Eşim ailesini savunuyor hiç laf ettirmiyor benim isteklerimi dinleyip benimle doğru düzgün iletişim kurmuyor

Sizi de haksız bulan ortaya bir mesajım olacaktı ama şiddet gördüğünüz yazdığınız mesajdan sonrasını okumadım.

Eşinden bi b.k olmaz. Boşanırsan pişman olmazsın.

Ne güzel düşünüyorsunuz. Ben gene gelmelerine birşey demiyecektim kızım biz size geçicez rahatsız olmazsın dimi evin müsait demesini istedim gene karşıyım ben evde yokken gelinmesine ama madem geliceksiniz banada söylemesini destur istemesini bekledim. Direk haftasonu geçicez o tarafa dedi ve evim temiz olmayabilir uzun süredir giremedim temizlicem gelip dedim sen kafana takma onları ben halledirim dedi direk.

burda hata tamamen eşinde senden tekrar izin almalarına gerek yok . çünkü senin ailen izin almak için hem seni hem eşini ayrı ayrı mı arardı böyle bi durumda . hayır. eşin sana söylemeliydi böyle bi durum var diye. ayrıca ablasına anlatması da çok yanlış. resmen ortalık karışsın demiş sanki.

Evet gelmeyi düşünüyoruz diyorlar bizde birlikte tarih belirliyoruz şu zaman müsaitiz gibi gibi :) kimse benden habersiz iş yapamaz çünkü benim alanıma geliyorlar bende eşek başı değilim

E getirmiş işte o zaman buna neden takıldınız? Hem beni kayınvalidem aramadı izin almadı diyorsunuz hem eşim danışmadı şimdide eşimin beni aramasını istemiyorum diyorsunuz. Ben sizi cidden çözemedim. Siz şiddet yerine başka şeylere takılmaya devam edin

kendinizi niye aşağılatıyorsunuz insanlara?? Niye bu kadar şeye sustunuz darp raporu almadınız mı? bu aileyle kusura bakmayın geçinilmez hele böyle koca

Yo aslında tepkimiz şiddet gibi birşey varken konu sahibinin onu değilde bunu dert olarak yazması. Şiddet var, eşinin ablasına anlatması saçma, ayril diye zaten yazdık.

Ne deseydi eşiniz, karım evde yokken gelip kalamaz mısınız mi? Ben hoşlanmasam bile ne eşimden böyle birşey isterim ne eşim kabul eder zaten. Burada eşinizin yapacağı, tamam hoşlanmıyorsun 3 gün durup gidecekler zaten deyip sizinle iletişim halinde olmasaydı. Ablasına söylemesi falan eşlikten uzak hareketler. Suçlu olan aile değil eşiniz.

bilerek olmadığın zaman seçiliyor canım iyice kurulacaklar:)

Bana direk emrivaki yapıyolar diyorum ben burdayken bundan rahatsız olduğumu dile getiriyorum

Tamam işte durulmayan ev zaten tozlu kirli olur kadında bunu biliyor sorun değil ben hallederim demiş.

İşte bende bunu istedim ama eşim çok büyük tepkiler verdi hoşlanmıyorsun birdaha olmaz yeni evliyiz konuşurum ailemle aramızda çözelim demesini istedim ama o ne yaptı aileme sakın laf etme ayrılırız ben covidim benimle bu yüzden konuşmadı halimi hatrımı bile sormadı doğru düzgün bu konu yüzünden. Gitti ablasına annemleri istemiyor öyle böyle diye diye herşeyi anlatmış ve bunu babamı arayıp söylüyor babama söylüyor

Ya canım benim seni aramasalar bile eşine desinler kızımızın rızası olur mu diye. Bir kere benim de başıma geldi eşim bana dememiş bile. Yasemin geldiğinde gelirsiniz anne haberleşiriz demiş. Resmen hazır gelin yokken gidelim keyif çatalım havasındalar. Ha hastalık olur cenaze olur tabi ki lafı bile olmaz. Ama o zaman dahi bana önceden haber verilmesini beklerim.

ya hanımefendi madem uzun süreli kalmaya gidecektiniz neden çamaşırları sağa sola atıp çıktınız onlar siz dönene kadar tekrar yıkanacak hale gelir adam ailesinin temizlik kısmında ne diyeceklerine takılmıyor demekki sizde evde yoksunuz zaten bırakın ne yapacaklarsa yapsınlar. ayrıca madem evinizi o kadar sahipleniyorsunuz eşiniz yokken de evde kalın o zaman kimse size sormadan gelmez belki

Yo aslında tepkimiz şiddet gibi birşey varken konu sahibinin onu değilde bunu dert olarak yazması. Şiddet var, eşinin ablasına anlatması saçma, ayril diye zaten yazdık.
buldumcuk da demişsiniz ya niye sana soracaklar falan
İngilizce gibi belirli kalıplar öğrenmişsiniz kendinizi evin hanımı sayıp başkasına izin vermiyorsun bla bla insanları toplu olarak linç edip güzel bir şey yaptığınızı sanıyorsunuz :)) ama değil
tabi ki evime giren çıkan kişi bana soracak babamgilin evindeyken de öyleydi orası benim odamdı mesela özel alanım vardı
gelmek isteyen biz evdeyken gelecek istediği gibi orayı burayı açıp kullanamaz siz şimdi buldumcuk deyince nasıl ezilendi konu sahibi çünkü sizin gibi düşünmeyen herkes pembiş gelin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…