• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ailesini benden soğuttu ve bosaniyoruz

yagmurkerem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
54
0
36
- Yurtdışı
Evlendikten bu yana bir turlu anne kiz kardes arasindaki farki anlamayip herbirinizi birbirimize dusurdu. Esim benden habersiz annesiyle beraber ev arayisina cikmis bana sonra bahsetti sanki ikinci sinif insan gibi, buda evliligin ilk ayindan itibaren. Beraber oturmak yoktu planlarda evlilik oncesi ama hemen sonrasinda meydana cikti (galiba benim maasimdan faydalanmak istediler). Bir gun gorumcemden dolayi kavga ettik, bir yili asmis bir suredir evine gitmiyorduk kocasiyla problemden dolayi. Yani ailece gorusmuyorduk. Bir gun esimi arayip bir yasindaki oglumu goturmesini istemis ertesi gun için. Bende bana sorabilirdi dedim insan annesinide davet edebilir, tatildeydim. Esim de bu laf uzerine siddet uygulamaya basladi. Yok onun kizkardesiymis de bana sormaya gerek yokmusta falan. Tabi normal durumlarda oyle ama biz birbirimize gitmedigimizden soylemistim. O gece kavga dovus geceyi geçirdik, sinirimden tabi saydim (sinirden kotu laf etmisim kardesine ama hatirlamiyorum) kendisi de karsilikli ama bu kadar kotu niyetli bir insan olabilecegini dusunemezdim. Ertesi gun babama gidip beni sikayet etmis, babamda beni cagirip kizdi, esim uzerime yurudu. Ben de artik biktim dedim ufak islerden nerelere geliniyor diye, artik eve donumorum dedim. Insan esini bu kadar asagilayamaz, sakinlestirecek yerine beni iyice kizdiyordu. Kiz Kardesine gidip benim onun hakkinda kufur ettigimi yalan yanlis eski defterleri acip herseyi sorun ettigimi soylemis ve ailesini (anne baba erkek kardesi ve kiz kardesini) benim annemlere gonderip benden savcinin onundeymisiz gibi ifade almaya gonderdi. Iste ben soyle konusmusum iste ben oyle demisim- yani dunyanin en kotu insan durumuna dusurdu, ustelik kendi gelmedi bile. Ya rabbim ben bunlari hakkedecek ne yaptim diye dusundum. Ustelik tartismamizi telefona kaydedip ailesine dinletmis inanmazlar diye. O olaydan sonra genede yuvama dondum, herkes genede yuvanizi yikmayin diyordu. Bu kadar kucuk bir tepki niye buralara getirdi diye bir yil boyunca sorgulayip durdum. bu olaydan sonra evliligimi yurutemez oldum, guvenim tamamen sarsildi. her konustugumun aninda ailesine aktarildigini dusunerek hic bir sey konusmamaya basladim, hic birsey paylasmadim bir yil boyunca, sonunda bunadim birbirimize konusmaktan vaz gectik, tartismaya girdigimiz an siddet uygulanmaya baslandi. Ailesine gittigimizde surat asiliyor kiz kardesiyle ayni zaman gitmememiz için herkes caba gosteriyordu, kin ve nefretle dolmuslardi bana karsi. Halbuki ben sadece bir anne olarak benide insan yerine koyup sorulsun istemistim onun otesinde niyetim yoktu. Sonunda bir gun cocugumu alip annemlere dondum ve bosanma davasi actim. Bu hikaye herkese ibret olsun.Evlendiginiz nikahlandiginiz kisinin nerde ne soyleyecegini bilemeyip benim gibi tuzaga dusmeyin. her zaman dikkatli olun sinirli olsaniz bile cunku sizin ufak bir hataniz affedilmiyor. Icimde keskeler kayniyor ama bu kadar kisa sure içinde bu kadar olay yasandiysa demekki benim kaderim buydu. Ailem niye buna katlandin, niye daha once terk etmedin diye tepki verdiler. Boyle erkege guvenilmez. Cabaladim ama yapamadim, bir yerde gururum çok incindi ve asagilandim, kendi ailesindeki huzursuzluktan sorumlu tutuldum, kotu bir gelin oldugumu falan soyledi. Ailesine sicaklik gosteremedim bir turlu cunku hep arkamdan konusuyorlar gibi hissetim, resmi davrandim, onlarda oyle. Esim benim rahatsizligimi anlamazliktan geldi veye bunu bir hinç olarak kullandi niye kiz kardesi ve annesi ile yakin degilim diye. Bir evlilik bu kadar ucuz olabilirmi? Ama oyle oluyor iste.

Son düzenleme:
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.Öyle bir adamdan kurtulmana sevindim ayrıca karısına deger vermeyip ezdiren insandan hayır gelmezdi zararın neresinden dönersen kardır canım ogluna ve sana ömür boyu huzur ve mutluluk dilerim.

Görümce kaynanadan beter olur derler iki kadın epey sizinle uğraşmışlar , belli iyi niyet yok planlı olarak ikinizin karı ,kocanın arasını bozmuşlar ,şimdi eşin ya hatasını anlayacak yada 2 .evliliğini yapacak aynı sonuçlar olacak yıllar sonra haklı ortaya çıkacak ,umarım sağduyu kazanır

Merhaba,

bir anneye tabi ki sorulur/haber verilir -hayatim kizkardesim dedi yarin getirsen yegenimi ....ama öbür yandada insan kiriliyor arayip sana söyleseydi diye....tabi aranizdaki aciklik sebebide belki biraz rol oynuyor.

cep telefonuna alip tartismayi ailene dinletmesi cok terbiyesizce ve cocugun yapmiyacagi sey!

sana cok hak veriyorum insan öfkeliyken cok dikkat etmeli dediklerine!!!cünkü o laflar sonra öyle bi aleyhine gelebiliyorki:18:

siddet iste en fecisi!cocugun kac yasinda?

Merhaba,

bir anneye tabi ki sorulur/haber verilir -hayatim kizkardesim dedi yarin getirsen yegenimi ....ama öbür yandada insan kiriliyor arayip sana söyleseydi diye....tabi aranizdaki aciklik sebebide belki biraz rol oynuyor.

cep telefonuna alip tartismayi ailene dinletmesi cok terbiyesizce ve cocugun yapmiyacagi sey!

sana cok hak veriyorum insan öfkeliyken cok dikkat etmeli dediklerine!!!cünkü o laflar sonra öyle bi aleyhine gelebiliyorki:18:

siddet iste en fecisi!cocugun kac yasinda?

Cocugum iki yasinda, dunyalar tatlisi. Ona cok aciyorum. Ilerde nasil anlatacagim bilmiyorum. Ancak su var, bu olaylar bir sekilde esimin bana ne kadar az sevgisi oldugunu gosterdi yoksa bunlari yapmazdi diye dusunuyorum, evlilik dayanisma demek, birbiririni anlamak demek. Esim beni anlamak istemedi ve asagilamaya calisti. Allah ogluma iyi bir insan olarak yetistirmek nasip etsin. Ne yapim.

Telefona almak dunyanin en asagilayici hareketi ama bir zamalar canindan cok sevdigin kisi bile bunu yapiyor. Kime guvenmeli?

Cocugum iki yasinda, dunyalar tatlisi. Ona cok aciyorum. Ilerde nasil anlatacagim bilmiyorum. Ancak su var, bu olaylar bir sekilde esimin bana ne kadar az sevgisi oldugunu gosterdi yoksa bunlari yapmazdi diye dusunuyorum, evlilik dayanisma demek, birbiririni anlamak demek. Esim beni anlamak istemedi ve asagilamaya calisti. Allah ogluma iyi bir insan olarak yetistirmek nasip etsin. Ne yapim.

Telefona almak dunyanin en asagilayici hareketi ama bir zamalar canindan cok sevdigin kisi bile bunu yapiyor. Kime guvenmeli?

Allah cocugunu sana bagislasin,hayirli evlat kilsin..güvenmek güc bir sey,hayatin binbir türlü hali var ve insan diyor ki daha kötü seyler olsa yani dis etkenlerden acaba o zaman ne olur?

niye bu erkeklerin cogu ailesine saldir olarak görüyor bazi seyleri ama onlarin esine yaptiklarini göremiyor,görmek istemiyor?
niye evleniyorlar ki o zaman?hani saygisizlik gaddarlik yapmamissan,sorun var kardesiyle ve niye sen yabanciymissin hissi veriyor sana?...Allah hayirlisini sen ve yavrun hakkinda versin:31:

nasıl bir insanmış yha eski kocanız kavga ederken kayıtetmek çekmek olacak iş deil o sırada sanki planlıymış gibi olmuş resmen yha adam sinirlendirmiş çekmiş dinletmiş...neyse güzelim ailesinden önce herşeyi eski eşiniz yapmış üstüne şiddet uygulama sürekli gerçekten kurtulmuşsunuz....Allah sabır versin nafaka mutlaka alın buarada çünkü çocuğunuz var bakılması gereken

canım, senin hatan olabilir, eşinin hatası olabilir, eşinin ailesi seni sevmiyor ya da sen onları haklı/haksız sevmiyor olabilirsin... bunlar çok normal ve yaygın şeyler. belli bir çercevede saygı ile görüşürsün olur biter. ama eşin sizinle ailenizle ilgili kararları tek başına alıp sana lutfen haber vermiş. olmaz. bu bugün çocuğun izinsiz halasına götürülmesidir yarın iş burakma, kredi çekme... borç verme... böyle ilerler. huyu bu adamın demek ki dediğim dedik biri. belki de hayırlısı budur ve erkenden büyük zarar görmeden farkemtişsindir. ama ortada çocuk yuva var. çok ii düşünmek irdelemek gerek.

burada hatalı eşin. kaynanan görümcem karşılıklı semivyor musunuz birbirinizi olabilir. sen gene de gidiyosun saygısızlık etmiyosun onlar geliyo tamam. eşin daha ne istiyor ki? resmen fişteklemiş. aklına boşanmayı koydu da karısını çocuğunu ortada bırakan kötü adam durumuna düşmesin, kendi haklı sen suçlu gözük diye mi kayıt alıyor aileisne abartıp anlatıyor? ben öyle bir hisse kapıldım. günahını almayayım ama ya boşanmak istiyor ve alt yapı yapıyor ki boşanmanın yükü senin üstünde kalsın ya da inanılmaz düşüncesiz bi anlık sinirle her haltı yiyen sonra toprlamyamayan bir adam.

eşinle görüştün mi sonra? aradı mı seni? seni mi suçluyor hala?

Şiddeti, hakareti, özelinizin ailelere yantılmasını
her şeyi geçtim de
sizn bu kadar çekmenizin sebebi babanızın sahipsiz bırakması olmuş.
Eski eşiniz eğer o günkü şikayetinde babanız size değil de ona tepki
verseymiş belki bir yıl bile beklemezdiniz.
Neyse umarım yavrunuzla yep yeni mutlu umutlu bir hayata başlarsınız.

anlatımınızdan yaşınızın olgun olduğunu düşünüyorum ama anlattığınız kadarıyla eşinizin 17-18 yaşında birisi olarak görüyorumki onlar bile bu kadar yapmaz-yapamaz...insan eşini nasıl*neden bu kadar kötü bir durmda bırakabilirki..insan eşinin varsa hatalarını,yanlışlarını kapatır kimseye hissettirmemeye çalışır.. ailesiyle anne-babasıyla eşini dengede tutmayı bilir..Allah size sabır versin bir çocukla berabermişsiniz meğer Allah bilir yarın öbür gün topumu aldı diyede ağlamaya başlar hatta yarın öbür gün gelip benim babam senin babanı döver olur...Allh siize sabır mutluuk huzur versin eşinizede olgunluk verip ıslah etsin..

Al işte, yine dürüst olmayan bir insan bir insanın hayatı mahfetmiş..
Buradada bir erkek bir bayanın hayatını mahfetmiş.
Madem sahip çıkmayı bilmiyordu, madem ailesi ile sizin aranızdaki dengeyi kurabilecek kadar erkek değildi neden yola çıktı ?

Burada bazı konularda bayanlar yapıyor bunu bazı konularda erkekler..Dürüst davranmıyorlar.

Mesela erkekler önce aileden söz etmiyorlar, birlikte yaşanılacağını söylemiyorlar sonra evlendikten sonra tapulu bir mal gibi görüp istediklerini yapıyorlar..
Beğenmeyen gider edasıyla davranıyorlar.

Bazı kadınlarda önce herşeyi kabul edip sonra aileleri birbirinden koparmaya ya da kendisiyle görüşmesinler idye ellerinden geleni yapıyorlar..

Çok sakin bir yapım olmasına rağmen bugunlerde çok öfkeliyim.
Buda yazdıklarıma yansıyor sanırım.Ama elimde değil bunları çevremde görüyorum bu günlerde ve tahammul edemiyorum okuduğumda.

Yadımcı olacak birşey yazamadım kusuruma bakmayın..
Allah yardımcınız olsun.Ve dilerim vicdanları sizin adınıza ömürlerince sızlar.

Mutlu yollar ve zamanlar nasip olsun size inşaallah.

canım, senin hatan olabilir, eşinin hatası olabilir, eşinin ailesi seni sevmiyor ya da sen onları haklı/haksız sevmiyor olabilirsin... bunlar çok normal ve yaygın şeyler. belli bir çercevede saygı ile görüşürsün olur biter. ama eşin sizinle ailenizle ilgili kararları tek başına alıp sana lutfen haber vermiş. olmaz. bu bugün çocuğun izinsiz halasına götürülmesidir yarın iş burakma, kredi çekme... borç verme... böyle ilerler. huyu bu adamın demek ki dediğim dedik biri. belki de hayırlısı budur ve erkenden büyük zarar görmeden farkemtişsindir. ama ortada çocuk yuva var. çok ii düşünmek irdelemek gerek.

burada hatalı eşin. kaynanan görümcem karşılıklı semivyor musunuz birbirinizi olabilir. sen gene de gidiyosun saygısızlık etmiyosun onlar geliyo tamam. eşin daha ne istiyor ki? resmen fişteklemiş. aklına boşanmayı koydu da karısını çocuğunu ortada bırakan kötü adam durumuna düşmesin, kendi haklı sen suçlu gözük diye mi kayıt alıyor aileisne abartıp anlatıyor? ben öyle bir hisse kapıldım. günahını almayayım ama ya boşanmak istiyor ve alt yapı yapıyor ki boşanmanın yükü senin üstünde kalsın ya da inanılmaz düşüncesiz bi anlık sinirle her haltı yiyen sonra toprlamyamayan bir adam.

eşinle görüştün mi sonra? aradı mı seni? seni mi suçluyor hala?

Esimle hic gorusmedim, arayip sormadi sadece babasini gonderip cocugu goturuyor iki haftada bir. O yetmemis gibi babasini gonderdi beni suclamak icin, kayinbabam elinde bir kagit geldi annemlere, iste sen sunu demissin benim kizim hakkinda iste sen bunu demissin, gene insan haklari mahkemesinde ifade vermek durumuna dustum. Cunku gercekten sorun benin gorumcemle basladi ama bu boyutlara gelmesine ne gerek vardim iki kadin oturup konusacagina iki aile arasi bir kavgaya donustu. Artik bu andan sonra esimle konusmak bile istemiyorum bunlarin aile tavirlari bu. hic biri birinden iyi degil. Kimse demiyor yuvayi yikmayin, herkes tek celsede bosanilsin diyor. Allahim ben bunu hak edecek ne yaptim diyorum.

canım bunda bi iş var bahane gibi. kocan boşanmayı zaten istiyordu bahane yaratıyor gibi. kendi suçu var da paravan yapıp seni suçlayacak ki öyle yapıyor. günahı boynuna ilişkisi olabilir mi?

bilemiyorum belki günah alıyorum. ama çok abuk kocanın şu yaptığı. aileyi de doldurmuş ara yapmayı bırak fiştekliyorlar. yani boşanma olacak o kesin de oğulları aklansın. ne bu çaba? boşanma olduktan sonra mahkeme dışında kim haklı kim değil niye bu kadar önemsiyor bunlar? hele ki erkek haliyle.

kocanı en iyi sen bilirsin. görüşme. sakin dur. çocuğuna sarıl. ama bunda bi iş var gibi.

slm arkadaşlar bende şimdi okudum çok üzüldüm sen ve evladın adına bunda bir iş var evet oda şu kagatlara yazılmış çizilmiş tartışma kaydedilmiş muhtemel muhafaza ediliyorda bunlar eşinin mal varlıgı varsa yuvayı o yıktı kanıtı malımdan alamasın yoksa mal nafaka ödememek içindir muhtemel ama bişiy unutuyor kavga ve tartışmalar anlık gelişir bunu kaydetmesi kendisinin pilanbaşlattıgını gösterir mahkemede sorulursa hep kötü konuşuyor ama inkar ediyor onedenle tartışma başladıgında kayda aldım denebilir hakime sende görümcemden böyle bir talep ilkkez oldu bende tepkideğil kırgınlıgımı dile getirdim ve sonrasında şiddete maruz kaldım dersin

İnşallah olay tatlıya bağlanır. Peki boşanırsan ne yapacaksın. Hiç düşündün mü?

Benim maddi olarak esime ihtiyacim yok, onun bana ihtiyaci var. Ekonomik derdim yok, o yuzden daha cesaretliyim. Ailemde yanimda, babam basta beni sucladi sen baski yapiyorsun soyle ediyorsun falan diye ama telefon kayitlarini duyunca ne kadar basit bir insan dedi. O yuzden ailem cevrem hep arkamda. Tabi disardan gorenler yuva yikmayin diyor ama isin içini bilen yok. Benim tek kaygim oglum, insallah iyi bir insan olur. Geneleneksel bir ailede buyudum, ve bu kadar kisa suren bir evlilikten biraz utanc duyuyorum ama ne yaparsan yap kader galiba.

senin durumun iyiyse ondan bu küçük hesaplar kagıtlar kayıtlar ailene seni suçlamaları demekki hepsi kasıtlı arkadaşında yazdıgı gibi o boşanmayı kafa koymuş davayıda sana açtırak pzisyona getirdi seni nafakana sıyırmak için allah bilir bunlarıda mahkemeye sunar bacım sen kurtulmuşsun evladını sana bagışlasın allah senin elinde yetişirse paşalar gibi büyür inşanlahh

senin durumun iyiyse ondan bu küçük hesaplar kagıtlar kayıtlar ailene seni suçlamaları demekki hepsi kasıtlı arkadaşında yazdıgı gibi o boşanmayı kafa koymuş davayıda sana açtırak pzisyona getirdi seni nafakana sıyırmak için allah bilir bunlarıda mahkemeye sunar bacım sen kurtulmuşsun evladını sana bagışlasın allah senin elinde yetişirse paşalar gibi büyür inşanlahh

Sagol arkadasim, galiba haklisin, gayet kotu niyetliydi esim, beni suclu durumda birakmak için elinden geleni yapti ve basardi (yani ailesine karsi). Bu evlilik olamaz zaten. Ailemde oyle diyor, ilerde bana kim bilir nasil iftira atabilirdi.

Evlendikten bu yana bir turlu anne kiz karde es araindaki farki anlamayip herbirinizi birbirimize dusurdu. Esim benden habersiz annesiyle beraber ev arayisina cikmis bana sonra bahsetti sanki ikinci sinif insan gibi, buda evliligin ilk ayindan itibaren. Beraber oturmak yoktu planlarda evlilik oncesi ama hemen sonrasinda meydana cikti (galiba benim maasimdan faydalanmak istediler). Bir gun gorumcemden dolayi kavga ettik, bir yili asmis bir suredir evine gitmiyorduk kocasiyla problemden dolayi. Yani ailece gorusmuyorduk. Bir gun esimi arayip bir yasindaki oglumu goturmesini istemis ertesi gun için. Bende bana sorabilirdi dedim insan annesinide davet edebilir, tatildeydim. Esim de bu laf uzerine siddet uygulamaya basladi. Yok onun kizkardesiymis de bana sormaya gerek yokmusta falan. Tabi normal durumlarda oyle ama biz birbirimize gitmedigimizden soylemistim. O gece kavga dovus geceyi geçirdik, sinirimden tabi saydim (sinirden kotu laf etmisim kardesine ama hatirlamiyorum) kendisi de karsilikli ama bu kadar kotu niyetli bir insan olabilecegini dusunemezdim. Ertesi gun babama gidip beni sikayet etmis, babamda beni cagirip kizdi, esim uzerime yurudu. Ben de artik biktim dedim ufak islerden nerelere geliniyor diye, artik eve donumorum dedim. Insan esini bu kadar asagilayamaz, sakinlestirecek yerine beni iyice kizdiyordu. Kiz Kardesine gidip benim onun hakkinda kufur ettigimi yalan yanlis eski defterleri acip herseyi sorun ettigimi soylemis ve ailesini (anne baba erkek kardesi ve kiz kardesini) benim annemlere gonderip benden savcinin onundeymisiz gibi ifade almaya gonderdi. Iste ben soyle konusmusum iste ben oyle demisim- yani dunyanin en kotu insan durumuna dusurdu, ustelik kendi gelmedi bile. Ya rabbim ben bunlari hakkedecek ne yaptim diye dusundum. Ustelik tartismamizi telefona kaydedip ailesine dinletmis inanmazlar diye. O olaydan sonra genede yuvama dondum, herkes genede yuvanizi yikmayin diyordu. Bu kadar kucuk bir tepki niye buralara getirdi diye bir yil boyunca sorgulayip durdum. bu olaydan sonra evliligimi yurutemez oldum, guvenim tamamen sarsildi. her konustugumun aninda ailesine aktarildigini dusunerek hic bir sey konusmamaya basladim, hic birsey paylasmadim bir yil boyunca, sonunda bunadim birbirimize konusmaktan vaz gectik, tartismaya girdigimiz an siddet uygulanmaya baslandi. Ailesine gittigimizde surat asiliyor kiz kardesiyle ayni zaman gitmememiz için herkes caba gosteriyordu, kin ve nefretle dolmuslardi bana karsi. Halbuki ben sadece bir anne olarak benide insan yerine koyup sorulsun istemistim onun otesinde niyetim yoktu. Sonunda bir gun cocugumu alip annemlere dondum ve bosanma davasi actim. Bu hikaye herkese ibret olsun.Evlendiginiz nikahlandiginiz kisinin nerde ne soyleyecegini bilemeyip benim gibi tuzaga dusmeyin. her zaman dikkatli olun sinirli olsaniz bile cunku sizin ufak bir hataniz affedilmiyor. Icimde keskeler kayniyor ama bu kadar kisa sure içinde bu kadar olay yasandiysa demekki benim kaderim buydu. Ailem niye buna katlandin, niye daha once terk etmedin diye tepki verdiler. Boyle erkege guvenilmez. Cabaladim ama yapamadim, bir yerde gururum çok incindi ve asagilandim, kendi ailesindeki huzursuzluktan sorumlu tutuldum, kotu bir gelin oldugumu falan soyledi. Ailesine sicaklik gosteremedim bir turlu cunku hep arkamdan konusuyorlar gibi hissetim, resmi davrandim, onlarda oyle. Esim benim rahatsizligimi anlamazliktan geldi veye bunu bir hinç olarak kullandi niye kiz kardesi ve annesi ile yakin degilim diye. Bir evlilik bu kadar ucuz olabilirmi? Ama oyle oluyor iste.

Anası Neyse Danası O Diye Buna Derler Heralde..:27:
Zincirleme Bunlar Yahu..:40:

Verilmiş Sadakan Varmış, Akıllı Kadınmışsın ki Kendini Çok Geçmeden Kurtarmışsın..
Allah Seninle Olsun Arkadaşım..
:38:

daha önceki yorumlarımda da sık sık kişinin prensibi ve karakteri yoksa
ne evliliği ne de hayatı yürütebilir demiştim..

sizin eşiniz için de aynı yorumu yapacağım..böyle bir insana tahammül etmek zorunda değilsiniz imkanınız
olduğu halde...

böyle bir insanla bu tip insan modeliyle,huzurlu bir yuva ve evlilik nereye kadar yürür ki zaten..

insanların değişebileceğine inanırım ama bazı insanların da hiç değişemeyeceğine...
eşinizin yaptığı bu basit davranışlar ,onu bu kategoriye koymama neden oldu..

evliliğim kısa sürdüğü için çevreye karşı mahcubum, demişşiniz..
zira böyle düşünmekle kendinize haksızlık yaptığınızı düşünüyorum

herkesin hayatında istemediği olaylar olabilir ve kimseye açıklama yapmak,
alt yazı geçmek zorunda değilsiniz.Amiyane tabirle herkes önünden yesin ,yani kendi işine baksın
utanılacak bir durum yok sizin cihetinizde...

bırakın lütfen !! insanlar ne düşünür diye düşünmeyi,
siz kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın ve annesiniz
saygı duyulan bir özgüveniniz ve mücadeleniz olsun hayatınızda...

eşiniz ve ailesi için ilahi adaletin tecelli edeceğinden şaşmayınız
kul hakkı kimse üzerinde bırakılmayacaktır..

yaşadıklarınızı arkanızda bırakıp, geleceğe huzurla,azimle,inançla bakmanızı temenni ederim
evladınızın sizin gibi annesi olması ,onun kazancı olur bu dünyada inşallah...
yolunuz açık olsun..
sevgiler...

Back