Eşim ailesini savunuyor hiç laf ettirmiyor benim isteklerimi dinleyip benimle doğru düzgün iletişim kurmuyor

Me yapacağımı şaşırdım gerçekten eşimle çokta kavga ediyoruz ve bana hakarette ediyor kötü şeyler söylüyor aslında çok aşıktık ama niye böyle oldu bilmiyorum herşeyi benden bekliyor. Birkeresinde şiddet bile uyguladı.
Bu arada bakınız savundugunuz hanzo altı aylık evlilikte şiddet bile uygulamış hala niye evinde değilsin sen olmadığın için gelebilirler sana sormak zorunda değiller diye yazan var .
Cidden ne güzel döverek kızarak üstüne giderek ailesine ses çıkarmaya alistirilsin tabi ki ağzını açma orası penisi de olan bir bireyin evi o yüzden sen susmak zorundasın

Ben asla saygısız birisi değilim ailesi herşeye laf eder gıkımı çıkarıp cevapta vermem bize 3 aylık evliyken geldiler kaldılar yedik içtik beraber topladık 2 buçuk hafta kaynanam herşeye girişirdi eşim annesin yaptığı herşeyi beğenir oh mis koktu derdi benim yanımda sanki ben kötü yemek yapıyormuşum gibi ne koydun bunun içine derdi benim yaptıklarıma kaynanam kayınpederim oğullarının sevdiği yemekleri yapardı hergün oğlum bunu sever bunu yapalım yesin benim yanımda hep böyle konuşurlardı ellerinden kumandayı düşürmezlerdi ama eşimde ailesinin yanında yaptığım şeylere laf eder küçük düşürürdü sonra sana takılıyorum derdi
Burda da kendinize bu muameleyi yaptırdığınız için suc sizde. Ağzınız var çok şükür 2 çift laf edip kendinizi koruyun pısırık kocanızda iş yoksa. Susup kendinizi ezdirince başınız göğe ermeyecek en baştan bi şeyleri netleştirmelisiniz

Ben yokken benim esimle yasadigim evime, musaadem olmadan kimse girip cikamaz, bu kadar net. Hele de mahrem olan yatak odasina hic kimse giremez. Bunu kabul etmeyen, saygi duymayan sahislarla da gorusmem yalnizca disarda olur. Herkesin kendine ozgu ilkeleri, degerleri vardir. Kimse icin degistirmek zorunda degil.
Ben olsam gayet acik rahatsizligi direkt soyler, yapamayacaklarini ima ederim. Zaten esim de benimle muhim konularda ayni goruste degilse esim olmazdi.

3 hafta değil 3 gün kalacaklar. 3 gün için bu tantana evet saçma hem evin sahibi yok diyorsunuz hemde iki tarafada sorulmalı diyorsunuz. Ee tek evin sahibi kadın mı adamlar galiba bostan korkuluğu onların eve misafir gelmesi ve ya ailesine gel demeleri gibi bir lüksü yok çünkü evin hanımı evin sahibi tek kadın ona sorulmalı sanırım. Ben nedense hiç kadınların ailesi gelicekse damatlarını arayıp müsade istediğini görmedim. Pardon burada erkek rahatsızsa böyle durumlarda tersi yazan kişiler her zaman eşin kim köpek ailen o seninde evin bir şey diyemez oluyor. Buda böyle bir iki yüzlülük işte:olamaz:
Daha önce üç hafta kalınmış eve yine gelip kalacaklar yoo burda gayet kadının ailesi gelecekse senin evin değil deniliyor bence evin hanımı gibi birşey söylemedim bu arada ben benim ailem altı aylık evlilikte üç hafta benim evime gelmezdi bu baya burası "oğlumuzun evi o yüzden BİZİM " kafasidir
Kimsenin evine izinsiz girilmez anne baba olmak kimseye bu hakkı vermez . Adam karısına şiddet uyguluyor psikolojik baskı yapıyor sen sus senin özel alaninla iglili hakkın olamaz diyorsunuz çok saçma

Kimse kusura bakmasın orası ikinizinde evi mantığıyla yürümüyor bu işler. Evde görülen her kusurun faturası evin hanımına kesiliyor çünkü. Ev dağınıksa oğlum evi dağıtmışsın demeyecek kayınvalide hanım. Gelin evi temizlememiş diyecek. Konu sahibi kısmen haklı o yüzden.
Ayrıca hakaret ve şiddet varmış evlilikte. Eş ailesi sorun edilecek son kişiler bence 🤷‍♀️ Ablaya anlatmak falan tam bir fiyasko zaten.

Bu arada bakınız savundugunuz hanzo altı aylık evlilikte şiddet bile uygulamış hala niye evinde değilsin sen olmadığın için gelebilirler sana sormak zorunda değiller diye yazan var .
Cidden ne güzel döverek kızarak üstüne giderek ailesine ses çıkarmaya alistirilsin tabi ki ağzını açma orası penisi de olan bir bireyin evi o yüzden sen susmak zorundasın
O zaman benim özel esyalarım ortada geldiler evime ühü ühü diye dövünmesin, gitsin darp raporunu alsın şikayetçi olsun boşansın. Konu sahibi açtığı konuda çok başka yerde

Evinizin olduğu yere kadar gidip üç gün kalacaklarsa bunun için sizden ayrıca izin almalarına gerek yok, eşinize söylemişler, o da size haber verebilirlerdi. Ailesi beni arasın benden izin alsın diye beklemek yanlış bence. Arada iletişimi sağlayacak olan siz ve eşinizsiniz.

Sorun eşiniz, 6 aylık evlilikten size hakaret eden, şiddet uygulayan "adamın" yanına dönmeyen bence de. Ailesinin üç günü gelip kalması şiddetin yanında hiçbirsey değil. Şiddeti yutup ailesiyle ilgili meselede son noktaya gelmekte ayrı bir kafa yapısı.

O zaman benim özel esyalarım ortada geldiler evime ühü ühü diye dövünmesin, gitsin darp raporunu alsın şikayetçi olsun boşansın. Konu sahibi açtığı konuda çok başka yerde
Ne alaka ? Benim yazdığımla şimdi darp raporu almadı diye her şeyi hakediyor mu oldu ? Evet bu arada orası onun evi özel eşyaları olabilir niye bu kadar sinirlendiniz milletin evine çok mu destursuz gidersiniz?
Yapmayın ayıp çünkü .
Bu ülkede niyeyse "özel alan , mahrem " kavramı bı turlu gelismiyor

Benim evim benim evim diyorsunuz ama evinizde oturmuyorsunuz. Bu tezat değil mi? Evinizi bu kadar sahiplendiyseniz aylarca ailenizde kalmayın. Gelin evinizin başında durun. Siz yokken, evinizde kalmak için sizi aramaları saçma olmaz mıydı?
Siz evliliğinizi başka sebeplerle bitirmek istiyorsunuz da bahane mi arıyorsunuz acaba?

Ben asla saygısız birisi değilim ailesi herşeye laf eder gıkımı çıkarıp cevapta vermem bize 3 aylık evliyken geldiler kaldılar yedik içtik beraber topladık 2 buçuk hafta kaynanam herşeye girişirdi eşim annesin yaptığı herşeyi beğenir oh mis koktu derdi benim yanımda sanki ben kötü yemek yapıyormuşum gibi ne koydun bunun içine derdi benim yaptıklarıma kaynanam kayınpederim oğullarının sevdiği yemekleri yapardı hergün oğlum bunu sever bunu yapalım yesin benim yanımda hep böyle konuşurlardı ellerinden kumandayı düşürmezlerdi ama eşimde ailesinin yanında yaptığım şeylere laf eder küçük düşürürdü sonra sana takılıyorum derdi
Ne olursa olsun annesi babası davet etmesinde bir şey yok ki zaten anlattıklarınızdan eşinizi pohpohlayan insanlar haliyle eşiniz de onların ne kadar iyi olduklarını düşünüyordur

Aynı hataları bende yaptım. Size tavsiyem eşinize ailesi hakkında olumsuz bir şey söylemeyin şikayet etmeyin. Asla galip gelemezsiniz olan size olur

Daha önce üç hafta kalınmış eve yine gelip kalacaklar yoo burda gayet kadının ailesi gelecekse senin evin değil deniliyor bence evin hanımı gibi birşey söylemedim bu arada ben benim ailem altı aylık evlilikte üç hafta benim evime gelmezdi bu baya burası "oğlumuzun evi o yüzden BİZİM " kafasidir
Kimsenin evine izinsiz girilmez anne baba olmak kimseye bu hakkı vermez . Adam karısına şiddet uyguluyor psikolojik baskı yapıyor sen sus senin özel alaninla iglili hakkın olamaz diyorsunuz çok saçma
Bu bilgiyi sonradan ekleyen konu sahibi zira bunu önemsiz görmüş en takıldığı şey eşi evde olacağı halde 3 gün kalınmasına takılmış. Valla burada izin almalı diyenler hep tersi olunca köpek çekiyor bunu herkes görüyor biliyor. Kimsenin evine izinsiz girilmez diyorsunuzda ev eşlerin ortak evidir. Sadece bir taraf istemiyor diye diğer tarafın istekleri yok sayılıyorsa bu tarz düşüncelerde kusura bakmayın ev hanımı düşüncesi oluyor ev sadece bana ait ben ne dersem o oluyor.

Bu bilgiyi sonradan ekleyen konu sahibi zira bunu önemsiz görmüş en takıldığı şey eşi evde olacağı halde 3 gün kalınmasına takılmış. Valla burada izin almalı diyenler hep tersi olunca köpek çekiyor bunu herkes görüyor biliyor. Kimsenin evine izinsiz girilmez diyorsunuzda ev eşlerin ortak evidir. Sadece bir taraf istemiyor diye diğer tarafın istekleri yok sayılıyorsa bu tarz düşüncelerde kusura bakmayın ev hanımı düşüncesi oluyor ev sadece bana ait ben ne dersem o oluyor.
Yo hiç ev hanımı düşüncesi olmuyor eşimin kardeşi gelip kalıyor bana bir hafta önceden haber verildi . Ben kardeşim gelecekse esime haber veriyorum .
Çünkü orası eşim ve benim evim eşek gibi çalışıp parasını veriyorsam yaşadığım alana saygı duyulacak ev hanımı düşüncesi diye karsinizdakinin düşüncesini asagiliyorsunuz ama mahrem kelimesinden bir habersiniz sanırım ? Benim ailem de eşimin ailesi de biz yokken evde kalmadılar . Ben evimde değilsem misafir istemiyorsan gelmeyecek . Sizin düşünce yapınız çok eril bence

Ne alaka ? Benim yazdığımla şimdi darp raporu almadı diye her şeyi hakediyor mu oldu ? Evet bu arada orası onun evi özel eşyaları olabilir niye bu kadar sinirlendiniz milletin evine çok mu destursuz gidersiniz?
Yapmayın ayıp çünkü .
Bu ülkede niyeyse "özel alan , mahrem " kavramı bı turlu gelismiyor
Her şeyi hak ediyor demedim. Sorunu dayak yiyip oturması değil evine girilmedi belli ki yazdığından öyle anlaşılıyor. Herkes kendi değerini kendi belirler. Evde ne kadar özel eşyası olucak Allah aşkına salonda d*ldo vitrini mi var ne yani? Eşi gitsin 10 dakika önce çeksin her seyi odaya kapatsın. Çözümsüz şeyler değil. Çözümsüz olan şeylere de konu sahibinin şikayeti yok. Kendi hayatı banane nasılsa boşanıcak izlenimi de yok konu sahibinin

Benim evim benim evim diyorsunuz ama evinizde oturmuyorsunuz. Bu tezat değil mi? Evinizi bu kadar sahiplendiyseniz aylarca ailenizde kalmayın. Gelin evinizin başında durun. Siz yokken, evinizde kalmak için sizi aramaları saçma olmaz mıydı?
Siz evliliğinizi başka sebeplerle bitirmek istiyorsunuz da bahane mi arıyorsunuz acaba?
Esi askermis. Gorevde oldugu zamanlar kadinin, kendi ailesinin evinde kalmasi kadar mantikli 1 sey olamaz. Gunlerce esinin ozlemiyle tek basina bos evde yasamasi psikolojik olarak haliyle yipratici olur.

Birde burda bı kişi konu sahibine kızınca niye toplu lincleme yapıyorsunuz çocuk gibi galyana geliniyor kaçınız siz yokken gelinse size sorulmasa üç hafta kalsalar sonra kocanız oğlunun evi ama dese tepki gostermezsiniz komiksiniz🤣
Konu sahibesinin sorunu ilk basta kendisine sorulmadan gelinmesi. Tabiiki kadına sorulur. Cunku hizmet edecek kadındır. Evde değilmiş kendisi ama yinede bi eksik görünce direk kadının eksiği diye görülüyor sa kadına sorup gelinir. Bu görgüdür. Hem yeni evlilere 3 hafta gelmekte ne. Kanalıgın Nirvanasi
Sizi anlamadım hanımlar belli ki evi toplu değil daha altı aylık evlilikte üç hafta kalmışlar zaten evime benden habersiz niye gelinsin oğlunun eviyse konu sahibinin de evi oluyor ya hani .
Özel ne esyan var diye bile sorulmuş ne demek evinde isterse sütyen bırakır ortalık yere isterse kondom bunun hesabını birine verecek değil başkasının özel hayatına saygı duymayı ev sahibi yokken eve geelip kalmamayi öğrenmek gerekiyor .
Herkes konu sahibine tepki göstermişte ev sahibi evde değilse evine gitmek en kısa tabiri ile görgüsüzlük kimse kimseye yapmasın .
Evine gelecek kişi için de herkes eşine danışmak zorunda
Yanlış degil direk dogru anlayacaklar sizi bana sorulmadan diye konuşan sizsiniz.
Eviniz müsait olmayabilir eşinize çamaşırları topla dolaba koy demek zor mu?hayır degil.
İlerde doğum yaptıgınız zaman valideniz gidene kadar çamaşır yıkayıp asmayacak misiniz?
Eşiniz ablası ile paylaşımı dogru olmamış ama demek ki ortada kaldı
Asıl bu düşünce çok yanlış. Oğlu olanların farkı ne ki? Doğru 1 tanedir. Ayrıca Evladın kızı erkeği olmaz. Oğlumun evine de , kızımın evine de karşı taraftan 'izin' almadan giderim. Evlat ne emeklerle büyütülüyor, arada öyle izin almalık bir resmiyet de olmuyor. Sizin aileniz, size gelecek olsa kiminle oturup konuşur? Ayrıca eşinize sorarlar mı? Asla sormazlar 😏
Eşinizin işi ne kadar sürerse sürsün evinizde kalmanız gerekir bence. Eşinizin böyle bir işi olduğunu bilmiyor muydunuz?Hadi birkaç gün ailenin evine gidilir de 1,5 ay nedir? Hastalık varmış covid olmuşsunuz, iki hafta karantina diyelim. Sonra niye dönmediniz evinize? Eşiniz size sormalıydı elbet ama 45 gündür evde olmadığınız için "ya zaten kaç zamandır evde değil birşey söyleme hakkı yok" diye düşünmüş olabilir. Ayrıca çamaşır sermiştim, özel eşyalarım ortalarda demeniz bahane. Hangi kadın uzun süre dönmeyeceğini bildiği evi öyle bırakır da gider?. Ailesi olmasa bile belki bir akşam arkadaşları çay kahve içmeye çat kapı gelebilirdi. Bana sorup izin almaları gerekirdi diyorsunuz da eşiniz arayıp sorsa "hayır gelmesinler" mi diyecektiniz?

Ben size göre farklı düşünüyorum belki ama kendi evimde huzurluyum. Benim de eşim iş gereği ülkeler arası yolculuklar yapardı. Ben iki küçük çocukla bile ailemin evinde 1,5 ay kalmadım.
Gerçekten fikir alcağıma pişman oldum eşim beni ailemin yanına bıraktı ben seni öyle daha güvende hissediyorum ve ailenle kal diye çünkü eşimin eğitimi ailemin olduğu şehirdeydi 1 ay ve ben mecburen eşimle geldim daha sonra 1 aylık süreç bitti ve eşim ben seyire gidiyorum sen ailenle kalmaya devam edeceksin dedi tamam dedim. Daha sonra seyiri iptal oldu gitmedi. Bende plan yaptım ve 1 hafta sonra yeğenimin doğum günü vardı ona kalayım bari öyle döneyim dedim. Yoksa ben evimde tek başıma kalmak istiyorum eşim izin vermiyor. Sonra doğum günü iptal oldu çünkü covid oldum mecburen karantinaya girdim ve eşimin yanına dönemedim. Hiçbişey planladığımız gitmedi ben eşime hep ayak uydurdum ama eşim bi isteğimi yerine getirmedi yüzüme vurdu evine gelseydin diye . Ben onun için ordan oraya gezmeyi kabul ettim. Yani bende evimi tertemiz bıraktım halılarımı yıkmaya vercem diye ortadan bile kaldırdım döndüğümde ve çamaşırlar kirli sepetinde kokmasın 1 ay gelemicez eve madem yıkayım sereyim diye öyle serili çıktım. Ve ben hakkım olduğunu düşünüyordum benimde evim olduğu için kızım evde uzun süre yoktunuz biz size gelcez rahatsız olmazsın dimi demelerini bekledim ya ben çok ince düşünceliyim yada insanlar çok düşüncesiz. Bunu eşimle beraber aşabileceiğimi düşündüm ama öyle olmadı o hep ailesine hak verdi. Biz daha 6 aylık evliyiz ve ben eşim yüzünden ordan oraya savrulup duruyorum. Aileside 3 aylık evliyken 2 buçuk hafta kaldı başım gözüm üstüne dedim hizmette kusur etmedim bizimleyken. Ama bunu eşime söyledim hayatım çok erken değilmi daha 3 aylık evliyiz eşimin işi yüzünden sayılı birlikte gün geçirdik zaten şimdisen böyle gelip herşeye karışmaları. Ve eşim beni yine haksız buldu ailesini savundu. Ailesi oğullarını çok seviyor her istediğini yapıyor ve kıymetli annesi oğlum yesin diye yemekler yaparak geziyordu evin içinde bişey yaparken bu benim zoruma gidiyordu. Ben kendimi dışlanmış gibi hissediyordum.

Her şeyi hak ediyor demedim. Sorunu dayak yiyip oturması değil evine girilmedi belli ki yazdığından öyle anlaşılıyor. Herkes kendi değerini kendi belirler. Evde ne kadar özel eşyası olucak Allah aşkına salonda d*ldo vitrini mi var ne yani? Eşi gitsin 10 dakika önce çeksin her seyi odaya kapatsın. Çözümsüz şeyler değil. Çözümsüz olan şeylere de konu sahibinin şikayeti yok. Kendi hayatı banane nasılsa boşanıcak izlenimi de yok konu sahibinin
İstemiyor ? Evinde o olmadan gelinip kalinmasini istemiyor . Çok basit ve çok temel bir istek aslında . Kusura bakmayın kimse çocuk doğurdu diye onu istediği gibi yönetemez . Eşi evi toplayacak belki dolapları dağınık oğlumun evi diye gelen kaynana belli ki rahat bir kadın her tarafı kullanacak bende hoşlanmıyorum evimde değilken birinin gelmesinden ve kabul etmiyorum çünkü en doğal hakkım adı üstünde BENİM evin

Gerçekten fikir alcağıma pişman oldum eşim beni ailemin yanına bıraktı ben seni öyle daha güvende hissediyorum ve ailenle kal diye çünkü eşimin eğitimi ailemin olduğu şehirdeydi 1 ay ve ben mecburen eşimle geldim daha sonra 1 aylık süreç bitti ve eşim ben seyire gidiyorum sen ailenle kalmaya devam edeceksin dedi tamam dedim. Daha sonra seyiri iptal oldu gitmedi. Bende plan yaptım ve 1 hafta sonra yeğenimin doğum günü vardı ona kalayım bari öyle döneyim dedim. Yoksa ben evimde tek başıma kalmak istiyorum eşim izin vermiyor. Sonra doğum günü iptal oldu çünkü covid oldum mecburen karantinaya girdim ve eşimin yanına dönemedim. Hiçbişey planladığımız gitmedi ben eşime hep ayak uydurdum ama eşim bi isteğimi yerine getirmedi yüzüme vurdu evine gelseydin diye . Ben onun için ordan oraya gezmeyi kabul ettim. Yani bende evimi tertemiz bıraktım halılarımı yıkmaya vercem diye ortadan bile kaldırdım döndüğümde ve çamaşırlar kirli sepetinde kokmasın 1 ay gelemicez eve madem yıkayım sereyim diye öyle serili çıktım. Ve ben hakkım olduğunu düşünüyordum benimde evim olduğu için kızım evde uzun süre yoktunuz biz size gelcez rahatsız olmazsın dimi demelerini bekledim ya ben çok ince düşünceliyim yada insanlar çok düşüncesiz. Bunu eşimle beraber aşabileceiğimi düşündüm ama öyle olmadı o hep ailesine hak verdi. Biz daha 6 aylık evliyiz ve ben eşim yüzünden ordan oraya savrulup duruyorum. Aileside 3 aylık evliyken 2 buçuk hafta kaldı başım gözüm üstüne dedim hizmette kusur etmedim bizimleyken. Ama bunu eşime söyledim hayatım çok erken değilmi daha 3 aylık evliyiz eşimin işi yüzünden sayılı birlikte gün geçirdik zaten şimdisen böyle gelip herşeye karışmaları. Ve eşim beni yine haksız buldu ailesini savundu. Ailesi oğullarını çok seviyor her istediğini yapıyor ve kıymetli annesi oğlum yesin diye yemekler yaparak geziyordu evin içinde bişey yaparken bu benim zoruma gidiyordu. Ben kendimi dışlanmış gibi hissediyordum.
Sizi döven ailesine karşı sizi ezdiren adamla devam etmeyin ne köy ne kasaba olur orası SİZİN eviniz ve amaçları zaten dışlamak sen gelinsin buranın bizim evimizin bir uzantisi olduğunu kabul edeceksin ve tek işin bize hizmet etmek demek . Eşiniz de iki yüzlü ailesinin yanında sizi asagiliyornus böyle uydum akıllı değişken adamdan bence korkun

İstemiyor ? Evinde o olmadan gelinip kalinmasini istemiyor . Çok basit ve çok temel bir istek aslında . Kusura bakmayın kimse çocuk doğurdu diye onu istediği gibi yönetemez . Eşi evi toplayacak belki dolapları dağınık oğlumun evi diye gelen kaynana belli ki rahat bir kadın her tarafı kullanacak bende hoşlanmıyorum evimde değilken birinin gelmesinden ve kabul etmiyorum çünkü en doğal hakkım adı üstünde BENİM evin
Tamam banane kendi bilir sakin ol kendini bu kadar yırtmana gerek yok 😂 Konu sahibi kendini de savunsa keşke böyle.

Yo hiç ev hanımı düşüncesi olmuyor eşimin kardeşi gelip kalıyor bana bir hafta önceden haber verildi . Ben kardeşim gelecekse esime haber veriyorum .
Çünkü orası eşim ve benim evim eşek gibi çalışıp parasını veriyorsam yaşadığım alana saygı duyulacak ev hanımı düşüncesi diye karsinizdakinin düşüncesini asagiliyorsunuz ama mahrem kelimesinden bir habersiniz sanırım ? Benim ailem de eşimin ailesi de biz yokken evde kalmadılar . Ben evimde değilsem misafir istemiyorsan gelmeyecek . Sizin düşünce yapınız çok eril bence
Ee kendiniz diyorsunuz eşime söylüyorum kalkıp eşinizi arayıp izin istemiyorlar afhjk bu arada mahrem nedir ben bilirimde siz bilmiyorsunuz kelimelerin anlamını mahrem değil mahremiyet diyeceksiniz. Düşünce yapıma eril demişsiniz hiç güleceğim yoktu:KK48:

X