa zaten kalamayacaksınız üç çocukla. Üç çocuğun-ki çocuklar için çok güzel- eğlendiği sizin ise koşturup yorulup geldiğiniz aslında tatile de benzemeyen bir durum olacak.
Ayda üç beş çocukları da bıraktığınıza göre aranızda büyük sorunlar geçmiş olamaz kayınvalide ile.
Geçse çocuk da bırakmaz tepkinizi koyardınız.
Biz en son tatile gittiğimizde annem ve yeğenimi de götürdük eşime dedim sen nasıl istersen dedi.
Düşünemedim bir an sana altın kolye alayım annem de gelsin dediğimi
O da hemen şimdi at parayı diyecek bana arada kaynamasın diye tahayyül edemedim.
Hoş bu teklifi edecek biriysem kabul edeceğini düşünüyorumdır o zaman şaşırmam o ayrı.
Bilmiyorum ya rahatsız etti anne,babaya üzüldüm.
İki gün parasını da onlar verecekmiş bir de bari onu yapmasın eşiniz.

Evet kabul ettim anlaştık eşimde yeri ayırdı bakalm. Yok ya benim ailem gelmez yani şimdi onları götürdük seneyede bizimkileri götürelim diye demem ben biraz aileciyim yani eşim cocuklarim olsun falan yeter ama bu sene 3cocuklu ilk tatilimz zaten hem zorlanmam bende

Valla kardeşin eşiyle cehennemin dibini bile sever sizi ben davet ettim abin başbaşa gidelim dedi diyin siz öyle iyiler diye anlatınca ben üzüldüm ondan öyle dedim

Görümceye yapıştırın lafı. Ya da eşini kırmayıp olması gerektiği gibi icazet alan, hatta gönlünü yapan enişteme söyleyin bu sefer öyle bişey derse sizi özellikle yengen istedi desin

İlk 3 yıl aramız baya kötüydü. Yani kayinvaldem eşimin evlenmesini kabullenemedi psikolojik tedavi gördü falan öyle aramız duzeldi diyin sen anla. Bu seneye kadar zaten günü birlik heryerde götürüyorduk denizede her sene illa bir gün gittik. Ama kalmalı olunca ilerleyen zamanlarda bu hep tekrar eder düşüncesi beni gerdi. Kayınvalidem öyle biri çünkü

Şimdi linçlencem belki ama her başım sıkıştığında çocukları basına atıyorsam ben kabul ederdim yüzüğe bile gerek yok
Yok ya öyle değil mesela aylık markete çıkıyoruz ya toplu alışveriş yapcaz bı öyle bırakıyorz bide giyim almaya gideceksek oda herzaman değil çoğu şeyi online aliyorum yada kirkyilda bı düğün olcakta bir saatliğine öyle bırakıyorz yani.

Evet gidiyoruz yeri ayarladı eşim ya kayinvalidemin hava atması değil beni bozan yani nasıl diyim hani bı oğlum bizide götürdü tatile demek var bide basbasada tatil yapamadılar bak oğlum bizi tercih etti istedi gibisinden de önemli değil artık ben eşimin içini biliyorum

Çocuklarına bakıyormuş 4 gün bir şey değil elaleme de ne diyorsa desin. Oğlu sonuçta sen de tatilinin ve yeni yuzugunun tadını çıkar.

Kayınvalide sadece oğlum beni tatile götürecek diye konuşacak endişesi ile birlikte tatil yapmak istememeniz ve eşinizin size rüşvet vermesi çok üzücü. üstelik çocuklarınıza bakıyorlarmis.
İki oğlum var, ürkmedim değil açıkçası

3 çocukla ne basbasasi kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…