Eşim ailesiyle 4 gün tatil karşılığında bana rüşvet teklif etti 🥴

Yani şöyle soyliyim. Onlar çocuklarla ilgileniyor diye biz günü birlik denize falan götürüyorduk yada başka gezmeler olsun. Birgün görümcem zaten kardeşim eşini alıp tatile gidecek biri değil falan diyip beni kizdirmisti gittiğimizide görüyor halbuki . Yani oğlumla tatile gittik desin yani buna sinir olmam beni kızdıran başka imalar

Bence yüzüğü alın, tatili 5 güne çıkarsınlar. Akşamları çocukları bırakıp çıkın gündüz de yardım ederler zaten bakıyorlarmıs normalde de. Konusursa fazla dinlemeyin herkesi can kulağı ile dinlemek zorunda değilsiniz.

Senede tek tatilse asla kabul etmem, fakat birden fazla tatil yapıyorsanız bırakın baksın torunlarına sizde tatil yaparsınız eglenirsiniz. Ama 3 bin tlik yüzüğe nasıl tav oldunuz ya hu.

Yüzüğün parasını aldım yarın almaya gidicem kabul ettim yani 4gece 5 gün ayırdı yeri hemen akşamları bari gezeriz dedim eşimde onayladı anlaştık. Dediğiniz gibi zitlasacagimiz zaman uzaklaşmayı düşünüyorum inşallah gerilmeden biter su tatil

Senede tek tatilse asla kabul etmem, fakat birden fazla tatil yapıyorsanız bırakın baksın torunlarına sizde tatil yaparsınız eglenirsiniz. Ama 3 bin tlik yüzüğe nasıl tav oldunuz ya hu.
Normalde gönülleri olsun diye önce onları günü birlik götürüyorduk biz kalmalı ayrı gidiyorduk ama bu sene 3 çocuklu ilk tatil işte ayrı ayrı yol çekemem dedim eşime kayınvalidemde duymuştu bunu buyuzden ısrar etmiş esimede beraber gidelim diye öyle oldu

Yüzüğün parasını alıp kabul etmeniz çok rahatsız edici değil mi?
Kabul etmeseydiniz ya da yüzüğe gerek yok deyip kabul etseydiniz.
Kırıcı bir şey söylemek istemiyorum çok rahatsız edici eşimin böyle bir şey yaptığını ya da benim böyle bir şey teklif ettiğimi düşünemiyorum.

Yüzüğü alicam arada kaynamasin diye ücretini hesabıma at dedim kabul ettim bakalm inşallah gerilmeden biter tatil

Derdiniz yok herhalde dert yaratıyorsunuz.. Eşim rüşvet teklif etti diyorsunuz bide.. Ailesiyle olmak için rüşvet.. Ömründe bir defa eşinin ailesinden saygı görmemiş biri olarak kiymet bilin derim..
Allah bugüne dek görmediğinizi söylediğiniz kıymeti, bugünden sonra misliyle buldursun inşallah size
———

Konu sahibi, gerçekten insan daha ne ister ki. Ne olur yani bir deniz yüzü tatil yüzü görseler. Bir büyük olarak zaten size üzerlerine düşeni yapıp yardımcı olmuşlar. Ne babaanneler dedeler var. Hele kayınpeder masrafa bile ortak olacakmış.
Ömür dediğin üç günlük, kendi anne babanız gelmeye kalkışsa kocanız istemese demez misiniz ki “bize yardımcı olup çocuğa bakıyorlar, masrafa bile ortak babam; ama kocam istemiyor”.
Yapmayın Allah aşkına, baba oğula bir bağ bağışlamış oğul bir salkım üzümü çok görmüş olayı resmen bu.
Biz de yaşlanacağız. iyi insanlarsa 4 gün altı üstü. Kaynana hava atacak diyorsunuz, atsa ne olur yahu allah aşkına amaaaaan.

3 tane çocuğum olsa giderdim. Hangi birinin peşinden koşacaksın ki. Romantik anlar mı yaşayacaksınız sanki çocuklar varken. Bırakın gelsinler hem faydaları da varmış normal zamanda. Çocuksuz olsanız ne alaka derdim ama? Ama çocuk olayı başka bi boyut ya. O sebeple gidin kırmayın insanları. Seneye de kendi ailenle gidersiniz falan..

Annemleride goturursek kabul ederim tarzında demedim onu yani laf sokma amaçlı oldu olacak annemleride goturelm tam olsun gibisinden dedim. Evet bizde senede bir kez kalmalı gidebiliyoruz. Normalde gönülleri olsun diye onları günü birlik götürüp sonra bız yer ayarlayıp gidiyorduk ama bu yıl 3 çocuklu ilk tatilimz kabul ettim bakalm. Normalde ben çocukta olsa ailece biseyler yapma taraftarıyım ama faydalarida olur hem bakalm gidicez. Eşim normalde dediğini yapmak için hediyelerle gelen biri değil zaten yüzük olmasada olurdu yani gönlüm olsun diye hadi onu alalım dedi.

Aramız daha önceden çokta iyi değildi yani yüzyüze tartışmalar laf sokmalar falan oluyordu. Çocuk bırakma olayida düğüne giderken aylık market yapacağımız zaman yada düğüne cemiyete gideceksek yani buzamana kadar en fazla 4 saat bıraktık. Ama gönüllerinde hep yapmaya çalışıyoruz pikniğe gezmeye günübirlik denize falan götürüyorduk buzamana kadar yani kalmalı tatil piyango oldu

3 cocuk baktırıyosunuz ama 4 gün katlanamiyor musunuz ilginç keşke öğrenselerde sizin cocuklariniza bir daha bakmasalar ne nankör insanlar varya
Ayy oldu canm bı 4 gun tatile goturmedim diye nankör olmuyorum sen dedin diye bende karşılığında gönüllerini yapıyorum tatile gelene kadar

Simdi arada cok agir seyler yasanmadiysa tatile giderdim. Rüsvete gerek yok. Aile büyükleri ömür boyu yanimizda olmayacak..hem cocuklarinda onlarla ani biriktirme sansi oluyor. Biz esimin ailesini de gezdirdik. Benimkini de. Tabi kanli bicakliysaniz durum farkli olur

Çocuk bakmakla ne ya en fazla bıraktığımız 4 saat zaten.oda markete düğüne giderken..Öyle hergunde bırakmıyorum kaldiki tatile kadar elimden geleni yapıyorum sonuçta gezmeye yemeğe pikniğe gezip gorebilecegi etkinliklerde sizde gelin diyoruz ayda toplasan 3 kez çocuğa bakın dedim diye ki oda herzaman ayda 3 olmuyor yani ömrümü onlar memnun olsun diyemi adayacagim benim keyfim nerde kaldı.

Yani eşinizede hak verin onun anne ve babası sonuçta ve herkes ailesiyle olmak ister ama her zaman değil tabiki. Eşinle başbaşa çıkacağın tatillerde olmalı sürekli kaynanayla tatilde olmaz . Eşinizi karşınıza alın tatlı dille konuşun başbaşa tatil yapalım hep annenlerle olmaz rahat edemiyorum diye. Bide bu tatili fırsata çevirin çocukları babaanneye atın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…