- 10 Aralık 2021
- 193
- 428
- Konu Sahibi blueangelsnmm
Aynı şeyi siz de başkaları için düşünürsünüz umarım çok çelişkilisinizSizin gibi düşünmeyen herkes anlayışsız değil bilginize :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı şeyi siz de başkaları için düşünürsünüz umarım çok çelişkilisinizSizin gibi düşünmeyen herkes anlayışsız değil bilginize :)
Azarlamıyorum. Bu kadar hassassanız bu forumda işiniz nr? Göz ardı edin hassas kalbiniz yara almasın... banane derken? Size zaten bir şey diyen yok ki. Kendi kendinize atladınız şimdi de bana ne diyorsunuz. Ne saçma iş...Siz azarlıyorsunuz. Daha önce bana da yapmıştınız. Bu hakkı nereden buluyorsunuz? Tabi ki farklı fikirlerimiz olacak ama benimki doğru benimki doğru diye dolanıyorsunuz ortalıkta. Siz de açın evinizi herkes girsin çıksın bana ne yahu herkese gösterin
İzin istemedim ama belirttim haberleri vardı emrivaki yapmadım. Ve annemleri evi boş olsaydı gelmezdimSiz mesela ailenize kalmaya giderken hem annenizi hem babanızı arayip mi izin istediniz? Merak ettim de
Bu konuda kimseye "anlayışsızsın" "dediğimi anla" "anlamak önemli" tarxında yorum yapmadım çok şükür :)Aynı şeyi siz de başkaları için düşünürsünüz umarım çok çelişkilisiniz
Yani hem anne hem babaya mi belirttiniz onu merak ettim. Sadece annenizi aradiginiza eminim ama kanıtlayamam tabii.İzin istemedim ama belirttim haberleri vardı emrivaki yapmadım. Ve annemleri evi boş olsaydı gelmezdim
Sizden neden izin alsınlar ki?Ev dağınıksa da sizi ilgilendirin bir durum olmaz zaten uzun zamandır evde yoksunuz.Yine de kafanıza takılan birşey varsa eşinize düzelttirebilirsiniz.Ben kalmalarına bişey demiyorum zaten ben evden kapımı kitleyip çıktım sadece telefon etmeleri yeterdi izin almak için kızım evin müsait mi girebilirmiyiz? Böyle emrivaki gibi olunca rahatsız oldum biz istediğimizi yaparız gibi
Evin hanımı annem olduğu için anneme belirttim. Neyse uzatmayın arkadaşlar konu çok saçma yerlere gelmeye başladıYani hem anne hem babaya mi belirttiniz onu merak ettim. Sadece annenizi aradiginiza eminim ama kanıtlayamam tabii.
Benim ailem de başka şehirde ben hic sormadan gidip sürpriz yapıyorum mesela genelde. Biraz görgüsüz olabilirim ahhass
Pisman olduysa hemen cocuk yapin.İşte sevdiğim için görmezden geldim dayak dediğim sinir anında hızla bacağıma vurdu istemeden sonra pişman oldu
O zaman sizin aileniz veya arkadaşlarınız gelmek isterse sadece sizi aramaları yeterli mi? Evin hanımı sizsiniz sonuçta... ama bu eşinize haksızlık değil mi? Onun ailesi gelirken sizden icazet almak zorunda ama sizinki değil?Evin hanımı annem olduğu için anneme belirttim. Neyse uzatmayın arkadaşlar konu çok saçma yerlere gelmeye başladı
Ben evde yoksam eşim yüzünden benden müsade almak zorundaO zaman sizin aileniz veya arkadaşlarınız gelmek isterse sadece sizi aramaları yeterli mi? Evin hanımı sizsiniz sonuçta... ama bu eşinize haksızlık değil mi? Onun ailesi gelirken sizden icazet almak zorunda ama sizinki değil?
size göre dört duvar başkasına göre özel alan ü
buna saygı duymadığınız gibi
insanları hamarat olmaya çalışmakla göze girmeye çalışmakla "sözde" aşağılamışsınız
ama evinde yabanci birini istemeyen kötü olur o yokken evini kendi evi gibi kullandıran o varkende istediği gibi gelip gidebilen daha hamarat ve pembiş gelindir eş aileleri onları daha çok sever asıl kendi kendinizle çelişiyorsunuz :))
biz "cadı" evini paylaşamayan kötü gelinleriz siz mikemmelllsiniz
Anlamak için soruyorum. Neden? Zaten evde yoksunuz. Haber vermesi kafi değil mi?Ben evde yoksam eşim yüzünden benden müsade almak zorunda
Evet uzatmayalım bence de 2 saat önce yazdığınız şeyin tersini yazmaya başladınız. Sacmalasti konu haklisinizEvin hanımı annem olduğu için anneme belirttim. Neyse uzatmayın arkadaşlar konu çok saçma yerlere gelmeye başladı
bana göre o evde rutin olarak yaşamayan kişi o eve yabancıdır. İster anne baba olsun ister kardeş benim evimle ilgili kimse bensiz plan yapamaz çok isteyen otele gidebilir burda kendi ailem ya da eşimin ailesi diye ayrım yapmıyorumYoo çeliştiğim bir şey yok.
Ben eşinin ailesinden hoşlanmadığı halde kendini hamarat göstermeye çalışanların amacının kendilerini sevdirmek olduğunu söylemedim ki. Tabiri caizse ağıza laf vermemek amaç. "Elalem ne der"in "kocamın ailesi ne der" versiyonu. "Aman ellerine koz geçmesin" korkusu bu.
Yabancı dediğiniz insanlar da eşinizin ailesi oluyor bu arada.
Size o kadar çok teşekkür ediyorum ki hanımefendi beni anladığınız için hak verdiğiniz için olay sadece bir taraftan bakmadığınız için. Ben bunları söylesem sen yanlış anlamışssın kızım derler birde bana…evin ya da yatak odasının mahremliğine takan biri değilimdir. neticede dört duvar içine girip yaşarsın herkesin evi var kimse kimsenin evini yemez.
fakat her durum kendi içinde değerlendirilmeli bence. bu konuda tek mesele kadına haber verilmeyip evine gelinmesi değil.
evime gelecek misafir yatılı kalacaksa ve ben yoksam öncesinde tamamen yokmuşum gibi hiç haber verilmeden gelemez. kendileri oğullarına haber verse bile eş karısının fikrini alır. kadının ailesi gelecek olsa yüzde yüz kadına eşine de haber ver denir. bu evi kendi evleriymiş gibi sahiplenen taraf hep erkek tarafı oluyor kadınsa evin işini yapan kişi olarak görüşüyor buna aşırı kılım.
ayrıca 3 aylık evlilikte gelip 1 haftadan fazla kalınmaz. ilişkiler çok iyi olsa neyse ama değilmiş. kp hakarete görürmüş işi. kv kendi evimiymiş gibi yemek yapmaya kalkmış. tüm bunların yanında eş de her defasında ailesinin tarafında yer almış.
son olayda ise gitmiş ablasına yetiştirmiş gevşek gevşek de babasını aramış.
haydi hepsini bir kenara koyalım şiddet var işin içinde.
şimdi konu sahibini eleştirmeye dönüyorum:
sevgili konu sahibi sizin zekanıza hakaret eden o kp karşısında olay çıkarmadınız. (bana öyle bişey demeye allah kulunun g.tü yemez yerse de kovmaktan beter ederim)
şiddet karşısında seviyorum diyerek susmuşsunuz.
tepkiyi en vermemeniz gereken yerde veriyorsunuz.
o yüzden bu evlilik zaten boşanmayı gerektiriyor. evinize kim girmiş kim çıkmış şuan bu en son dert olmalı. umarım doğru olanı yaparsınız.
Size o kadar çok teşekkür ediyorum ki hanımefendi beni anladığınız için hak verdiğiniz için olay sadece bir taraftan bakmadığınız için. Ben bunları söylesem sen yanlış anlamışssın kızım derler birde bana…