- 27 Ağustos 2014
- 101
- 31
- 18
- 36
- Konu Sahibi ebru salan
Eşim ailesine sürekli para gönderiyor ve hep kavga ediyoruz. Düğünümüzde hiçbirşeyi karşılamadılar .Emekli olmadı niye maaşı düşüyormuş .Bir kızı evli,bir kızı var evde ünv. son sınıfa gecti ,ona yettirmemiş altında arabası evi var ve 4 küsür milyar maaş alıyor.Buna ragmen yedi bu yaşına kadar, gezdi, borç yaptı. Evde doğru düzgün yemek yemezler dışarda hep...Hiç oğlum evlenecek para biriktireyim demedi.Askerdeyken eşim nişanlıydık parasını ben gönderiyordum, onlar göndermiyordu.düğünde herşeyimizi biz yaptık, bi altınlarımı aldı 5 bilezik ,bir set.30 milyar borc yapmıs.Nasıl oluyo ben anlamadım 15 tutuyodu.İkimiz baska şehirlerdeydik ,yok yolda harcamısta, bizimki de inanıyo bize gitmiş hepsi..Neyse tamam dedim inanmadım ama düğün parasını verdik, altınları verdik,üstüne iki bileziğimide verdik.Bunun üstüne hala para istiyolar.Eşim 300 var diyo babası o ne onu yollama hiç diyo yaa....Bunlar ne paragözler.Bizimkide anlamıyo..Anlatıyorum benim ailem diyo eksiye düşmüşler.Düğün parasını verdik,altınları verdik bizimde borcumuz var diyorum.40 milyar borcu var diyo.EE 30 du diyorum 10 da önceden vardı dio...Bu kadar borcu var mersine düğüne gittiler,dönüşte tatil yaptılar.Diyorum eşime bunu,eşimde gezsin hakkı diyo.Benim eşim ya cok saf yada bilmiyorum artık .Hayır bide ailesi benim parama da güveniyo sizene benim paramdan. Ben göndersem aileme gönderirim.Onun ailesine yedirmek için okumadım kusura bakmasınlar..kv diyoki eşine emekli olursunda ev alırız evleri var bu arada..Eşimi evlendirmek için olmadı emekli evi oldugu halde daha iyisini almak için olacak.Nasıl yapıcam, benim eşim akıllanmaz cidden.Bende eşime kendi paranla evi karşıla ,borçları öde kalan paranı gönder dedim.O da bütün para bende toplansın dedi olmaz dedim.Sen parayı başka yerlere gönderiyosun.Kavga ettik tabi..Bana yarısı sen, yarısını ben kredi çekelim araba alalım diyo.Bende hayır ben cekmem dedim.Kızdı niye babasına göndercek ya diğer türlü benim vermeyeceğimi biliyo..ben yanlışmı yapıyorum.ne yapıcam bana akıl verin..Nasıl anlayacak eşim, doğruyu, yanlışı???