Eşim ailesini savunuyor hiç laf ettirmiyor benim isteklerimi dinleyip benimle doğru düzgün iletişim kurmuyor

Tamam mahremiyet
Eşim o bir hafta içinde müsait değilse uygun değilse başka işi varsa ona göre düzenlerim misafirim ben evdeyken gelir genellikle ben evde değilken gider bir iki defa kalınmıştır ben yokken ve hoslanmiyorum bensiz evimde birinin olmasından beni rahatsız ediyor BENİM ya kararı da ben veriyorum . Gulebilirsiniz ama bence altta yatan sebep bu evin hanımı olmaya çalışıyorsunuz diye kendinizce milleti asagilayarak cool olduğunuzu mu dusundunuz anlamadım

bence size sorulmadan o eve gelinmemeli . eşinin eviy se seninde evin . ayrıca kadın dan sorulur misafir erkeketen değil. seni yok saymışlar. şiddet konusuna girmiyorum (

Güzel kardeşim bosver burada bazı insanlar belkide kendi psikolojileri ve tabiiki karakterleri gereği saçma sapan yorumlar yapıyor. Aynısı onların başına gelse acaba ne olur. Sen ve yazdıkların çok doğru emin ol.

Esi askermis. Gorevde oldugu zamanlar kadinin, kendi ailesinin evinde kalmasi kadar mantikli 1 sey olamaz. Gunlerce esinin ozlemiyle tek basina bos evde yasamasi psikolojik olarak haliyle yipratici olur.
Doğrudur, zordur ama o zaman da kavramlar yerine oturmuyor işte. Her şey iğreti oluyor. Biz de eşimle ayrı yaşıyoruz mecburi sebeplerden ötürü, farklı ülkedeyiz. Evlilik tam anlamıyla oturmuyor böyle olunca. Ben eve gelene gidene karışmıyorum, nasıl karışayım neyine karışayım?
Ben yokken ailesi geldi, 1 hafta kaldı, rahatsız olmak aklımın ucundan bile geçmedi. Hatta mutlu oldum, ben yokken kalıp heveslerini alsınlar da ben varken gelmesinler diye kaynanamı da zerre kadar sevmem, sorunlu aramız ama eşimle ben evimde değilken gelecekler diye tartışmam. Ailesi sonuçta, ben sevmesem de görüşecek.

Her şey bi kenara size şiddet uygulayan bir adam ve sizin aranızdaki konuşmayı ablasına nakleden bir adam.. Hem şiddet gösteriyor hem gevşek ağızlı hem çekirdek ailesine saygısı yoksa çoluk çocuğa karışmadan boşamalı.
Şiddeti okumasam boşanmayın bir konuşun falan derdim.

Valla ben yazılan çoğu yorumu anlamadım. Ne demek izin almasına gerek yok. Tabi ki aileler geleceğinde iki taraf da izin almalı eşinden. Ayrıca orası sizin eviniz, ne sizin ailenizin ne de eşinizin ailesinin evi. Ev insanın en mahrem alanıdır. Eşinizin ablasına anlatması hiç hiç doğru değil. Ben olsam ben yokken evime gelmelerini istemezdim. Eşim yokken de kendi ailemin gelmesini istemem. Her evin düzeni ayrıdır. Bakın ben doğum için ailemin yanına gideceğim. Bunu teklif eden kendi annem. Yavrum orası senin düzenin burası benim. Ben kendi mutfağımda daha rahat pişirir getiririmbakarım sana güzelce dedi. Olmaz yani kabul edilmez. Ha önceden haber verseler size danışsalar olurdu ama ben kabul etmem. Yine de siz hemen boşanmayı düşünmeyin. Eşinize ciddi ciddi anlatın. Kendini sizin yerinize koysun.

Zaten coolum başkalarının demesine gerek yok Eşler birbirine danışır zaten bu normal olan ama kalkıp aileniz dur eşini arayıp izin alayım demez dimi sizinde dediğiniz gibi size söylüyorlarmış.İyi forumlar

Ben evde yokken habersiz gelinmesine içten içe kızarım ama ailesi sonuçta bişey demezdim ama 1.5 ay ailede kalmakta aşırı abartı bende hep tekim ailem çağırsa da gitmek istemiyorum evim gibisi var mı ya, napsınlar seni bekleseler 2. Ayda gelirdin heralde bence evliliği bu kadar hafife alma kız ben babamlarda 1 hafta kalsam bunlar tartıştı galiba der ya da hadi evine evli kadınsın yerini yurdunu bil der.
Biraz politik olmakta fayda var ben olsam görüntülü ararım yaa ama ben yokken olmaz ki bende özledim sizi keşke bende olsaydım derdim ki hep böyle yaparım çokta işe yarıyor

Hep sustum alttan aldım eşime anlattım evde hep ben vakit geçirdiğim için kaldıklarında kayınpederim tvde bişey görür sorar birtane örnek vericek olursam santranç oynamayı biliyormusun yok demeştim hiç oynamadım. Tabi zeka oyunu demişti nasıl zoruma gitmişti. Daha ilk defa evimde ağırlarken sanki bana gerizekalı demiş gibi hissetmiştim bunu eşime anlatmıştım gülmüştü sadece.

Ben evde yokum ve bana sormadan plan yapmışlar bu zoruma gitti ve evimi öyle görmeleri ben yokken toplamaları beni rahatsız ediyor yatak odama girmeleri vs.

Dayak yemissiniz; ama sizin camasirliga serdiginiz 3-5 donu gorduler diye zorunuza gitti oyle mi?

İşte tam olarakta bunu istiyorum benim kaynanam çok rahat herşeye girişiyor. Çamaşırları asıcam bende önce gider asardı daha sonra toplayıp salonun ortasına getirir katlardı herkesin içinde çok rahatsız olurdum iyilik yapmak isterken aslında beni rahatsız ederdi sanki kaynanama iş yaptırıyormuşum gibi hissederdimdaha 3 aylık bir evlilikte evimde misafirmiş herşeyin ele geçirilmesi ben yokkende izin alınmadan eve gelinmesi beni dahada korkuttu acaba ben yokmu sayılıyorum hiçmi değerim yok oluştu hep kafalarına göre mi takılcaklar böyle

Valla benim ailem soruyor, gelmek istediklerinde oğlumuz da uygun mu çocuğun belki bir planı vardır diyorlar. Şu kadar gün kalsak müsait olur musunuz diyorlar. Eşimin çok hoşuna gidiyor bu tavırları. Böyle gördüğü için annesigil gelmek istediğinde eşime bi söyleyeyim haber veririm diyordu. Başta laf ettiler ama alıştılar. Dingonun ahırı değil burası ev. Mahrem.

sınırlarını çizeceksin. kendini net olarak ifade edeceksin. zamanla birbirinizi kabulleneceksiniz

Ben kalkıp dur eşimi arayayım demesini istemiyorum benim bu durumdan hoşlanmadığımı eşimin ailesine dile getirmesini istiyorum. Biz bir aileseysek aynı evde yaşıyorsak fikirlere saygı duyulmalı anne babayla evlenmiyoruz sonuçta

Ah canım ben seni çok iyi anlıyorum. Bunlar yapılamaz yahu. Evinde büyüttüğün çocuğunun bile bir mahremiyeti olur. Mesela ben anne olarak yarın oğlum büyüdüğünde odasına kapısını çalarak girerim. Değil ki evinize gelecekler. Ne yani ayol sizin anne babanız da olsa müsait değiliz demeye hakkınız yok mu. Tatile gelecek başka zaman bulamamışlar mı? Hasta olur doktora gidecek olur amenna ama yine de haber verilmesi danışılması gerekir.

Ay ağzınıza sağlık.

Eee bizde diyoruz ki eşiniz size saygı duymuyor dövüyor sizin takıldığınız nokta evime geliyorlar Yahu size saygısı olmayan eşiniz size danışmayan eşiniz Sizin kalkıp kayınvalidem beni arayıp izin istemedi diyorsunuz saçma gelen bu herkes kendi çocuğunu arar müsait misiniz diye eşlerde birbirine haber verir danışır. Eşiniz danışmamış. Sizin aileniz gelse siz eşinize dersiniz dimi aileniz sizi arar eşinizi arayıp izin istemez dimi? Ama şiddet ve saygısızlık yerine direk buna takılmakta ne biliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…