• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ailesine sürekli para gönderiyor ve kavga ediyoruz....!!!

4 milyar para alip gecinemeyip bide oglunun evini huzursuz ediyor pesss.
Canim sen cok hatalisin bence .nedenide su evlendiginde takilanlari neden onlara verdinki verdinde ne oldu bak hala somurmeye calisiyorlar .bence boylede devam eder taki buyuk bir olay cikincaya kadar.tecrubeyle sabittir:KK14:

Gerçekten çok sinir bozucu bir durum tahammül edemezdim heralde. Peki bir şey dicem eşini borca soksan eve yazılın yada güzel bir araba alın sen çek krediyi dersede ev üzerine olsun kabul et mecbur evin diğer borçları ona kalacak

4 milyar para alip gecinemeyip bide oglunun evini huzursuz ediyor pesss.
Canim sen cok hatalisin bence .nedenide su evlendiginde takilanlari neden onlara verdinki verdinde ne oldu bak hala somurmeye calisiyorlar .bence boylede devam eder taki buyuk bir olay cikincaya kadar.tecrubeyle sabittir:KK14:
Kesinlikle doğru söylüyorsun böyle giderse büyük olay cıkacak..Bu olanlar eşimdende soğumama neden oluyor.

Gerçekten çok sinir bozucu bir durum tahammül edemezdim heralde. Peki bir şey dicem eşini borca soksan eve yazılın yada güzel bir araba alın sen çek krediyi dersede ev üzerine olsun kabul et mecbur evin diğer borçları ona kalacak
Evet olabilir aslında..Ama ailesi o kadar plancı ki evi üstüne yap falan dediler heralde şimdiden evi benim üstüme yapalım arabayı senin diyo..

Çok sinir bozucu yaa.
Böyle aile olacağına olmasın valla anca zararlar bir faydaları yok.

Tek çözüm önerim sen de ailene gönder.
Göndermesen de gönderir gibi yap.
Annemler sıkışık 500 verdim haberin olsun de.
Kardeşim tatile gitmek istiyordu verdim helal olsun kardeşime hep seninkilere mi yedireceğiz dimi
hayatım aile önemlidir de..
Bir susar iki susar bak nasıl deliriyor.

En son ikimizde yollamayalım artık diyecek bak görürsün:)

Çok sinir bozucu yaa.
Böyle aile olacağına olmasın valla anca zararlar bir faydaları yok.

Tek çözüm önerim sen de ailene gönder.
Göndermesen de gönderir gibi yap.
Annemler sıkışık 500 verdim haberin olsun de.
Kardeşim tatile gitmek istiyordu verdim helal olsun kardeşime hep seninkilere mi yedireceğiz dimi
hayatım aile önemlidir de..
Bir susar iki susar bak nasıl deliriyor.

En son ikimizde yollamayalım artık diyecek bak görürsün:)
Sen yollama der kavga ederiz.Ailesi akıl hocası onun canım maalesef..:(

Sen yollama der kavga ederiz.Ailesi akıl hocası onun canım maalesef..:KK43:

Yok yaaaa!! Çok biliyor beyfendi. Sen yollama ben yollayayım.
Öyle de kavga böyle de kavga canım. Bırak sonunda senin kazanacağın bir kavga et bari.

Ben olsam derim valla para biriktirmeye gerek cicim çalışalım ailelerimize verelim.
Bak senin bu halin onu nasıl korkutacak gör.

Uyguladım az biraz ordan biliyorum ;)

Ebru işin zormus şu hayatta en kızdıgim konulardan biri benim eşimde arkadaşlarına çok para vermiştir karşılıksız çok kullanırlardi çok iyi niyetlidir baktım olcak gibi değil hemen arabaya yazdırdım borçtan gözünü acamiyor o bitsin eve yazdırcam erkeklerde paranin kalması iyi değil bilmiyorum sen ne yapsan anlar ama bir yolu olmalı bunun sonu yok çünkü emeğinize yazık

Takılarını nie verdin deli mi dürttü bacım:)
Kendi maaşından tek kuruş verme eşine
Kredide çekme eşin çeksin hem evi hem krediyi ödeyince babaya para kalmaz
Git bol bol alışveriş yap maaşım bitti bana para ver de
Senin ihtiyaçlarını karşılamak zorunda babasınjnkini değil

Evet bundan sonra böyle yapacam.Bıktım ailesi yüzünden onla kavga etmekten..Nasıl düzelecek bu çocuk??..

Aldılar canım düğünde takıldı orda aldılar sonra geri vermediler.Hiç sormadılar bile..

Evet bundan sonra böyle yapacam.Bıktım ailesi yüzünden onla kavga etmekten..Nasıl düzelecek bu çocuk??..

Valla canım benim eşimde seninki gibiydi hatta hala öyle ama daha küçük meblağlarda
Evlenmeden önce kazandığı tüm parasını babası yedi ben evlenirken öğrendim
Para biriktiriyoduk uygun bi ev buldum getir paranı ben çektim bankadan peşinat verelim dedim para yok :)
Evlendik babası hep tırtıkladı babası ya toz kondurmadı ki babasının durumu çok iyi aylık 8-9bin gelirleri var
Benden para istemeye başladı benim param bitti diye ki bitemez kira faturalar ben ödüodum
El koydum maaşına çocuk gibi harçlık veriyorum şimdi
Ha onları biriktirip gene verio ama enfazla 300 oluo

Eşim ailesine sürekli para gönderiyor ve hep kavga ediyoruz. Düğünümüzde hiçbirşeyi karşılamadılar .Emekli olmadı niye maaşı düşüyormuş .Bir kızı evli,bir kızı var evde ünv. son sınıfa gecti ,ona yettirmemiş altında arabası evi var ve 4 küsür milyar maaş alıyor.Buna ragmen yedi bu yaşına kadar, gezdi, borç yaptı. Evde doğru düzgün yemek yemezler dışarda hep...Hiç oğlum evlenecek para biriktireyim demedi.Askerdeyken eşim nişanlıydık parasını ben gönderiyordum, onlar göndermiyordu.düğünde herşeyimizi biz yaptık, bi altınlarımı aldı 5 bilezik ,bir set.30 milyar borc yapmıs.Nasıl oluyo ben anlamadım 15 tutuyodu.İkimiz baska şehirlerdeydik ,yok yolda harcamısta, bizimki de inanıyo bize gitmiş hepsi..Neyse tamam dedim inanmadım ama düğün parasını verdik, altınları verdik,üstüne iki bileziğimide verdik.Bunun üstüne hala para istiyolar.Eşim 300 var diyo babası o ne onu yollama hiç diyo yaa....Bunlar ne paragözler.Bizimkide anlamıyo..Anlatıyorum benim ailem diyo eksiye düşmüşler.Düğün parasını verdik,altınları verdik bizimde borcumuz var diyorum.40 milyar borcu var diyo.EE 30 du diyorum 10 da önceden vardı dio...Bu kadar borcu var mersine düğüne gittiler,dönüşte tatil yaptılar.Diyorum eşime bunu,eşimde gezsin hakkı diyo.Benim eşim ya cok saf yada bilmiyorum artık .Hayır bide ailesi benim parama da güveniyo sizene benim paramdan. Ben göndersem aileme gönderirim.Onun ailesine yedirmek için okumadım kusura bakmasınlar..kv diyoki eşine emekli olursunda ev alırız evleri var bu arada..Eşimi evlendirmek için olmadı emekli evi oldugu halde daha iyisini almak için olacak.Nasıl yapıcam, benim eşim akıllanmaz cidden.Bende eşime kendi paranla evi karşıla ,borçları öde kalan paranı gönder dedim.O da bütün para bende toplansın dedi olmaz dedim.Sen parayı başka yerlere gönderiyosun.Kavga ettik tabi..Bana yarısı sen, yarısını ben kredi çekelim araba alalım diyo.Bende hayır ben cekmem dedim.Kızdı niye babasına göndercek ya diğer türlü benim vermeyeceğimi biliyo..ben yanlışmı yapıyorum.ne yapıcam bana akıl verin..Nasıl anlayacak eşim, doğruyu, yanlışı???

Oh valla ya sen o kadar oku didin, kendini yıprat iki kuruş kazanayım da daha iyi bi yaşam sürelim diye, hooopp eşin ailesine yollasın iyiymiş. Çok kızıyorum bu duruma. Yani eşinin ailesinin maddi durumu iyiymiş hadi diyelim kötü olsa bile insan önce kendi kurdugu yuvasını düşünmeli ya. Yüzü tutmuyor veriyor ailesine desek bile anne babası nasıl kabul ediyor böyle birşeyi. Tabi beleş para, nasıl olsa çalışıp didinip kazanan var.
Ben evli degilim ama bu durumdan bende muzdaribim. Evlenecegim kişide de var bu durum ve bi kaç kere konuşmaya çalıştık bu durumu çözüm bulamadık. Bunun bi çözümü yok galiba. Bir şey desen sen kötü oluyorsun yanlış anlaşılıyorsun, demesen emegine yazık.

Valla canım benim eşimde seninki gibiydi hatta hala öyle ama daha küçük meblağlarda
Evlenmeden önce kazandığı tüm parasını babası yedi ben evlenirken öğrendim
Para biriktiriyoduk uygun bi ev buldum getir paranı ben çektim bankadan peşinat verelim dedim para yok :)
Evlendik babası hep tırtıkladı babası ya toz kondurmadı ki babasının durumu çok iyi aylık 8-9bin gelirleri var
Benden para istemeye başladı benim param bitti diye ki bitemez kira faturalar ben ödüodum
El koydum maaşına çocuk gibi harçlık veriyorum şimdi
Ha onları biriktirip gene verio ama enfazla 300 oluo
Her halukarda veriyorlar aile bilincine erişemiyolar kendilerininde gercekten.Bide ailesi arayıp sürekl acındırıyor cok borctayım oğlum şöyle böyle..Kaç yıldır çalışıyo kenarde 1 kurusu yok yiyo geziyo ,borcum var diyo yine gezmelere gidiyoo..

Her halukarda veriyorlar aile bilincine erişemiyolar kendilerininde gercekten.Bide ailesi arayıp sürekl acındırıyor cok borctayım oğlum şöyle böyle..Kaç yıldır çalışıyo kenarde 1 kurusu yok yiyo geziyo ,borcum var diyo yine gezmelere gidiyoo..

Kuma mıyız neyiz anlamadım :)
Borcum var lafını duymak istemiorum artık sürekli ağlıolar hayır neyin borcu onuda anlamış değilim bana sadece bilezik yaptılar 4 tane tanesi 200 liradan:)
Evlerine eşya almazlar milletin eskilerini toplarlar senede Bikere kıyafet alıolar
Ve diyorum ya ayda 8-9 bin gelirleri var nereye gidiyo bu para anlamış değilim
Kp açgözlü uyanığın teki dikili ağacı yok oturduğu ev bile eşinin babası almış
Hep Beleş yaşamış sömürücek adam bırakmadı oğlunu tırtıklıyo
Niyetinden çıksın inş

Kuma mıyız neyiz anlamadım :)
Borcum var lafını duymak istemiorum artık sürekli ağlıolar hayır neyin borcu onuda anlamış değilim bana sadece bilezik yaptılar 4 tane tanesi 200 liradan:)
Evlerine eşya almazlar milletin eskilerini toplarlar senede Bikere kıyafet alıolar
Ve diyorum ya ayda 8-9 bin gelirleri var nereye gidiyo bu para anlamış değilim
Kp açgözlü uyanığın teki dikili ağacı yok oturduğu ev bile eşinin babası almış
Hep Beleş yaşamış sömürücek adam bırakmadı oğlunu tırtıklıyo
Niyetinden çıksın inş
İnşallah canım Allah yardım etsin bize görsün eşlerimiz gerçekleri..

Benim esim oyleydi onu boyuna borca soktum kendime harcamazdim ev alalim diye baktim ailesi uyanik geciniyo bende kendi.e baktim kuaforumu tatilimi gezmemi eksik etmedim simdi anca denk getiriyor valla onlar uyaniksa bende uyanigim.

bende borçlansın istiyorum ama ona akıl vermişler heralde..Bna senle ortak cekelim diyo yine gönderebilmek için..Kör olmus resmen göremiyo onu kullanmaya calıstıklarını..
borçlandınız mı büyük borçlara girin yani ev için se 10 yıl ödemeli değilde 6 yıl ödemeliye girin, sizin elinizde az kalırsa gönderecek bişeyide olmaz... ortak da girseniz birşey farketmez.

borçlandınız mı büyük borçlara girin yani ev için se 10 yıl ödemeli değilde 6 yıl ödemeliye girin, sizin elinizde az kalırsa gönderecek bişeyide olmaz... ortak da girseniz birşey farketmez.
Bende istiyorum ama eşime alma şimdi önce borcları bitir diyo ailesi yoksa onlara para gidemez..o da ailesine sormadan adım atmıyo babama soralım diyo deli oluyorum yaaa...

Back
X