esim ailesinin gelmesini istemiyor

Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla pek uygulayamazsınız ama bende çoğunluk gibi düşünüyorum ve siz karışmayın diyorum. Siz onlar için takla da atsanız adınız belli gelinsiniz yani el kızısınız. Siz onlara gittiğiniz zaman oğulları sizi götürüyor ama gitmediğiniz zaman sizden kaynaklanıyor. Bu hep böyledir belki istisnalar vardır ama kendimde dahil çevremde hiç rastlamadım. Bırakın biraz araya soğukluk girsin sizde ailece hafta sonları için güzel farklı programlar yapın. Büyükleri ihmal etmemek lazım ama suyunu da çıkarmanın mantığı yok.

Ben olsam bu kadar karışmam..

Benden önce olan sorunları var belli ki.. Öz kızı bile yakın olmasına rağmen ailesine gidip gelmiyor soğuk duruyorsa bilmediğim şeyler var ve demek ki böyle olması gerekmiş diye düşünürüm..

Eşime de baskı yapmam.. Onlar hatalı iken babandır atandır moduna girmem.. Senin ısrarınla eşin aramış, adamı yine azarlamışlar.. O yetmemiş, bir de sen arıyorsun.. Ben bu kadar yüz göz olmam, kendini dev aynasında görenin de üstüne bu kadar gitmem..

Eşinin ailesi o, eşin bile istemiyorsa vardır bi sebebi.. Hiç karışma derim..

bende karışma diyorum eşine ara yada arama deme gidelim yada gitmeyelim deme hiç yorumda bulunma
bırak onlar aralarında halletsinler.zaten sen iyiniyetli de olsan yine kaynana kayınbaba herşeyi senden biliyor
en iyisi hiç karışma eşin ne istiyorsa yapsın

evet herkez ayni düsünüyor.bende zaten karar verdim ,ne yaparlarsa yapsinlar.baski durumundada direk oglunuzu arayin demem lazim.ki diyorum,ona sorun onun izin günü bilmiyorum ne düsünüyor desem de,hadi hadi sen getirirsin oluyor.yani top bana atiliyor.hayirlisiyla düzene gireriz insallah.tesekkür ederim

evet düsüncelerim artik o yönde ,bunalttilar.normalde ara filan demem ,ama onlar sürekli olarak, o erkek düsüncesiz olur, ama sen ona sürekli anneni ara babani ara demelisin diye baski yaratiyorlar.tikamam lazim kulaklarimi.

bazen benim duygularim mantigimin önüne geciyor maalesef.asiri duygusalim kiyamiyorum ,ama sonunda ben zararli cikiyorum.aslinda haksizliklari cok ortada ama düsünsenize kv sürekli aradi 1 ay boyunca ,kizim sen kücüksün sen ara diye.hatta esinin nankör oldugunu kimseyi anlamadigini bencil davrandigini bile söyledi.ama tabi bu cümlelerin arkasindan allah bilsin bosver o utansin diye diye artik bikiyorsunuz neyse ya diyip pes ediyorsunuz.yani ben böyle oldum tabi karakter meselesi inatci biri olsa yapmazdi belki.

yani kusura bakmayın ama daha ne istiyorsunuz.. .eşiniz gitse, buraya konu açıp eşim çok annesine gidiyor diyosunuz ..gitmese gitmek istemiyor diyosunuz ..pardon ama sizinle ilgili bir konuda değilmiş neden karışıyorsunuz karışmayın gitmesin.... nedir işin içine girip telefonlar açıp işi iyice karıştırıyorsunuz karışmayın.. canınıza minnet hem eşinizde size kızmış işte karışma diye ..ne istiyorsunuz ne yapmaya çalışıyorsunuz gerçekten anlamadım..madem kv ve kp yaptıklarının yanlış olduğunu düşünüyorsunuz bırakında eşiniz neyin ne olduğunu anlasın

Bencede siz hic karismayin, kayinpederiniz sizide esinize karsi resmen kullaniyor, niye siz onun ogluna babasini aramasi gerektigini söylemek zorundaymissinizki?
Sonucta zaten her haftasonu birbirinizi görüyormusunuz.
Esiniz haftalar boyunca annesini babasini aramasa hadi sevabtir diye sende bir hatirlat, bir ara de derim bende, ama öyle bir durum yokki.
Insan tabiiki sürekli evlatlarini yaninda isteyebilir, ama evlatda istemeyebilir, hayatin aci gercekleri bunlar.
Bence babasinin artik bir akli basina gelmesi gerekiyor. Siz hic karismayin, "bende cok üzülüyorum bu duruma, ama konusmaya kalktigimda benimde üstüme yürüyor" deyin ve birakin, esiniz kime gitmek istiyorsa, ona gitsin.
Adam belki bir kafasini dinlemek istiyor, belki sizinle gezmek tozmak istiyor, belki arkadaslariyla takilmak istiyor. Uzak olun, iyi olursunuz ozaman, bosver.

ben sadece küsmesinler istedim o kadar ...bu davranisin neresi yanlis anlamadim ama herkez yanlis diyor.neyse diyorum herkez cogunluk olduguna göre vardir bildiginiz birseyler.yalniz sunu özellikle yazmak istiyorum.esim cok annesine gidiyor diye hicbir zaman konu acmadim.nerden cikariyorsunuz bir türlü anlamiyorum.bulursaniz banada kopyalarmisiniz.

beni anlayabilen birileri olduguna bazen sasiriyorum.cok cok tesekkür ederim size.anlasilabilir bir dille yazdim halbuki ama .cogu arkadas olayi hic alakasi olmayan yönlere cekiyor .birde onlari düzeltmekle ugrasiyorum.cok haklisiniz zaten ilgilenmiyorum artik.kendileri bilir.evet maalesef zorundaymisim babani anneni ara diyecekmisim.aramadigi zaman bana laf sokuyorlar.napsin cok calisiyor ,aklina gelmiyor,insan söyler anneni ara diye.ben hep kocama solerim anneni ara diye vs vs laflar.bu her hafta sonu beraber oldugumuz halde böyle maalesef

canım Allah kolaylık versin.
benim de eşim yazın annesi ile tartıştı. bavulları topla gidiyoruz dedi. ben de toplamadım kaynıma haber verdim. onun yanına gittik. sabah eve geri geldik. ve kayınvalidem oğlu ile kavga etmemiş gibi sanki. onu masum gördü beni ise suçlu. neden oğlu giderken evden durttim yaranamadım. eşi ayak basmam dedi ama o eve soktum . suçlu kim ben. mutlu kim ana oğul. gelin olmak zor. konuşsan bi dert karışmasan başka bi dert.

Hem bunu biliyorsun, hem de olayların tam göbeğinden dalış yapıyorsun. O da güzel.

valla cnm annesine gitmesinden rahatsız olduğunu yazmışsın işte bu konunda ..her haftasonu gidiyoruz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…