- 28 Ocak 2021
- 1.480
- 3.685
- 37
-
- Konu Sahibi blueangelsnmm
sen boşan bacım zaten 6 aylık evliliğin kaç ayı ailende geçmiş böyle evlilik mi olurTamamen eşimin işi dolayısıyla ayrı kalıyoruz mecburluktan yoksa ben evimde olmak istiyorum. Şimdi ailesi yanlış anlıcak ve bana tavır alcaklar bu yüzden ben devam etmeyi düşünmüyorum
Ne güzel düşünüyorsunuz. Ben gene gelmelerine birşey demiyecektim kızım biz size geçicez rahatsız olmazsın dimi evin müsait demesini istedim gene karşıyım ben evde yokken gelinmesine ama madem geliceksiniz banada söylemesini destur istemesini bekledim. Direk haftasonu geçicez o tarafa dedi ve evim temiz olmayabilir uzun süredir giremedim temizlicem gelip dedim sen kafana takma onları ben halledirim dedi direk.Ah canım ben seni çok iyi anlıyorum. Bunlar yapılamaz yahu. Evinde büyüttüğün çocuğunun bile bir mahremiyeti olur. Mesela ben anne olarak yarın oğlum büyüdüğünde odasına kapısını çalarak girerim. Değil ki evinize gelecekler. Ne yani ayol sizin anne babanız da olsa müsait değiliz demeye hakkınız yok mu. Tatile gelecek başka zaman bulamamışlar mı? Hasta olur doktora gidecek olur amenna ama yine de haber verilmesi danışılması gerekir.
İşte sevdiğim için görmezden geldim dayak dediğim sinir anında hızla bacağıma vurdu istemeden sonra pişman olduDayak yemissiniz; ama sizin camasirliga serdiginiz 3-5 donu gorduler diye zorunuza gitti oyle mi?
Evet gelmeyi düşünüyoruz diyorlar bizde birlikte tarih belirliyoruz şu zaman müsaitiz gibi gibi :) kimse benden habersiz iş yapamaz çünkü benim alanıma geliyorlar bende eşek başı değilimZaten coolum başkalarının demesine gerek yokEşler birbirine danışır zaten bu normal olan ama kalkıp aileniz dur eşini arayıp izin alayım demez dimi sizinde dediğiniz gibi size söylüyorlarmış.İyi forumlar
E getirmiş işte o zaman buna neden takıldınız? Hem beni kayınvalidem aramadı izin almadı diyorsunuz hem eşim danışmadı şimdide eşimin beni aramasını istemiyorum diyorsunuz. Ben sizi cidden çözemedim. Siz şiddet yerine başka şeylere takılmaya devam edinBen kalkıp dur eşimi arayayım demesini istemiyorum benim bu durumdan hoşlanmadığımı eşimin ailesine dile getirmesini istiyorum. Biz bir aileseysek aynı evde yaşıyorsak fikirlere saygı duyulmalı anne babayla evlenmiyoruz sonuçta
kendinizi niye aşağılatıyorsunuz insanlara?? Niye bu kadar şeye sustunuz darp raporu almadınız mı? bu aileyle kusura bakmayın geçinilmez hele böyle kocaHep sustum alttan aldım eşime anlattım evde hep ben vakit geçirdiğim için kaldıklarında kayınpederim tvde bişey görür sorar birtane örnek vericek olursam santranç oynamayı biliyormusun yok demeştim hiç oynamadım. Tabi zeka oyunu demişti nasıl zoruma gitmişti. Daha ilk defa evimde ağırlarken sanki bana gerizekalı demiş gibi hissetmiştim bunu eşime anlatmıştım gülmüştü sadece.
Yo aslında tepkimiz şiddet gibi birşey varken konu sahibinin onu değilde bunu dert olarak yazması. Şiddet var, eşinin ablasına anlatması saçma, ayril diye zaten yazdık.Bu arada bakınız savundugunuz hanzo altı aylık evlilikte şiddet bile uygulamış hala niye evinde değilsin sen olmadığın için gelebilirler sana sormak zorunda değiller diye yazan var .
Cidden ne güzel döverek kızarak üstüne giderek ailesine ses çıkarmaya alistirilsin tabi ki ağzını açma orası penisi de olan bir bireyin evi o yüzden sen susmak zorundasın
Ne deseydi eşiniz, karım evde yokken gelip kalamaz mısınız mi? Ben hoşlanmasam bile ne eşimden böyle birşey isterim ne eşim kabul eder zaten. Burada eşinizin yapacağı, tamam hoşlanmıyorsun 3 gün durup gidecekler zaten deyip sizinle iletişim halinde olmasaydı. Ablasına söylemesi falan eşlikten uzak hareketler. Suçlu olan aile değil eşiniz.Ben kalkıp dur eşimi arayayım demesini istemiyorum benim bu durumdan hoşlanmadığımı eşimin ailesine dile getirmesini istiyorum. Biz bir aileseysek aynı evde yaşıyorsak fikirlere saygı duyulmalı anne babayla evlenmiyoruz sonuçta
bilerek olmadığın zaman seçiliyor canım iyice kurulacaklar:)Ne güzel düşünüyorsunuz. Ben gene gelmelerine birşey demiyecektim kızım biz size geçicez rahatsız olmazsın dimi evin müsait demesini istedim gene karşıyım ben evde yokken gelinmesine ama madem geliceksiniz banada söylemesini destur istemesini bekledim. Direk haftasonu geçicez o tarafa dedi ve evim temiz olmayabilir uzun süredir giremedim temizlicem gelip dedim sen kafana takma onları ben halledirim dedi direk.
Bana direk emrivaki yapıyolar diyorum ben burdayken bundan rahatsız olduğumu dile getiriyorumE getirmiş işte o zaman buna neden takıldınız? Hem beni kayınvalidem aramadı izin almadı diyorsunuz hem eşim danışmadı şimdide eşimin beni aramasını istemiyorum diyorsunuz. Ben sizi cidden çözemedim. Siz şiddet yerine başka şeylere takılmaya devam edin
Ne dediğini kendin de bilmiyorsun. Ablasına anlatmış işteBen kalkıp dur eşimi arayayım demesini istemiyorum benim bu durumdan hoşlanmadığımı eşimin ailesine dile getirmesini istiyorum. Biz bir aileseysek aynı evde yaşıyorsak fikirlere saygı duyulmalı anne babayla evlenmiyoruz sonuçta
Yarın öbür gün bi de sopayla saldırır ama pişman olur tabi haklısınız pırlanta adam maşallahİşte sevdiğim için görmezden geldim dayak dediğim sinir anında hızla bacağıma vurdu istemeden sonra pişman oldu
Tamam işte durulmayan ev zaten tozlu kirli olur kadında bunu biliyor sorun değil ben hallederim demiş.Ne güzel düşünüyorsunuz. Ben gene gelmelerine birşey demiyecektim kızım biz size geçicez rahatsız olmazsın dimi evin müsait demesini istedim gene karşıyım ben evde yokken gelinmesine ama madem geliceksiniz banada söylemesini destur istemesini bekledim. Direk haftasonu geçicez o tarafa dedi ve evim temiz olmayabilir uzun süredir giremedim temizlicem gelip dedim sen kafana takma onları ben halledirim dedi direk.
İşte bende bunu istedim ama eşim çok büyük tepkiler verdi hoşlanmıyorsun birdaha olmaz yeni evliyiz konuşurum ailemle aramızda çözelim demesini istedim ama o ne yaptı aileme sakın laf etme ayrılırız ben covidim benimle bu yüzden konuşmadı halimi hatrımı bile sormadı doğru düzgün bu konu yüzünden. Gitti ablasına annemleri istemiyor öyle böyle diye diye herşeyi anlatmış ve bunu babamı arayıp söylüyor babama söylüyorNe deseydi eşiniz, karım evde yokken gelip kalamaz mısınız mi? Ben hoşlanmasam bile ne eşimden böyle birşey isterim ne eşim kabul eder zaten. Burada eşinizin yapacağı, tamam hoşlanmıyorsun 3 gün durup gidecekler zaten deyip sizinle iletişim halinde olmasaydı. Ablasına söylemesi falan eşlikten uzak hareketler. Suçlu olan aile değil eşiniz.
Ya canım benim seni aramasalar bile eşine desinler kızımızın rızası olur mu diye. Bir kere benim de başıma geldi eşim bana dememiş bile. Yasemin geldiğinde gelirsiniz anne haberleşiriz demiş. Resmen hazır gelin yokken gidelim keyif çatalım havasındalar. Ha hastalık olur cenaze olur tabi ki lafı bile olmaz. Ama o zaman dahi bana önceden haber verilmesini beklerim.Ne güzel düşünüyorsunuz. Ben gene gelmelerine birşey demiyecektim kızım biz size geçicez rahatsız olmazsın dimi evin müsait demesini istedim gene karşıyım ben evde yokken gelinmesine ama madem geliceksiniz banada söylemesini destur istemesini bekledim. Direk haftasonu geçicez o tarafa dedi ve evim temiz olmayabilir uzun süredir giremedim temizlicem gelip dedim sen kafana takma onları ben halledirim dedi direk.
ya hanımefendi madem uzun süreli kalmaya gidecektiniz neden çamaşırları sağa sola atıp çıktınız onlar siz dönene kadar tekrar yıkanacak hale gelir adam ailesinin temizlik kısmında ne diyeceklerine takılmıyor demekki sizde evde yoksunuz zaten bırakın ne yapacaklarsa yapsınlar. ayrıca madem evinizi o kadar sahipleniyorsunuz eşiniz yokken de evde kalın o zaman kimse size sormadan gelmez belkiNe güzel düşünüyorsunuz. Ben gene gelmelerine birşey demiyecektim kızım biz size geçicez rahatsız olmazsın dimi evin müsait demesini istedim gene karşıyım ben evde yokken gelinmesine ama madem geliceksiniz banada söylemesini destur istemesini bekledim. Direk haftasonu geçicez o tarafa dedi ve evim temiz olmayabilir uzun süredir giremedim temizlicem gelip dedim sen kafana takma onları ben halledirim dedi direk.
buldumcuk da demişsiniz ya niye sana soracaklar falanYo aslında tepkimiz şiddet gibi birşey varken konu sahibinin onu değilde bunu dert olarak yazması. Şiddet var, eşinin ablasına anlatması saçma, ayril diye zaten yazdık.