Desteginize ihtiyacim var

Erkek çocuğu olan anneler gelin gelsin her işimi yapsın der, kızına gelince de gelin olsun ama evinde otursun kaynanaya bakmasın der. Enteresan gerçekten çıldırıyorum böyle kvlere!

Ha bu arada siz siz olun tedavinizi mümkünse hiç kimseye söylemeyin. Yedi kat yabancıdan bile duyarsınız vah vah diye.

Erkek çocuğu olan anneler gelin gelsin her işimi yapsın der, kızına gelince de gelin olsun ama evinde otursun kaynanaya bakmasın der. Enteresan gerçekten çıldırıyorum böyle kvlere!

Aynen canim gercekten oyle benim abim yurtdisindan evlendi o yuzden biz hic gelin nedir bilmedik. Gorumcem 3 ay kv ile yasamis ve ondan sonra kusmusler yillardir gormemis cocuklarini bilmez esinin ailesi ama kendilerine gelince tam da dedigin gibi

Ya sen daha ne yapacaksın? İçinin rahat olması lazım, bir akşam eve gelip yemeklerini götüremedin diye surat eden kendi düşünsün.
Allahtan eşin bu saçmalığa katılmıyor. O da bir fanatik anneci olsaydı o zaman işin çok zordu. Şu an kafana bile takmamalısın, sen tedavine odaklan. Huzurlu olman her şeyden önemli.

Allh sabır versib size zor drum ama ben oğlunun annesine bize gelme demesine şaşırdım ne yaparsa yapsın annesi o kısım çok saygısızca ne kadar acı insanın evledından böyle bişey duyması

Bak gördün mu acliktan olunmuyor demek ki...

Biseycik olmaz alissin ac kalmaya. Boyle boyle az yer kendine Uşak tutar...

Nefret ediyorum kizim uzulur duymasın gelin mecbur yapsin kafasindan..

Takma kafana bunlari, esine de anlatma yuz goz olma bosver. Bir kez konus esinle kapat konuyu. Sonrasinda yasananlar seni baglamasin.

Yatalak olmadigi surece kalkip ekmek peynir olsun alıp yiyebilir degil mi? Ac kalmasi kendi tercihi..

Yemeği ayırdık demişsiniz ama bu yemeği ayırmak olmamış pek.
Yine siz yapıyorsunuz. Yine siz onlara yediriyorsunuz.
Bence en kesin çözüm farklı bir yere taşınmak.

X