Eşim ailesiyle 4 gün tatil karşılığında bana rüşvet teklif etti 🥴

Bu fırsatları değerlendirin akşam uyutun çocukları çıkın ne güzel ya. Çocuk olmasa neyse ama zaten çocuklu tatilden çok bi beklentiye girmemek gerek. O yüzden yüzüğü de alın. Hatta istediğiniz bişey varsa araya sıkıştırın

Ben sahsen maddi durumu cok iyi senede 3-5 kez tatile gidebilen insanlardan degilsek, ki degiliz, aileyle tatile gitme olayini hic hoş karşılamıyorum. Yilda bir ya da iki kez az sayida yakalanan bir firsat onda da bas basa olunmali. Bu benim cizgimdir, cignetmem, teklifi bile yapilamaz. Ama cocuklara bakarlar aslinda iyi olur, yüzük alinirsa kabul ederim, annemleri de goturursek kabul ederim gibi tutarsizliklar da yapmam ben. Fikirlerinizi satmamalisiniz, yoksa her seferinde bir seyler ile satin alabecegini düşünür karşınızdaki

Aranızın kötü olduğu geçinmesi zor insanlarsa bulaşmayın ama başka zamanlarda da cocuğunuza baktırıp işinizi gördürtmeyin sınır her konuda olsun. Ama normal bir ilişkiniz varsa ne olcak kabul edin 2 günde başka yere yalnız gidelim deyin.

Bu sene bir kez gidebileceğiz malesef. Günü birlik götürüyorduk her sene zaten ama bu yıl farklı oldu istek onlardan geldi zaten masraflara ortak olurlar konuşulmadi ama şüphem yok kayinpederim cimri değil yani normal zamanda gezdirirken de sürekli elini cebine atar biz izin vermeyiz de ya kayinvalidemin tavırları yüzünden işte sadece gergin olurum diye çekiniyorum ama sanrim haklısın bu yıl ilk kez 3 çocuklu tatilimz sanırım kabul etmem daha mantıklı dediğin gibi

Cok enteresansiniz.
Cocuklarima baksinlar ama gün yuzu gormesinler der gibi olmustur. Birkac gun birlikte tatil yapmakda ters birsey goremiyorum ben
Biraz abartmissiniz gün yüzü görmesinler ne demek. Sonuçta çok yaşlı değiller kayınvalidem öle evde oturan biri değil şehir sehir turlara katılıp gezen biri yani benim tatile gelin gelmeyin dememle kadın gün yüzü görmemiş olmaz

Gidin ne olacak size faydalarida varmis ben yazlikta surekli kaliyorum on gun falan tatilede gidiyoruz esimle ayrida gidiyorum ben sorun etmiyorum bence gidin

Aynen zaten konu açıkken söyledim yani onların gönüllerini bizde hoş ediyoruz ama senede bir kez olan tatilede kalabalik geçirmek istemiyorum demiştim eşimde bu yil böyle olsun çok ısrar etti sürekli sordular dedi
Bizde öyle bişey olmaz malesef sahilde beraber oluruz muhtemel ama akşam çıkıp gezerken eşim söyler biz tek çıkıyoruz diye yani idare eder esim

Ya işin içine başka fitnelikte giriyor yani kayinvalidemin tavırları okadar umrumda olmaz sonuçta 4 gün neolcak ama görümcemin daha önce günü birlik kayinvalidemlere denize götürdüğümuzde bana kardeşim zaten eşini alıp tatile gidecek bı tip değil alış sen falan diye gülüp sinir edecek şeylerde bulunmuştu ve bunlar olurken kayınvalidemde ordaydi bu zamana kadar buyuzden bile goturmemistim kalmalı onlari

Kayınvalidem asla bıkmaz çocuktan oğlu yanında olsunda yemekte yapıyor ya çocuğa bakmam demez zaten dediğim gibi oglusuyla tatil yapsın yeterki zaten 4 günden fazla durmam dedim kabul ettim az önce

Senede iki değil bir tatil hakkımız var malesef. Daha önce onları günü birlik götürüyorduk ama bu sene kalmaliya çevirdiler. Ya benmki ego savasida değil işin içi başka. Görümcem ortalığı karıştırıyor yani beni kışkırtıyor. Daha önce günü birlik götürdük gorumcemde kardeşim zaten eşini alıp tatile gidecek bir tip değil diyip beni sinirlendirmisti bu zamana kadar kalmalı goturmuyorduk kalmalı olunca da o kelimeler beynimde canlandı yoksa götürmek bişey degil

Ben zaten gönüllerini yapıyorum sadece tatil olayı biraz farklı görümcem fitnelik yapıp işi başka yere çeviriyor yoksa tatilede gelsinler yani

Kafama yattı kabul ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…