• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ailesine sürekli para gönderiyor ve kavga ediyoruz....!!!

ebru salan

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
101
31
18
36
Eşim ailesine sürekli para gönderiyor ve hep kavga ediyoruz. Düğünümüzde hiçbirşeyi karşılamadılar .Emekli olmadı niye maaşı düşüyormuş .Bir kızı evli,bir kızı var evde ünv. son sınıfa gecti ,ona yettirmemiş altında arabası evi var ve 4 küsür milyar maaş alıyor.Buna ragmen yedi bu yaşına kadar, gezdi, borç yaptı. Evde doğru düzgün yemek yemezler dışarda hep...Hiç oğlum evlenecek para biriktireyim demedi.Askerdeyken eşim nişanlıydık parasını ben gönderiyordum, onlar göndermiyordu.düğünde herşeyimizi biz yaptık, bi altınlarımı aldı 5 bilezik ,bir set.30 milyar borc yapmıs.Nasıl oluyo ben anlamadım 15 tutuyodu.İkimiz baska şehirlerdeydik ,yok yolda harcamısta, bizimki de inanıyo bize gitmiş hepsi..Neyse tamam dedim inanmadım ama düğün parasını verdik, altınları verdik,üstüne iki bileziğimide verdik.Bunun üstüne hala para istiyolar.Eşim 300 var diyo babası o ne onu yollama hiç diyo yaa....Bunlar ne paragözler.Bizimkide anlamıyo..Anlatıyorum benim ailem diyo eksiye düşmüşler.Düğün parasını verdik,altınları verdik bizimde borcumuz var diyorum.40 milyar borcu var diyo.EE 30 du diyorum 10 da önceden vardı dio...Bu kadar borcu var mersine düğüne gittiler,dönüşte tatil yaptılar.Diyorum eşime bunu,eşimde gezsin hakkı diyo.Benim eşim ya cok saf yada bilmiyorum artık .Hayır bide ailesi benim parama da güveniyo sizene benim paramdan. Ben göndersem aileme gönderirim.Onun ailesine yedirmek için okumadım kusura bakmasınlar..kv diyoki eşine emekli olursunda ev alırız evleri var bu arada..Eşimi evlendirmek için olmadı emekli evi oldugu halde daha iyisini almak için olacak.Nasıl yapıcam, benim eşim akıllanmaz cidden.Bende eşime kendi paranla evi karşıla ,borçları öde kalan paranı gönder dedim.O da bütün para bende toplansın dedi olmaz dedim.Sen parayı başka yerlere gönderiyosun.Kavga ettik tabi..Bana yarısı sen, yarısını ben kredi çekelim araba alalım diyo.Bende hayır ben cekmem dedim.Kızdı niye babasına göndercek ya diğer türlü benim vermeyeceğimi biliyo..ben yanlışmı yapıyorum.ne yapıcam bana akıl verin..Nasıl anlayacak eşim, doğruyu, yanlışı???

Eşim ailesine sürekli para gönderiyor ve hep kavga ediyoruz. Düğünümüzde hiçbirşeyi karşılamadılar .Emekli olmadı niye maaşı düşüyormuş .Bir kızı evli,bir kızı var evde ünv. son sınıfa gecti ,ona yettirmemiş altında arabası evi var ve 4 küsür milyar maaş alıyor.Buna ragmen yedi bu yaşına kadar, gezdi, borç yaptı. Evde doğru düzgün yemek yemezler dışarda hep...Hiç oğlum evlenecek para biriktireyim demedi.Askerdeyken eşim nişanlıydık parasını ben gönderiyordum, onlar göndermiyordu.düğünde herşeyimizi biz yaptık, bi altınlarımı aldı 5 bilezik ,bir set.30 milyar borc yapmıs.Nasıl oluyo ben anlamadım 15 tutuyodu.İkimiz baska şehirlerdeydik ,yok yolda harcamısta, bizimki de inanıyo bize gitmiş hepsi..Neyse tamam dedim inanmadım ama düğün parasını verdik, altınları verdik,üstüne iki bileziğimide verdik.Bunun üstüne hala para istiyolar.Eşim 300 var diyo babası o ne onu yollama hiç diyo yaa....Bunlar ne paragözler.Bizimkide anlamıyo..Anlatıyorum benim ailem diyo eksiye düşmüşler.Düğün parasını verdik,altınları verdik bizimde borcumuz var diyorum.40 milyar borcu var diyo.EE 30 du diyorum 10 da önceden vardı dio...Bu kadar borcu var mersine düğüne gittiler,dönüşte tatil yaptılar.Diyorum eşime bunu,eşimde gezsin hakkı diyo.Benim eşim ya cok saf yada bilmiyorum artık .Hayır bide ailesi benim parama da güveniyo sizene benim paramdan. Ben göndersem aileme gönderirim.Onun ailesine yedirmek için okumadım kusura bakmasınlar..kv diyoki eşine emekli olursunda ev alırız evleri var bu arada..Eşimi evlendirmek için olmadı emekli evi oldugu halde daha iyisini almak için olacak.Nasıl yapıcam, benim eşim akıllanmaz cidden.Bende eşime kendi paranla evi karşıla ,borçları öde kalan paranı gönder dedim.O da bütün para bende toplansın dedi olmaz dedim.Sen parayı başka yerlere gönderiyosun.Kavga ettik tabi..Bana yarısı sen, yarısını ben kredi çekelim araba alalım diyo.Bende hayır ben cekmem dedim.Kızdı niye babasına göndercek ya diğer türlü benim vermeyeceğimi biliyo..ben yanlışmı yapıyorum.ne yapıcam bana akıl verin..Nasıl anlayacak eşim, doğruyu, yanlışı???

bu eşler nedne bukadar kör oluyor kendini düşüneni değilde aieleside olsa kendine hain olanları görmeyip uyarıldığındada kavga ediyorlar seni en iyi anlaynalrdanım çözümünü bulursan doğruyu göstermenn banada anlat

bir gün anlayacaktır o da mutlaka
ama siz söyledikçe daha çok kapatacak kendini
aslında araba, ev ..bir şey almak, borçlandırmak iyi olabilir
kendinizi de kullandırmayın..

bir gün anlayacaktır o da mutlaka
ama siz söyledikçe daha çok kapatacak kendini
aslında araba, ev ..bir şey almak, borçlandırmak iyi olabilir
kendinizi de kullandırmayın..
bende borçlansın istiyorum ama ona akıl vermişler heralde..Bna senle ortak cekelim diyo yine gönderebilmek için..Kör olmus resmen göremiyo onu kullanmaya calıstıklarını..

bu eşler nedne bukadar kör oluyor kendini düşüneni değilde aieleside olsa kendine hain olanları görmeyip uyarıldığındada kavga ediyorlar seni en iyi anlaynalrdanım çözümünü bulursan doğruyu göstermenn banada anlat
Ah bende arıyorum ama bulamıyorum.Tamam aileni düşün de biraz da bak kullanılıyomuyum die..Ben vermiyorum eve cok para diğer ay daha az vericem eve..Onda da para kalmayacak, bende vermeyecegim o da gönderemeyecek ama kavga edecez iştee...:KK43:((

Yine eve para vermemeniz iyi birsey ya da direk sizinkinden gonderseydi. Ortak kredi guzel dusunulmus esince. Ona yanasma bence de. Direk ev icin cekilse o zaman ortak kredi olmaz sanirim

Ah bende arıyorum ama bulamıyorum.Tamam aileni düşün de biraz da bak kullanılıyomuyum die..Ben vermiyorum eve cok para diğer ay daha az vericem eve..Onda da para kalmayacak, bende vermeyecegim o da gönderemeyecek ama kavga edecez iştee...:KK43:((
ah canım ah nedense aileleri neyaparsa yapsınlar görmezden geliyorlar hep iyiniyetli oluyorlar kendilerini düşünmüyorlar bukonu bizim en büyük sorunlarımdan bizimkiis parasal değilde farklı konular allah yarıdmcın olsun

Yine eve para vermemeniz iyi birsey ya da direk sizinkinden gonderseydi. Ortak kredi guzel dusunulmus esince. Ona yanasma bence de. Direk ev icin cekilse o zaman ortak kredi olmaz sanirim
Evet iyi düşünmüşler babasıyla ama onu unutsunlar..Yaa kp bir kere sormuyo durumunuz ne diye, bide en az 500 diyo daha azını istemiyo..

ah canım ah nedense aileleri neyaparsa yapsınlar görmezden geliyorlar hep iyiniyetli oluyorlar kendilerini düşünmüyorlar bukonu bizim en büyük sorunlarımdan bizimkiis parasal değilde farklı konular allah yarıdmcın olsun
Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.Benim eşim diğer konularda da onları cok savunuyo.Herşeyi babasına soruyo ooo daha neler nasıl olacak bizim halimiz bilmiyorumm...

offf ya valla çok gıcık oldum bende..dediğin gibi sen onlar rahat rahat yesin diyemi okudun çalışıosun..4 milyar nasıl yetmiormuş ayrıca?yuh artık yaa,Allah vicdan versin..erkeklerde nedense evlendikten sonra ailenin anne baba çocuk olduğunu anlayamıolar..ordakı anne babayı kendı annei babası sanıolar sanırım:)tevbe tevbeee,senden habersiz senın rızan olmadan para da göndermemesi lazım aslında.yani ihtiyaçları olsa anlarım ama ihtıyacları yokken senın rızan olmadan gondermesi yanlış..aılesıde ne guzel para gelıo die harcayıp duruyolar değil mi:(

offf ya valla çok gıcık oldum bende..dediğin gibi sen onlar rahat rahat yesin diyemi okudun çalışıosun..4 milyar nasıl yetmiormuş ayrıca?yuh artık yaa,Allah vicdan versin..erkeklerde nedense evlendikten sonra ailenin anne baba çocuk olduğunu anlayamıolar..ordakı anne babayı kendı annei babası sanıolar sanırım:)tevbe tevbeee,senden habersiz senın rızan olmadan para da göndermemesi lazım aslında.yani ihtiyaçları olsa anlarım ama ihtıyacları yokken senın rızan olmadan gondermesi yanlış..aılesıde ne guzel para gelıo die harcayıp duruyolar değil mi:KK43:
Aynen öyle tatillere gidiyorlar.Borcun içinde yüzüyolar ama tatil yaparken borcları unutuyorlar.Ayagını yorganına göre uzat demişler ama yorgan benim eşim oldugu için, onların sıkıntısı olurmu hiç.

Aynen öyle tatillere gidiyorlar.Borcun içinde yüzüyolar ama tatil yaparken borcları unutuyorlar.Ayagını yorganına göre uzat demişler ama yorgan benim eşim oldugu için, onların sıkıntısı olurmu hiç.
haklısın yaa,çok sinir bozucu.bu adamların kafa hiç çalışmıor cidden..canım ne kadarlık evlısın cocugunuz falan var mı pekı?

zamanla tatlım eşin anlayacak
aynı o aileden bende de var çünkü
eşim ancak 6 yılda anladı ama 25 milyarı kaptırana kadar
kafasını yiye yiye sen bunu anlatacaksın ona başka türlü anlamaz

zamanla tatlım eşin anlayacak
aynı o aileden bende de var çünkü
eşim ancak 6 yılda anladı ama 25 milyarı kaptırana kadar
kafasını yiye yiye sen bunu anlatacaksın ona başka türlü anlamaz
İlla para kaptırmalarımı lazım ya..Evlenmeden önce ailesini önemsemiyodu ,ben diyodum böyle yapma diye.. Evlendik ne oldu anlamadım birden düşkün oldu..

gerçekten ihtiyaçları olduğunda elbet verecek ama keyfi ihtiyaç için istiyorsa çalışsın bulsun
çocuk olunca zaten kendine zor yetiyor insan biraz anlayışlı olmaları lazım
eşinizi borca bağlayın eviniz kira ise ev aldırın

gerçekten ihtiyaçları olduğunda elbet verecek ama keyfi ihtiyaç için istiyorsa çalışsın bulsun
çocuk olunca zaten kendine zor yetiyor insan biraz anlayışlı olmaları lazım
eşinizi borca bağlayın eviniz kira ise ev aldırın
Ya 4 küsür milyar para alıyor bu zamana kadar yemiş içmis gezmiş hiç para biriktirmemiş.Oğlunu bile evlendirmeye para koymadı adam akıllı ortaya yinede düğün paralarını altınları aldı .Sorarlar oğluna ne babalık yaptın diye..Şimdide borcum var eksilerdeyim diyo eşime eşimde gönderiyo.Verdiklerimiz yetmedi bide 500 den aşagı kabul etmiyoo..Eşim saf ya tatillere gidiyolar ailecek borclu oldugunu düşünmüyo o zaman..

Halla sizin bir Aile oldugunuzu anlamamislar sanirim ve bunu esinde anlamamis...
Sizinle para yuzunden kavga ettiginde , sizde resti cekin kendisin , bakalim.ne yapacak..

Insan once kendi evinin ihtiyaclarini dusunur sonra dis tarafi memnun eder...

Back
X