daha önce yazmistim ,kv lere herhafta sonu 60 km yol yapip gidiyorduk.eger gitmezsek onlar geliyordu.ama her hafta sonu.esim ekstra olarak hafta ici izin kullandi bizi cagirdilar.esimde haftasonu geldigimizi o yuzden gelmeyecegini isinin oldugunu söyledi.bunun üzerine kp 1 aydir bize küstü.normalde hergün arardi bu konusma üzerine aramayi kesti.bende haksiz oldugunu düsündügüm icin aramadim.neyse 2 gün önce esime ara dedim baban senin dedim.aradi... esimin 1 kiz kardesi var kv lere 5 dk arasi evli.o hic gitmez gelmez 2-3 haftada bir ugrar o kadar.ama ona kimse küsmez .esimde baba bizi ayirma dedi ben hep geliyorum, o gelmiyor, sen bana küsüyor onu el üstünde tutuyorsun dedi.adaletli ol dedi.ya ikimizede küs ,yada ikimizede küsme dedi.allah bi kavga etti kp.esime birsürü laf saydi.o kiz cocuguymus vs vs.esimin suratina kapatti.ki görümcem hem yakin,hem zamani var,cocuksuz hertürlü imkani var gidebilmek icin.ama ailesini pek sevmiyor kopuk.esimden bir ton laf yedim.aramicaktim arattin dedi.neyse dün bende aradim .hadi dedim hakli degil ama büyük sonucta benimde evladim var.kp kizini cok tutuyor ki kizlari aile olarak onlara cok zor seyler yasatmis.allah kimseye vermesin.ama görseniz, bu aileyi bukadar yipratmis sanki o degil benim esim.neyse bukismi beni ilgilendirmez.ama esim cok üzülüyor.ki hic zarai yok onlara bekarken yemegini bile odasinda yermis malum genclik halleri.ama simdi herkesin övdügü esimi babasi yerden yere vuruyor.toparliyim hemen .....iki eli kandada olsa gelicek ben cagirirsam diyor .kv ve ben, ya isi vardi ogün vs desekte ikimizide dinlemedi.hemen cts gelin dedi.bende esimin bu hafta tek izni oldugunu söyledim.o zaman ben gelicem dedi.bende gelme diyemem sonucta.esim kiyamet kopardi istemiyorum gelmesin diye.yazik ya kiyamiyorum kendini babasinin sevmedigini düsünüyor.ki bunu hissettiren babasi.direk bende söyledim kp re ya birazda öv oglunu dedim.o tutturmus daha cok gelmeniz lazim anaya babaya gelinir diyo.offff bende o zaman isi biraksin oraya tasinalim oylemi yani dedim.daha ötesi bu .cildiricam.nankörlüge bak.yinede kötülük olmasin dedim.o gelcem diyor ,esim gelmesin diyor.arada ben kaliyorum.öyle bir aile ki.asla kv kendi cocuklarina suc bulmuyor.hep damat gelin acikca söylemesede belli ediyor.ki ogullarini ben götürüyorum,yanlarina napmaliyim kizlar.iyi mi olmak iyi ,yoksa kötümü olmak iyi bilemedim.
naçizane fikrim siz eşinizle ailesinin arasında geçenlere karışmayın onlar kendi içlerinde hallederler eşiniz üzülürse teselli edin ve kendi yuvanızın huzuruna bakın gerisi onların arasındaki ilişki
bacım yerinde olsam siyasi olurdum.sonuçta onlar aile yine barışırlar. en iyisi mi yani ben senin yerinde olsam eşimi yumuşatmaya çalışırdım allatn kayınvalidene de işte anne ben ikna edemiyorum gibilerinden hani aa bak gelin fırsat kolladı demesinler...
karismak istemiyorum ama,onlarda önyargi var bana gelince kadinin elinde diyip bana yüklüyorlar.yani kocami getirtmek benim elimdeymis.ki sahit oldu kac kez oglu onlardayken annesiyle tartisip kalk gidiyoruz dediginde ,ben gelmiyorum abartma diyip ortami yumusatmistim.ama maalesef kv kizinin bile gelmedigini damada buluyor.damadada kizi aldin kayboldun demis.o da gelsin kiziniz ben ona git diyorum kendi gelmiyor size demis.kizida bisey diyememis ama suc hala damtta.anlatabildimmi.
Demek ki aramasaydin daha iyi olurdu,mesafeli olmak ve belli bir saygi cercevesinde kalmak hep iyidir!
Sizde bir ailesiniz artik,iyi gününüz vardir kötü gününüz vardir,öyle zirt pirt görüsmekte olmaz ki?
ama düsündümde belki torunlarini mi görmek icin?
tabi ki anlıyorum sizi ve iyiniyetinizi fakat sizinle bir ilgisi olmadığını biliyorsunuz hiçbir anne baba evladım yanıma gelmek istemiyor ya da istemedi gelmedi demez bunu düşünmek bile onları üzer tabi suçu yabancıya atmak daha kolay bırakın öyle düşünsünler onların rahatlama yolu bu bakın siz ne kadar çırpınsanız da bu düşünceyi engelleyemiyorsunuz işte
valla bunları okuyunca size herşey müstahak diyesim geldi....
sizene eşiniz ailesiyle ister görüşür ister görüşmez.... eşiniz görüşmek istese gitmek istemiyorum ne yapabilirim diye konu açarsınız şimdide kendi kendinize kaşınmışınız.... ben burada suçlu szi gördüm sizene........
eşinin yerinde olsam seninle konuşmam ....
kendi anam babam sen ne araya giriyorsun....
daha önce yazmistim ,kv lere herhafta sonu 60 km yol yapip gidiyorduk.eger gitmezsek onlar geliyordu.ama her hafta sonu.esim ekstra olarak hafta ici izin kullandi bizi cagirdilar.esimde haftasonu geldigimizi o yuzden gelmeyecegini isinin oldugunu söyledi.bunun üzerine kp 1 aydir bize küstü.normalde hergün arardi bu konusma üzerine aramayi kesti.bende haksiz oldugunu düsündügüm icin aramadim.neyse 2 gün önce esime ara dedim baban senin dedim.aradi... esimin 1 kiz kardesi var kv lere 5 dk arasi evli.o hic gitmez gelmez 2-3 haftada bir ugrar o kadar.ama ona kimse küsmez .esimde baba bizi ayirma dedi ben hep geliyorum, o gelmiyor, sen bana küsüyor onu el üstünde tutuyorsun dedi.adaletli ol dedi.ya ikimizede küs ,yada ikimizede küsme dedi.allah bi kavga etti kp.esime birsürü laf saydi.o kiz cocuguymus vs vs.esimin suratina kapatti.ki görümcem hem yakin,hem zamani var,cocuksuz hertürlü imkani var gidebilmek icin.ama ailesini pek sevmiyor kopuk.esimden bir ton laf yedim.aramicaktim arattin dedi.neyse dün bende aradim .hadi dedim hakli degil ama büyük sonucta benimde evladim var.kp kizini cok tutuyor ki kizlari aile olarak onlara cok zor seyler yasatmis.allah kimseye vermesin.ama görseniz, bu aileyi bukadar yipratmis sanki o degil benim esim.neyse bukismi beni ilgilendirmez.ama esim cok üzülüyor.ki hic zarai yok onlara bekarken yemegini bile odasinda yermis malum genclik halleri.ama simdi herkesin övdügü esimi babasi yerden yere vuruyor.toparliyim hemen .....iki eli kandada olsa gelicek ben cagirirsam diyor .kv ve ben, ya isi vardi ogün vs desekte ikimizide dinlemedi.hemen cts gelin dedi.bende esimin bu hafta tek izni oldugunu söyledim.o zaman ben gelicem dedi.bende gelme diyemem sonucta.esim kiyamet kopardi istemiyorum gelmesin diye.yazik ya kiyamiyorum kendini babasinin sevmedigini düsünüyor.ki bunu hissettiren babasi.direk bende söyledim kp re ya birazda öv oglunu dedim.o tutturmus daha cok gelmeniz lazim anaya babaya gelinir diyo.offff bende o zaman isi biraksin oraya tasinalim oylemi yani dedim.daha ötesi bu .cildiricam.nankörlüge bak.yinede kötülük olmasin dedim.o gelcem diyor ,esim gelmesin diyor.arada ben kaliyorum.öyle bir aile ki.asla kv kendi cocuklarina suc bulmuyor.hep damat gelin acikca söylemesede belli ediyor.ki ogullarini ben götürüyorum,yanlarina napmaliyim kizlar.iyi mi olmak iyi ,yoksa kötümü olmak iyi bilemedim.
valla bunları okuyunca size herşey müstahak diyesim geldi....
sizene eşiniz ailesiyle ister görüşür ister görüşmez.... eşiniz görüşmek istese gitmek istemiyorum ne yapabilirim diye konu açarsınız şimdide kendi kendinize kaşınmışınız.... ben burada suçlu szi gördüm sizene........
eşinin yerinde olsam seninle konuşmam ....
kendi anam babam sen ne araya giriyorsun....
siz okudunuzmu?yoksa okuyupta anlayamanlardanmisiniz?.yada buraya giripte sinir bosaltanlardanmi? kv den oldukca samar yemis olmalisiniz ki kv karsi pozitif tutum sergileyenlere bile tahammülünüz yok.cok aci bir duygu olmali eziklik....genel konusacaksaniz eger, baslik altinda acin konunuzu hanimefendi.ve lütfen okuduklarinizi anlayarak yorum yapin.
neden böyle arkadaslar..insanlar sorunlarina cözüm bulamasa rahatliyor bir sekilde yazarak.sorunu olmasa yazmaz.ama bazi arkadaslar neden azarlama dilinde sürekli.yazi dilininde bir adabi var.ne gerek var ki böyle üsluplara.az önce cvp verdigim arkadas yani kusura bakma evet biraz kötü yazdim ama ...sende destek misin köstek mi anlamadim.yine de kusura bakma.kendime yakistiramadim ya cikisimi.insani zor duruma sokup öyle bir tahrik ediyorlarki.ne durumda olan insanlara neler yaziyorlar.kiz biraz zayif iradeli olsa hayatinin hatasini yapacak.yapmayin ya
arkadaşım bekarm... bu bir...
ikincide ne alaka eziklik :44::44::44: sırf laf olsun diye konuştun yane.... eziklik nerede hala onu arıyorum
tamam iyilik yapmaya çalışın ama eşinize de kötülük yapmayın konuşmuş sinirlenmiş adam konu daha soğumadan aramışsın.... ayrıca telefonla aramak iyilik mi :44:
ben eşinizin kızmasını haklı buldum kişisel fikrim bu.... her sözü kaldıramıyorsan açmasaydın konuyu AllahAllah ......
önceki konularına bir baksana kurtulmak için konu açmışın şimdide eşinle bu konu yüzünden azarr işitmişin......
Karişmamanız en doğrusu.
Baba oğul bir şekilde uzlaşmalılar.
Eşiniz kendisine yapılan haksızlıklardan çok rahatsız.
Bazı şeyleri değiştirmek istiyor belli ki.
Kp niz de son derece tahakküm eden bir kişilik.
Bu onların arasında, babasının bazı şeyleri anlaması için eşiniz tavır koymayı göze almış.
bırakın eşiniz doğru bildiğini yapsın.
Yoksa her haftasono gel dediklerinde giderseiniz ve şikayet etmeye hakkınız kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?