Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla pek uygulayamazsınız ama bende çoğunluk gibi düşünüyorum ve siz karışmayın diyorum. Siz onlar için takla da atsanız adınız belli gelinsiniz yani el kızısınız. Siz onlara gittiğiniz zaman oğulları sizi götürüyor ama gitmediğiniz zaman sizden kaynaklanıyor. Bu hep böyledir belki istisnalar vardır ama kendimde dahil çevremde hiç rastlamadım. Bırakın biraz araya soğukluk girsin sizde ailece hafta sonları için güzel farklı programlar yapın. Büyükleri ihmal etmemek lazım ama suyunu da çıkarmanın mantığı yok.
bende karışma diyorumeşine ara yada arama deme gidelim yada gitmeyelim deme hiç yorumda bulunma
bırak onlar aralarında halletsinler.zaten sen iyiniyetli de olsan yine kaynana kayınbaba herşeyi senden biliyor
en iyisi hiç karışma eşin ne istiyorsa yapsın
Ben olsam bu kadar karışmam..
Benden önce olan sorunları var belli ki.. Öz kızı bile yakın olmasına rağmen ailesine gidip gelmiyor soğuk duruyorsa bilmediğim şeyler var ve demek ki böyle olması gerekmiş diye düşünürüm..
Eşime de baskı yapmam.. Onlar hatalı iken babandır atandır moduna girmem.. Senin ısrarınla eşin aramış, adamı yine azarlamışlar.. O yetmemiş, bir de sen arıyorsun.. Ben bu kadar yüz göz olmam, kendini dev aynasında görenin de üstüne bu kadar gitmem..
Eşinin ailesi o, eşin bile istemiyorsa vardır bi sebebi.. Hiç karışma derim..
yani kusura bakmayın ama daha ne istiyorsunuz.. .eşiniz gitse, buraya konu açıp eşim çok annesine gidiyor diyosunuz ..gitmese gitmek istemiyor diyosunuz ..pardon ama sizinle ilgili bir konuda değilmiş neden karışıyorsunuz karışmayın gitmesin.... nedir işin içine girip telefonlar açıp işi iyice karıştırıyorsunuz karışmayın.. canınıza minnet hem eşinizde size kızmış işte karışma diye ..ne istiyorsunuz ne yapmaya çalışıyorsunuz gerçekten anlamadım..madem kv ve kp yaptıklarının yanlış olduğunu düşünüyorsunuz bırakında eşiniz neyin ne olduğunu anlasın
Bencede siz hic karismayin, kayinpederiniz sizide esinize karsi resmen kullaniyor, niye siz onun ogluna babasini aramasi gerektigini söylemek zorundaymissinizki?
Sonucta zaten her haftasonu birbirinizi görüyormusunuz.
Esiniz haftalar boyunca annesini babasini aramasa hadi sevabtir diye sende bir hatirlat, bir ara de derim bende, ama öyle bir durum yokki.
Insan tabiiki sürekli evlatlarini yaninda isteyebilir, ama evlatda istemeyebilir, hayatin aci gercekleri bunlar.
Bence babasinin artik bir akli basina gelmesi gerekiyor. Siz hic karismayin, "bende cok üzülüyorum bu duruma, ama konusmaya kalktigimda benimde üstüme yürüyor" deyin ve birakin, esiniz kime gitmek istiyorsa, ona gitsin.
Adam belki bir kafasini dinlemek istiyor, belki sizinle gezmek tozmak istiyor, belki arkadaslariyla takilmak istiyor. Uzak olun, iyi olursunuz ozaman, bosver.
canım Allah kolaylık versin.karismak istemiyorum ama,onlarda önyargi var bana gelince kadinin elinde diyip bana yüklüyorlar.yani kocami getirtmek benim elimdeymis.ki sahit oldu kac kez oglu onlardayken annesiyle tartisip kalk gidiyoruz dediginde ,ben gelmiyorum abartma diyip ortami yumusatmistim.ama maalesef kv kizinin bile gelmedigini damada buluyor.damadada kizi aldin kayboldun demis.o da gelsin kiziniz ben ona git diyorum kendi gelmiyor size demis.kizida bisey diyememis ama suc hala damtta.anlatabildimmi.
daha önce yazmistim ,kv lere herhafta sonu 60 km yol yapip gidiyorduk.eger gitmezsek onlar geliyordu.ama her hafta sonu.esim ekstra olarak hafta ici izin kullandi bizi cagirdilar.esimde haftasonu geldigimizi o yuzden gelmeyecegini isinin oldugunu söyledi.bunun üzerine kp 1 aydir bize küstü.normalde hergün arardi bu konusma üzerine aramayi kesti.bende haksiz oldugunu düsündügüm icin aramadim.neyse 2 gün önce esime ara dedim baban senin dedim.aradi... esimin 1 kiz kardesi var kv lere 5 dk arasi evli.o hic gitmez gelmez 2-3 haftada bir ugrar o kadar.ama ona kimse küsmez .esimde baba bizi ayirma dedi ben hep geliyorum, o gelmiyor, sen bana küsüyor onu el üstünde tutuyorsun dedi.adaletli ol dedi.ya ikimizede küs ,yada ikimizede küsme dedi.allah bi kavga etti kp.esime birsürü laf saydi.o kiz cocuguymus vs vs.esimin suratina kapatti.ki görümcem hem yakin,hem zamani var,cocuksuz hertürlü imkani var gidebilmek icin.ama ailesini pek sevmiyor kopuk.esimden bir ton laf yedim.aramicaktim arattin dedi.neyse dün bende aradim .hadi dedim hakli degil ama büyük sonucta benimde evladim var.kp kizini cok tutuyor ki kizlari aile olarak onlara cok zor seyler yasatmis.allah kimseye vermesin.ama görseniz, bu aileyi bukadar yipratmis sanki o degil benim esim.neyse bukismi beni ilgilendirmez.ama esim cok üzülüyor.ki hic zarai yok onlara bekarken yemegini bile odasinda yermis malum genclik halleri.ama simdi herkesin övdügü esimi babasi yerden yere vuruyor.toparliyim hemen .....iki eli kandada olsa gelicek ben cagirirsam diyor .kv ve ben, ya isi vardi ogün vs desekte ikimizide dinlemedi.hemen cts gelin dedi.bende esimin bu hafta tek izni oldugunu söyledim.o zaman ben gelicem dedi.bende gelme diyemem sonucta.esim kiyamet kopardi istemiyorum gelmesin diye.yazik ya kiyamiyorum kendini babasinin sevmedigini düsünüyor.ki bunu hissettiren babasi.direk bende söyledim kp re ya birazda öv oglunu dedim.o tutturmus daha cok gelmeniz lazim anaya babaya gelinir diyo.offff bende o zaman isi biraksin oraya tasinalim oylemi yani dedim.daha ötesi bu .cildiricam.nankörlüge bak.yinede kötülük olmasin dedim.o gelcem diyor ,esim gelmesin diyor.arada ben kaliyorum.öyle bir aile ki.asla kv kendi cocuklarina suc bulmuyor.hep damat gelin acikca söylemesede belli ediyor.ki ogullarini ben götürüyorum,yanlarina napmaliyim kizlar.iyi mi olmak iyi ,yoksa kötümü olmak iyi bilemedim.
ben sadece küsmesinler istedim o kadar ...bu davranisin neresi yanlis anlamadim ama herkez yanlis diyor.neyse diyorum herkez cogunluk olduguna göre vardir bildiginiz birseyler.yalniz sunu özellikle yazmak istiyorum.esim cok annesine gidiyor diye hicbir zaman konu acmadim.nerden cikariyorsunuz bir türlü anlamiyorum.bulursaniz banada kopyalarmisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?